Demonstratieschema WK

Hier de afbeelding in het groot


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb vernomen dat er honden, met thermoregulerende systemen op hun rug, in Qatar de stadia voorzien van een heerlijk briesje. Ze lopen tussen het publiek. Voor 399 Oliedollars is er een portie hondenbrokken (hoofdzakelijk bestaande uit tarwebloem) te bestellen om de locale hond energie toe te kennen.

Na ‘Blind’ komt nu ook ‘Heet’. Echter, hete WK spelers zijn al te zien bij Veronica. De vraag is dus of het wel een goede zet is van toekomstig bondscoach Kluivert. De stropdas op het huidige WK verdient overigens wel een lintje (of een stropdas).

gravatar

Nee, er kan nog wel worden ingetekend op een ‘do-and/or-die’ survivaltocht met eenheden van ISIL (ook wel ISIS genoemd) die in Mosul en omgeving ervaring hebben opgedaan in man tegen man gevechten met ongewapende tegenstanders.

gravatar

Ik begrijp dat dit schema nog redelijk incompleet is. Voor de plaatsen Sint Paulus, Januaririvier, Opgewektehaven, De Gezalfde, Vesting en Manaus komt hoe dan ook op de agenda de grote enquete.

Reageer