Marie-Claire (43) had geen enkele intentie om de bal te spelen

‘De bal? Och nee, niks voor mij, schei uit, hou op hoor’

Marie-Claire uit Bussum had gisteravond geen enkele intentie om de bal te spelen, toen zij met een kop thee en een goed boek op de bank zat. De 43-jarige huisvrouw gaf dat vandaag toe: “De bal, och nee, niks voor mij, schei uit, hou op hoor. Het was vooral m’n intentie om even een avondje voor mezelf te hebben.” De KNVB beslist morgen of Marie-Claire wordt geschorst.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ook buigt onze nationale voetbalbond zich morgen over de kwestie of “de bal wel rond is”. Het al langlopende conflict hieromtrent, stond enige tijd laag op de agenda, maar is plots weer actueel door de collectieve vormcrisis bij onze oranjehemden. Kwade tongen beweren dat de discussie is aangezwengeld door bondscoach Guus Hiddink, die hiermee de focus van zijn “plan van aanpak” wil halen. Anderen daarentegen houden zich angstvallig stil. Dit bleek eerder al gemeengoed binnen de…

Reageer
gravatar

Onder druk van de Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen overweegt de KNVB de creatie van een speciale buiten-categorie: nonplaying captains of households. Support voor deze beleid-stap kwam van de Nederlandse Vereniging van Bankiers, waarvan de echtgenoot van Marie-Claire zittend voorzitter is. De KNVB is qua financiële bedrijfsvoering vrijwel selfsupporting door de Sporttotalisator, maar voor de halfjaarlijkse bonussen van het KNVB-bestuur is men aangewezen op bancaire ondersteuning. Vandaar!

Reageer
gravatar

De bal ligt nu dus weer volledig bij Marie-Claire uit Bussum. Tja, die Gooische Vrouwen moeten altijd maar multi-tasken: hun status ophouden als arbeidsloze inkomensvrouwen, afslankende sherry-kuren liggend doorstaan op banken van good old Jan Des Bouvrie en wat gratuite liefdadigheid met de meisjes van de Rotary en de Oddfellows. Marie-Claire, laat zien dat je ballen hebt, ga als vrijwilligster aan de slag bij de plaatselijke Voedselbank