Mensen wegswipen met RotApp

'Handig indien je weinig mensen kunt uitstaan'


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

//மர த த வ த ழ லய க வலப பட த த ம ஒர statement. I reseuqt Dr.Bruno to come and answer in the right sense. //ப ர ன மனநல மர த த வர க இர ந த ல ந ங கள ச ல வத ப ர ம ய கக க ட ட க க ள வ ர .//Coming back to the point.. ப ர ய ர ன இந த ச யல அவர ப றந தந ள ல ப ற ற ப ப ச வ ண ட ய அளவ க க ம க க யம வ ய ந தத க படவ ல ல ..//ச யல பற ற ப ச யத ? அந த ச யல வ மர சனம ச ய த ப ச யத ?

Reageer
gravatar

Wat een Crapp, heb me net een tennisarm staan swipen op een parkeerbeheerder maar het werkte niet, toch een boete maar wel een nieuwe app, de pleurapp, hij is alleen analoog, gewoon je telefoon naar iemands hoofd pleuren, dan gaan ze ook wel weg

Reageer
gravatar

De heer die zich in bovenstaand filmpje voordoet als Bert Bokhoven doet aan identiteitsdiefstal! Hij is nl niet de ECHTE omni-onderzoeker Bert Bokhoven, maar slechts een imitatie. Zo’n enge Appel yup!
Wat gaat de redactie aan dit soort fraudeurs doen? Als voorzitter van de Bert Bokhoven fenklup eis ik harde actie van uw kant! Zo niet dan zeggen wij ons abonnement op uw webzine op. En dat scheelt toch al gauw zo’n 23 lezers!

Reageer
gravatar

TSJAKKAAA! TSJAKKAAAAA! TSJAKKAAAAAAAAAA! TSJAKAAAAAAAAAAAA! TSJAKKAAAAAAAAAAA!
TSJAKKAAAAAAAAAAA!! TSJAKAAAAAAAAAA!!!!
TSJAKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Hoeveel nominaties om weggeswiped te worden heb ik al?

TSAKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Reageer
gravatar

En als we toch op die toer gaan: als deze app 75 jaar geleden al beschikbaar was geweest, had dat heel wat treinen uitgespaard!

gravatar

Als de app 75 jaar geleden had bestaan, waren er ook wel smartphones aangezien ze daar in beginsel voor ontwikkeld zijn. Doos.