OM: Wij doen wat miljoenen mensen willen

'Dat mag je als OM zeker weer niet zeggen, maar het is wel zo'

Het Openbaar Ministerie heeft in een verklaring over de vervolging van Geert Wilders laten weten dat het doet wat miljoenen Nederlanders willen. Het OM vindt kritiek op het besluit een gotspe: “De mensen in dit land willen dat er harder wordt gestraft. Ze hebben er genoeg van dat een flutpoliticus als Wilders zomaar zijn gang kan gaan.”

Het OM stelt dat de maat nu echt vol is: “Wilders moet gewoon eens normaal doen. Het land is dat peroxidepopulistje spuugzat. Het is tijd dat er eindelijk eens iemand opstaat die er wat aan doet. Wij gaan die strafvervolging gewoon regelen.”

Volgens het OM zou ‘de slechtste politicus ooit’ zijn tijd moeten besteden aan relevante zaken als de zorg. “Wilders is een miezerig mannetje. Dat mag je als OM zeker weer niet zeggen, maar het is wel zo.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Holleeder en Wilders zijn dé ultieme redding van het OM.Evernals CBS (“ONS meten is UW weten”) en CPB (“de werkelijkheid zoals WIJ hem zien”) stelt men de wijsheid in pacht te hebben. Evenals deze beide instituten is men staatsafhankelijk (“wiens brood men eet..). Men registreert, signaleert en rapporteert in dikke boekwerken voor uitsluitend hoger opgeleide elite. Midden- en onderklassen worden voorgelicht door RTL 4,5,7, SBS6 en WNL. Hoezo dichotomie populisme-realisme? Wilders is een gevolg van misleiding, geen oorzaak.

Reageer
gravatar

Dat is erg dom: bidden voor Wilders en hem dat ook laten weten.
Onderzoekje aan drie groepen zieken:
1) voor deze werd niet gebeden,
2) voor deze werd wel gebeden,
3) voor deze werd gebeden èn dat werd hen verteld.
Er was amper verschil in genezing tussen groep 1 en groep 2. Groep 3 genas duidelijk slechter en/of langzamer.
De vergelijking met Wilders gaat mank, want zieken willen wel en Wilders niet gezond worden. Maar toch: niet vertellen aan die rattenvanger.

gravatar

Dat is correct! Helaas hebben tests uitgewezen dat het niet 100% werkt. Met moeite wordt de 50% gehaald. En dat komt met name door minderjarigen die nog niet ongesteld kunnen raken. Er is sprake van om het merk OM van de markt te halen maar daar schijnen nogal wat juridische haken en ogen aan te zitten. Met name van de kant van de oudere gebruikers die inmiddels aan gewenning lijden en niet kunnen stoppen met OM. Zij dreigen een claim in te dienen.
De Jellinek-kliniek heeft een crisisteam…

gravatar

De slechtste politicus ooit.
Hoe durf je zoiets te schrijven? Zulk slecht Nederlands? Met de overbodige trap?
slecht: stellende trap
slechter: vergelijkende trap
slechtste: overtreffende trap
slechtste ooit: overdrijvende of overbodige trap.

Reageer
gravatar

Tja,, in de kern van wat ie zee had Wilders gelijk.Eens kijken hoeveel flutmensen de volgende verkiezingen op die flutpolticus gaan stemme dan.Doei

Reageer
gravatar

Tranen van geluk. Ik kan het niet helemaal plaatsen maar dit artikel heeft op mij een sterk cathartische werking.

Natuurwetten zijn weerlegd. “Don’t argue with an idiot, he will drag you down to his level and beat you on experience” geldt niet meer.

Reageer
gravatar

we moeten het wel netjes houden op dit forum.graag respect voor elkaars mening .Waarom vinden sommige mensen het altijd nodig persoonlijk te worden.

he lekker ,kan niet slapen

Reageer
gravatar

Beste Iep,

Als je nou eens bij jezelf begint met netjes schrijven?
Hoofdletters gebruiken, niet die eeuwige spatie vóór de leestekens i.p.v. erachter. Staat echt veel netter.

Hè lekker, ik kan niet slapen en dacht laat ik eens persoonlijk worden. Leek me leuk en nodig.

Welterusten Iep, een persoonlijke wens, daar heb je gewoon gelijk in, maar wel degelijk met alle respect.

gravatar

Zeker weer zo’n nutteloos ambtenaartje, die op de loonlijst staat. Maar verder niet weet wat hij moet doen.
Terwijl hij met zijn collega’s, die trouwens allemaal witteboord criminelen zijn, de werkende mensen het geld uit hun zakken trekken. terwijl als ik hier kijk sommige cq jeugd, mannen, of hoe je ze wilt noemen. Met betere spullen rond zwaaien, en die pas rond de middag wakker worden. En het liefst schreeuwen dat ze och zo arm en zielig zijn. DOE DAAR EENS IETS AAN. Dat durven jullie…

Reageer
gravatar

27 januari 2015, voor de tweede kamer, allemaal verzamelen.. ‘join’ desnoods een of andere facebookpagina voor organisatie.
We moeten dit feestje een halt toeroepen, want ze stappen niet uit zichzelf op.
Help mee of kijk toe hoe het land sterft.

Reageer
gravatar

Ik kijk wel lekker vanaf mijn lederen bank, drankje en hapje erbij en geniet! Niet met mate maar uit volle borst.

Mijn zus is verzot op Facebook, vreemd dat ze nog niet heeft gereageerd op uw noodkreet..

Wacht, het is vrijdag dus even wachten tot ze thuis is van de bingo. Ik verwacht haar ieder moment op dit forum, ze joint je zeker en vast.
Ook een like op Facebook ligt in de lijn der verwachtingen.

“We” moeten ze stoppen zeg je, doe dit doe dat, doe zelf eens wat!
Precies mijn zus.. blabla en bingo. Bah.

gravatar

Henk, je lijkt mijn zus wel.
Ik weet het, een beetje op het randje om zoiets te zeggen maar als het nou gewoon waar is..?

Sterkte ermee, ik zie aan het zure smoel van Corrie hoe zwaar het is om de hele dag bewust een hekel te hebben aan alle mensen die bij je in de wijk wonen.

Stop Henk, dit gaat je niet gelukkig maken.
Leer ter afleiding de namen van de landen die je kent correct te schrijven.

Dat heb ik mijn zus ook aangeraden. Het hielp niet, klopt, maar we hadden even rust.
Het waren 7 heerlijke maanden voor ze de Benelux onder de knie had, dat dan weer wel.

gravatar

Op 4 December kwam mij ter ore dat de zojuist gekozen regering van Zweden ontbonden is nadat de begroting niet goedgekeurd werd door de Zweden-democraten om een punt te maken van het vrije immigratiebeleid. Zweden heeft al permanent asiel gegeven aan alle Syrische asielzoekers, een van de hoogste aantallen van Europa, waardoor het Zweedse model van eerlijke verdeling van welvaart, de laatste welvaartstaat met goede voorzieningen, op de schop is, en Zweden meer als ‘de rest van Europa’ wordt.

Reageer
gravatar

Ma,

Zweden lígt in de rest van Europa. Verder is het handig te weten dat u met uw ´ore´ slechts in Noorwegen terecht kan.

Een Zweeds model wordt overigens niet alleen door Syriërs uitermate gewaardeerd, waarmee de eerlijke verdeling ervan juist door de rest van Europa als oneerlijk wordt ervaren.

Benny.

gravatar

t probleem is niet wilders maar rutte en zijn graaikabinet Meneer heeft zelf meer dan genoeg centjes en ziet niet wat er gebeurd onder de armoede grens. Wilders heeft op een paar punten na goede argumenten. Soms komt het er ongelukkig uit maar dat is wel wat de grootste gros denkt maar niet durft te roepen. En ach. Als onze grote heren van de politiek er teveel last van heeft schakelen ze wel weer een volkert vd G in…

Reageer
gravatar

N.A.,

Je draait de boel om. Juist is: Velen – zoals jij – roepen Geert W. na zonder te durven nadenken.

Een gros is overigens twaalf dozijn.

gravatar

Meneer de uil heeft in al zijn wijsheid helemaal gelijk. Een gros is 12 dozijn, en dus per definitie een vaststaand getal. Er kan dus nooit sprake zijn van een ‘grootste’ gros. O zo!

gravatar

U bent ook anti-racist. Zo’n 1400 goedopgevoede kinderen in de leeftijd van soms nog geen dertien jaar werden in Rotherham, Engeland, verkracht door moslims. Veelal hebben dit soort kinderen weer kinderen, uit verkrachting voortgekomen, die daarna bij hun moeder zijn weggehaald. Zowel kinderen als overheid waren bang het langdurig en diepgaand seksueel misbruik te rapporteren uit angst racistisch te zijn. Zo kwam dit laat aan het licht.

gravatar

Nou ik hoor zeker niet bij die miljoenen Nederlanders! ! Denk dat om t zaakje omdraaid.
Ze willen gewoon niet dat wilders iets te zeggen krijgt net als pimmetje. Die is ook de mond gesnoerd.

Reageer
gravatar

Mike, als jij niet bij die miljoenen Nederlanders hoort, zou je dan zo vriendelijk willen zijn het land te verlaten? Hier is (blijkbaar) geen plaats voor mensen zonder paspoort.

gravatar

Het OM is geen geloof, maar een politieke ideologie! Het is er enkel en alleen op uit om mensen in een kwaad daglicht te stellen. Met hun verschrikkelijke handboek, het Wetboek van Strafrecht, menen zij het recht in eigen hand te kunnen nemen. Het wordt tijd dat we opstaan tegen hun onderdrukking en de legalisering van Nederland!

Reageer
gravatar

Ach, eindelijk heeft het OM door waar het om gaat: framen!! Daarna dan gewoon net zo lang, zoals reclame ook doet, herhalen wat je gezegd hebt totdat anderen het gaan geloven. Dus: Wilders is een miezerig mannetje, Wilders is een miezerig mannetje, Wilders is een miezerig mannetje, Wilders is een miezerig mannetje, Wilders is een miezerig mannetje, Wilders is een miezerig mannetje, Wilders is een miezerig mannetje, Wilders is een miezerig mannetje, Wilders is een miezerig mannetje, enz. enz. enz

Reageer
gravatar

Zou Geert Corrie voor ogen hebben als hij weer eens ‘vol is vol’ declameert?
Na een bijna-rendez-vous met deze bandeloze en spotgoedkope dame kan ik u allen melden dat Corrie er erg vol uitziet.
Allahzeidank kon ik nog net wegkomen, de rillingen lopen nog over mijn rug. Zo vies, oud, de stank; alles.

Goed van Corrie dat ze die 20 jaar oude foto van zichzelf weer heeft weggehaald; of zou een ander dat gedaan hebben? Kan een foto ook een ban krijgen? Ja dus, blijkbaar.
Allahzeidank!

gravatar

Dit soort berichtgeving tast bovendien de ongeloofwaardigheid van De Speld aan. Voor je het weet heb je weer al die halftaligen van nu.nl over de vloer, of die heaumeaux van geenstijl.

gravatar

Natuurlijk ben ik met dit zeikartikel over de rooie! WAAR SLAAT DIT OP?

De Heer Wilders van de PVV is een heldere ster aan de horizon, de herder die ons de weg wijst naar het goede. De hoop voor autochtoon Nederland.

Gadverdamme, De Speld moet dit geen tweede keer flikken anders ben ik weg!

Het gezeik van de reaguurders op dit forum kan ik het wel begrijpen. Dat zijn kwijlende oudjes aan de drank die zich zich rot vervelen.

Prettige feestdagen.

Corrie.

gravatar

Wilders de hoop voor autochtoon Nederland? Nou misschien wel maar dan waarschijnlijk wel de allerlaatste hoop. Ik zou in ieder geval nooit meer naar het toilet durven na een flinke Wilders.

gravatar

BITCH Sandra hou je erbuiten!

En Benny B&D zeg jij er ook eens wat van! De laatste tijd heb ik het idee dat er iets moois tussen ons gaande was totdat de fantasieloze reaguurders op dit forum ook jouw voornaam met een achternaam gebruiken om hun gif op dit forum te spugen. Daardoor weet ik niet meer wie mijn Benny is, de Geert van De Speld.

Prettige feestdagen,

Corrie.

gravatar

Lieve Corrie, rustig!

Natuurlijk denk je dat de heer Wilders het licht is.
Door dat haar van hem, dat weerkaatst zelf het kleinste lichtpuntje.
Maar dit zijn geen figuurlijke lichtpuntjes of oplossingen, maar echte lichtjes zoals lampen!

Dus haal diep adem en houd je kalm want zelfs zonder Wilders blijft de wereld om Amsterdam draaien!

…… en waar blijft agent Bertus als je ‘m nodig hebt???

p.s. Fijne dagen!
p.s.s. peroxidepopulistje ….. Goeie!

gravatar

Zolang we Geert hebben, zullen ze allemaal heel erg keurig zijn. Ook zal de Hollandse fobie met racisme en wildplassen binnen de perken kunnen blijven. Je hoeft niets te doen om erbij te horen, behalve anti-Geert Wilders zijn.

gravatar

L. de Behanger, even geduld graag. Sommige zaken zijn net als een steenpuist die men rustig moet laten rijpen. Zo ook hier, waar betrokkene al heeft gedreigd eigener beweging weg te gaan als De Speld dit nog eens flikt.

gravatar

Agent Bertus,

Ik begrijp dat het beter lijkt om zaken hun natuurlijke verloop te laten gaan, zonder ingrijpen en pijnlijke situaties!

Maar mocht de ‘betrokkene’ uit eigener beweging weg gaan, wat voor ravage zullen al die verschillende Benny’s wel niet aanrichten, nu ze zich niet meer op Corrie concentreren als vliegen op een hoop mest?

En daarnaast: Zit even zonder werk …. Kan ik niet nog enkele celletjes voorzien van mooie Speld-behang?

Fijne dagen

gravatar

Ach Corrie, dat je dit zo aantrekt. Dat komt voort uit het rechtlijnig denken en laten weten. Met een flexibele geest kan je zoveel meer!
En zeker ook met die flexibele geest open staan voor andermans (unisex. Red) gedachtes!
Niet zo zwart wit denken dus!

gravatar

Corrie corrie corrie toch,

De bloeddruk loopt wat op, maar dat hoort allemaal bij de overgang.

Laat nu eens die mierzoete drankjes eens in de kast staan, en zet het chocoladefontijntje eens gezellig op tafel. Doop er af en toe iets lekkers in, en het wederzijdse genieten kan beginnen.

Vergeet de Speld, vergeet Wilders, en haal die posters van ‘m weg, die boven je bed hangen. Het lijdt alleen maar af.

Benny 😉

gravatar

Lieve Corrie,

Dank voor je tip! Daar ga ik zeker gebruik van maken.
Gezien de ruime verdiensten die ik hiermee kan maken lijkt het me niet meer dan redelijk je te vragen of je eens een hapje wil eten ….. Welke duinen vond je nou zo leuk? Daar ken je vast een leuk restaurantje in de buurt! (ps. Vergeet Benny *Wink* 😉 )

Ow … En waar die L voor staat … Da’s voor later!

gravatar

Oh Benny vind jij chocoladefontijntjes ook zo leuk? Een paar jaar geleden heb ik er één in een aanbieding bij de Aldi gekocht.

Het chocoladefontijntje gebruik ik nog vaak, alleen moet je oppassen dat je de temperatuur niet te hoog instelt. Voordat je het in de gaten hebt ben je verbrandt. 😉

Prettige feestdagen,

Corrie.

gravatar

Zeg L. de Winker,

Ga hier nou niet zo slijmerig lopen ijlen met je emmer vol met stèfsel, want daar heeft Corrie niet zoveel aan tussen d´r duinen gek!

gravatar

Ach, dat mag het OM wel willen, maar Wilders krijgt natuurlijk gewoon zo’n slappe D66-rechter die hem vrijspreekt of een taakstrafje van 10 minuten geeft of zo.

Reageer
gravatar

Wilders heeft gezegd wat iedereen denkt. De man houdt van makkelijke goedkope kreten, maar minder marokkanen willen heeft niets met rassendiscriminatie te maken.

gravatar

Zo is dat Fred de Vries!

Eindelijk een reactie van iemand die durft te zeggen waar het op staat.

Bravo en bedankt, ook, of eigenlijk vooral namens mijn zus Corrie.

gravatar

MINDER MINDER MINDER MINDER

gravatar

U ziet natuurlijk liever dat blondines hun haar zwart verven omdat ze anders als hoer gezien worden midden in die buitenlandse gemeenschap.

gravatar

Kunnen we minder van meer hebben? Minder politici, minder belasting, minder crimininaliteit, minder speld, minder spelt brood, minder minder minder… Meppel!