Non-trending

Hier meer Argibald


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mooi zo, dat hebben die ouders aan zich zelf te danken! Dit is een ernstig hiaat in de opvoeding. Ik was vroeger dolblij met een inktlap en kroontjespen.je geeft toch ook geen oude Nokia een je kinderen, omdat je die ook gebruikte toen je klein was.

Reageer
gravatar

Het gebeurt steeds vaker dat gezonde Hollandse jongens geen twitters krijgen, misschien komt het door de economische crisis. Zo was mijn neef Jan al jaren getrouwd, absoluut niet iemand die impotent is ofzo, maar het wilde maar niet vlotten. Natuurlijk wil niemand zo iemand in de familie hebben. Ze zijn nu gescheiden, hij heeft zich om laten bouwen, dus het is nu mijn nicht. Hij is veel toegankelijker geworden, hij krijgt ook veel meer twitters, gewoon omdat hij nu weet hoe het moet.

Reageer
gravatar

Noot. Aanvankelijk was hij te verlegen om te twitteren, een fobie die hij aan zijn vroege jeugd heeft overgehouden. De enorme menselijkheid van zijn verhaal heeft ons allemaal diep geroerd. Er zijn plannen voor een tv-programma, zo is hij bij John de Mol getipt als presentator voor een discussieforum, hij heeft Nederlands gestudeerd, hij was vroeger nogal eenzelvig. Hij praat nog wel steeds vaak tegen zichzelf. Alle gekheid op een stokje, we kunnen niet altijd maar dezelfden voor schut zetten.