Racistische plant ontdekt

Biologen blij met respectloze vondst

Britse biologen hebben op Madagaskar een racistische plant ontdekt. Het gaat om de endemische soort Sarcolaena Discriminensis.

Arthur Hudsworth van de universiteit van Oxford is blij met de vondst en noemt de plant respectloos: “Het is een soort die zich optimaal heeft aangepast aan het subtropische klimaat van Madagaskar, zonder een greintje respect op te brengen voor zwarte mensen. De structuur komt overeen met die van andere soorten, maar wat deze plant echt uniek maakt, is dat alles de schuld van de negers is.”

Zaden van de plant zullen voor onderzoek worden overgebracht naar een Brits laboratorium. Nadat ze volgroeid zijn, moeten alle planten terug naar hun eigen land.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik heb zojuist ontdekt dat er ook een soort is die van dolfijnen houdt. De Sarcoleana Delphinensis.

Zo zie je maar weer dat bloemen niet alleen van mensen houden. Ze moeten die naam toch ergens voor gekregen hebben. Ik vraag me alleen af hoe ze met die dieren in contact gekomen zijn.

Reageer
gravatar

Hoopgevend is dat ze in het najaar afsterven en de blaadjes bruin worden en dan vergaan tot zwarte humus.

In het voorjaar, als ze proberen weer boven de grond te komen, kunnen ze bij de bron besteden worden met het EBOLA virus

Reageer
gravatar

In ons land worden we geterroriseerd door de parasitaire plant met de naam Noordelijke Africana Allochtonos.

Kenmerken van de plant zijn dat ze inheemse planten proberen te verwoesten, foeilelijk zijn, stinken, een grote bek hebben en lui zijn.

De enige remedie om het soort te bestrijden is het met wortel en al uit te roeien.

Corrie.

Reageer
gravatar

De enige remedie om een haatdragend persoon die de kwaliteit van de Speld wil verwoesten, foeilelijk is, uit haar bek stinkt en oerdom is, te bestrijden, is Corrie Autochtonia Debielius met wortel en tak uit te roeien.