ZZP’ers kunnen vanaf 2015 ‘geld sparen’

Eindelijk oplossing voor tijdelijk geldgebrek

Goed nieuws voor zzp’ers: vanaf 2015 kunnen zij op een zogenaamde ‘spaarrekening’ geld storten. Op die manier hebben zij ook nog geld om rekeningen te betalen wanneer ze door hoge ouderdom, ziekte of andere omstandigheden tijdelijk minder opdrachten hebben.

Voor veel zelfstandigen is de nieuwe regeling een uitkomst, zo ook voor freelance journalist Aisha: “Het geld dat ik tot nu toe verdiende, stopte ik altijd in mijn matras. Het is fantastisch dat ik nu ook geld op zo’n ‘bank’ kan zetten. Als ik dan even geen opdrachten heb, kan ik het zelfs weer van die ‘bank’ afhalen en alsnog uitgeven.”

Minister Asscher van Sociale Zaken spreekt van een grote stap vooruit: “Nederland is met deze regeling een gidsland. Zelfstandigen hoeven niet meer al het geld dat binnenkomt direct uit te geven, maar kunnen een deel van het geld ‘opzijzetten’ voor later.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor de rente niet veel, dat geef ik u toe, maar voor de inspecteur der Belastingen erg veel.
Tenzij uw matras aangesloten is met een app, zal hij niet te weten komen hoeveel liggende gelden u heeft.
En voor het bankmanagement is het ook erg belangrijk; men wil zich verzekerd weten van het kunnen uitkeren van bonussen en salarisverhogingen.

gravatar

Sander, u kunt het ook in uw kont stoppen, maar de kans is groot dat u dan -op weg naar de Caymen Islands of Aruba- door bodyscanners op Schiphol wordt ontmaskerd en aan de FIOD overgedragen i.v.m. kapitaalvlucht. Verstandiger is uw vermogen via de diplomatieke post te doen versturen, mag niet worden geopend en gecontroleerd. Ambassades vragen slechts een procentueel geringe vergoeding en zijn vrijgesteld van BTW. Deze tip was gratis, de volgende kost geld; dat u dat weet.

gravatar

Tjezus…. ., mag ik de mensen die nog niet op dat “appeltje voor de dorst” idee waren gekomen (whats new?) ten strengste ontraden om voor zich zelf te beginnen.

Reageer
gravatar

Lieve Annie,

Ik wijs nog even op mijn reactie op jouw lieve bericht, want er wordt zo makkelijk overheen gekeken, en het is natuurlijk wel zo dat we morgenmiddag een belangrijke damesseniorenkorfbaluitwedstrijd moeten spelen tegen de Wijksche Waanzinnige Weduwen (WWW) in Wijk bij Duursteden

Corrie, jij en Jeettjes vrouw zijn aan de beurt om te rijden. Ik hoop echter dat Jeettje niet weer zo’n stampij zal maken als toen Truus een minuscuul schrammetje op de Solex had gemaakt.

Nogmaals, tot morgen

Reageer
gravatar

Lieve Oma,

Fijn, ik had uw reactie nog niet gezien en wilde het vandaag nét voor gezien houden i.v.m. de wedstrijd morgen.
Nu slaap ik tenminste rustig; de hele toestand zat me toch dwars, dat mag u best weten!
(onder ons gezegd en gezwegen over vanmiddag: u bent me er eentje! 😉 maar ik snap nu wel hoe uw conditie zo fabelachtig goed is.. en die van de WWW en o.g. zo slecht vergeleken met u.. sippe smiley)

We weten hoe de Wijksche Waanzinnige Weduwen tekeer kunnen gaan, zeker als ze aan de verliezende hand zijn.
Vandaag veel biefstuk gegeten, koeken gebakken en push-ups gedaan. Ik ben er klaar voor, ik lust de Waanzinnige Weduwen rauw!!

Overigens een goed idee om voortaan even telefonisch te bellen voor ik langskom, doe ik.

Eén kleinigheidje: het vervoer.. Corrie is helaas morgen niet in de gelegenheid om te rijden.
Hoezo, hoezo, wat maakt het uit…

Mijn beste vriendin kan wel invallen, vindt ze leuk en ik krijg nog geld van haar dus ze moet wel.
Echt, alles komt in orde vervoersgezien dat beloof ik.

Over het begrip ‘minuscuul’ en ‘schrammetje’ valt overigens te redetwisten….
Maar dat doen we pas na de wedstrijd, ik ben niet levensmoe.

Beter houden we Truus, Petra, Joke en Gerda een beetje aan de praat met thee en koekjes vooraf zodat ze geen tijd hebben om even te proberen hoe dat nou rijdt, zo’n Solex, brommer, scooter of vrachtwagen.

Misschien kunnen we een keer gaan karten met ze? Soms denk ik dat we eigenlijk geen van allen het type mens zijn dat in de wieg is gelegd voor teamsporten, we kunnen eens wat anders proberen!?!

Tot morgen, afgesproken tijd en plaats en overal waar in het vervoersschema C. staat moet nu een M. komen, dan weet mijn vriendin ook hoe en wat.

Gaat gezellig worden Oma, heel veel liefs ook voor Opa,
Annie

nb Piet Brinta, ik zie nu je berichtje pas, even een kleine correctie: Truus heeft haar leven lang zonder rijbewijs gereden, de dondersteen.
Nu hangt ze het vergeetachtige dametje uit als je haar vraagt om haar rijbewijs.
Kwijt, verloren, pff… ja dat is me er ook eentje!

gravatar

Jeettje, dat is heel geen pretty picture.

Wel zit ik nu in de problemen, de wedstrijd begint pas over een uur en ik heb me nu verschanst in het kantoor van de club.

Verschanst? Ja, Truus en Oma willen dat ik hardop zeg ‘het was maar een schrammetje’ wat ik moeilijk uit mijn bek kan krijgen, ook niet voor de goede vrede.
Het IS gewoon niet ‘maar een schrammetje’.

De Waanzinnige Weduwen doen hun naam weer eens eer aan, er zijn al 3 oma-fietsen de sloot in gegaan onder het roepen: ‘kijken of deze WEL kan zwemmen, 1, 2, 3 in duivelsnaam hihihi PLONS’.

Ik moet er iets aan gaan doen, als jongste van het hele spul, de kantinebeheerder is een uur geleden huilend naar huis gegaan.
Terwijl hij jaren bij de Hell’s Angels heeft gezeten en dat zijn toch geen miezemuizen over het algemeen.

Misschien hij wel en daarom van de Hell’s Angels naar kantinebeheerder van een dameskorfbalclub waar de dames altijd een kopje thee en koekjes na de wedstrijd believen.

Nou ja, nu echt wat doen want Toos v.d. Neten schuift nu voor de 4e maal een brandende krant onder de deur door.

Was Tom Poes hier maar, dan kon ik hem om een list vragen. Ik denk dat ik maar zeg dat ik net heb gehoord dat het weer hommeles is op de Grebbeberg.

Ik weet gewoon niks beters, lullig om er weer een oorlog bij te halen maar als ik over Syrië begin luistert niemand.
Wat een &^%^%$#sport eigenlijk, dat dameskorfbal voor dames enz enz.

ps: geen zorgen, de Solex staat 2 km. verderop bij een boer in de schuur, lege schuur, kan niks mee gebeuren.

gravatar

Ha ha, Annie, dat dacht je maar.

Ik heb het motortje van de Solex afgesloopt om te gebruiken als aandrijving van de skelter van mijn kleinzoon. Leuk voor z’n eerste verjaardag.

gravatar

Tja, je moet je geld ook niet bewaren in de vorm van munten van één en twee euro.
Als ombudsman valt u gewoon onder de EU, dus braaf meehuilen met de brusselse wolven.

gravatar

Geachte Ole, u vergist zich in mij.

Al vindt europa het niet goed, en europa vindt niks goed, zal ik toch een ombudsmannenrevolutie ontketenen.

Ik heb daarover al stevige afspraken met de ombudslieden van Cyprus, Gambia, Limburg en niet te vergeten: het Vaticaan, en de aanhang groeit als onkruid.

Zelfs Bonnie St. Claire kan mij niet meer tegenhouden!

gravatar

Ik was zzp’er. Maar ik heb nu een idee: ik wordt politicus. Neen, beter, ik ga bij een sociale woningbouwvereniging werken. Neen, nog beter ik ga bij een bank met overheidssteun werken. Lekker binnenlopen met gemeenschapsgeld zonder echt te hoeven werken, lekker hier en daar graaien en dan met een vette afscheidspremie met pensioen. Heb ik dat hele spaargedoetje niet nodig!

Reageer
gravatar

Eindelijk iemand die het begrijpt na door schade en schande wijsgeworden te zijn geweest geworden, dus

gravatar

Wij van de ABN-Amro zijn reuze ingenomen met het geweldige Woekerspaarplan. Als de overheid daarbij het gebruikelijk begrip en de benodigde fiscale ondersteuning blijft opbrengen, kunnen wij onze top blijvend verzekeren van een jaarlijkse inkomensstijging van twintig procent.

Omdat ze het verdienen en natuurlijk ook om te zorgen dat ze niet aan de bedelstaf raken doordat ze lager betaalde bijbanen zouden moeten accepteren.

Reageer
gravatar

Beste heer Moskoufiets,

Laat ik nou altijd al hebben gedacht: Die Bram Moskoufiets komt wel weer op zijn pootjes terecht. Als ik dat zo mag zeggen. Hij heeft immers meer verstand van rondschuiven van (zwart) geld, bluf en mooie praatjes.

Dat is altijd wel handig in gesprekken met bijvoorbeeld woningcorporaties en toezichthouders van de overheid. Van zulke mensen als u kunnen ze er in de monetaire wereld niet genoeg hebben.

gravatar

Sparen nadat we onze bacheloropleiding en de master Werkloze Zonder Personeel hebben afgerond? Die is gek. Waarvan dan?

Het mag zelfs in de vijfendertig jaar na onze studie niet van Jet Bussemaker (ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, red.). Dan moeten wij immers haar vrijgevige studielening aflossen.

Als de directie van de Speld nou eens over brug zou komen met ons verdiende loon voor het programmeren van het rechthoekje of duimpje (naar keuze) en de telling. Dat zou onze toekomstige schuld een klein beetje kunnen verlichten. Maar nee hoor. Wij zouden het verkeerd hebben gedaan volgens de heren.

Maar het is niet onze schuld dat de teller bij de meeste reacties op nul blijft staan. WIJ hebben immers voorgesteld om met honderd bonuspunten te beginnen.

Reageer
gravatar

De wereld op zijn kop.

Werkelijk ongehoord om ZZP-ers weer eens een mooie en vooral lucratieve regeling aan te bieden voor ‘later’.

Terwijl iedereen nu wel weet dat je gewoon geld kan halen bij een bank en je rekeningen daarmee betalen.
Terugbetalen, ja dat moet ook maar is van later zorg, we leven NU, niet in 2026. Niet van dat benauwde! 😉

Bedenk dat je in 2026 veel meer kan rekenen voor je diensten als ZZP-er dan nu! (inflatie enzo).
Daar kan je de rente mooi mee afbetalen t.z.t.

Een nieuw zeeaquarium b.v. is best duur, zoiets aanschaffen loopt al snel in de duizenden euro’s en waarom wachten (het zgn ‘sparen’) terwijl je dit weekend al van je nieuwe Nemo en zeeanemonen kan genieten?

Dat heb je toch wel verdiend na een lange week ZZP’en? Dan heb je eigenlijk zelfs récht op dat aquarium, waar doe je het anders allemaal voor?
Voor je ouwe dag zeker.. (proest).

Tip: de kleinere banken zoals The Nigeria B.S.Bank stellen een stuk minder vragen dan die kapsonesbanken hier zoals ABN-AMRO, RABO of SNS.

Profiteer ervan en leef NU!
Laat je niet gekmaken door doemdenkers die nu al over hun graf lopen te tobben, of urn, nog erger…

Wie dan leeft, dan zorgt; voorlopig hoef je bij voornoemde bank in Nigeria alleen 10% van het gewenste bedrag (min. 10.000 dollar) over te maken en binnen een week heb je je geld.

Hoewel, bij mij ging er iets mis, een misverstand met wisselkoersen of zo (duidelijke zaak toch?) en door dat misverstand zit ik nu al sinds pré-kerst 2013 op mijn tienduizend dollar te wachten. Beetje jammer..

Maar het is nu echt onderweg; ik heb een kopie van de opdracht tot overboeken ontvangen via de mail dus dat zit wel snor.

Reageer
gravatar

Jawel Annie. Dat doet me weer aan mijn oudoom met de gevoelige inborst denken; ik heb wel eens over hem verteld. Die hechtte ook niet zo aan geld en stak er gewoon de brand in. Weliswaar na een zorgvuldig overwogen omwisselingstransactie bij de sigarenboer, maar toch.

gravatar

Hoi Annie,

Heeft dit ook betrekking op Corrie Duindorp(Tokkie)?
Zou ik haar zomaar uit haar duinplannetje kunnen lokken of samen in een pannetje kunnen duiken?

Heeft ze een snor en ook zo haar dochter?

Ik begrijp ook echt wel dat je je niet met haar in wil laten. Ik dacht misschien ten onrechte dat je haar wel kon(kende voor de Juf).

Hoedanook zoek ik liever met jou een duinpannetje op om verder te praten. Punt (Kookpunt, het Ideale.)

Kijk maar Annie of je dat wil bereiken zonder dat ik je stalk of overdonder!

https://www.youtube.com/watch?v=bbKDa8DOTB0&feature=kp

pff

deze dan echt!

https://www.youtube.com/watch?v=VkhyJHsws1I

You!!!!

gravatar

Heer Spaland, uw oudoom had gewoon gelijk.
Later heb ik een nog jonge en nog maar net rijke A. Schwarzenegger in een intervieuw horen antwoorden op de vraag wat hij van de smalende kritieken op zijn persoontje vond, hij zou amper kunnen praten en er niet uitzien.
En slecht acteren, on top of that.

Hij zei met een grijns van oor tot oor: dan pak ik een handgerolde “Grandes Marques” uit Havana uit het sigarenkistje en steek hem aan met een biljet van 100 dollar en blaas de rook in het gezicht van de intervieuwer van dienst.
Dan ben je gewoon uitgepraat lijkt mij.. als intervieuwer dan.

Benny!!! Nee ik ken/kon Corrie niet en ik geloof niet dat ik er rouwig om ben…
Geen idee hoe ze eruitziet, laat staan haar dochters.
Ik hoop voor je zoals in clipje 1, geen idee.

Geef haar nog een kusje en vraag of ze nog ontsnormiddel nodig heeft voor 5 personen. Zegt ze blij JA, graag! weet jij genoeg…

Naar Scheveningen is wel veel gevraagd, en dan in een duinpan… weet je wat zich daar allemaal afspeelt als de zon onder is? Nou, ik dus ook niet maar ‘s ochtends vroeg moet wel het hele strand gestofzuigd.

Je overdonderd me toch wel een beetje, even Elvis Costello luisteren want daar ben ik toevallig nogal best wel een hele erge fan van.

Corrie houd meer van Hollandsche hits, dat gok ik met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid.
Voor haar ook wat leuks, jaja al eerder gebruikt een keer maar zeg nou zelf… weet jij iets beters dan dit:

http://youtu.be/q9uDXQV2v5I

Vast niet!!

Lieve groeten allen,
Annie

gravatar

Ja maar Finkel ik geloof toch dat ze juist heel zorgvuldig zijn en er daarom iets mis is gegaan.

Ik kreeg vandaag een mailtje dat ik niet goed kon lezen dus belde ik maar even naar het kantoor in Dubai; gek genoeg was het tel.nr. niet meer in gebruik.
Zeker storing!?!
Ik kon wel wat lezen: delayed, denied en no way en een smiley op het eind, kijk, zo één: 🙂

Mijn contactpersoon heeft een been gebroken, die heeft ook zijn telefoon uit.
Ja duh, hij heeft ook weekend als hij ziek is lijkt me.
Geen reden voor paniek, vervelend voor Mpufu (mijn contactpersoon).

Kortom, niks aan de hand; even die 298,32 overmaken voor de tijd dat ze langer op mijn geld moesten passen en dan staat het eind volgende week op mijn rekening.
Heus wel. Toch? Ja toch??

Fijn weekend,
Annie

gravatar

Wat een geweldig plan. Men moet er maar op komen. Enne.. als het saldo wat oploopt en het toch niet gebruikt wordt, dan kan er natuurlijk net zo goed belasting over geheven worden. Omdat nivelleren een feest is.

Mocht de bezitter overlijden, dan is dat voor de nabestaanden geen feest. Zij zullen dus niet met begerige blikken naar de nalatenschap kijken. Ook hiervoor kan een passende fiscale voorziening voor worden ontworpen die recht doet aan het betreurenswaardig verscheiden.

Reageer
gravatar

Benny, handig hoor zo’n cursus, daar zal menig wielrenner vanavond op oefenen in de achtertuin zodra ze zich onbespied wanen.

Bij de politie wemelt het dus ook van de voyeurs, en dat steken ze niet onder stoelen of banken getuige de link naar het krantenartikel. Goeiemorreguh zeg!

Niet te geloven dat ze de brave burger vragen of je foto’s van een schennispleger wil maken als je hem ziet en ze dan gratis en voor niks even langs wil komen brengen.

Ik heb hem al meer dan 40x op de gevoelige plaat vastgelegd; de foto’s zijn en blijven van mij. Soms ben ik een hebberd, geef ik meteen toe.

Een schennisplegert is het, zekers te weten!!
Elke keer als ik ze nog even bekijk krijg ik weer rode koontjes.. ik snap die agenten wel maar toch; de foto’s zomaar weggeven gaat me te ver.
Straks nemen ze hem mee naar het bureau en wordt het weer een saaie boel daar.

De schennispleger zelf kan kopietjes krijgen, hij staat er tenslotte zelf op maar de rest bewaar ik zelf.

In mijn matras en ja ik besef dat dat ranzig klinkt maar daar zijn de pics wel veilig mocht Bromsnor in het holst van de nacht aankloppen en vragen om een foto, ééntje maar, a toe nou Annie..

Nee, ze gaan zelf maar posten. Luie donders..

gravatar

Zekers heer Spaland, evenals het ‘pecunia non olet’.

Het voordeel evenwel om gelijk de pecunia mee te kunnen nemen bij het verscheiden zonder interventie van een fiscaal ambtenaar moet men ook niet onderschatten.

Ja nee nou wordt-ie mooi Annie!!!!!! Gaan we nu al voor de honderdsten van seconden??

gravatar

Liefste Annie,

Ik kruip maar even voor. Bromsnor kan wel wachten. Die heeft minder haast.

Als ik vragen mag heb jij ook foto’s gemaakt van plassende wielerdames, zoals Marianne Vos, Ellen van Dijk, Leontien van Moorsel en Lady Ride?

Vannacht op jouw matras?

Heel veel kusjes

gravatar

Mevrouw Annemarie Haagsche,

Ik hou niet van nachtelijk overwerk, daarom kom ik morgenochtend, als aangetrouwde neef Viesman weer huiswaarts is, al uw foto’s in beslag nemen. Wielrensterporno is zeer strafbaar.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat ik ze niet zou kunnen vinden. ik weet uit welingelicht bron dat u ze in uw matras heeft verstopt!

gravatar

Meneer Doof,

Van zeemleer weet ik niks af. Echte velocipedisten hoeven onderweg immers niet te plassen; het gaat er door de poriën uit. Poepen is een groter probleem door al die biefstukken en borden pasta die wij destijds vlak voor de wedstrijd vraten voor de energie en de overwinning. Menig rondmiss zoende toen onhandig met een wasknijper op de neus.

Tegenwoordig volstaan pilletjes of injecties heb ik begrepen.

Wat heb jij overigens met mijn Oma?

gravatar

Weest gerust Henk met de dubbele achternaam,

T’is familie en we weten dat “Bromsnors” hemd hem nader is dan de rok van achterkleinkind Plien.

gravatar

Jeettje! Wat is er aan de hand?
Ik zie dat het mikken der reacties vierkante millimeterwerk is geworden; je reactie was ook 10 min. later niet zichtbaar voor mij overigens.
Vreemd.. hier zit een luchtje aan zou ik bijna zeggen.

Over luchtjes gesproken:

Meneer Viesman: neen, neen en nog eens neen!
En ook geen kusjes, bah. Ik neem nu een enorme hap watermeloen om de vieze smaak uit mijn mond te krijgen (helpt niet).

Bromsnor: surprise, ik heb helemaal geen foto’s van niet-aangeklede wielrensters, behalve een serie tijdens een vrijgezellenfeest gemaakt.
De jongen die ging trouwen weet het nog als de dag van gisteren maar zijn vrouw mag er – ook 23 jaar later – geen weet van hebben, echt niet hoor!

Wist ik maar waar ik die foto’s had gelaten.. niet in mijn matras, daar zitten alleen de foto’s van die rondfietsende zedendelicatesse in.
Ja, die uit de krant waar jullie geen moeite voor willen doen.
Maar die foto’s ga ik nu op mijn giga-zolder verbergen. Hahaaa dat weet niemand!

Achter mijn wietplantage denk ik, die hebben ze ook nog nooit kunnen ontdekken.

Heerlijk, die enorme overdreven grote zolders en groene vingers.. zo komt Annie de winter wel door en als het zo doorgaat voortaan alle winters in mijn villa op Aruba die ik nu nog niet heb.

Zo, wedden dat half 6 morgenochtend Bromsnor triomfantelijk aan de voordeur rammelt?
Toen ik hier net woonde zijn ze zonder te liegen 3 keer komen kijken wat er zoal groeide en bloeide.
Om half 6 ‘s ochtends ja.

AFGANG!!! Lag alleen een dood Ikea bed..

Oma, ik heb diverse keren gebeld en kreeg maar geen gehoor terwijl u volgens de hulp gewoon thuis was vandaag…

Zal ik morgen even langskomen voor de training? U gaat toch wel gewoon hoop ik?
Dan nemen we er een citroentje met suiker of een advocaatje met dubbel slagroom op, slaan elkaar een paar keer per ongeluk expres in het gelaat tijdens de training en zand erover.

Deal Oma? Ik kan zo slecht tegen ruzie en ik kan niet van die mooie figuurtjes maken zoals Benny dat kan maar ik bak toch heerlijke koeken enzo?

Nee, niet meteen antwoorden, slaap er nog een nachtje over, we bellen even als Bromsnor zijn zoektocht naar verboden foto’s heeft gestaakt oke?

gravatar

Benny, geweldige knaap,

Wat lief van jou, dat jij verwijst naar een pagina waarop ik zijdelings prachtig wordt afgebeeld. Dat kan niet toevallig zijn.

Omdat jij het bent, stuur ik jou hier een link met nog veel meer foto’s van mij, zodat je uit een ruime keuze kunt kiezen welke jij boven jouw bed tegen het plafond wilt hangen.

gravatar

Feuten van de Technische Hogeschool Apelfoort,

Kunnen jullie er niet wat aan doen, dat De Speld soms na slechts zo’n drie seconden of enkele minuutjes meer geen mogelijkheid tot correctie biedt?

Daarom sta ik nu mooi voor schut met mijn laatste alinea. Die had moeten luiden:

Lieverd, via deze hyperlink kun je heeeeeeeeel veel prachtige foto’s van hoge kwaliteit ophalen, waarop je heel goed kunt zien hoe mooi ik ben. Daaruit kun je een ruime keuze maken voor boven jouw bed tegen het plafond. Dat is handig bij het onaneren.

Je moet evenwel ook weer geen verwachtingen koesteren over een relatie met mij. Ik hou niet van ouwe kerels.

gravatar

Lieve Annie,

Dat jij aanbelde heb ik wel gehoord, maar ik had net een triootje. Om fit te blijven natuurlijk.

Opa was even uit huis vanwege zijn examen voor het scheidsrechtersdiploma om damesseniorenkorbalwedstrijden officieel te mogen fluiten. Hij deed dat tot nog toe op de scheidsrechterskaart van zijn opa. Hij kon dus ook niet opendoen.

Voor de volgende keer lijkt het mij verstandig, dat je eerst telefonisch belt voordat je de hele reis vanuit Den Haag aanvangt om bij mij mechanisch aan te kunnen bellen.

Heb je de overheerlijke kleurloze roze koeken al klaar voor morgen?

Zie jou!

gravatar

@Corrie van Hiernaast,

om in de duinen van Scheveningen met je te zitten kost geen geld.

Heb je misschien een (meerderjarige) dochter met andere denkbeelden dan jij? Dan hou ik me wel aanbevolen.

Heb ik de ideale schoonmoeder dan?

Groetjes Benjamin.

Reageer
gravatar

Arme Benny!

Pas nou toch op! Zorg nou gewoon dat je 0 komma nix met zij van hiernaast te maken hebt. Niet direct met haar, maar ook niet via haar dochter (mocht ze er 1 hebben)
Tenzij je een onbedwingbare voorliefde voor problemas hebt.
Dat kan. Dan moet je het gewoon doen.

Vriendelijke groet,

Finkel

gravatar

Nee hoor, geld overhouden betekent potjes maken voor ziekte, arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid, pensioen, BAPO (iets minder werken als je eigenlijk al versleten bent, hebben ze in het Onderwijs) enz.
Kortom: voor alle ellende waarvoor een “werknemer” automatisch voor verzekerd is met z’n luie reet.

gravatar

Nee hoor, geen medelijden, maar je hoeft ook niet jaloers te zijn.
Die lieden die je in een yuppencoffeeshop tegenkomt (?) zijn de bankiers van de ZZPers die hen allerhande rentederivaten hebben verkocht, en nu van gekkigheid niet weten wat ze nu weer met hun bonus moeten doen.