Veel Nederlanders bang voor vrees voor de angst

Mensen zenuwachtig door de collectieve angst voor paniek

Veel Nederlanders vrezen voor de mogelijke paniek als gevolg van de angst. Dat blijkt uit een peiling van Motivaction. Maar liefst tweederde van de Nederlanders geeft aan zenuwachtig te worden van de collectieve angst voor bangheid.

Onderzoeker Simone ter Horst concludeert dat er veel onrust heerst voor de angst die op de loer ligt. “De zorgen over de eventuele ongerustheid kunnen elk moment omslaan in stress als reactie op de dreigende nervositeit voor de permanente onzekerheid.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Whenever I feel fear I repeat the following litany:
“I must not fear.
Fear is the mind-killer.
Fear is the little-death that brings total obliteration.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing….
only I will remain”

Reageer
gravatar

> Veel Nederlanders vrezen voor de mogelijke paniek
> als gevolg van de angst.

“Vrezen voor”? Ik ben bang dat het Nederlands hier geweld wordt aangedaan.

Reageer
gravatar

Ach dat zijn weer mannen die bang rond lopen! Wat dat betreft hebben wij vrouwen het een stuk eenvoudiger! Wij dragen ook een broek maar dat is bepaald geen angstbroek! Mannen doen hele andere dingenmet hun broeken! Vandaar dat wij vrouwen hele grote zakken in mannenbroeken naaien! Die kunnen zij dan weer vullen! En swij kunnen ze dan weer plunderen! Maar om nou te zeggen dat een man bang is dat noem ik satire!

Reageer
gravatar

Ik heb last van deurvrees, lampvrees, stoelvrees, en soms ook espressoapparaatvrees, maar drempelvrees is nou net iets wat ik niet snap.

Reageer
gravatar

Heel erg herkenbaar! Bij mij is deze bangheid voor vrees voor de angst nu zelfs vergroot omdat ik nu ook de angst voor het verder lezen van dit artikel over het bang zijn voor vrees voor de angst erbij heb gekregen. En daardoor ben ik nu nog banger geworden. Dit gaat niet goed…

Reageer
gravatar

You’re at the wrong place, at the wrong time… time and time again xD
Laat het licht van de liefde U maar leiden naar een plek waar U niet verblind wordt door Uw naïviteit aangaande ironie… de moedergodin zal U vast verlossen uit de duisternis van Uw lakende onwetendheid =’)

gravatar

Wat wij nodig hebben is een “nationale dag van paniek”, waarbij een ieder zijn angsten mag tonen, vertellen, uitschreeuwen en uitleven, zolang dit laatste niet te ver gaat althans, want anders ben ik bang dat zo’n dag niet kan doorgaan.

Reageer
gravatar

Het is de vraag of de befaamde “damschreeuwer” uit angst schreeuwde of vanuit een andere emotie.
Mogelijk liep hij vooruit op de “nationale dag van frustratie”, maar hijzelf kan u het beste informeren, vrees ik.

gravatar

Wist u dan niet dat Alllah al enige jaren door de vrouwelijke maagden heen is?
Al geruime tijd worden er jongens/mannen uitgedeeld aan de hemelpoort. Maagd is maagd tenslotte.

gravatar

Beste Terwindt, polderjihadi: “Als poot zie ik daar heel erg tegenop” Hoe zo als “poot”? En wat voor een poot dan wel? Rechts-poot, links-poot, bokkenpoot? Bij Feyenoord kunnen nog wel een goede linkspoot in de voorhoede gebruiken, en waarom in de strijd sterven als je je nog dienstbaar kunt maken in Rotterdam-Zuid? En wat is dat nou voor halalslachtig gemekker over 30 maagden? Volgens de Koran moeten dat er 72 zijn: niet meer of minder! Desnoods krijg je een tegoedbon van I.S.-filiaal Schilderswijk