Geslaagde genocide bij bedrijfsuitje Jumbo Beekbergen

‘Het is weer eens wat anders dan vlotten bouwen’

Het personeel van de Jumbo in Beekbergen kan terugkijken op een geslaagd teamuitje. Na de moord op ruim 3000 Portugezen staan de neuzen van de medewerkers weer dezelfde kant op.

“Het was echt super”, aldus de 17-jarige caissière Mandy, die in Portugal zeker 138 mensen om het leven bracht. “We stapten bij het vliegveld in een busje en werden naar een marktplein gereden waar iedereen een volautomatisch wapen in de handen gedrukt kreeg. Nadat we allemaal ‘Hallo, Portoooo!’ hadden geschreeuwd, mochten we onze magazijnen legen. We hadden in de bus al uitgebreid geoefend, zodat we het precies tegelijk riepen. Je had die gezichten moeten zien.”

Filiaalmanager Guido van Klaveren spreekt van een daverend succes: “Ik keek wel vreemd op toen ik vorige maand de ideeënbus leegde, maar na zes jaar vlotten bouwen en workshops high tea is een mens wel eens toe aan iets anders. Het is prachtig om je medewerkers zo te zien opbloeien. Onze vakkenvuller Björn, bijvoorbeeld. Hij zegt bijna nooit iets, maar hij had wel mooi als eerste zijn greppeltje vol. Klasse!”

Hoewel plezier belangrijk is, moet een teamuitje ook leerzaam zijn, vindt de manager: “Zo’n uitje is natuurlijk bedoeld als teambuilding, massamoord verbroedert.” Volgend jaar gaat personeel van Jumbo op survivaltocht in Armenië.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geachte redactie

Er is geen Jumbo in Beekbergen, Alleen Albert Hein. De dichtstbijzijnde Jumbo’s voor Beekbergen zijn In Eerbeek en Apeldoorn-Zuid op Schubertplein is een Jumbo.

Reageer
gravatar

Hold your horses, jullie enthousiastelingen. Straks staat Liesbeth van Zegveld op de stoep bij de dienstdoende interim minister van Buitenlandse zaken, om een claim in te dienen tegen de Nederlandse Staat, namens de overlevenden van het JUMBO-bedrijfsuitje in Porto. Er zouden aanwijzingen zijn dat de verantwoordelijke filiaalmanager opdracht heeft gegeven gericht te schieten op laaggeschoolden die als potentiële zorgverleners -blijkens hun spandoeken- Eerbeek als WMO doelgemeente hadden uitgekozen.

Reageer
gravatar

Op aanbeveling hebben wij het reisje naar Armenië volgend jaar veranderd in een reisje naar Syrië. De medewerkers van Jumbo zijn erg enthousiast en zullen proberen hun scores te verbeteren.

Reageer
gravatar

Dat wordt dan een schraal reisje. Het vrijwel klassenloze Armenië kent slechts twee klassen, de klasse steenrijke profiteurs en oligarchen rond de president (uiteraard een “bevriend” staatshoofd) en de rest van de bevolking die in een neo-feodale samenleving naarstig de rol van taxi-chauffeur vervult, het schaarse openbaar vervoer vervuilt slechts. De zetel van de patriarch (concullega van de paus in Rome) is het enige (intussen herbouwde) culturele object dat door Turkije tijdens de genocide van april 1915 niet volledig is verwoest.

gravatar

Likoed Nederland (#1) bood kennelijk al aan om in Israel orthodoxen te gaan afknallen. Of anderszins van kant te maken. Die lopen daar toch maar in de weg zonder iets nuttigs te doen.
Misschien kun je van de pijpenkrullen dan ook wel breigaren maken! Win-win-win.
(Waarom dit soort onschuldige berichten nou altijd weer antisemieten moet lokken, snap ik ook niet.)

gravatar

Dit is zoooooo slecht, zelfs voor Nederlandse begrippen. Doe mij een lol en verwijder je site van het internet! Bewaar deze “humor” voor de lezers van de krant met de laagste PH- waarde van Nederland.

Reageer
gravatar

Beste Michel,

ik ben zelf redelijk basisch ingesteld maar niettemin is De Speld mijn kompas. Hoe verklaart u dat nou..?

pH is overigens met een kleine letter p…

gravatar

Een workshop ‘ritueel xenofoben opknopen’ lijkt me ook uiterst geestig! Dat politiek correcte inpraten op die lui is toch paarlen voor de zwijnen.

gravatar

Vraag

Wat is de overeenkomst tussen jihadisten en lieden die schaamteloos hun ziel aan Geert W. hebben verkocht, zoals Corrie?

Antwoord

Bloeddorst aangewakkerd door blinde haat

gravatar

@Conni Feer
Politiek correct inpraten op Corry lijkt me niet effectief. Ook al doet de Speld gedachtepolitie nog z’n best. Eigenlijk is het meer politiek correct uitschelden van de gedachtepolitie op de Speld. Dat hoort bij die lui, hypocrisie schijnt een kenmerk van de gedachtepolitie te zijn.
Corry lijkt me een lekker wijf dus ritueel opknopen vind ik zonde.

gravatar

nou zo wil ook wel een zakkenvuller zijn ?pardon ik bedoel vakkenvuller lijkt me best leuk zo 1 uitje maar net wat er gezegd word dan wel voor een suicidale uitje naar den haag.
lol

Reageer
gravatar

Waarom moet dat toch altijd weer zo vér? Het is crisis hoor.

Portugal nog wel, terwijl het Binnenhof vol zit met mensen die smeken om eens de ontvangende partij te mogen zijn bij een genocidaal bedrijfsuitje.

Ga lekker uit je bol in eigen land, Jumbo!

Reageer
gravatar

Je kunt je wel afvragen of deze ludieke bedrijfsuitjes niet te ver gaan. Het wachten is nu op een groep Portugese JUMBO-slachtoffers die zijn pijlen (of eender welk wapentuig) gaat richten op de Eerbeekse gemeenschap. En dan wordt zo de scheidslijn tussen werk en plezier voor de Eerbeekse winkelmedewerkers wel heel erg troebel. Er moet natuurlijk ook wel gewerkt worden.

Reageer
gravatar

als het nou de albert heijn in alphen aan den rijn was geweest dat had ik je bezwaren kunnen begrijpen maar de voor de jumbo in beekbergen moet dit kunnen hoor

gravatar

HRM is dolenthousiast. Een uitje IS-pesten voor het personeel van de distributiecentra staat al op het programma. We rekenen er op dat minstens de helft niet terug komt, dat scheelt een hele dure reorganisatie. Met een beetje geluk keert de reisverzekering ook nog uit.

Reageer
gravatar

Laat LOTTO JUMBO maar oppassen dat ze dit format niet gaan toepassen op de schaats en wielerploeg.

Dat opent dan wel perspectieven voor andere landen die mee willen doen aan de OS in 2018 in Zuid Korea

Reageer
gravatar

De genen die de slag overleven natuurlijk deze mogen naderhand lekker onder de “douche” en kan de volgende treinlading binnen komen

gravatar

Maar binnenkort is dit ook in eigen land mogelijk! Hennie van de Most onze bedrijfsuitjes-goeroe is in het diepste geheim bezig om zijn Oranjestad om te bouwen voor deze nieuwste vorm van ontspanning.

Reageer