Wilders viert Beveiligingsdag

'Beveiliging is niet vanzelfsprekend'

Geert Wilders viert vandaag voor het eerst Beveiligingsdag. De PVV-leider wil dat de dag een nationale feestdag wordt waarop mensen met persoonsbeveiliging stil kunnen staan bij de waarde van beveiliging: “Beveiliging is niet vanzelfsprekend. Doordat ik dag en nacht beveiligd word, heb ik de vrijheid om te zeggen wat ik vind. Op een dag als vandaag vieren we dat we onder beveiliging mogen leven en dat is een groot goed.”

In het hele land heeft de PVV Beveiligingsfestivals georganiseerd. Geert Wilders zal de hele dag in een helikopter boven Nederland vliegen. In verband met de veiligheid zal de helikopter niet landen.

Het thema van Beveiligingsdag is dit jaar ‘Eurofiele Potentaten’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Quote: In verband met de veiligheid zal de helikopter niet landen.
Hij wordt toch beveiligd, of niet dan? Waarom dan niet landen? Lijkt me trouwens een onmogelijke opgave om niet te landen. Zoveel brandstof kan er niet aan boord zijn. Uiteindelijk komt hij wel neer…. 😉

Reageer
gravatar

En vooruitlopend op beveiligingsdag 2016 gaat Wilders een statement maken. “Twee minuten stilte voorafgaande aan stelt niets meer voor”, aldus Wilders. “Dat is zelfs voor moslims gemakkelijk.”
Hij gaf aan vanaf vandaag al volledige stilte in acht te gaan nemen. “Minimaal een jaar zullen jullie me niet meer kunnen betrappen op wat voor geluid dan ook”, zo beloofde hij. “Nog maar zien wie mij dat na doet.” Wilders liet daarbij doorschemeren dat een langere stilte niet uitgesloten wordt.

Reageer
gravatar

Beste,

Wie betaald de beveiliging voor Wilders? Indien hij het zelf zou moeten betalen zal hij niet meer van die vervelende en racistische opmerkingen maken. Dus Mijnheer Rutten schaf die beveiliging af voor deze man met zijn misselijkmakende uitspraken.

Groeten,

Ad

Reageer
gravatar

Wat nu als er bij de volgende Algemene Beschouwingen verder moet worden bezuinigd op het budget Beveiligingen, de laatste militairen in de WW of naar Bronbeek, Wilders en Volkert die samen een team moeten delen? Bien étonnés de se trouver ensemble, in de wachtkamer van Teeven en Opstelten en ‘s avonds samen in de laatste sessie van Pauw & Witteman. John Talpa de Mol zou zijn vingers aflikken bij kijkcijfers die door het dak zouden gaan.

Reageer
gravatar

In dat geval: kassian Toean. Maar even on topic: wordt Beveiligingsdag nu jaarlijks gecelebreerd of -zoals Bevrijdingsdag- slechts als lustrum; éénmaal in de vijf jaar. Iedereen weet dat Nederlandse werkgevers het immense productiviteitsverlies van deze feestdag niet langer voor hun rekening wilden nemen en dat men met enige nadruk van VNO/NCW-zijde de overheid verzocht slechts eenmaal per vijf jaar een vrije dag in te plannen. Aldus geschiedde. Maar wat nu met de viering van Beveiligingsdag? Jaarlijks, biënnaal, vijfjaarlijks of tot het overlijden van Volkert v.d. G en Geert W.? Dat moet nú worden geregeld want onder Rutte XXIV is het te laat.

gravatar

Ik ken een recept voor een super avond. Hij combineert homeopathie met superfood.

Koop een fles zeer goede whiskey en een fles bessensapmengsel. Neem een vijfde theelepel whiskey en verdun dit met water D3 tot een fles van een liter. Vermijd de nog krachtigere verdunningen D6 of D12, je wilt tenslotte geen kwaad doen. Meng dit elke avond in de fles van je baby. Lekker rustig.

Gebruik deze rust om zelf te genieten van een goed glas. Maar dan onverdund, geen ijs, alleen een dropje water voor de geur. Gooi het bessensapmengsel weg of geef aan een niet zo goede kennis. Dit geeft een extra goed gevoel.

Naarmate de puberteit van het kind toeneemt en het babyachtige afneemt kunt u experimenteren met de verdunning voor het kind. Voor uzelf houdt u de inverdunde versie aan.

Werkt prima. Al >20 jaar ervaring mee. Dus dat moet waar zijn.

Reageer
gravatar

Teveel drank en je raakt de weg kwijt Mr. Tom; is nu wel weer bewezen.
Of u moet van mening zijn dat de beveiliging van Wilders ook wel aan wat homeopathische verdunning toe is.

Waarin ik wel mee kan gaan: ik lees net dat in Egypte generaal Sisi in die korte tijd dat hij president is al twee mislukte aanslagen heeft gescoord, en constateer dat de teller hier nog steeds op 0 staat na al die jaren.

gravatar

Ik ben van plan om een viertal stevige Marokkanen als lijfwachten aan te nemen.

Ik heb al zo’n tien keer mijn blanke beveiligers moeten ontslaan, omdat ze zich na enige tijd iedere avond volgieten en niet onverdund. Wat zeggen die gekken dan: We moeten wel, want anders kunnen we jouw gezeik niet meer verdragen.

Dus stuurde ik die demoniseerde gekken zonder betaling van achterstallig loon en uiteraard zonder pensioenvoorziening de laan uit. Ik ben niet helemaal gek!

Marokkanen mogen van Allah geen alcohol drinken, zodoende.

gravatar

Waarom moet mijn naam voortdurend genoemd worden als de naam wilders in een prominent dagblad verschijnt! Het heeft hele nare gevolgen voor mij en mijn kinderen! Mijn dochter is geemigreerd met ene henk, inderdaad naar een knoflookland! Daar maak ik soms geld naar over! Heel vervelend dat de speld ons in verband brengt met de heer wilders! Ik maak geen gebruik van beveiliging. Ik heb een rolstoel met een wandelstok! Al geef ik een bedreiger liever een harde beuk of stomp voor zijn kanis! Geef geertje een limburgs kaasje in zijn jaszakje! Dat. Geeft ruimte!

Reageer
gravatar

Breek me de bek niet open…..ALS dat eens waar zou kunnen zijn. Dat hij niet van deze wereld zou zijn. En ook niet zwevend boven Nederland. Zucht.

gravatar

eigenlijk is het “lager dan”, maar als Duitstalige hebt u daar natuurlijk lak aan.

gravatar

Hahaha. Wat een grapjurk bent u Einstein. Het motto van vandaag: “Als” u grapjes maakt over uw IQ, doe het dan in ieder geval taalkundig incorrect.

Over Wilders, ik vindt t maar raar dat die kerel van alles kan zeggen en vervolgens een eigen leger betaalt van ons belastinggeld. Wat mij betreft mag er een beveiligingsvrije dag komen waarop de mensen die beveiligd moeten worden met z’n allen een marathon lopen door de Bijlmer met Wilders voorop. Wordt een feestje!

gravatar

Bah, wat een denigrerende opmerking is dit nu weer: varkens zijn heel intelligente en emotioneel invoelende wezens. Kunnen een boel mensen niet aan tippen, nee, dat dan weer wel.

gravatar

Het is ‘lager dan’, i.p.v. ‘lager als’

Wie heeft er nu een lager IQ? En dat noemt zicht dan Einstein. Pffff…..

gravatar

eigenlijk is het “lager dan”, maar als Duitstalige hebt u daar natuurlijk lak aan.
eh, dat was dus een reactie op Einstein

gravatar

Misselijkmakend Mormel ben jij ook… Ik heb het over dat Mekkerende Menneke op de foto hierboven die met zijn vieze vette vishandjes aan zijn veel te witte jack heeft gezeten.

gravatar

Hiermee bewijst Wilders dat hij knettergek is geworden. Het moet niet gekker worden in dit land waar hardwerkende Nederlanders als Henk en Ingrid hun hand ophouden om het meteen naar de knoflook landen te gireren…

Reageer
gravatar

Helemaal! Zoals oudere Nederlanders nog wel eens een Duitser naroepen met “Me fiets terug”, wil ik deze kwant naroepen: ‘Me belastinggeld terug, lamzakkige aansteller’.
Kijk een mening; niet eens beveiliging voor nodig!

gravatar

Jeettje, da’s goedkoop scoren zeg: een meninkje hebben, maar die wel ventileren aan de onderkant van Europa. Zo lust ik er nog wel een paar!

gravatar

Ja dat weet ik wel, maar het zijn wel tarieven zeg, om vanuit het buitenland een mening te verkondigen.

Maar vertel eens Jeettje, hoe gaat het met de kat?

gravatar

Heel goed, gebruikt mij nu als hangmat, ligt tevreden te knorren. En de olijfbomen beginnen te bloeien, zodat naast de geur van jasmijn en kamperfoelie er nu een fijne vanilleachtige advocaatgeur de lucht vult.

gravatar

Ik heb vernomen dat hij samen met Volkert van de Graaf op dit moment de Polonaise doet.