Youtube.com / RTL Late Night

5 programma’s waar wij naar uitkijken met de komst van Prins Bernhard jr. in Hilversum

Nu prins Bernhard jr. de macht heeft gegrepen op het Mediapark gaat het televisieaanbod iets veranderen. Naar deze 5 nieuwe programma’s kijken wij het meest uit!

Heel Holland Melkt Huisjes
Aankomende zondagavond begint de nieuwe knaller van de NPO: Heel Holland Melkt Huisjes. Vijftien amateur-pandjesbazen nemen het tegen elkaar op: wie bakt ze het bruinst? Presentatie is in handen van Reinout Oerlemans, die tevens jury is.

Elke zondag om 20.30 op Prins Bernhard jr. 1

Het Juniorjournaal
Is het gewone journaal alleen interessant voor serie-aanrandende opa’s met een Duits accent die al jaren dood zijn? Eindelijk is er nu een speciaal journaal voor juniors. Met speciale aandacht voor dingen die juniors interesseren: Audi’s, huizenbezit en leuke nieuwtjes over dieren.

Elke doordeweekse dag om 19.00 op Prins Bernhard jr. 3

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

Gek op Brillen
Grote brillen, dikke brillen, zwarte brillen, brillen met een groot montuur. Ze komen allemaal voorbij in het nieuwe programma Gek op Brillen. Ook gek op brillen? Kijk dan elke werkdag naar Gek op Brillen!

Elke werkdag om 16.00 op RTLPBJ 5

Lichtblauw bloed
Hoe gaat het de mensen af die verwant zijn aan het Koninklijke Huis maar geen aanspraak maken op een uitkering? Jeroen Snel praat je bij over de laatste ontwikkelingen over het net-niet volk.

Elke zaterdag om 19:40 op Prins Bernhard jr. 2

Assen is Kut
Assen. Er is geen hol te beleven. Alles is er helemaal kut. Meer weten over hoe stom Assen is? Kijk naar het spraakmakende programma Assen is Kut.

Elk uur op Prins Bernhard jr. 2 (herhalingen in de nacht)


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mèn neif Bernie is net zau gèl as onze Opa, de gèle Lippe Tietefelt. hè nuik de balle van zèn gat af. Waah ken je dat beitâh doen as op de Hilvesumse matras? Ik ziet ùit naah ut programma Nuike met Auÿranje. Haupelijk wil Max dan auk weâh van achtâh genaume worde, want dat is toch ut lekkegs met zaun strakke Argetènse reidt. Amalia is nog te jong om mei te doen, maah dat is nu al zaun bies dat ut vanzellef goedkom!

Reageer
gravatar

Ohh dat laatste programma klinkt interessant!
Hou vol Assenaren, hopen op die hoofdprijs bij de loterij en dan verhuizen. Wij hopen dat zelf ook al jaren. Groetjes van Henk en Loes uit Almere

Reageer
gravatar

Suggesties

– Wie is het haasje? Groep adellijke personen moeten in een ver land individueel uitvinden wie van hen het haasje zal zijn.
Elke werkdag totdat er minder dan tien kijkers zijn.

– Prins zoekt prins of prinses onder leiding van de grootste adelkenner van Nederland, Marc van der Linde.
Elke zondag na het kinderhalfuurtje.

Reageer