Voedselbank verstrekt foto’s van maaltijden

De voedselbank gaat USB-sticks verstrekken met foto’s van gezonde maaltijden. Hiermee wil men voorkomen dat mensen met weinig geld een sociale achterstand op internet oplopen. Nu kunnen veel klanten van de voedselbank vaak maar één keer per week een foto van een warme maaltijd op Facebook zetten, met alle gevolgen van dien.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wel een beetje jammer dat dat met een USB stick moet.
Een beetje uitkeringstrekkert heeft tegenwoordig een cabrio, flatscreen met HDMI decoder met blueray recorder, smartphone met 5G, zijnde 1e levensbehoeften.
Dat je dan een pak met 24 frikandellen als voedselhulp krijgt: dat is leuk bij de kratten bier die je met je zwartverdiende geld hebt gekocht.
Dus is zou die shit gewoon streamen

Reageer
gravatar

En Opa, al licht aan het dementeren? Uw visie op de materiële bezittingen van “een beetje uitkeringstrekkert”, verraadt twee dingen, een taalkundige herkomst uit het Rotterdamse taalgebied en een lichtelijk onrealistisch beeld van wat een ‘uitkeringstrekkert’ bezit aan ICT-materiaal. U bedoelt wellicht ‘uitkeringsfraudeurs’ maar da’s andere koek. Dat pak met 24 fricandellen slachtafval en die “zwarte” kratten bier; óók autobiografisch?

gravatar

Maar Pauline, dat is toch niet per ongeluk een winterpeen die je rectaal dan wel vaginaal gaat inbrengen, reeds? Daar kan mijn arme tikkie-tikkœur niet tegen hoor, op mijn leeftijd!

gravatar

Lekker hoor. Misschien moet de Voedselbank gewoon alle klanten aanmelden voor een TV-abonnement waar 24Kitchen bij in zit. Kunnen ze 24/7 naar lekkere dingen kijken en nog meer honger kweken. Dat maakt de rauwe bonen in het voedselbankpakket dan weer extra zoet!

Reageer