HvA: Reizen buiten Amsterdam extreem gevaarlijk

De Hogeschool van Amsterdam heeft alle stages en studiereizen buiten Amsterdam verboden. Reden voor het reisverbod is de vinkenteringepidemie buiten de stad. Ook de aardbevingen in Groningen, de terreurdreiging in de Haagse schilderswijk en de dodelijke verveling in Almere zijn redenen voor bezorgdheid. Voor exotische onderwerpen kunnen studenten gewoon in de stad naar het Tropenmuseum, aldus het College van Bestuur.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach ja, eigenlijk toch wel sneu voor alle semi-analfabeten die voorheen bij aankoop van drie gezinspakken Omo bij DIRK op de HvA hun HBO-diploma kregen uitgereikt. Nu mogen ze ook al niet meer met cultuur in de rest van Nederland kennismaken. Vooral de etnische desintegratie-processen in Schilderswijk en Kanalenbuurt hadden model kunnen staan voor projecten in Slotervaart en Slotermeer. HvA-diploma’s gelden overigens sinds VVD-commissaris Geert Dales, alleen op het grondgebied van de gemeente Groot-Amsterdam. En terecht.

Reageer
gravatar

Het is vinketering en niet vinkentering volgens het witte boekje.
P.S. ik kom uit Almere, dus heb niets beters te doen dan spelfouten vinden en corrigeren 😉

Reageer
gravatar

Helaas genoeg heb ik vandaag op het HvA na drie uur Maatschappijleer de eerste symptomen van dodelijke verveling geconstateerd. Ben de zaal ontvlucht, geen idee hoeveel doden zijn gevallen. Ik vlucht naar Zwitserland, denk ik.

gravatar

Het Zwitserlevengevoel is ook niet meer wat het geweest is, met al die aardverschuivingen van de laatste tijd. Jouw komst aldaar, Sandra, zal aan die aardverschuivingen een forse bijdrage leveren. Misschien toch liever kiezen voor AnDORra.