Vegetariër eet per ongeluk halve dolfijn

Vegetariër Bernard Thijssen heeft gisteravond per ongeluk een halve dolfijn opgegeten in de veronderstelling dat het tofu was. Thijssen verklaarde dat hij het gerecht al opmerkelijk smaakvol vond, maar dat het achteraf toch balen was. Hij ontkent dat hij in 2011 een volledige panda heeft verorberd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volledig mee eens, mensen maken donuts. Als je niks te doen hebt wil je indruk maken op het publiek. Vlees is zeer lekker en smaakvol, we moeten er van genieten. Daarnaast vind ik dat vegetariërs niet zo moeten zeiken. Eet gewoon vlees, dan ben je normaal genoeg. Waar moet dat vlees anders naartoe? Stel je niet zo aan aub. Geniet van het leven en eet gevarieerd dus ook vlees dat toch overblijft. We moeten blij zijn dat we dit soort spul kunnen eten. Haters

Reageer
gravatar

Vegetarischers eten in principe geen vis, dan is het een pescotarier. Maar veel pescotariers noemen zichzelf vegetarischer omdat anders helemaal niemand snapt wat ze nou precies eten.

gravatar

Ik kan me er iets bij voorstellen. Zo heb ik ooit eens per abuis een walvisburger verorberd in de veronderstelling dat het slechts ludieke naamgeving betrof. Het was een burger met een flinke omvang.

Reageer