IS ontvangt seksvideo Dave Roelvink; ebolamedicijn naar Oekraïne

Pakketbezorgers in de war tijdens conflictrijke zomer

De onrust op het internationale toneel heeft ook pakketbezorger UPS geraakt. Het bedrijf heeft deze zomer meer pakketjes verkeerd bezorgd dan normaal, met hier en daar vervelende gevolgen.

De Oost-Oekraïense separatist Sergej Daginov keek gek op toen hij het UPS-pakket opende dat Russische raketten had moeten bevatten: “In plaats daarvan kreeg ik drie ampullen van een experimenteel medicijn tegen ebola. Ik heb het netjes terug naar het postkantoor gebracht, maar de retourkosten naar Canada moest ik zelf betalen. Later hoorde ik dat een ziekenhuis in Liberia onze luchtdoelraketten heeft ontvangen.”

Ook terreurorganisatie IS is kritisch over de service van UPS. Leider Abu Bakr al-Baghdadi ontving vorige week een videoband waarvan hij dacht dat er jihadistische propaganda op stond: “Ik wil graag mijn excuses aan de heer Roelvink aanbieden. Wij dachten een bloedige boodschap aan het westen online te hebben gezet, maar in werkelijkheid was het een matige pijpvideo.” Roelvink zelf spreekt van een vervelend misverstand: “Ik vind het niet eens zo erg dat IS mijn pijpvideo heeft, maar die onthoofding bij Shownieuws was voor niemand leuk.”

De Palestijnse Fatima el-Khadouri dacht voedselhulp te hebben ontvangen: “Er zat echter een compleet paard in het pakket. Je mag een gegeven paard niet in de bek kijken, maar ik vond het toch wat onhandig. We hebben nog steeds honger, al is zijn kür op muziek uitstekend.” Dressuurruiter Edward Gal presteerde tijdens het WK Dressuur naar eigen zeggen matig, omdat het voedselpakket dat hij ontving niet in zijn topsportdieet paste.

UPS-directeur David Abney vindt het spijtig dat er fouten zijn gemaakt: “Ik hoop dat alle betrokkenen morgen tussen 13.00 en 18.00 uur thuis zijn om onze excuses in ontvangst te nemen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens mij zit er gewoon een joodse terreurgroep achter. Die wil iedereen in verwarring brengen, zodat niemand meer op de bezette gebieden in Palestina let.

Reageer
gravatar

Dankzij de NATO heeft de EU qua wapens NIKS. Geen enkele van die kerels is te vertrouwen.

Ik weet het nog zo niet over OekraIne? Dat komt in Brussel palaveren met Barroso en DUS deugen ze niet in mijn gedacht.

Een klap op mijn kontje dat kost je een RONDJE!!!!!!!!!

Dat moet je betalen voor heel het café.

Reageer
gravatar

Toch alleen in hom(e)opatische café’s mag ik hopen? Een rondje? Nou, allà!. Maar dat klappen op mannenkontjes is niet echt my cup of tea.

gravatar

Nee Flyboy, ik sta niet zo snel met een mond vol tanden, ik bedoelde dat meer algemeen opvoedkundig, aanhakend op de subtitel van “VVD: minder ongeschreven regels voor ondernemers”: MKB’ers moeten zelf bepalen of ze met een volle mond praten”. Ik begrijp dat wel; VVD’ers praten (onderling, in het wild), overwegend met een hete aardappel in de keel, de mond vol en het geweten leeg.

gravatar

Dat is lachen ! Ontvangt de PvdA tientallen dozen met voetbalschoenen die de dyslectische materiaalman van Manchester United heeft besteld, nadat hij een jaar lang de linker- en rechterschoenen van de selectie verkeerd om heeft klaargezet.
En Louis van Gaal ontvangt een groot aantal kadoverpakkingen met de pil van Drion voor het bestuur, de bewindslieden en de kamerleden van de PvdA !

Reageer
gravatar

Wat moet ik nu met dat vliegdekschip dat bij mij is bezorgd? Heb ik net de deur laten uitbreken om het binnen te laten en nu zou ik het weer terug moeten sturen? Bekijk het maar! Happy ebola to you!

Reageer
gravatar

Wat zat er precies in het Zalando pakket? Ik heb hier in Oostenrijk namelijk 12 zulke pakketten ontvangen en weet niet precies wat ik er mee moet doen. Ik hou ze voorlopig als sinterklaas-cadeautjes achter de hand; vorig jaar bevielen de cadeautjes niet zo goed.

gravatar

Beste Plofkip, ik denk schoenen, dus kunt u deze in Oostenrijk houden. Ik snap dat dit soort schoenen in uw bergen misschien niet echt handig zijn, maar u zou me desondanks een groot plezier doen.

Ik hoop dat uw Oostenrijkse pakket met lekkere stevige bergstappers spoedig verkeerd bij mij bezorgd zullen worden…

gravatar

Zeer juist. Onrust op het internationale toneel. Nu maar hopen voor UPS dat het in het Arnhemse Klarendal wel goed gegaan is. Voor je het weet springt daar een geradicaliseerde troela van 21 in je nek.

Reageer