Flickr - Esther Lin

Later meer

Nog veel onduidelijkheid

Later meer. Dat meldt het ANP. Volgens het persbureau is er nog veel onduidelijk. In de loop van de dag zal meer informatie naar buiten komen over de ontwikkelingen. Politiek Den Haag reageert afwachtend op het nieuws.

CDA-leider Sybrand Buma: “Op dit moment is het nog te vroeg om te speculeren. We moeten eerst het verdere verloop afwachten, voordat we met overhaaste conclusies komen.” De overige fractievoorzitters wilden nog niet reageren. Premier Rutte komt later vandaag met een verklaring.

Later meer


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nu , ik geloof er niks van. Later meer, het zal wel zijn. Een artikel om schijtlijsters op de pot te houden. Er komt niet meer.
We zijn en worden uitgescheten door de de Speld. Van uitstel komt afstel. Later is later, dat is alles wat duidelijk is. Later meer is dikke larie. Liefste medeburgers, laat je niet dommer maken dan jullie al zijn. Later is er niet meer , geen zier, geen fluit, geen ballen, geen glorie, geen alleluja, geen maagden en geen trekvogels.
Later meer.

Reageer
gravatar

Nou meneer Lester Sands, wat overigens een zeer matige naam is, daar wil ik geen rekening mee houden. Ik zou u willen verzoeken uw haatpartijen elders te verplaatsen (bijvoorbeeld naar de Trouw)

gravatar

En na dat meer, een riviertje naar de zee. Dat verdampt weer, en komt tenslotte neer als regen. Dit vormt dan op de een of andere manier weer de bron voor (dat) meer. En zo is de cirkel rond!

Reageer
gravatar

Een woordvoerder van het ministerie van Onbeduidende Zaken & Buitenechtelijke relaties heeft inmiddels laten doorschemeren dat de ministerraad zich op de vlakte houdt. Of de regering zich op de Waalsdorper of op de Oosterbierumer Vlakte bevindt, kon de woordvoerder nog geen mededelingen doen.

Reageer
gravatar

De reacties #1 t/m #12 zijn waarschijnlijk door een en dezelfde zelfingenomen persoon met humorloze reacties neer geplempt. De Reactieraad en ik verzoeken de Waarheidscommissie eindelijk eens iets zinvols te doen door hier paal en perk aan te stellen.

Mogen ik en de Reactieraad u en passant vragen om meteen ook het wangedrag van de familie Paulussen te onderzoeken.

gravatar

Meneer de Hoofdreacteur en heren van de Reactieraad,

Wij als leden van de familie Paulussen kunnen soms weleens een beetje irritant zijn, maar we weten onze grenzen. En wij maken ons altijd bekend onder onze echte naam. Anders krijgen wij van oma op onze falie. Maar die humorloze anonieme onverlaat, over wie u het heeft, gaat hieronder gewoon door. En hij geeft zichzelf nog punten ook!

gravatar

Wat een vileine verdachtmakingen weer. De door u genoemde reacties waren van zeer wisselende kwaliteit (al sprong #5 er echt uit, in positieve zin) en duidelijk het werk van onafhankelijk van elkaar opererende goed geinformeerde lezers. Beetje jammer. Het was net zo gezellig zonder u.

gravatar

Eindelijk iets concreets. Iets tastbaars.

gravatar

Opstelten wil niet gestoord worden. Volgens zijn woordvoerder Mohammed Rabbae. Hij – Mohammed – zei dit voor de radio op 1.

Hij was moeilijk verstaanbaar. Later verexcuseerde hij zich dat normaal Nederlands spreken al moeilijk voor hem is, laat staan tijdens het pijpen van Opstelten.

Rutte heeft er begrip voor en weet uit ervaring dat Mohammed wel goed pijpt maar slecht Nederlands spreekt.