OM: motorclubs zetten aan tot pedofilie

'Eindelijk grond om ze te verbieden'

Het Openbaar Ministerie zegt sterke aanwijzingen te hebben dat motorclubs zoals de Hell’s Angels en de Bandidos aanzetten tot pedofilie. Hiermee heeft het OM eindelijk grond gevonden om de bendes te verbieden. “Motorclubs zetten aan tot pedofilie, daardoor ontwrichten ze de samenleving, en volgens de Hoge Raad moeten clubs die dat doen verboden worden”, aldus een woordvoerder van het OM.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hieronder merkte iemand het al heel scherp op: Een club rauwe kerels die zich niet wenst te conformeren aan de leer van de alomtegenwoordige genderlobby, dat kan natuurlijk niet. En omdat de lobby de dienst uitmaakt tot in de hoogste regionen van politiek, media en rechterlijke macht ga je ze gewoon verbieden. Net als de weigerambtenaar en die lastige kinderombudsman met zij irritante gehamer op artikel 7 van de rechten van kind, hop, weg ermee..

Reageer
gravatar

die dolinda van draanen is met een pedofiel getrouwd haar man heeft een jongen uit gendt aangerand ,heb mijn kind bij de sportvelden weg gehouden omdat zij met hem daar staat .ik zet mijn zoontje wel in haalderen bij de voetbalvereniging.kijk uit met deze mensen,er zijn 2 gezinnen die gaan verhuizen omdat hun in de zelfde straat wonen.pas op mer die mensen ik weet niet hoe haar man heet ,maar het zijn kinderlokkers.gr een bezorgde moeder zij is reactie 33

Reageer
gravatar

Ik snap er niets meer van. Krijg het idee dat dit allemaal is verzonnen door justitie! Nee je kan beter de Islam laten toetreden in ons land die Mohamed de profeet aanbidden?! Mohamed is een pedo want die zegt in de coran dat je mag trouwen met een kind van 7 jaar?? Nee maar daar durft niemand wat tegen te doen! Het is net of we worden geregeerd door de Islam!

Reageer
gravatar

Leuk die reacties van mensen die denken dat het OM dit echt van plan is .

Wie nog niet weet dat “De Speld” satire is moet hier maar eens wat vaker komen kijken

Reageer
gravatar

Mc staat niet voor motor bende maar motorclub.
Wel eens gehoord van BACA bikers against child abuse ? Waarom zouden die zelfde bikers die kinderen misbruiken. Ik zit diep in de mc wereld . Ga met bikers om die wel en geen colors hebben. Kom elk jaar op feestjes waar meer dan paar honderd man zowel colors als gewoon bikers en nog nooit is er ook maar 1 opstootje geweest. En dat terwijl 90% nog zwaar bezopen is ook. Laten we met zn alle motorrijders gaan pesten door hun kleren af te pakken en feestjes te verbieden . Als een moslima een kop koffie gaat halen wordt haar toch ook niet eerst verzocht haar hoofddoek af te doen.
Oke ze dragen andere kleren en zien er ruig en stoer uit . Maar is dat een reden om ze uit te maken voor pedofielen ? Nog nooit heeft justitie ze 1 ding kunnen maken. Vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs alweer … en zo gaat het al jaren . Nu komen ze hier weer mee aan over een paar maanden zijn het gevaarlijke terroristen. Ik nodig hierbij iedereen uit die een oordeel klaar heeft over bikers maar er nig nooit 1 de hand geschud heeft het 3de weekend van augustus naar harley weekend petten te komen. Maar pas op het is zo gezellig miss ben je er volgend jaar weer …

Reageer
gravatar

Absoluut te gek voor woorden. de media maakt alles kapot……….de kerk de burgemeesters, de nonnen de echte pedofielen zijn niet bij mc’s te vinden…..die walgen ervan……kom op, wat komt er nog meer……..!!!!???????? Foute aktie..!!!!

Reageer
gravatar

Wat swak wat een pesterij van het OM
DIT MOETEN ZE GOED DOEN.
IK WEET DAT EEN IEDER IN DE MC WERELD
EEN PESTHEKEL HEEFT AAN PEDOVIELEN
EN DAN KOMT ZO EEN RAND DEBIEL VAN HET OM HIER MEE

Reageer
gravatar

man man wa een stereotypes hier allemaal… het is niet om dat er 1 rotte appel in de mand ligt dat ze dat daarvoor allemaal zijn toch?
en rotte appels heb je trouwens overal en op alle manieren. ik vind het zever dat een hele groep zou moeten gestraft worden voor de fouten van een of enkele personen …

Reageer
gravatar

ik vind dat dit een blamage is voor iedere motorrijder. het is niet omdat ze samen hun moto familie hebben dat het daarom criminelen zijn.En jongens dit is niet de states, ja er zullen goede en slechte mensen bij zijn. dat heb je zelfs op de voetbal supporters en hooligans ze zijn op eerste zicht het zelfde ma toch verschillend. misschien moeten ze in nl gas kamers bouwen voor bikers dit lijkt me echt een gestapo,wat ze willen toepassen iedereen gelijk motoristen zijn ook Maar mensen” wat willen we minder” (fucking politiekers) die niet weten wat ze doen.

gravatar

Julius, dat is geroeptoeter uit de mond van Onno Hoes, geloof ik en je maakt 1+1 nu 13, (lees begrijpt het niet)… er is geen enkele juridische of anderzijds link tussen bikers en pedofilie, behalve dat als er een groep TEGEN pedos is, wij dat wel zijn.

Reageer
gravatar

Juist alles zoeken om de clubs maar te kunnen verbieden laat die jongens tog lekker een cluppie hebben en mooi bier te zuipen in een clubhuis. Kom eens bij zo’n club kijken en ga dan pas oordelen

Reageer
gravatar

Wat een bullshit motorclubs juist tegen pedofilie
Priesters die kinderen aanranden ga de kerk dan verbieden stelletje achterlijken hoe dan ook proberen iets te verbieden denk ff na

Reageer
gravatar

hoe zielig kan j zin als overheid om n dit te zeggen kijk eens bij je eigen in de keuken ..de grootste misbruikers zitten bij de overheid niets van dit alles is waar maar mensen bang maken dat is jullie sterkste kant. en de media ga er gelijk in mee klootzakken zijn die dit schrijven

Reageer
gravatar

welke achterlijke zegt dat ???? b.a.c.a (bikers against child abuse ) dat zegt genoeg zeker onnozelaars !!!! een freebiker lid van de freebikers crew

Reageer
gravatar

Nou..het word tijd om de koppen eens bij elkaar te steken en het OM voor de rechter te dagen voor dit soort gore leugens…en de bijdehandtjes die commetaar hebben op de zgn ‘motorbende’s”…het is onze begrippen een zgn NO GO wat het OM wil beweren volgens dit krantje….

Reageer
gravatar

waar halen ze het vandaan dat de motorclubs pedofiel zijn.
belachelijk gewoon.
kijk maar eens naar de voetbalclubs wat daar allemaal gebeurd daar praten ze niet over terwijl het daar wel zo is .
handbalclubs noem het maar op en dan zijn de motorclubs pedofiel die wat dat zegt zal zelf wel een pedo zijn.
en dan die wat meepraten de beterweters die moeten zich maar eens laten na kijken die weten niets maar hebben wel de grootste bek.

Reageer
gravatar

Zijn ze nu helemaal gek geworden!?!?!?! TEGEN PEDOFILIE JA, misschien is dat tegen het verkeerde been …. met deze van de pot gerukte nederlandse poltiek!!

Reageer
gravatar

Wat ik ooit van Erik Odekerke (dé Herdershond mét Dagboek) hoorde is dat de ware pastoor zich immer middels een Opoefiets verplaatst, ook over geaccidenteerd terrein. Voor geestelijken met een anaal-fixatie worden deze damesrijwielen geleverd zonder zadel, optioneel mét schild- of schandknaap in de kleur van het frame. Voor vaste klanten en gevorderden (pastoors van de 1e categorie en kapelaans met meer dan 30 penetraties per dienstjaar) zijn dubbele fietstassen met handige suspensoirs voor sm-, ketting- en massageolie en Vaticaans opblaasbare luchtbedden toegestaan. Men ziet het, alles nog old school handmatig; geen nieuwlichterij, geen mechanisatie, zelfs geen rijwiel met hulpmotor zoals de Solex.

gravatar

Is het niet veeleer zó dat onbehandelde jeugdige slachtoffers van pedofielen een sterk verhoogd risico lopen om later ‘lid’ van een motorclub te worden? Het zijn namelijk niet uitsluitend overcompenserende troglodieten met faalangst die lid zijn van motorclubs. Er zelfs tand-, huis-, tuin-, keuken- en veeartsen, crypto-VVD’ers en beleidsbepalende juristen lid van deze Leder und Stahlhelm-legioenen. Vandaar dat het Fred en Ivo maar niet lukt om deze misdadigersbenden en hun 666-moordchapters te verbieden.

Reageer
gravatar

Voor mij is motorrijden een totaal individueel ding. Zoiets doe je gewoon niet in groep. Het is gewoon te gevaarlijk. En mensen bekijken je scheef.

Maar vooral wielrenners liggen zwaar op de maag tegenwoordig. Omdat ze zich schedelbreuken vallen over de ribbelstukjes die de wetgever er zette OM HUN LANGZAMER TE DOEN RIJDEN.

Dat doen ze voor de andere weggebruikers ook. Pak nu die bloembakken die ze overal op de straat zetten. Volgens de wetgever mag het niet wegens te gevaarlijk, maar ze doen het toch. En fluo-palen.

Gisteren nog bijna tegen gereden. Vorige week stond er nog niks en dan drie fluo palen zo plots. Waar je 50 mag. Met de motor ‘swing’ je daar omheen. Als je het allemaal op tijd ziet. Straks doen ze dat ook nog op de autostrada.

In NL zetten ze er dan nog bij : ‘gewijzigde verkeerssituatie’. Hier moet je het maar raden.

Daardoor blijven de meeste motorbendes uit België weg. Zo’n Hells Angel wil niet in een bloembak vallen.

gravatar

Vebieden per 2014 en géén geaarzel en Hoge Raad Nederland dient zijn medewerking te verlenen om Verbod in te willigen,Maatschappij is Mc Zat Ons stomme burgemeester steekt kop in zand en Opstelten zet boel Opstelten in dit land.Verbied motorclubs wordt er geroepen ,dan steekt ener van Universiteitsprofessor de kop uit dat motorbendes -rechten ontnomen wordt,Hoe pakken we dit aan?Artikel 1 aanpassen wetsvoorstel indienen en aannemen en verbieden deze boevenbende Motorclubs moet ik aan jullie Ministerie van Justitie uitleggen hoe je een criminele club moet verbieden?Schandalig!!!!En de tweede kamer dient ook zijn medewerking te verlenen en wetsvoorstellen in te dienen om dit Boevenbende-motorclubs-problematiek aan te pakken en verbieden!!!Dit heet daadkracht !Het moet eens afgelopen zijn met aanslagen en dergelijke delicten onder hem motor-club dekmantel!MC Bandidos is uit Aken geweerd en die hebben hen intrek in Nederland genomen waar het paradijs is voor zulk criminelen,.Ons land is gewoon zwak in aanpak en daar maken criminelen misbruik van of het een oostblok-bende,of georganiseerde Mc bende is ,Welkom in zwakke aanpakland.Scandinavië durft aan te pakken en bestrijden onze Justitie zwijgt en wacht tot het land overspoeld is en dan zitten ze met handen in haren we zagen het niet aankomen.Ik hoorde hen uitlaat al in verte vanuit Aken komen!Duitsland heeft hen uitgejorist en Limburg 3hoek is in trek voor ze het grens zowel Belgium als Deutschland ,Criminal-rout66 is open voor ze!Snelle groei betekent ”Biker war” opkomst is vandaar dat het ledental en chapters verdubbelen in Nl,ze uitwijken vanuit Aken ,België want Nederland is zwak.Mijn advies aan Justitie verbied motorclubs het zijn georganiseerde criminaliteit voor het uit de hand is gelopen niet denken maar doen! Als het maar niet word ondermijnd en afzwakt ,een stevig beleid invoeren en Verbieden ,Verbied Motorclubs In Nederland ,waarom kan het in Andere landen wel en in Klein landje als Nederland niet?!.Territorium uitlaatcriminelen met onderwereldse banden Sluiten die boevenesten!Laat ze verkassen naar ander land .

Reageer
gravatar

Giovannietje,

Wat een onontwarbare kluwen woorden!
Ben jij jouw dagelijkse portie Ritalin vergeten?

Hier is een briefje voor jouw mammie en nu hup naar huis.

gravatar

Giovanni kom een keer gezellig langs, dan praten we erover, als je klaar bent met je broek verschonen. Volgens mij heb ik al een post of 3 onder diverse namen van je ergens anders gezien. Wat ben je gefrustreerd zeg, ben je afgewezen als hang-around ergens of zo, tut tut tut.

gravatar

Giovanni , de naam zegt het al .wat ben jij een miezerig mislukt gefrusteerd persoontje , ik weet jij bent een kleinKinderNeukertje , die zich verstopt achter de Pc . Met de nog verse BabyPoep in jouw Bek .

gravatar

Mennnn, wat weet jij het goed……rijd je motor??? Ik wel, ben 60 jaar, nooit een onvertogen gehoord of gezien….en vaak on the road…….t is een familie…..hoe zit het met de hooligans, ben je een “voetbalfan”….???? De kerk….?????? Ik ken mc’s , free bikers en al de media-onzin….zijn er allemaal heilige motorrijders, fietsers( die uit de bosjes hun slag slaan) en de voetgangers, sporters, OM, je bent niet wijs…..komop……..lekker zwartmaken iedereen, wat ben jij voor typje….??????? brrrrrrr

gravatar

Welk bewijs ligt er dan?
Ik vind het heel raar dat zoiets heel ergs zomaar geroepen kan worden. Dit siert je niet verslaggever!
#vermeldingbrongegevensisessentieel!

Reageer
gravatar

Bekostigt Jan Poot sr een nieuw zielig webplekje tegen Joris Demmink, het zoveelste? Ach wat kan die steenrijke oud-ondernemer moeilijk omgaan met zijn verlies.

gravatar

Nee knulletje, let op en ik leg het uit.
Het zijn namelijk de kinderzitjes. Het ontbreken daarvan bij die stoere motorjongens.
Dan krijg je hetzelfde normvervagend gedrag als bij meneer pastoor en Sinterklaas: ‘kom maar even op schoot zitten, kindje’.
Op de Solex gaat het kind altijd in een apart zitje op de bagagedrager vervoerd worden, met helmpje op.

gravatar

Ik heb gelezen dat maar één procent van de motorrijders er een bende van maakt. Deze motorbendes zetten helemaal niet aan tot pedofiel gedrag. Waar haalt Ruldof Julius die wijsheid in hemelsnaam, vandaan?

Het ware motorbendelid, zo een met een color op zijn brede rug, draait bij erotische drang de dop van zijn benzinetank en doet ‘m ritmisch drin en druit, als je begrijpt wat ik bedoel. (Bij voorkeur bij deze muziek, wat van goede doch populaire smaak getuigd.)

Zij worden derhalve geen pedo- maar motofielen genoemd.

Reageer
gravatar

De Hoge Raad heeft hier helemaal gelijk.
Die kinderen zijn nog klein en dan moet je klein beginnen.
Motors zijn veel te groot voor en dat is lastig als je ze achterop neemt.
Scooters zijn veel mooier en bovendien goedkoper.
Bovendien moet je geen pedofiel zijn , maar een kinderverwenner, dat klinkt veel stoerder, maar dat betekent in ieder geval dat je het initiatief niet van jouw kant moet laten komen en geen domme dingen doet. Ik begin gewoon een scooterclub

Voor een goedkope scooter moet je hier zijn, je krijgt ze gratis bij aanschaf van een bankstel
http://www.woonsquare.nl/folder.htm?FolderId=214

Wie doet er mee ?
Zodra we door kinderen aangesproken worden, stappen we gewoon naar de politie, toch ?
Ze proberen ons potverdorie de gevangenis in te krijgen doen aangifte en vragen de ouders om een schadevergoeding wegens gewetensbezwaren ! Zo worden we al scooterende rijk en komen in de hemel terecht !

Reageer
gravatar

ja dit klopt, ze zitten met zijn allen in een flat in Leiden dichtbij een school voor gehandicapten en een zwembad.
Benno L., Volkert van der G., S. Nicolaas, Diederik Samson en Gert wonen er toevallig ook.

Reageer
gravatar

De Speld is slecht geinformeerd. Motorrijders hebben een interpretatie van het begrip diversiteit die zo’n beetje haaks staat op de door de EU opgelegde, tijdens het Euro-Visie Songfestival zo warm uitgedragen Westerse norm. Dat is de reden voor een mogelijk naderend verbod. De argumentatie van het OM is dat van de seksistische, ronduit mannelijke uitstraling en gedragingen van de bikers voor homoseksuelen en transgenders een beledigende werking uitgaat, die haaks staat op de door onze heilstaat nagestreefde gendergelijkheid en dus in strijd is met de mensenrechten, de openbare orde en veiligheid en het neoliberalistisch gedachtengoed. Daarbij wassen die lui hun haren niet en gaan nooit naar een kapper.

Reageer
gravatar

Vanwege de scheiding der machten mag ik me hier natuurlijk niet over uitlaten. Het lijkt me echter dat gezien de broze coalitie in de Eerste Kamer, de precedentwerking van deze actie, de simpele rekensom dat de meeste Kerken op grond van de aangehaalde uitspraak van de Hoge Raad nog veel makkelijker verboden kunnen worden verklaard én de band tussen die kerken en onze gedoogpartners, dat deze stap van het OM mogelijk tot niet-ontvankelijkheid en ministerieel sepot zal moeten leiden.

Reageer
gravatar

Rudolf Julius, blijkbaar weet je het verschil niet tussen ‘pedofilie’ en ‘pedoseksualiteit’.
Het misbruik van het eerste woord in jouw artikel is een journalist van de betrouwbare Speld onwaardig.
Neem eens de tijd om met behulp van de Dikke Van Dale het verschil tussen beide woorden te beredeneren en doe dat dan ook voor de woorden ‘homofilie’ en ‘homoseksualiteit’.

Reageer
gravatar

Die laatste suggestie snap ik niet.
Net als in het voetbal, zijn er bij motorclubs geen homofielen. Dat is algemeen bekend.

gravatar

Dat die brommerjongens pedofiel zijn en niet pedoseksueel komt alleen en uitsluitend omdat geen enkel minderjarig mokkel het wil doen met die dikke vieze venten.

gravatar

Nou,nou, daar maak je toch geen grapjes over!
Gelijke monnikken gelijke kappen! Indien er 1 club verboden moet worden dan zou dat de katholieke kerk moeten zijnn! Deze sekte is de veroorzaker van pedofilie en hommofilie! Mannen met zo’n groot apparaat tussen hun benen proberen een gereduceerd lichaamsdeel te compenseren!