Presentator Melchior Huurdeman terug naar Uranus

Populair VPRO-icoon wil zijn roots verkennen

Melchior Huurdeman, de populaire presentator van het televisieprogramma Vrije Geluiden, keert terug naar Uranus. Dat heeft de VPRO bekendgemaakt. Huurdemans vertrek betekent een gevoelige slag voor het veel bekeken muziekprogramma op de zondagochtend.

VPRO-directeur Lennart van der Meulen: “We gaan Melchior enorm missen, en de kijkers ook. Vooral jongeren stemden in de eerste plaats op Vrije Geluiden af vanwege zijn spectaculaire en dwarse manier van presenteren. Niettemin respecteren we Melchiors besluit. Hij vindt dat zijn tijd op aarde erop zit. Zeshonderd jaar is ook lang.”

Huurdeman zelf vertelt dat hij van de VPRO ‘nog eeuwen’ door had mogen gaan. Zijn geboorteplaneet roept hem echter: “Ik heb daar dingen te doen en wil graag mijn roots verkennen. Er gebeurt op dit moment heel veel op Uranus.”

Of hij op Uranus ook tv-programma’s gaat presenteren, is nog de vraag: “Ik weet pas sinds kort dat ik presentator ben. Iemand zei mij laatst dat ik op zondagochtend in beeld was en toen ben ik erop gaan letten. Ik vind het wel grappig, maar heb er verder niet echt iets mee.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De zondagmorgen zal nooit meer hetzelfde zijn. Elke zondagochtend stuurde ik vrouw en kinderen op familiebezoek, om dan met het ontbijt bord op schoot in alle rust voor de televisie van Melchiors muziek keuze te kunnen genieten. Vaak nam ik het programma op video op, om het op zondag avond nogmaals te beluisteren. Hopelijk wordt hier een DVD reeks van samen gesteld.
Zucht.

Reageer
gravatar

Ik heb vernomen dat er inderdaad een DVD reeks wordt samengesteld. Helaas voor ons aardbewoners, wordt deze in een baan rond Uranus’ buurplaneet Neptunus gebracht. Is even slikken, ik weet ‘t, maar het is voor een goed doel.

gravatar

Ik reageerde misschien een beetje te heftig van dit slechte nieuws. Tenslotte is Uranus niet om de hoek maar ook niet het einde van de wereld. Heb een leuk geprijsde schotel antenne op marktplaats gevonden. Hopelijk kunnen we nog lang genieten.

gravatar

Melchior kwam hier indertijd als politiek vluchteling aan, later werd bekend dat hij zijn hele verhaal bij elkaar had gelogen en werd tot burgemeester van Amsterdam benoemd.

Het is goed dat dit rapalje weer teruggaat naar de onzinnige planeet waar ze vandaan kwamen. Nederland is geen vuilnisbelt!

De EU en Frens Timmermuns zijn meer dan genoeg!

Bl*#@brg#$£aaarch%&**: Snel, mijn kotszakje!

Reageer
gravatar

Bij het zappen komt Vrije Geluiden wel eens bij mij op de buis voorbij. Wees eerlijk dat is toch geen muziek.

Van mij mag de hele VPRO van de buis, een normaal mens kijkt daar toch niet naar.

Het is onbegrijpelijke kakkineuze TV van een smerige linkse omroep!

Gelukkig dat meneer Wilders van de PVV het publieke bestel wilt aanpakken.

Aan rotzooi moet je geen overheidsgeld besteden.

Corrie.

Reageer
gravatar

Corrie als jij jezelf gemiddeld vind en dus normaal weet ik dat je egocentrisch ben.

Van het voorjaar weer narcissen in een halve glazen bol op tafel?

gravatar

Samen met Corrie en ons volk ben ik erg blij dat er eindelijk weer één persoon is die tenminste weet wat goed voor ons is en gaat bepalen waar we maar beter niet naar kunnen kijken of luisteren.

gravatar

Daarvoor heb ik al mijn cadeautjes al gekocht. Verpakt in zwarte piet inpakpapier in “original nigger” design. De zwartjes hebben een domme gezichtsuitdrukking, dikke rooie lippen en gouden ringen in de oren.

Corrie.

gravatar

Tarouwens,

Corrie, jij bent geil en rechts, ik ben geil en links; ligt het in de mogelijkheden om gezellig in de scheveningse duinen samen een lief dyslectisch kindje te maken?
Het is misschien een oneerbaar voorstel, maar gezien jouw oprispingen op ons geliefde forum alhier zou dat, denk ik dan, maar wie ben ik, geen probleem moeten zijn, toch..?

gravatar

HIj wel…
Ik probeer al járen mijn man naar Mars te laten reizen. Van alles geprobeerd, maar nee hoor… smoesjes over dat het nu niet het juiste moment is, en over een half jaar wel, dat het te koud is, terwijl iedereen weet dat het daar op de evenaar makkelijk 20 graden Celsius kan worden., dan weer dat het te ver is, alsof Uranus zo dichtbij is, nou dan…
Nu is mijn hoop gevestigd op: http://www.overstroomik.nl/wat-doe-jij-bij-een-grote-overstroming

Reageer
gravatar

Ik heb gehoord dat ze op Uranus de techniek van “oude lijken nieuw leven inblazen” perfect beheersen.

Vorige maand nog mijn schoonmoeder zo’n kuur cadeau gedaan. Helaas kreeg ze last van de bijwerking “extreme haargroei”, wat ze gisteren tijdens het slachtofferfeest moest bekopen.

Reageer
gravatar

Jullie kunnen zeggen wat jullie willen (we leven -hoe lang nog?- in een vrij land) maar ik ben belijdend lid van de VPRO en wel hierom,Trouwens al sinds Phil Bloom, Barend Servet en Fred Haché. Ik heb zelfs de vroege voorganger van ‘alien’ Huurdeman, (back to Ur anus), Han Reiziger, nog zien opkomen en oplossen in de tijd. Sindsdien is er veel veranderd; ooit centrum-links, maken Nederland én De Speld nu sterk slagzij naar ‘rechts’: Vox populi = populisme? ‘t lijkt er veel op.

Reageer
gravatar

He wat grappig. De overeenkomsten die ik heb met deze man. “Ik weet pas sinds kort dat hij presentator is. Iemand zei mij laatst dat hij op zondagochtend in beeld was en toen ben ik erop gaan letten. Ik vind het wel grappig, maar heb er verder niet echt iets mee.”

Reageer
gravatar

de muziek is altijd prima. Maar doe mij maar die Flupsen met die kikke overhemden als presentator. Die scheerde z’n kop tenminste en dat was wel zo lekker voor de kijker

Reageer
gravatar

Nooit meer Melchior op Zondagmorgen!!!!! Dat is en strop voor heel veel trouwe kijkers en luisteraars. Ik hoop, dat zijn beslissing de juiste is. Ik zal hem zeer missen. Veel succes!!

Reageer
gravatar

Sinds u vertrokken bent van vrije geluiden kijk ik bijna niet meer de nieuwe presentatie heeft geen elan en een wat kinderlijke houding luistert niet goed naar de mensen jammer

Reageer