Kindermenu’s aangetroffen op computer vadsige vent

Politie vindt duizenden foto’s van kipnuggets en knijpfruit

De politie heeft een 54-jarige man uit Dordrecht aangehouden die wordt verdacht van het downloaden en produceren van kindermenu’s. Op zijn computer stonden duizenden foto’s van kipnuggets, frikandellen, vissticks, slappe frietjes en knijpfruit. De 280 kilo wegende man lijkt de spil in een wereldwijd kindermenunetwerk.

De zaak kwam aan het rollen door de aangifte van een bezorger van New York-pizza, die het verdacht vond dat een alleenwonende volwassen man vier funnymeals met muffins voor meisjes had besteld. De politie had de man al een week eerder willen aanhouden, maar had toen niet het vereiste materieel om de man van 280kg uit zijn huis te krijgen en over te brengen naar het politiebureau.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

inddd kim. ik snap het verhaal ook niet.
Dat hij graag kindermenu’s eet. …. ja en. ….
er zijn toch ook van die mannen die zich graag baby voelen en in luier rondlopen.
wat bewijst dit dan? ??

beetje onduidelijk verhaal.

Reageer
gravatar

Zou ik zo brutaal mogen vragen wat ze hiermee bedoelen, ik snap het niet helemaal sorry. Bedoelen ze letterlijk kindermenu’s ik vind t raar haha

Reageer
gravatar

Beste Kim,

Voor normale mensen is dit inderdaad (gelukkig) erg vreemd. Echter zijn er dit soort viespeuken op de wereld die het blijkbaar volkomen normaal vinden om een dergelijke verzameling foto’s op te bouwen.

gravatar

Typisch een kandidaat voor de Rooyse Wissel, het Pieter Baancentrum zit namelijk al overvol met recidivisten uit de sfeer van hockey-kinderpornofotografie. Ondanks een terug-van-weekend-score van minder dan 15 % en een forse ambtelijke corruptie tot hoog in de organisatie, blijft Fred Teeven (VVD) bij zijn overtuiging dat de Rooyse Wissel als correctionele instelling een ruim voldoende beveiliging kent. Het toeleverende Medellin-kartel onderschrijft deze overtuiging volledig.

Reageer
gravatar

Eeehm, ik moet jullie iets bekennen. Ik schaam me zo, ik zal het nooit meer doen. Dat beloof ik plechtig. Maar ik heb op m’n pc een zeer omvangrijke verzameling kinderpostzegels.

Reageer
gravatar

Ik had dit nooit verwacht. Hij leek juist een normale, aardige vadsige vent. Heel gek: het zijn altijd die onopvallende dikzakken met appelmoesvlekken die ineens een viespeuk blijken te zijn.

Reageer