Hoe reageert het buitenland op binnenlands nieuws in het buitenland?

De Nederlandse kranten staan natuurlijk al dagen vol met het binnenlandse nieuws, maar ook in het buitenland wordt er veel geschreven over het binnenlands nieuws in het buitenland. De buitenlandse krant the Guardian besteedde zelfs een heel katern aan het binnenlandse nieuws in het buitenland. Mogelijk wordt morgen opnieuw in het buitenland bericht over het binnenlands nieuws in het buitenland.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Komkommertijd, pruimentijd, whatever. Zou graag zien dat verveelde journalisten zich ook eens bezig gingen houden met binnenlands nieuws dat niet in het buitenland verschijnt. Kan Frans Timmermans weer eens een voorbeeldige actie ondernemen.Saudische kranten weigeren aandacht te besteden aan de steeds verdergaande feminisering van vooral de Nederlandse media en universiteiten. Go Frans, go ! Anders sturen we Ivo Niehe op pad, en dat wil je toch niet ?!

Reageer
gravatar

Het lijkt me sterk dat de Speld aan dit gedoe aandacht gaat besteden…

En met gedoe bedoel ik binnenkamers nieuws.

gravatar

De voorraden berenburger zijn met dit mooie weer er snel door heen. Goldstrike in verfpotten heb ik nog wel in de voorraad. Dat drink ik voor de wedstrijd altijd even zodat ik wat harder sprint.