Bron YT - MaRicMedia

Laffe bejaarde beroofd

In Zoetermeer heeft een 23-jarige overvaller een laffe bejaarde beroofd. De 89-jarige vrouw gaf zonder verzet haar tas weg. Op internet wordt schande gesproken van de lafhartige houding van de bejaarde. Veel mensen vragen zich af waar het heengaat met dit land. Zij hopen dat de vrouw zwaargewond is.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is best te begrijpen, dat een mevrouw van 89 zoetjes aan afstand begint te nemen van spulletjes. Niemand wil dat na zijn/haar overlijden de nabestaanden nog wekenlang moeten ploeteren door spullen, die ook eerder opgeruimd hadden kunnen worden. Maar om zoiets nou meteen maar illegaal en anoniem te dumpen, dáár moet tegen worden opgetreden. Een paar stevige klappen zullen haar goed doen! Wellicht is het verstandig -in dit kader bezien- preventief alle vrouwen die mogelijk 89 zijn (of wellicht nog zullen worden) wat preventieve klappen toe te delen.

Reageer
gravatar

Dit slaat toch nergens op, als volbloed en raszuivere PVV’er eis ik dat de mensen die dit toe lieten gestrafd worden (daarmee bedoel ik dus onthoofding), zoals de tas verkoper, die ook maar die niet veilige tas durfde te verkopen, het negertje in Afrika die die onveilige en beroofbare tas maar kon maken, en natuurlijk de moeder van de vrouw die haar ook maar zo laf durfde te creëren.

Reageer
gravatar

Is dit niet wat prematuur Trollenwacht? Nauwelijks tracht iemand wat ‘inverse’ humor te plaatsen (verduidelijking door ontkenning of omkering), of er treedt al volautomatisch een politiek-correcte reflex in werking met als doel een cordon sanitaire. Deze oproep wekt associaties met de politieke correctheid van Anton Mussert in de maanden ná 10 mei 1940.

gravatar

Nou dank U zeer Trollenwacht. Ik heb geen baan, want een of andere Poolstalige Marokkaan uit Istanbul heeft mijn baan als trotse sanitair medewerker bij de tango gestolen. Hierdoor heb ik geen geld om eten te kopen en U wil mij niet eens voeren. Leer eens delen met een arme PVV’er.

gravatar

Het weigeren een rechtgeaarde nederlander te voeren is een hobby van de linkse elite. Typisch weer een sociaaldemocratisch complot om de eerlijke hutspotverorberaar te vervangen door zo’n kamelenrijdende couscouscrimineel.

gravatar

Ze zouden die arme overvaller een grote vergoeding moeten geven. De oerhollandse sport van het tasjesroven is een essentieel onderdeel van de vaderslandsche cultuur!
Zo’n vrouw haalt het plezier uit de sport en is dus een landverrader: euthanasie!

Reageer
gravatar

Wel mooi dat je nu meteen duidelijk maakt dat het tasjesroven oerhollands is en dus niet uit andere delen van Nederland stamt.

gravatar

Ben het totaal niet eens met jullie… Ik ben zelf 26 maar had ook spontaan mijn tas afgegeven.. Ben een moeder van twee kinderen en de derde groeit nu nog in mijn buik.. Zou niet het risico willen nemen om dit te moeten verliezen.. Dus mogen ze spontaan mijn tas hebben.. Dat zijn maar spullen en mossxhien een beetje geld.. Wat ik thuis hwb ia een vele mooier en grotwr bezit dan de inhoud van mijn tas.. Missxhien heeft de vrouw wel hetzelfde gedacht.. Geniet ze nog volop van alles waarom zal je het lot targen. Als je de kans hebt dat je in elkaar wotdt geslagen..

Reageer
gravatar

..en ziehier maar liefst 3 kinderen die met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet voor het programma van Arie Boomsma in aanmerking gaan komen..

‘Mossxhien heeft de vrouw wel hetzelfde gedacht’ Marina? Dat ze zwanger zou kunnen zijn?

Mag ik trouwens vragen hoe je zulke gekke spelfouten verzint? Ik wil geen grammarnazi zijn maar dit is wel heel ehmm bijzonder.
Het wotdt steeds gekker; en dan willen ze ouders die hun kinderen thuis niet leren lezen een boete gaan geven..

Ik zou zeggen: Marina, laat dat soort zaken aan school over, al lopen daar je kinderen weer kans om in elkaar te wortdten geslagen…

Dan maar een boete, je wilt toch dat je kinders goed les krijgen neem ik aan. Soms moet je daar iets voor over hebben.

Beroof gewoon een laffe bejaarde als je de boete niet kan betalen, je ziet hoe makkelijk het gaat!

gravatar

Jo, al zeg ik het zelf: ik ben er echt goed in geworden, dat mikken en vooral voordringen.

Doe ik ook altijd als ik een ijsje ga halen maar dan moet het geen grote bestelling zijn; dan is de kans op oorlog te groot.
2 a 3 bolletjes willen ze nog wel door de vingers zien.

Hoe ik dat doe? Gewoon, janken en bleren.
Keihard janken dat je ijs wil, 3 bolletjes (smaken erbij roepen al zou ik niet voor stracciatella gaan dan, sjoko en citroen blert beter, aardbei ook, steeds herhalen, net als Dustin Hofman in Rainman.
Hoop van geleerd trouwens, die film heeft echt mijn leven in positieve zin veranderd maar dat terzijde.

Mensen worden boos, dán is het even een kwestie van volhouden en doen of je een beetje gek bent.
Al snel zegt iemand met ingehouden woede: geef die blonde sirene aub haar ijsje, ik betaal nog ook als ze maar binnen 3 minuten WEG is en die grote bakkes vol ijs zodat er geen geluid meer uitkomt.

Maar dat lukt niet als je vervolgens een bestelling plaatst voor meerdere personen en ook nog zonder briefje en bril, ongeloofwaardig.
Het omschakelen van hysterie naar snel en efficient bestellen is ook meer dan gewoon moeilijk.

Inmiddels tegen half 1, met de laatste 10 reacties in beeld had ik je bijtijds gelezen en ijs voor je gehaald, tuurlijk, geen probleem en het was lekker weer.

Nu zit je natuurlijk al vol stracciatella-ijs boos te zijn dat ik niet sneller reageerde. Eigenlijk zouden we ook een lijst met NAW en tel.nr. van reacteurs in beeld moeten hebben voor dit soort noodgevallen maar dat plan zal helemaal niet met gejuich ontvangen worden vrees ik, wat denk jij?

Ennieweetjes, sorry van het ijs, voortaan 1 dag vantevoren bestellen.

Groetsels,
Annie

gravatar

Môguh, Annie! Geeft toch helemaal niks hoor, van dat ijs… Ik had inderdaad toen ik je berichtje las al een halve bak Stracciatella achter de bijtgrage blokken, maar ik begrijp natuurlijk heel goed hoe vervelend het is om een nagekomen bestelling door te krijgen als je al in de rij staat te blèren en janken (jouw eigen woorden, ik zou het liever “overtuigend bestellen” noemen, hoewel de term “verbale Schwalbe” ook even in mij opkwam. Leek me nu wel grappig. Toepasselijk ook). Ben nu wel door de koele versnaperingen heen (een restje bevroren spaghetti hapt toch wat minder makkelijk weg en het belletje van de Ping is toch wat luid om 02:18), dus als je weer gaat, graag!

Ik ben meer van het zoet dan het fruit, dus aardbei: lekker, maar dan toch liever choko… In géén geval Rum-rozijnen, hoor! Getver… Was het nou trouwens de door jou al ergens genoemde Pierre Wind die het knoflookijs heeft bedacht? Wel een beetje rare man, hè? Wel aardig & grappig & Hagenees (dus pré), maar ook een beetje ‘weird’.

Nou ja, om te voorkomen dat we de trol(len) lokken, nu maar weer stoppen. Gaat trouwens lekker, dat niet voeren… Kost soms wat moeite, maar we (oops, moet natuurlijk ‘ik’ zijn) blijven (en dan is deze ook niet juist, wordt ‘blijf’) sterk. Zo, nu een bakkie pleur.

Liefs en tot sprekens, Jo.

gravatar

Jo, ik ga morgen weer ijs halen, ik snap helemaal wat je bedoelt. Ze hebben steeds andere smaken maar voor elck wat wils, altijd. Geen zorgen, ik regel wel wat.

Pierre Wind.. druk baasje en vreemde recepten.
ADHD en nogal druk van nature, ik moet altijd wel om hem lachen maar hij moet niet naast me komen staan als ik aan het koken ben… (sorry Pierre).

Steeds die kopjes geven en het beweegt alle kanten op de hele tijd, zenuwslopend in real life al is het echt een lieverd is mij verteld.

Zuurkoolijs had hij uitgevonden, en mosterd-sambalijs en nog veel meer zaken waarvan de meeste mensen denken huh? Kan je dat eten?

Behalve zijn moeder, die is wel wat gewend inmiddels.

Hier wat meer info en bedenksels die nog te knagen zijn ook:

http://www.pierrewind.nl/Biografieorigineel.html

En wat hij zoal doet als hij een keer geen zin heeft om te koken.
Persoonlijk vond ik zijn recept in de daklozenkrant jaren geleden fantastisch bedacht (voer voor 4 man voor 5 euro) en dan had je echt een leuk bordje eten ook nog.

En kijk eens wat zijn eigen lievelingskostje is, snap je dat nou?

Liefs, Annie

gravatar

Dank Annie, interessante literatureluur! Aardige vent, inderdaad, die Pierre, lijkt me. Komt alleen een beetje te vaak in je ‘personal space’, ja…
D’r zit ook een steekje aan je los als je überhaupt iets met spruitjes doet, maar dat is mijn mening. Ze zeggen dat die bladerbolletjes lekker zijn als er een nachtvorstje overheen gegaan is. Nou, van mij mag het… -60 lijkt me voldoende. Of met uitgebakken spekjes en zo, maar zo maak je een stoeptegel nog lekker, ja toch?

Nee, doe mij maar een litertje drop-ijs i.p.v. drop-soep. Zo lief dat je weer langs de Torenstraat gaat! Neem een lekker espressootje met amaretto van me voor de moeite!

Liefs, Jo

gravatar

Jo, dát is het toverwoord: personal space. Pierre schept er genoegen in om die ong. 60 cm vrije ruimte die eenieder graag om zich heen heeft binnen te dringen. En hoe…!!

Op de manier die mijn hond ook toepastte; met zijn grote enthousiaste harses tegen je aanduwen tot je hem wel terug moet duwen of even flink aaien en knuffelen voor hij weggaat.

Spruitjes.. dat is een teer punt; geroerbakt met knoflook, uitjes, spekjes enz eet ik ze wel maar je zegt het er al bij: zo krijg je een stoeptegel ook nog op smaak.
Of spruitjes bakken tot beetgaar en er dan sate van maken. Met gewone pittige pindasaus.

Zo heeft mijn zoon me spruitjes leren eten ooit, ik lustte ze ook tientallen jaren niet.
Ik leerde zoonlief dan weer dropijs eten, zo leer je van je kind en v.v.

Bedankt voor de koffie, die neem ik dan volgende keer want ik lees het nu pas, en zoals je aan het ijsbekertje bij de deur kunt zien ben ik allang geweest.
Was het lekker of al gesmolten?
Briefjes met ‘zo terug’ hangen er vaak al weken dus die lees ik niet maar misschien was het dit keer echt waar.

Nou ja, ik zit nu ook met een overheerlijke capuchino voor mijn neus, zelfgemaakt.

Zelfgemaakt? Ja, een mooi melkschuimding van vriendinnetje gekregen die nog werkt als een tierelier ook en ze dacht met het oog op mijn maag is het toch beter dat ik af en toe de onversneden sterke koffie die ik drink – zeker in de avond – een beetje temper met een wolkje (daarom schuimende) melk.

Very British dacht ik maar eerlijk is eerlijk: toch wel lekker. En zolang ik geen thee hoef te drinken die naar thee smaakt ben ik allang tevreden.
Zeker geen thee met een wolkje melk, nog viezerderder!

Vriendelijke vrolijke groetjes,
Annie

O ja, kip, ik vind kip echt vies maar daar weet zelfs Pierre Wind niks knaagbaars van te maken is het niet?

gravatar

Hoi Annie!

Allereerst natuurlijk bedankt voor die heerlijke bak drop-ijs! En dan ook nog slagroom d’rop! Ik was inderdaad even de deur uit, want ja, Iwan (mijn hond) moest nodig even een paar katten naar huis brengen. Hij mag altijd los, want luistert keurig, dat mag ook wel eens gezegd. Doet geen vlieg kwaad, maar moet als ‘ie buiten komt natuurlijk wél even laten zien wie de baas van de straat is… Daarna komt ‘ie altijd heel trots terug en blijft dan netjes aan de voet, totdat ik zeg dat hij ‘vrij’ is. Een echte goedsul, al zie je dat aan de buitenkant niet en gaan sommige mensen ineens aan de overkant lopen als ze hem zien… Nou ja, des te meer ‘personal space’ heb ik.

Leuk verhaal: ik zit een paar jaar geleden met Iwan bij de kinderboerderij in het zonnetje te wachten tot de jongens terug zijn van het cavia-aaien, komt er een jochie van een jaar of 6 naast me op het bankje zitten en vraagt: “Bijt ‘ie, meneer? Mag ik ‘m aaien?”. “Tuurlijk zeg ik, hij doet echt niks”, waarop het ventje Iwan begint te aaien en tegen mij begint te kletsen: “Wat is het voor een hond, meneer? En hoe oud is ‘tie?”, nou ja, je weet wel…
Komt er een paar minuten later een ander ventje aanlopen en die zegt: “Zo, da’s een mooie hond, meneer!”, waarop gozer 1 meteen zegt: “Ja, die heeft die meneer zelf gevangen, als je zijn staart optilt, kan je het kogelgat nog zien zitten!!”.
De humor ligt op straat, zeggen ze, nou ik ook, want je begrijpt wel dat ik even later naast het bankje lag, met buikkrampen van het lachen!

Affijn, de minder leuke onderwerpen: spruitjes & melk in thee of koffie. Ik krijg al braakneigingen als ik aan spruitjes denk… Jakkes, wat iemand er ook doorheen, op- of over smijt: ik blief ze niet, en dat is het laatste wat ik ervan zeg, als je het niet erg vind.
En dan nog melk in de koffie of thee (als stapelwolk of schuimkraag): ook dat hoef ik niet… Zeker niet nadat ik járen geleden mijn oma heb zien wachten tot er een dik vel van de gekookte melk op de koffie dreef, er een beetje suiker opdeed en het ding naar binnen slobberde. Gatverdamme!!!!!!! Nope, hele sterke zwarte koffie met suiker, if you please…

Iets knaagbaars met kip? Hmmm… Probeer eens stukjes kip c.q. kipkluifjes, marineren in ketjap met teentje knoflook, bakken tot goudbruin en dan bijenhoning erover. Recept van Jo om je vingers bij op te eten (niet écht doen, als je niet voortaan op de politieagentenmanier (met 2 vingers) wilt typen).

OK, de baas vraagt of ik nog wat ga doen vandaag, dus groetjes!

Jo.

gravatar

Het wordt tijd dat we als maatschappij deze uitwassen uitbannen uit onze samenleving. Ik pleit er daarom voor dat vanaf de pensioengerechtigde leeftijd mensen zich verplicht dienen aan te melden bij door de staat gefaciliteerde euthanasie instellingen. De besparingen op de gezondheidszorg zullen ongekend zijn terwijl ook de handhavende macht (ook wel politie genoemd) tijd genoeg krijgt om stoepfietsers en wildplassers effectief aan te pakken i.p.v. nodeloos tijd te verspillen aan aangiftes van deze laffe ouderen. De economie zal hier veel beter van worden terwijl een groot gedeelte van de hulpverleners in Nederland productief kunnen zijn voor onze samenleving in plaats van gesubsidieerd een kunstmatig in het leven geroepen beroep uit te oefenen.

Reageer
gravatar

Dat is rigoureus Polleke: Politiek gelegitimeerde euthanasie bij het bereiken van de (glijdende) pensioenleeftijd-grens? Dat zou een enorm verlies aan werkgelegenheid in de medische, verzorgende en geneesmiddelenindustrie tot gevolg hebben. Maar ook tot het onmiddellijk staken van het betalen van pensioenpremies; we zijn wel goed, maar niet gek! Aan wie komen de intussen opgebouwde miljarden dan ten goede? Niet aan ouderen, of beter niet aan onvermogende ouderen. Voor vermogende ouderen worden speciale gated communities ingericht met 24/7 service aan het bed. De overgebleven miljarden kunnen worden benut om ofwel nog 387 extra JSF’s aan te schaffen., inclusief ‘bemiddelingskosten’ voor Victor Baarn II. Er kan ook eindelijk iets worden gedaan om de inkomenspositie van de hogere en hoogste inkomens te verbeteren. Er kunnen meer politieke bestuurslagen worden gecreeërd zoals sub-wijk- en buurtraden, mini-stadsdeelcolleges van B & W, (sport)parkbestuurderen, regionale overheden, sub-provinciale bestuursorganen, mega-provinciale advies-subcommissies,met hun onvermijdelijke particuliere adviseurs en ZZP’ers. De politiek dichter bij de burger en (bijna) alle burgers in dienst van NSA, AIVD en de politiek, het oude Stasi-iedaal van de DDRl? Blijft echter de bittere conclusie dat “Ook Gij, Brutus Pollucus”, eenmaal de leeftijd bereikt dat de-Man-met-de-Spuit u wacht. En wat dan? Beroep op de “hardheidsclausule” of een buitenparlementair appèl op de ‘discretionaire bevoegdheid van de minister”, of een bijdrage aan de verkiezingskas van de minister, in grote coupures? De eerste twee zijn à-priori kansloos, de derde heeft kans van slagen, mits buiten kantooruren en verpakt in een discrete bruine envelop via de juiste tussenpersoon (bij voorkeur een licht gebruinde ZZpeester van > 18 doch < 23, 90-60-90, maximaal 1.70 m. en 52 kg). Kijkt u van nu af aan wel uit bij het oversteken Polleke? De medische lobby heeft u nu in beeld als een potentiële bedreiging van haar omzet en winst en een klein ongelukje is zo geregeld. U gaat dan langs "Af" en ontvangt geen ƒ 200,– of flatscreen meer.

gravatar

hahahhah menen mensen het serieus dat een hoogbejaarde zich moet verdedigen? Ik kan me voorstellen dat als je dichter bij de 100 bent dan bij de 50 dat je van jezelf weet dat je het je niet kan permitteren om te vallen..wat is dan de waarde van een tas met een tientje dr in?

Reageer
gravatar

Ja, dat meen ik.
Ziehier (nogmaals, lees toch eerst eens de reacties voor je wat neerplempt) een stoere oma.

http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2014/02/bejaarde-80-slaat-overvaller-uit-huis

Overigens zat er geen tientje in de tas maar 298,54, een dinerbon twv 150,- diverse pasjes om gratis te tanken en winkelen b.v.
Kortingsbonnen voor 4 pers. naar de Efteling (moet je wel zin in hebben) een poederdoos van echt ivoor, labello (weggegooid, bah) sleutelbos, ov-kaart voor ouderen, zakdoekjes, een ministroopwafel in cellofaan en – jawel – een gouden kettinkje, antiek zo te zien met een gloednieuw slotje.

Ze kwam ook naar buiten bij een juwelier, wie weet was het oorspronkelijke plan van de overvaller die ik ook niet ken de juwelier, denk het wel.
Hoe ik dat allemaal weet… ehmm ik zie soms dingen die ik niet weten kan… paranormaal?

Ik kan me ook niet permitteren om te vallen overigens, als je wist wat de kousen die ik nu aanheb kosten zou je begrijpen waarom.

Had gisteren een mazzeltje dus ik dacht kom, koop eens echte zijden kousen Annie, het kan wel lijden nu met het extraatje dat je zo makkelijk hebt weten te verdienen.
Toch ben ik er zuinig op, dus vallen ga ik niet doen. Die kousen waren overigens duurder dan een tientje, die tas was niks en ligt klaar voor de volgende Koningsdag.

Mogen ze hem gratis meenemen, ik geloof heilig in karma en wil ook geen last van mijn geweten krijgen.

gravatar

“Ja nee zeg, het zal je gebeuren: vraag je als jongere zo’n haperende bejaarde of je haar moet helpen oversteken, krijg je een muf tasje in je handen geduwd wat naar eau de cologne meurt en vol zit met kammetjes met grijze haren, en het volgende wat je meemaakt is dat ze je voor dief uitmaakt, lekker dan”.
Is dat zo’n beetje het verhaal van die jongen, Annie?

gravatar

Precies Jeettje!

Zo gaat het al tientallen jaren, de Hell’s Grannies die in de jaren ’70 Londen onveilig maakten luidden een nieuw tijdperk in, die van de assertieve bejaarde.

Hieronder een korte samenvatting van een docu.
Echt niet te geloven maar de BBC liegt niet.

Heb je meteen een idee hoe het eraan toe gaat bij een potje dameskorfbal voor dames die houden van thee en koekjes na.

http://youtu.be/bIHF4rVTK4E

Pas op: dit filmpje bevat schokkende beelden, niet geschikt voor tere kinderzieltjes.

gravatar

Dan is er het verhaal van een Arnhemse dame met een paraplu die overvallen werd. Ze bedacht zich niet maar sloeg in een reflex de paraplu met kracht tussen zijn benen. Aangezien de dader een mannetje was, deed dat hem wel wat.
Sorry, geen link of zo, maar het verhaal haakte zich vast in mijn geheugen.

gravatar

Wat een verschrikkelijk volk dit. ik wil jou wel eens horen als jij in die situatie zit. Wat een gruwelijke mensen bestaan er. Je hoort met je poten van iemand anders zijn spullen af te blijven, ongeacht welke leeftijd! En de daad maar goed praten omdat ze zich niet verdedigde? Zijn jullie nou helemaal gek geworden? Ik ben verdorie 15 en zelfs IK snap dat dit echt niet kan. Ben gewoon woedend, je wens niemand pijn toe omdat ze zichzelf niet verdedigden of wat anders. Wat een vreselijk volk is dit, niemand kent nog normen of waarde. Denk is na met je gezonde verstand, achterlijke mensen. Ik ben nog jong maar kan beter nadenken dan sommige van jullie! Gewoon om te huilen dit

Reageer
gravatar

Oh, je kan beter nadenken? Begin eerst eens met nalezen en BEdenken dat De Speld een satirische site is?
En als je niet weet wat dat betekent, pak dan het woordenboek erbij?
En die flauwe smoes dat je 15 bent, alsof dát een reden is om niet te begrijpen wat humor inhoudt ……….

gravatar

Liever weg tas dan hallo ziekenhuis. Ipv je af te vragen wat er ‘mis’ is met deze bejaarde, je eerder af vragen wat er mis is met mensen die hier een oordeel over hebben. En dan al helemaal de mensen die haar liever gewond hadden gezien. Er heeft ook blijkbaar niemand geholpen.

Reageer
gravatar

Tje, wat moet je met al die turbulentie? De jongeman in kwestie pakt gewoon de draad op die door het Catshuis wordt geweven. Onze bezielende regeringsleider Rutte laat Willem-Alexander n.b. in een nauwelijks verhulde regerings-verklaring voor de Staten-General ,weten dat wij vanaf nu in een participatieve samenleving leven. Wat is een participatieve samenleving? Dat is een bestuursvorm waarin rijken slapend rijker worden en de kansarmen, slapeloos, armer. Topsalarissen stijgen gemiddeld 6-8 % per jaar, inkomens van werkenden en uitkeringsafhankelijken blijven op de nullijn of duidelijk daaronder en ouderen worden langzaam tot de Pil van Drion gedreven of tot afdracht van hun geld. Wat is tegenwoordig democratie? Democratie is die bestaans-/beheersvorm die zeer weinigen de macht geeft over de zeer velen die nooit hebben mogen sparen of niet op tijd hun spaargeld hebben veiliggesteld in speciaal daarvoor geschapen fiscale paradijzen. Die weinigen hebben -heel slim- hun individuele arbeidsovereenkomsten juridisch waterdicht laten maken, met volledige instemming en op advies van achtereenvolgens de Tweede Kamer-bewoners, het kabinet en Dr. Bernard Wientjes en onderkoning P.H. Donner. Omdat Pecunia non olet, hebben de wc’s van genoemde instanties geen deuren.

Reageer
gravatar

Elke bejaarde die nog geen tazer heeft is gewoon te krenterig er een te kopen. Het moet eens klaar zijn met die ouderen die zich achter hun hoge leeftijd en ouderdomskwalen verbergen! Alles om maar niks te hoeven doen.

Reageer
gravatar

Lui volk! Altijd al te beroerd geweest om het land op te bouwen na de Tweede Golfoorlog en ook nu te laf om de wereld te bevrijden van helden als de 23 jarige overvaller.

gravatar

10 kilo huh? Als ze al te beroerd zijn om een uurtje per dag opdrukoefeningen te doen, of op een andere manier spieren te kweken… dan kun je hoog of laag springen maar krijgt dat mens haar handtasje niet omhoog, laat staan in een zijdelingse sling. K. Anker heeft gelijk, er valt geen land mee te bezeilen met dat soort.

gravatar

Ik schaam mij ontzettend als ik de reacties lees.
Natuurlijk een hoop ongeschoolde laag opgeleide zwervers wie elke vorm van criminaliteit steunen.

De dader beschermen en de het slachtoffer (hoog bejaarde vrouw) zwart maken en verwijten. Zij heeft verstandig gehandeld op haar leeftijd.

Voor het zelfde geld had zij zich verweerd en had het haar leven gekost, maar dan was het wel goed te praten.

ik wens deze vrouw sterkte toe en hoop dat het voor haar de laatste keer is dat ze word overvallen.

Reageer
gravatar

Kan voor gezorgd worden. De volgende keer sla ik die recidiverende bejaarde hartstikke dood! De laatste keer moet de laatste keer zijn.

gravatar

Mark, dat laatste kan ik je beloven.

Zoetermeer is om de hoek, ik weet hoe laf ze is, met een machete is het hoofd eraf voor er hinderlijke geluiden uit kunnen komen.

Geeft mij wat meer tijd om weg te wandelen met de buit om – rustig winkelend – de politie naar ongeschoolde laag opgeleide zwervers te zien zoeken.
Al die vooroordelen over overvallers..
Ik doe er mijn voordeel maar mee.

Dat is de truc jongens en meisjes; niet gaan rennen maar gewoon ff boodschapje doen, ijsje halen en niet kunnen kiezen welke smaak je wil.. kortom opgaan in de grijze massa.

En als je echt zin hebt in een adrenalinerush van een half uur lang: betalen met de zojuist geroofde portemonnee, beter dan bungeejumpen!

Succes allemaal, het weekend voor de deur en uitgaan is geen goedkope hobby. Ze drijven je gewoon tot het plegen van misse daden op deze manier..

Liefs, Annie

Dre, ik zie je nu pas, in de blessuretijd. Helemaal eensch!

gravatar

Oh Annie, als je er toch bent, neem voor mij iets mee? Iets met amarenen, mandarijn en meloen of koffieijs – met een dot slagroom natuurlijk, lijkt me wel lekker.

Wel vreemd, maar dát heeft Marks nog niet bedacht, dat die laagopgeleide zwervers vlekkeloos Nederlands gebruiken in tegenstelling tot de opgewonden standjes.

gravatar

Komt eraan Jeettje, er staat een hele rij dus kan nog even duren.

Wat Mark. E. betreft: daar zeg je me wat… the plot thickens..!

Tot straks, alle smaken zijn er nog, mooi!

gravatar

Annie,

Als je dan toch naar Zoetermeer gaat voor dat klusje en het ijsje voor Jeettje, loop dan even binnen bij Slachtofferhulp om onze held een centje in de handen te drukken. Better safe than sorry, ik, vertrouw al die gironummers niet meer sinds de bij elkaar gefietste eurootjes van Alpe d’ Huzes verduisterd zijn.

gravatar

Waarom schaam jij je nou??
Ben jij een ongeschoolde laag opgeleide zwerver wie (oh nee ;( ) die NIET elke vorm van criminaliteit steunt?

Door deze duidelijke stellingname dat jij NIET elke vorm van criminaliteit steunt, zullen wij je er verder niet op aanspreken dat je een ongeschoolde laag opgeleide zwerver bent.

Misschien is het handig om je stellingname te printen en op je jas te spelden. Dat maakt het voor ons makkelijker om je te onderscheiden van andere ongeschoolde laag opgeleide zwervers.

Overigens: als je haar doodslaat, zorg dan wel dat ze wordt overvallen (3e persoon enkelvoud: stam+t)

gravatar

Wonen er nog bejaarden in Zoetermeer? En dat terwijl er een heleboel getinte Nederlanders wonen? Lui die een abonnement hebben op Opsporing Verzocht?? Zoetermeer, uitloper van het Rifgebergte??? Hola, ik ben nodig in Zoetermeer, even nieuwe tabletten halen!

Reageer
gravatar

Zijn jullie allemaal besodemietert!!! Dat kereltje moeten ze de kop afhakken!!! Alle bejaarden in Nederland een Glock geven en alles onder de 50 afschieten!

Reageer
gravatar

Mag het ook een machete zijn?

Volgens mij heb ik niks aan een Glock, wel hak ik met een blinddoek om binnen een minuut 10 kokosnoten open met een machete.

Lijkt me wel verstandig om de bejaarde 50+er in kwestie zelf enige zeggenschap te geven in de keuze van het wapen.

Zie het krantenartikel op #20c, die vrouw van 80 koos voor pepperspray en een handzaagje achter de voordeur maar puntje bij paaltje had ze er niks aan.

Ik neem trouwens aan dat deze geste per 01-01-’15 verstrekt wordt? Dan ben ik 50, nu zou ik er echt nét naast zitten.
Een overgangsregeling ook graag, anders durf ik zo de deur niet meer uit; er zit hier een enorm bejaardencomplex vlakbij.

Gezien je voorliefde voor het afhakken van hoofden neem ik aan dat je de machete – net als ik wel kan waarderen.
Als je ze soms toch ziet knoeien en prutsen met botte bijlen en zwaarden.. nee hoor, een machete (en evt. een Leahtherman All Purpose Knife) zijn voor mij persoonlijk de beste keus.

gravatar

Ziehier, Snuff, een vrouw die weet dat goed gereedschap het halve werk is!

@Annie: sorry hoor, ik weet dat je de trollen niet moet voeren, maar ik kan het gewoon niet laten. Jíj gebruikt oogschaduw tenminste waar het voor bedoeld is. Juf Tokkie smeert het op d’r postzegel tegen de zon…

gravatar

Jo, bejje gek, geen sorry hoor!

Trollen zijn vaak enger dan je denkt en niet helemaal goed gaar, zeg maar.
Toevallig pas een docu over gezien (echt shocking btw maar dat even terzijde) en wat ik al eerder probeerde, de trol negeren werkt echt het best.
Helemaal niet reageren lukte maar even, toen moest ik toch weer iets zeggen (anderen ook, trollen zijn er goed in om je toch aan de praat te krijgen, dat is waar).

En dat terwijl anderen en mijn eigen persoontje opriepen haar te negeren..
En dan tóch gaan reageren weer. Gelukkig wees Trendvolger me er een keer op en nu nog die docu, nu laat ik haar links liggen. Net als de duimpjes.

Een psych legde uit wat de makke is van zulke mensen en dat ze echt, maar dan ook echt kicken op iedere vorm van belangstelling.
Hier ook van, zeker weten (geniet ervan Corrie, ben je er weer?).

De beste manier is dus werkelijk 0 respons wat ze ook zegt.
Hoe ze te werk gaat, wat je bij het artikel over het ‘verdwijnende fuckbook’ heel duidelijk kan zien, haar posts, de tijden, en dan opeens weer iets in de groep gooien in de hoop dat je zegt: NIETUS, of WELLUS.

In dezelfde docu hoorde ik dat je als het ware de telefoon op moet hangen, geen antwoord meer = geen aandacht (hoe negatief ook) is niks aan = op naar de volgende site waar je kan reageren.

Ik vrees dat ze op veel forums een ban voor het leven heeft gehad.
Dit herken je aan het domweg vragen of je niet volkomen anoniem in kan loggen.
Heeft ze hier direct bij haar eerste bezoekje aan de lezers gevraagd.. kortom, knettergek maar wetend dat ze te ver kan gaan dus liever zo anoniem mogelijk.

Zit waarschijnlijk in paviljoen 42 van het uitzicht te genieten, straks komt de zuster met melk, valium en steradent.
Praat doodleuk met haar mee als ze Corrie naar bed brengt en ze weer hele verhalen ophangt over haar man die piloot is maar haar weldra op zal komen halen…

Triest zo’n trol maar ja, een lastige mug krijgt ook een lel, ja toch, niettan?

Lieve groetjes,
Annie

gravatar

@Snuff: jij bent, net als ik, boven de 50, neem ik aan. Anders zou ik graag zien dat je je eigen wens waarmaakte.

gravatar

Wat een trieste vertoning al die opmerkingen over die bejaarde dame.
Stel dat het je eigen moeder of oma was geweest had je dan ook zo gereageerd?
Beseffen jullie je wel dat je ooit ook oud wordt en dan totaal geen partij bent voor zo’n tasjesdief.
Beter meteen afgeven dan een mes tussen je ribben.

Reageer
gravatar

En u bent een dagje ouder begrijp ik?

U kunt uw tasje ook bij mij langs brengen voor ik zelf te oud ben om de machete nog goed te kunnen hanteren; dat bespaard u een nare ervaring en mij een hoop geren en gedoe.

Beter meteen afgeven, kunnen mijn messen gewoon in het blok waar ze wonen blijven.
Niet stiekem eerst wat contanten uit de portemonnee halen, dat zou een vorm van stelen zijn.
Gewoon dezelfde inhoud zoals een straatrover zou krijgen van u.

De dame uit Zoetermeer zit voorlopig nog vast, en terecht. Als mijn moeder zaliger, of oma, nog erger, zoiets zouden doen zou ik ze ook niet op komen halen.
Lekker een nachtje, of een paar nachtjes in de cel nadenken over je gedrag, hard maar effectief.

Ze is verhoord, maar haar verklaring is warrig en telkens toch weer nét even anders. Nog maar een paar daagjes binnenhouden maar, wie weet een poging tot verzekeringsfraude!?!?

Ik zie u wel verschijnen, zo niet ziet u mij wel verschijnen ooit, of een collega.
Aan de andere kant wil ik u het volgende meegeven, een spreuk die mijn oma altijd bezigde: ‘geen zorgen voor morgen’.

Fijn weekend,
Annie

gravatar

Ik geloof bijna niet wat ik hier allemaal lees. Zijn jullie helemaal gestoord geworden? In plaats van dat die oudjes zich moeten weren tegen een veel jonger persoon kan die laffe hufter ook met zijn tengels van andermans spullen afblijven? Hij moet mij eens proberen te beroven, ik breek hem zijn kaak! Maar dit kun je niet verwachten van een fragiele vrouw van 89. Zij kan zich toch nooit succesvol weren tegen iemand van 23? Straks valt ze en op die leeftijd zal ze geheid wat breken. Ik had het zelfde gedaan op zo’n leeftijd. Jullie moeten je schamen je zo op te stellen tegenover een oude vrouw, echt heel diep schamen. Het is bijna alsof jullie partij trekken voor de overvaller. Stelletje sukkels!

EDIT:

Ik geloof bijna niet dat jullie dit menen, er zijn letterlijk alleen maar reacties waarbij de vrouw volgens jullie fout was. Ik weet niet wat speld.nl voor een website is, maar ik vind het niks. Waarom zou je omgekeerde reacties plaatsen. Wat een onzin.

Reageer
gravatar

Dat is juist zo goed aan de rover: hij heeft heel doelgericht niet jou uitgekozen, maar een zwakke, oude vrouw die met een handtas uitnodigend rondliep. Dat heet klantgericht en vraaggestuurd. Zaken waar de tegenwoordige werkgever de mond vol van heeft.
Of de rover in dienst was of een zelfredzame ZZP-er vermeldt het verhaal niet, maar dat doet aan zijn zeer geslaagde actie niks af.

gravatar

Helemaal terrecht dat deze vrouw haar tas kwijt is. Lesje inburgeringcursus zal haar goed doen, laat d’r een voorbeeld aan de jongeren geven: die slaan tenminste wel terug!

Reageer
gravatar

Gebleken is tevens dat dit niet de eerste keer is, dat deze dame zich zonder verzet laat overvallen. Het is een heidense heks. Op de brandstapel ermee. Er moet een keihard voorbeeld gesteld worden, anders loopt het helemaal uit de klauw met de ouwevandagen.

Reageer
gravatar

Ik mag aannemen dat deze 23 jarige wel een medaille en een oorkonde van de gemeente krijgt. Hulde aan deze man, hier kan iedereen een voorbeeld aan nemen, jammer dat ik die domme bejaarde niet gezien heb, dan had ik het zelf gedaan.

Reageer
gravatar

Mensen, wat kan een vrouw van 89 nou doen om zichzelf te verdedigen tegen een 23 jarige klootzak die ze eigen geld niet kan verdienen. De schuld aan de vrouw geven slaat echt nergens op. En als ze iets had gedaan had ze waarschijnlijk een klap gekregen en dat heeft ze nu gelukkig kunnen voorkomen.

Reageer
gravatar

Hoe ouder hoe gekker. Deze oude vrouw komt daarbij nog star en stram over ook. Nooit van ochtendgymnastiek gehoord ook waarschijnlijk. Ooit jong van geest geweest maar dit al snel laten varen om daar niks mee te doen.
Incontinentie broekjes kwijt en onze ziektekostenverzekering weer in prijs omhoog en weet ik veel wat ze nog meer in die tas had zitten….
Nee deze laffe bejaarde verziekt het voor ons allemaal!

gravatar

Ik vind die reacties hier ook niet te geloven! Waar zijn we hier in Nederland in godsnaam mee bezig!!! Die pensioentrekkende bejaarde laat zich bewust zonder tegenstribbelingen beroven, en de hard werkende 23-jarige wordt verguisd?? Absurd dit. Mensen die zulke domme reacties geven mogen wat mij betreft kapot gaan.

Reageer
gravatar

Ik vind jouw reactie niet te geloven!
Dat je vindt dat mensen die een mening hebben over een feit dat hen totaal niet aangaat en die mening geven in een, volgens jou domme, reactie, kapot mogen gaan.

gravatar

Respect voor de tasjesdief. Een jongen van 23, naar geruchten een buitenlander, die zo doelgericht werkt! Hij wilde het tasje, hij kreeg het tasje, bravo. Daar mogen andere mensen een voorbeeld aan nemen.

De oudere generatie blijkt weer uit laffe mensen te staan. De normale 89-jarige, ongeacht de leeftijd, zou terug aanvallen. Daar hebben we nou respect voor. Maar respect gaat niet op als je zo mieterig doet. Oud kutwijf, ik stel voor dat we haar FB gaan opzoeken en allemaal naar haar huis toe gaan om haar te beroven en in elkaar te slaan. Dat leert haar wel ff respect.

Reageer
gravatar

Wacht maar tot jij 89 bent, eens kijke hoe jij reageerd als zo iets gebeurd, als je teminste nog niet in je graf ligt.

gravatar

Beste Iemand,

Ik mag toch hopen dat als jij 89 jaar bent je zelf onder de zoden ligt. Mensen met een pro-ouderen stem zoals dat van jij, die hoeven we er niet meer bij.

gravatar

Daar zijn de uitkeringsinstanties inderdaad ook blij mee: iemand die zelf in zijn onderhoud voorziet en geen bijstand of andere uitkering nodig heeft!

gravatar

Dit is natuurlijk een klassiek geval van verzekeringsfraude. Onder dat onschuldige zwakke oude vrouwtjes personage zit een sluw lid van de opkomende bejaardemaffia in Nederland. Dit kan natuurlijk niet door de beugel. Levenslang voor iedereen geassocieerd met dat soort ontuig.

Reageer
gravatar

Die stomme koe van 89 had haarzelf duidelijk moeten verdedigen!

Er zijn hier schijnbaar mensen die duidelijk in de veronderstelling zijn dat het deze vrouw allemaal is overkomen? Dat is dus onjuist. De madame van 89 zet een fout voorbeeld neer voor alle andere bejaarden in ons land, alleen maar om aandacht te vragen voor Casual Friday. Verschrikkelijk figuur.

We zouden een collectief moeten vormen. Ik richt bij deze de PTDO op, de Partij Tegen De Ouderen.

Zodra mensen de leeftijdsgrens van 70 jaar overschrijden zetten we ze op de trein naar Benidorm. Klaar, wegwezen.

Doei.

Reageer
gravatar

Het is te gek voor woorden dat die arme dief zo wordt verguisd hier hoor met gevaar voor eigen leven en de kans opgepakt te worden verdient hij zijn boterham en is dit dan zijn dank ? Pfffff

Reageer
gravatar

De 23-jarige dader krijgt inmiddels councelling bij Bureau Slachtofferhulp en maakt het redelijk, Hij durft inmiddels wel al over het voorval te praten, dus er is goede hoop dat ie spoedig de draad weer kan oppikken.

gravatar

Kaapse Gaper, ik zou graag een kleinigheid overmaken voor deze jongeman, kan dat gewoon via Slachtofferhulp o.v.v. 23-jarig slachtoffer Z’meerse lafaard?

Wel wil ik wel zeker weten dat het ook rechtstreeks naar deze jongeman gaat en niet ingepikt wordt door een bejaarde met een zielig verhaal (en veel te veel geld op zak).

Fijn dat hij zich zo goed kan uiten, heel belangrijk bij de verwerking van zo’n nare gebeurtenis.

gravatar

Wat een ongelooflijke debielen hier die die arme vrouw afzeiken. Waar zijn we hier in nederland in godsnaam mee bezig!! Dus als ze niet die tas af had gegeven en ze was doodgeslagen hebben julie respect voor de overvaller!! Ga lekker wat aan die lege hersenpan van jullie doen joh!!! DAT MENSJE IS 89 EN BESCHERMT ZICHZELF EN TERECHT!!!

Reageer
gravatar

Niet normaal hè, Herbert? Al die hersenloze debielen op deze SATIRISCHE website. Je zou bijna denken dat ze de draak steken met dit serieuze nieuwsbericht, met hun lege hersenpannen!

…de ironie 😉

gravatar

Ben je nu helemaal betoeterd Herbert de Hersendode? Dat mens had klappen moeten krijgen na de overhandiging van het gevraagde goed door de zielige dief. Daar vroeg ze om nota bene door met een goedgevuld tasje over straat te slenteren! Nogmaals, dit land stevent af op mededogen en laffe empathie!!!!!

gravatar

Precies, die bejaarde komt er veel te goed vanaf. een pak slaag voor haar zou op de plaats zijn. kapotmeppen die hap. bejaarden horen niet op straat.

gravatar

Wat vreemd dat mensen De speld nog steeds niet kennen, daar zou de Speld wat aan moeten doen….. Iets met Facebook of zo…

Reageer
gravatar

Idd waar gaat het heen met dit land?? En die reacties hierboven zijn ook echt niet te geloven…

Ik begrijp die vrouw heel goed. Mevrouw is 89, loopt wss moeilijk en heeft geen zin in narigheid! Die persoon van 23 is de laffe partij hier en die vrouw heeft er goed aan gedaan om haar tas rustig af te geven. Zometeen was het verkeerd afgelopen en had die 23 jarige kwaad in de zin gehad. En als dat was gebeurt, hadden jullie hierboven allemaal gezegd dat die 23 jarige kapot had mogen gaan… denk toch even na met z’n allen

Mensen die zulke domme reacties geven mogen wat mij betreft kapot gaan.

Reageer
gravatar

Hola, de eerste reactie was voor het lid van de familie Anoniem. Die Justice is wss familie van de laffe bejaarde, want hij demoniseert de tasjesafpakker door de zaak met niet ter zake doende gissingen uit te breiden.
Wss zou hij moord en brand schreeuwen naar die bejaarde als de hele erfenis er in zat.
Maar toch onschuldige omstanders de doodstraf toewensen; is uw echte naam Fred Banaan?

gravatar

wist niet dat er zoveel domme mensen in Nederland zijn . snappen steengoede humor niet … deze mensen zijn ws al op een laffe manier beroofd van hun humor gen

gravatar

Wat nu? Is dit geen serieuze website? Kijk even bovenaan deze pagina. Daar staat: “Uw vaste prik voor BETROUWBAAR nieuws”. Nou dan.

gravatar

Sterker nog: het nieuws van de Speld is zo betrouwbaar, dat veel reguliere media het niet durven publiceren.
Meestal dan, soms wordt een scoop van de Speld ook herhaald in een ander medium.
Als iets in een ander medium heeft gestaan, twijfel ik altijd nog. Vaak blijken er toch zaken niet bekend te zijn of verdoezeld te zijn. De Speld geloof ik altijd meteen: complete en eerlijke verhalen zonder aanzien des persoons.

gravatar

In aanbouw heette dat vroeger als er in Nederland iets gebouwd werd.
Onder constructie betekent dat je onder een geconstrueerd ding ligt.
Of het is een te letterlijke vertaling van het Engelse under construction, dat vertaald hoort te worden met in aanbouw.

gravatar

Wut, lopen janken omdat iemand van 89 haar tas afstaat aan een overvaller? Wat moet ze dan? Zichzelf verzetten en het risisco lopen om al je botten te breken? sta ik toch liever mn tasje af…

Wat een nieuws joh, het slachtoffer zwartmaken in plaats van de dader

Reageer
gravatar

Ben je überhaupt bekend met de speld? Ongelofelijk dat mensen nog steeds berichten hier serieus nemen..

On topic: ik vind dat iedereen (jong en oud) die zich zonder verzet laat beroven het land uit moet! Het moet maar eens afgelopen dat iedereen zonder consequenties laf kan zijn.

gravatar

Wat een belachelijk bericht is dit zeg. En vooral de reacties hierop! Grote kans dat het vrouwtje haar tas afgaf om een ernstigere situatie te voorkomen. Angst voor eventuele mishandeling?? Niet gek dat ze dat zo zou voelen na wat er allemaal in de media verschijnt tegenwoordig. Snap niet dat er hierover gezeikt wordt, terwijl ondertussen degene die het aan heeft gericht in de volksmond vrij uit gaat? Zielig.

Reageer
gravatar

In zo’n situatie is sprake van uitlokking, Suus. Dat is strafbaar, tenzij het een lok-oudje is in dienst van Ivo en Fred.Maar dan nog.. haken te graaien.met Vestia: de minister heeft het gedaan: had hij het maar niet mogelijk moeten. Om het nou op te nemen voor die bejaarde is klassenjustitie, snappie?

gravatar

Jullie zijn knettergek hier.
89 jaar waar haal je het lef vandaan om haar te beroven achterlijke gekken kom zeg tuurlijk geeft ze het gewoon. Wat denken jullie dat ze nog effe gaat meppen of zo. Deze vrouw verlaagd zich niet en het is dr overkomen. Sukkels hier. Mevrouw veel sterkte vreselijk wat u is overkomen

Reageer
gravatar

Nee jij bent knettergek! Deze mevrouw kreeg in het kader van assertiviteit les in terugmeppen. Wat het niet kost om bejaarden assertiviteit bij te brengen en ze doen er niets mee. Dat is diefstal mevrouwtje!

gravatar

Ik schrok ook al van de honds debiele reacties die hier worden achtergelaten. Ik geloof bijna dat het opzettelijk is gedaan. Iemand in ‘the right mind’ zou nooit op deze manier denken. Mensen die verwachten dat iedere 89 jarige vrouw zich moet weren moeten zich laten nakijken.

gravatar

Helemaal Rick: ik schrik ook van de debiele reacties: blijken telkens weer van brave PVV-stemmende burgers te zijn die niet kunnen lezen, denken en nog wat essentiële functies ontberen en er gelijk maar er op los willen meppen …….

gravatar

Jeettje, even vraagje tussendoor: ligt het nou aan mij of worden er veel meer duimpjes in dit artikel uitgedeeld dan gebruikelijk?

Ze werden immers nauwelijks nog gebruikt!?!
Dat wijst op nieuwe reactanten.

Even gebruik maken van de gelegenheid, ook voor degenen die dit eerder niet durfden te tekenen:

http://www.petities24.com/speld-stemknop_nee_overzicht_laatste_reacties_terug_svp

Rick is een slimmerik, hij begint te vermoeden dat hier weleens sprake zou kunnen zijn, eventueel, van het opzettelijk plaatsen van dit artikel.

Ik hou het op puur toeval. Die vermaledijde digitale zetduiveltjes ook, bah. Voor zover ik weet had hier een koffiereclame moeten staan, geen artikel.

gravatar

Mensen hou eens op hoe zou ze zich dan moeten verweren?? Zij heeft haar tas weg gedaan in de hoop natuurlijk dat haar niets overkomt. Het is schandalig om haar niet te begrijpen. Het arme menske is 89 jaar!!! En ja de samenleving moet zich schamen om überhaupt het in de kop te krijgen te stelen. Ga lekker werken voor je eigen centen en blijf met je poten van andermans spullen af!!!!!!!!!!!

Reageer
gravatar

Natuurlijk, het ligt altijd aan een ander. Niet aan die bejaarde vrouw zelf. Ze had haar verantwoordelijkheid moeten nemen in plaats van het de berover in de schoenen te schuiven dat zij zich zo laf opstelde.

gravatar

Andermans spullen??? Wat gaan we nou krijgen! Eigendom is diefstal zei Robin Hood al, dus het is niet meer dan logisch dat je alles afstaat aan een arme dief, die daarna niet meer arm is en bestolen kan worden door een andere arme dief. Dat noemen we circulaire economie. Niks mis mee!

gravatar

Precies Anna, je tas wegdoen in de hoop dat jou niets overkomt is ronduit laf. Soms moet je het risico nemen dat je een versgelakte nagel breekt, of je haar door de war raakt. Pech!!

Waarom is het zielig dat ze 89 jaar is? Heel veel mensen zouden willen dat ze 89 worden en nog op straat overvallers uit hun tent kunnen lokken.
Veel mensen zijn bedlegerig of zelfs dood op die leeftijd..

Straatroven is overigens ook echt wel een vak, het is niet alleen de tas stelen maar ook de planning na de daad zelf. Dan begint het pas eigenlijk.

Goede conditie voor nodig, goed kunnen klimmen en een neus ontwikkelen voor de laffe bange bejaarden.

Stel dat iemand 1 van de Helsche Oma’s wil beroven, of nog erger onze Oma, die van dameskorfbal met thee en koekjes na houdt.
Ik heb nu al medelijden met die overvaller, echt.

Hier het verhaal van een jongere zus van Oma, pas 80 maar zeker niet zo’n lafbek als die miep uit Zoetermeer, lees zelf maar:

http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2014/02/bejaarde-80-slaat-overvaller-uit-huis

Stond ie dan, met zijn mes…. nee, dat tuttige onder het mom van: ja maar ik ben al zo oud accepteer ik niet meer, zeker niet sinds ik Oma ken.

Nu moet ik rennen, potje sporten tegen de Waanzinnige Weduwes, vorige week de Helsche Oma’s en echt, niemand heeft medelijden met me.

Wel heb ik een tegeltje gehad toen ik in coma lag 2 jaar geleden: ‘Lef en laf schelen maar 1 letter’.

Kaartje erbij; je bent in ieder geval niet laf Annie… daar was ik even stil van.

Mooi hoor, en zo wáár ook.

gravatar

Misselijkmakend, dit soort laffe daden goed proberen te praten. Haar situatie is geen excuus om zomaar tassen af te gaan staan, Ik hoop dat ze die vrouw goed te grazen nemen.

gravatar

Waar moet het heen met de participatiesamenleving als mensen per definitie weigeren voor zichzelf op te komen? Keihard afstraffen dit soort gespuis. Laten we de straffen verdubbelen voor participatieweigering.

Reageer
gravatar

Het ergste is dat 67 plussers ook niet meer aan een job gaan geraken. Wie wil er nou nog een 65+??

Daar hebben ze nog niet goed over nagedacht me dunkt. Zo nen ouwe vent die is toch zekers impotent. Ik zou voor iets nieuws gaan.

Met de nieuwe technologie is het mogelijk om mensen op hun 30 op pensioen te laten gaan. Het is CRAZY en TOTAAL onverantwoord. Om zelfs maar te gaan veronderstellen dat 65+ HET GAT gaan opvullen?

Het volk wil brood en spelen. Doch. De Franse Revolutie was de ERGSTE TERRORISTISCHE aanslag OOIT. Tot op heden zijn nog altijd lui er niet goed van.

Smeten ze die hun rotkop gewoon in de vuilbak.

Reageer