Kerstalarm afgegeven voor Nederland

Waarschuwing voor spoor van verzoening

Het kabinet heeft een kerstalarm afgegeven voor heel Nederland. De komende dagen zal het feest in hevigheid toenemen en een spoor van verzoening achterlaten. In de kustgebieden zijn duizenden mensen al op de vlucht geslagen.

Achterblijvers wordt aangeraden om buiten te blijven en elk contact met familie, vrienden en Sky Radio te vermijden. Naar verwachting zal het feest vanaf 27 december afzwakken tot een matige tot zwakke kerst.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Over alles wat je zou kunnen doen of zijn is er al een alarmfase verzonnen. De kunst voor het gemene volk is al die alarmtoestanden ineen te zien en samen te voegen, en je hebt de oplossing als je minimaal je verstand gebruikt, of de staat zal ze blijven opsplitsen en verder verfijnen, dat is het hele alarm. Is het zo vreemd als er iemand doodgaat? Of is de oplossing dat iedereen doodgeboren moet zijn?

Reageer
gravatar

Wij slaan de kerst over! Wij vieren nakerst! Veel goedkoper! Wij plukken een kerstboom van de straat en stormen de supermarkt binnen en kopen de retanten, ggarandeerd dat wij aan tafel alle luxe hebben waar iedereen te. Veel voor betaald dat spoelen wij weg met vin mengee! De restjes bij de glasbakken laten wij in een kristallen karaf lopen soms. Noemt men zoiets dechambreren wijzeggenbinnenhalen! Maar let op! Wij laten vruchtenwijnen en lambrusco staan! Noblesse. Oblige!

Reageer
gravatar

update:

Er zullen de komende dagen helaas geen treinen rijden i.v.m. komende wisselstoringen, de wissels gaan namelijk kerst vieren.

Reageer
gravatar

NS,

Nu kun je wel een spottende opmerking over de wissels van Prorail maken, maar wij hebben wel dit jaar de wisselprijs gewonnen. Vorst, sneeuw of vallende bladeren zijn namelijk voor ons geen enkel probleem meer, sinds wij daarvoor een wisseltruc hebben bedacht.

Je moet ons, wisselwachters, ook niet verwisselen met wisselspelers. Dat is iets van het damesseniorenkorfbal van onze oma.

gravatar

Goede zaak dat er een Kerstalarm voor Nederland wordt afgegeven.

Het is een gruwelijke gedachte dat we weer zouden terugkeren zoals het in het vorige millennium was. De tijd waarin de linkse gekkies met hun “tolerantiegeleuter” aan de macht was en allochtonen knuffelen gewoon was.

Het is de schuld van links dat we nu met een allochtonenprobleem opgescheept zitten.

Nederland heeft nu recht en orde nodig dus de waarschuwing is op zijn plaats.

Prettige feestdagen,

Corrie.

Reageer
gravatar

Ach, was de familie Paulussen net zoals vroeger hier op de Speld maar veel vaker aan het woord, dan zou huistrol Corrie met haar voorspelbare praat overbodig zijn. Wat ze al is met haar zich herhalende nonsens. Een echte kerst wordt volgens mij pas goed gevierd zonder Corrie. Maar wel in huiselijke kring. Bij de familie Paulussen.

gravatar

Ach ach, vroeger hadden we bij ons in de wijk een mongooltje dat met een politiepet op het verkeer op een kruising regelde. Hij was altijd zeer begaan en de mensen lieten hem maar zijn gang gaan.

Jouw familie Paulussen is het mongooltje van de forumsite. Het oudje denkt dat hij van de politiek correcte gedachtepolitie is en door het gebruik van diverse aliassen andere leden van het forum moet berispen wanneer het bericht hem niet bevalt.

Ik laat hem maar zijn gang gaan.

Corrie.

gravatar

Lieve Corrie,

Wat ben jij toch jaloers op onze familie. Het is heel zielig, maar ik begrijp het wel. Nu Geert W. jouw blinde liefde voor hem niet beantwoordt, ben jij een zielig, eenzaam vrouwtje in een rosse buurt van Den Haag.

Om jou op te beuren heb ik hier special voor jou twee kerstliederen. De eerste en de tweede.

Geen dank en “prettige” feestdagen, meid. Je moet maar zo denken: ze zijn zo voorbij, maar de eenzaamheid blijft.

gravatar

Nee hoor oudje, mijn agenda is met de kerst propvol. Op kerstavond ga ik met mijn man voor maar twee tientjes onbeperkt spareribs bij Flavor’s eten. Het is een fijn restaurant omdat je niet tussen gasten zit waarnaast je niet wilt zitten. 😉 Daarna gaan we lekker naar de kerk om te zingen.

Eerste kerstdag zijn we thuis met de kinderen en tweede kerstdag gaan we bij mijn zus eten. Je zult haar ook wel kennen, het is een bitch maar het is wel familie.

Corrie.

gravatar

Ik zou liever een alarm zien voor al die politici die ook met kerstmis geen flikker uitvoeren.

Ik profiteer van de gelegenheid om Timmermans een ontiechelijk rotjaar toe te wensen.

Reageer
gravatar

Bah, elk jaar rond deze tijd het zelfde liedje. Direct zodra het ook maar een beetje kerst dreigt te worden trekken al die westerlingen het land in.
Het zou me niets verbazen als ze allemaal naar Meppel gaan.

Reageer
gravatar

Gait, NIEMAND gaat er naar Meppel, NIEMAND! Ook de rest van Friesland wordt in dit jaargetijde weinig bezocht, er ligt geen ijs en zeilers vinden zeilen er ook in de winter niet leuk.

gravatar

Dames en heren, in verband met het kerstalarm rijden de treinen van de NS volgens kerstalarmdienstregeling. Hierdoor rijden er op veel trajecten bussen in plaats van treinen en stoptreinen in plaats van Intercity’s. Plan uw reis kort van tevoren en houd rekening met een langere reistijd. Bij de kiosken op de stations kunt u gratis koffie en gevulde koek halen.

Reageer
gravatar

In China, waar mensen ingehuurd worden om via internet met slap geouwehoer het volk bezig te houden en met ‘gedurfde’ uitspraken op non-onderwerpen iedereen in de waan te houden dat ze vrije meningsuiting hebben, zie je hetzelfde fenomeen als hier, maar dan net iets meer van staatswege. Zo krijgen mensen die durven zeggen dat het ei links ligt in plaats van rechts soms wel een miljoen steunbetuigingen en worden ze als nationale helden gezien.