Tineke van Slooten beleeft totale off-birth

‘Die geboorte sloeg helemaal nergens op’

Tineke van Slooten heeft voor de camera’s van RTL toegegeven dat ze vandaag hopeloos uit vorm was toen ze haar dochter Sasha baarde. Ze spreekt van een totale ‘off-birth’. “Het sloeg werkelijk nergens op. Alles ging verkeerd. De weeën waren slapjes en inspiratieloos, er was totaal geen beleving bij het persen en ik kon nauwelijks ontsluiting creëren”, aldus de kersverse moeder.

De 28-jarige huisvrouw zegt liever niet meer herinnerd te worden aan deze geboorte: “Uiteindelijk komt dat kind er nog wel uit, maar het gaat veel te ver om te zeggen dat ik daar echt trots op ben. Ik schaam me diep voor deze wanvertoning en wil dan ook mijn excuses aanbieden aan mijn man, die mij altijd heeft gesteund, en de mensen die de moeite hebben genomen om bij deze geboorte aanwezig te zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben ook niet dol op die contractieloze bevallingen; er moet wel “werk” van worden gemaakt, Engelsen noemen het niet voor niets “labour”. Dat ongeïnspireerde bevallen verwacht je hooguit bij bevolkingsgroepen die habitueel minstens 12 kinderen op de wereld moeten zetten om hun gezinsbegroting sluitend te krijgen via de Kinderbijslag. Met het te lage geboortecijfer van autochtonen (0,63 %) kan er wel wat meer leven bij worden gemaakt. Ik zie hier een schone taak voor Postbus 51 én Lodewijk Asscher.

Reageer
gravatar

Is goed Joep. Ik dacht alleen misschien toch iets van ‘Geniet ervan, het is de mooiste tijd van je leven’, of voert dat de druk teveel op? Zie maar, ik weet het ook niet.

gravatar

Ik wist niet dat er bij de TV interesse is voor opnames van de geboorte van je kind.

Zelf heb ik nog een videootje liggen van de geboorte van mijn dochter. Het is een oude video waar te zien is dat ik de heleboel bij elkaar gil, er zijn ook een paar mooie close ups bij.

Mijn grootste wens is om op TV te komen dus RTL mag mijn video als vervanging voor de mislukte opnames van Tineke van Slooten wel gebruiken.

Corrie.

Reageer
gravatar

Sommigen onder ons hadden beter niet geboren kunnen worden.

Na zo’n zware bevalling begint het eerst te krijsen, en na een paar jaar continu te raaskallen. Allemaal voor een beetje aandacht.

gravatar

Nou Bennie, mijn dochter Paulientje is een pracht van een meid geworden.

Af en toe schrijft ze zelf ook een stukje op De Speld.

Corrie.

PS: Je zit jezelf wel erg op mij te fixeren. Lachen 🙂

gravatar

Dat was al een poosje bekend Corrie.

Leuk voor je dat je zo’n grote familie hebt.

Toch een vraagje: Wordt jij ook wel eens gevraagd om aan te schuiven bij het familieberaad onder voorzitterschap van de Hoofdreacteur, of neemt je schoonzusje Truus tegenwoordig de honneurs waar?

Benny 😉

gravatar

Wanneer je reality t-v moet gaan maken met een (te) klein budget en als gevolg hiervan B-artiesten en weinig geschoolde figuranten moet laten optreden in de voorstelllingen dan zijn dit de trieste gevolgen.
Doe mij dan liever toch nog maar een seizoen Utopia en laat die Tineke van Slooten haar scheur(en) verder dicht houden.

Reageer
gravatar

Maar ja, dan blijft nog de vraag: Wat zet je nou op die kaart? Wordt echt lasting, want ik ken haar eigenlijk niet!

gravatar

Nou zeg, Joep, zo’n tekst kan reuze kwetsend overkomen als er niets in orde is met de kleine. Je kunt beter quasi-belangstellend naar baby’s welzijn informeren. ‘Alles erop en eraan?” of “zuigreflexen ok?” Misschien iets te Viesman, die laatste. Moeilijk hoor.

gravatar

Een running gag is een grap, grappige handeling of grappige gebeurtenis in bijvoorbeeld een film, boek of weblog die telkens terugkomt, en vaak juist door die herhaling grappig wordt.

We hoeven nu alleen nog maar te wachten totdat het punt van grappig worden wordt bereikt m.b.t. de Meppelmelders op De Speld.

Reageer
gravatar

Wat een onsmakelijk verhaal… ik zat net te eten….
En dan denken ze dat een bevalling lastig is, nou probeer maar eens te eten met het beeld van een bevalling in je gedachte.. onmogelijk!

Reageer
gravatar

Allemachtige behanger heef gelijk. Mag pas blote kut zien na middaggebed. Staan duidelijk in die Kuran bij die televisie- geboden.

162 stokslagen op die speld van redactie. Zei geen respect voor Kuran.

Vies cristenspeld, bah

gravatar

Voor een echt pijnlijke en moeilijke bevalling moet je in Meppel zijn. Daar proberen babies uit alle macht te voorkomen om ter wereld te komen en verzetten zich hevig.

Veel babies plegen er onmiddellijk zelfmoord zodra ze het hoofd naar buiten steken en merken dat het inderdaad Meppel is.

In de dierentuin van Meppel weigeren kangaroejongen totdat ze 12 zijn uit de buidel van hun moeders te komen.

Minder Meppel! Minder!

Reageer
gravatar

Betere spelling, betere spelling.
De officiële spelling van “baby’s” wordt dit jaar al weer twintig. Dat is nog eens een off-birth.

gravatar

Jammer genoeg heb ik geen enkele belangstelling voor Tineke van Slooten of haar dochter Sasha, dus heb ik dit artikel voor niets gelezen. Zeg maar een off-read.

Reageer
gravatar

Jammer genoeg is je reactie inhoudloos, dus zullen veel speldbezoekers je reactie voor niets lezen.

Ik zal er straks wel even een fleurig behangetje overheen plakken!

gravatar

Dan heft jou man, Mohammed Rabbae, geen smaak! Corrie vH is mij zeer bevallig.

Alleen jammer dat ik haar account op Second Love nog niet gevonden heb, maar dat komt nog wel!

gravatar

Domme Joep,

Mijn man heeft geen Turkse naam. Hij heet Jan Janssen Hij is eigenaar van Janssens Naaisalons b.v. en als zodanig de baas van jouw mammie.

Dus ik zou maar eens flink oppassen als ik jou was.

gravatar

Werden er misschien in de bijna paniet geen lakens gekookt, renden de vrouwen niet genoeg heen en weer terwijl de mannen op de warande een sigaar rookten?

Er kan zo ontzettend veel mis gaan voor een lekkere pijnlijke bevalling! Misschien een ideetje om het kind weer terug te duwen en het nogmaals te proberen?

Reageer
gravatar

En dan te bedenken dat RTL een contract van 3 jaar heeft met Tineke. Hopelijk doet ze het bij de volgende bevallingen beter. Als kijker zit ik niet te wachten op dit soort prutswerk.

Reageer
gravatar

En dat mag dan zo maar kinderen krijgen. Sodejuu! Kan Fredje Teeven (what’s in a name?!) daar niet wat aan doen, met een speciaal fokverbod of zo? Is Paus Franciscus met z’n konijnen ook meteen weer tevreden!

Reageer
gravatar

Die dochter wordt later geen voetbalster, dat voorspel ik je.

gravatar

Carotte en Papagaai zijn goede voorspellers van die toekomst

Straks over paar jaar in Sharia-Holland meisjes moeten Burka en mag niet voetbal doen

Allah Hakbar ISIS groot, kleine Nederland straks grootte moslimland.

gravatar

Zeg aansteller, spreek eens gewoon Nederlands zoals je op de basisschool hebt geleerd.

Nederland wordt overigens nooit “moslimland”, want mijn moskee is over enkele decennia een dans- en zuipgelegenheid of een supermarkt, zoals de meeste christelijke kerken.

gravatar

Beste Ale Baba,

Dat wordt dan een zuiplokaal met een engels tintje, maak ik op uit uw voornaam!
Maar goed, dank dat u die Mahommed corrigeert op zijn gedrag. Graag zou ik, uit dank, eerder genoemd lokaal voorzien van een fraai behangetje, geheel vrij van kosten. U aangeboden door de redactie

gravatar

Bij real-life series is er altijd een risico. Het is niet voor niets dat we op twee series tegelijk hebben ingezet. Hopelijk wordt de levenseindesoap “Boer zoekt touw” een groter succes.

Reageer
gravatar

Real-live heb ik hetzelfde 2014 jaar geleden ook meegemaakt bij een klein keuterboertje. Ach Jezus wat een gedoe. Zelfs mijn maagdenvlies is toen gebroken.

Van pijn en angst deed ik een schietgebedje en sloeg direct een kruisje. Dat kruisje is later het noodlot voor de baby geworden

Het schietgebed is ook verkeert uitgevallen; een Profeet, en zijn volgelingen, misbruiken het Schietgebed. dat schieten IS goed zeggen zijn knechten.

De wereld draait door, ook Mohammed Rabbae en Co.

gravatar

Waarom insinueert die Maria dat Mohammed Rabbae de vader is van Sasha?

Laat die man met rust. Hij heeft het al druk genoeg met het jagen op Wilders.