Republikeinen: uitkeringsnazi’s moeten weer aan het werk

‘Kampbeul kan ook aan de slag als SSP’er’

De Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden zijn boos dat de Amerikaanse overheid nog steeds uitkeringen betaalt aan voormalige nazi’s. Zij willen dat de ex-kampbewaarders weer aan het werk gaan en pleiten voor een sollicitatieplicht.

Afgevaardigde Kristi Noem (South Dakota) hekelt het feit dat de uitkeringsnazi’s geen enkele poging doen om hun oude werkzaamheden op te pakken: “Je zou verwachten dat ex-nazi’s wat meer plichtsbesef aan de dag zouden leggen. Desnoods ga je als freelance kampbewaarder aan de slag. Ik snap best dat zoiets lastig is voor mensen die gewend waren om in loondienst te werken, maar sinds de Tweede Wereldoorlog is de wereld nu eenmaal veranderd.”

Volgens de voormalige kampbeul Jacob Denziger (90) is het vinden van werk niet zo eenvoudig als het lijkt. Hij heeft zich ingeschreven als SSP’er (Schutzstaffel zonder personeel), maar komt moeilijk aan de bak: “Je merkt dat er tegenwoordig veel minder vraag naar kampbeulen is, zeker als je geen Koreaans spreekt. En bij de weinige werkgevers die nog wel op zoek zijn naar moordzuchtige psychopaten, zie je vaak dat ze kiezen voor een jonge, goedkope kracht.”

Reïntegratiecoach Josh Harlington bevestigt de problemen die Denziger ondervindt. Volgens hem worden ex-nazi’s ook als ze solliciteren naar andere functies gediscrimineerd: “Na de Neurenbergprocessen is het beroep van kampbewaarder geleidelijk in een kwaad daglicht komen te staan. Daar kun je van alles van vinden, maar de realiteit is dat veel werkgevers liever verder zoeken wanneer ze Sobibor of Treblinka op je cv zien staan.”

Massamoordenaar Denziger is bang voor de reputatie van uitkeringstrekker. Hij doet veel vrijwilligerswerk om de maatschappij toch van dienst te zijn: “De hele dag op je luie kont zitten is niks voor mij. Ik werk twee keer per week als straatcoach in Chicago en in het weekend bij een kinderboerderij.” Ondanks de lange periode van werkloosheid zegt hij geen wrok te koesteren jegens de Verenigde Staten: “Het is allemaal de schuld van de Joden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Omdat concentratiekampen maar uit 5% puur product mogen bestaan hebben de uitkeringsnazis geweigert weer daar aan het werk te gaan – Een voorstel om de kampen te verrijken tot 10% heeft tot geen wenselijk resultaat geleid – het introduceren van aardbeienjam en persik confituren om het toch nog op 15% te krijgen – trok een aantal van de uitkeringsnazies over de reep – deze reep was special ontwikkeld met 20% meer inhoud – en 5% minder verpakking – met welbekende opschrift
snoepen doet poepen.

Reageer
gravatar

Ideetje, geef ze allemaal een rol in de remake van “The Boys of Brazil, the Sequel”. Geadviseerde soundtrack “Old soldiers never die, they just fade away” Probleem opgelost, desnoods in actieve kalk, geleverd door Bechtel Corp’s CEO Dick Cheney..

gravatar

Niet slim van die Amerikanen. Ze hadden ze gewoon naar Nederland moeten sturen. Wij geven ex-terroristen uit zielige Afrikaanse landen gewoon zelf de uitkeringen en huizen.

Reageer
gravatar

Als je alleen ervaring hebt met kampen zijn je opties gewoon niet zo breed. Maar solliciteren bij een zigeunerkamp lijkt me ideaal. Volgens Denzigers cv heeft hij al ervaring met Roma.

Reageer
gravatar

Er is binnenkort genoeg werk in de FEMA kampen in de VS. En die flauwekul dat Sobibor of Treblinka niet goed op je CV zou staan…. als Hitler een Amerikaan was geweest, hadden we pas écht een probleem gehad. Maar hoe zit het met het Spaans van die ouwe jongens? Want met dat Argentijnse accent hoef je in zo’n FEMA kamp niet te komen natuurlijk. Nou, ik wens ze sterkte en die republikeinen moeten ‘s ophouden met zeuren. Anders vormen ze maar een Partij voor deThee ofzo!

Reageer
gravatar

Boeiend onderwerp: FEMA-kampen. Jammer dat de SPELD-populatie die Amerikaanse opvangstructuren niet kent. Wellicht iets voor hier, als opvang van repatriërende Syriëgangers die na hun vakantie hun achterstallige uitkering, huur- en zorgtoeslag komen innen. Want al die Jihad-souvenirs voor huiselijk gebruik (decapitatiemessen, Kalashnikof’s, patroonbanden en C-4 (niet die van Citroën!) moeten wél worden betaald, Al Bakr Al Baghdadi mag dan begenadigd genocidist zijn, hij is zeker niet gek.

gravatar

Jammer dat de strategische masterminds allemaal al dood zijn, dit noodlijdende kikkerlandje moet nodig ingelijfd worden bij zijn Grote Germaanse broeder.

Ceterum censeo Republicanos delendos esse.

Reageer
gravatar

Het sluiten van de kampen is altijd een probleem geweest. Toen leek t een goed idee, maar men heeft onvoldoende nagedacht over t feit dat er grote werkloosheid ontstond hierdoor. Voormalige kampbeulen jarenlang werkloos, SS’ers die niet meer weten wat ze met hun vrije tijd moeten, k bedoel waar gaat het heen? Er mag best meer energie door uitzendbureaus worden gestoken deze mensen weer aan een fatsoenlijke baan te helpen. En niet in de zorg of kippenboerderij. Dat lijkt me voor hen echt een…

Reageer
gravatar

Als werkcoach van het UWV heb ik ze opdracht gegeven om zich te vervoegen bij de afdeling HRM van Islamitische Staat IS.

Met hun expertise kunnen ze jonge terroristen begeleiden als stage-coach

gravatar

En omscholen tot zelfmoordterrorist?

Of, om hun expertise nu eens goed te gebruiken:
Inzetten als trainer van bewakers van de doorlaatposten rond Gaza of het veiligheidshek rond de bezette gebieden. De huidige generatie joden daar heeft de kampen niet meegemaakt, dus kan niet uit eigen ervaring putten. Die moet alles weer opnieuw leren.

gravatar

Nazi of stasi lijkt op elkaar dus ze kunnen makkelijk bij de Nederlandse politiestaat aan de slag. Laat ze maar werken met die luie geraamtes, dan kunnen ze onze volksterroristen misschien nog wat leren.

Reageer
gravatar

Denziger zou zich moeten laten omscholen als onderwijzer en zich niet zo vast moeten bijten in z’n rol als (kamp)bewaker. Flexibiliteit brengt meer mogelijkheden in de huidige arbeitsmarkt.
Bij groepen als KKK en neo-nazi gezinnen staan ze te springen om onderwijzers die ‘de klappen van de zweep’ kennen…

Reageer
gravatar

Degenen uit de uitvoerende hoek hadden na een korte omscholing zo aan de gang gekund voor een incassobureau of in de bio-industrie. Jammer dat je als loopbaan-coach die kansen niet gezien hebt. Nu is het te laat want als 50-plusser komen ze sowieso niet meer aan de bak.

gravatar

Guantanabo bay, zijn daar nog een paar extra bewakers nodig?

Toch maar niet. Voor je het weet is de methode ‘waterboarding’ ineens een van de mildere behandelingen.

Reageer
gravatar

Niet te geloven zeg dat die mensen nog steeds niet aan het werk zijn maar ik ben bang dat het nu ook niet meer gaat lukken, als 50-plusser kom je gewoon niet meer aan de bak.

Reageer
gravatar

Hoi Sandra, om je te helpen weer, als 50-plusser, aan de slag te gaan was ik opzoek naar een leuke baan voor je als eierenraper bij een legbatterij.

Ik kan mij voorstellen dat je je wel thuis zult voelen tussen de kakelende kippen en buitenlanders.

Maar je bent een dierenactivist, zo’n principiële. Mensen die te lui zijn om te werken en altijd denken dat ze gelijk hebben.

Je zult altijd wel een excuus vinden om niets te doen.

Corrie.

gravatar

Corrie, bedankt voor het meedenken maar ik vind het wat onvriendelijk om je baan als eierraper in te pikken. Je bent daar juist zo op je plek. Bovendien kan ik deze functie niet uitvoeren want ik mag van de AIVD niet in de buurt van legbatterijen komen.
Als ze nog openstaande vacatures hebben kun je misschien een paar van die werkeloze SS-ers vragen. Die zijn volgens mij uitermate geschikt voor werk in de bio-industrie en jij kan ook vast beter met ze op schieten dan met al die buitenlanders

gravatar

Corrie, helaas is men vergeten jou te ruimen. Hopelijk krijg je met Sinterklaas een euthanasiebon en gebruik je die nog voor kerstmis of voor de sjanoeka of zoiets.

gravatar

Mocht Corrie nou niet lief zijn geweest (wat ik me goed voor kan stellen) en door onze goedheilig man zijn overgeslagen. Hier kan je een “do it yourself” pakketje bestellen.

ongedierteproducten.nl › Ratten

gravatar

Als werkloze 50+’er kom je inderdaad echt niet meer aan de bak. Het is je reinste discriminazi!

Misschien een idee om speciale omscholingskampen in te richten voor deze verloren generazi? Er staan vast nog wel ergens wat barakken leeg…

Reageer
gravatar

Erg kort door de bocht dit. Wel verwachten dat ze aan het werk gaan maar de ogen sluiten voor het feit dat deze mensen maar moeizaam aan een baan kunnen komen. Die Denziger heeft toch een prima invulling gegeven aan zijn vrije tijd? Met name bij zijn arbeid op de kinderboerderij zal hij toch rijkelijk uit zijn arbeidsverleden kunnen putten. Laat die arme oude mensen toch met rust.

Reageer
gravatar

De meeste uitkeringsnazi’s werken al bij de (semi)overheid, dus waarom niet? Ze uitsluiten van die baantjes is discrimminazi.