AIVD heeft aanwijzingen voor Europese verkiezingen

Veiligheidsdienst waarschuwt voor mogelijke debatten

De AIVD heeft aanwijzingen dat er binnenkort Europese verkiezingen zijn. De veiligheidsdienst zegt dat er enkele berichten over zijn verschenen in de media en waarschuwt voor mogelijke debatten. Er is een speciaal meldpunt opgericht voor verdachte campagneposters of slogans.

“Wij vragen iedereen alert te zijn op indirecte transnationale verkiezingen. Mensen die een verdacht stembiljet binnenkrijgen wordt verzocht dit direct te melden,” aldus een woordvoerder van de AIVD.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

inderdaad nep-verkiezingen met nep-partijen die hun slogans als ‘banen’ e.d. alweer na een week vergeten zijn,
waarna het weer ouwe jongens krentenbrood graaien en verdelen is bij CDA, VVD, D66, PvdA en al het aloude geteisem.
Wacht al 8 jaar op een woning, helaas gepardoneerde illegalen uit 121 landen gaan voor….

Reageer
gravatar

Tuurlijk Ruud, die illegalen hebben het gedaan. Maak van de nood een deugd en ga lekker naar een ver land om als illegaal aan een woning te komen.

Of mensen oproepen voortaan op een partij te gaan stemmen die wél betaalbare huizen wil bouwen?

(hint: de woorden ‘vrijheid’ en ‘democratie’ komen niet in de naam voor)

gravatar

Zou de AIVD er weer naast zitten? Ik bevind mij in Europa, Griekenland om precies te zijn, maar ik heb nog geen stembiljet gezien.
Of gebeurt het alleen weer in Nederland?

Sinds die Rutte MP is weet je ook niks meer zeker – behalve dat je overal steeds meer voor minder moet betalen. Dat ‘minder-minder-minder’ van Wilders gaat ons klauwen met geld kosten, zo gezien.

Reageer
gravatar

De eerste EP14 passen zijn reeds in omloop!!!

De bron is vaag en obscuur. Iets met een postbusfirma of zo.

Wat te doen voor het te laat is of is het al veel later dan we denken?

Reageer
gravatar

Het is nu alweer 19:53 terwijl ik dacht dat het pas kwart over 7 was. Maar om nou te zeggen dat het te laat is om wat te doen, dat niet. Alleen twijfel ik nog of ik na het nieuws van 8 uur een lekker rustgevend bad neem of in de auto stap om nog even een salsaatje te gaan dansen. Of misschien een detectiveje kijken van de harde schijf. Mmmm… Nu je het zegt, best problematisch allemaal.
Maar die stempas blijf nog wel even liggen in de la tot 22 mei, dat is het punt niet.

gravatar

O jee, verkiezingen.

Dan zijn er vast ook weer gemeentes die als eerste met de uitslag willen komen.

En is Herman de Schermman alweer opgeroepen ?

En na afloop het debat met alle partijen, die allemaal denken dat ze hebben gewonnen, ook al hebben ze verloren.

Wie wordt de formateur ???

Reageer
gravatar

Hahaha, grappig, Europese verkiezingen, hoe kom je erop? Straks begint zo’n grappenmaker nog over Wereldse verkiezingen! Kunnen geheel democratisch kiezen wie onze wereldleider wordt: Obama, Poetin, Jinping of de Dalai Lama

Reageer
gravatar

Scepter,

Je kunt er wel om lachen, maar het is in feite een verrekkens goed idee van jou.

gravatar

Thanx Plien, you just made my day!

Vooral het idee van 1 ministerie van Defensie voor de hele wereld trekt mij wel. Dat kan dan direct voor 99% wegbezuinigd worden (je gaat Nederlandse soldaten toch ook niet tegen Nederlandse soldaten laten vechten, en hetzelfde geldt natuurlijk ook voor Wereldse soldaten tegen Wereldse soldaten)
Met het vrijkomende geld kan je voedsel, onderwijs en gezondheidszorg regelen, is dat ook eindelijk eens opgelost. En een keertje lekker uit eten natuurlijk.

gravatar

Steeds je blijft een wereldvreemde stomme idioot. De ware europese gedachte is er een van een groot rijk dat geregeerd wordt door de Hitlers en Göbbelsen te Brussel en door hun vazallen in de gewesten.

gravatar

Emma,

Jouw idiote opmerking over “Hitlers en Göbbelsen” te Brussel” is niet leuk, zeker zo vlak voor 4 en 5 mei.

Ga je vieze gal maar spuien bij geenstijl.nl. Daar zijn vuilbekken als jij van harte welkom.

De Hoofdreacteur mede namens de Reactieraad

gravatar

Hoofdreacteur gaan we weer zielig doen over een oorlog die al zowat 70 jaar voorbij is?

Als jij je 2 minuten stil houdt denk je dan ook aan het strijkijzer dat misschien nog aan staat, of aan de oliebollen die je zo lekker vindt, of misschien over de aankoop van nieuwe spelers voor Vitesse en dat je je viskaart nog moet verlengen en ook volgende week nog naar de kapper moet?
En verkneukel je dan al stiekum op de komst van de Damschreeuwer? Waar blijft hij verdomme nou!

gravatar

Hoi Trendvolger, ik weet nu welke poster er morgen als eerste bij mij op het plantsoentje hangt; bedankt!
Dit is verreweg de meest verdachte campagneposter die ik ooit gezien heb, die gaat het worden deze keer.

Ga ik persoonlijk voor zorgen, wat de vader van die Chinees op nr.39 bij de gemeenteraadsverkiezingen kon kan ik nog steeds.

Een verdacht stembiljet heb ik ook, al weken en dat is het gekke. Vroeger kreeg ik ze niet of een paar dagen voor de verkiezingen.
Vreemd. Verdacht ook.

Alles goed met de poes Jeettje? Is het al een vadsige volgevreten Cheshire Cat geworden die eigenlijk mee terug moet?
Zo ja neem maar mee dan, nobel als ik ben zorg ik er wel voor en mocht hij niet kleuren bij het interieur heb ik een missie: de kat terugbrengen naar zijn geboortegrond.
Eindelijk een vakantiebestemming gevonden want kies hier maar eens uit:

http://www.telegraaf.nl/reiskrant/bestemming/griekenland/22570075/__Mooie_Griekse_eilanden__.html

Dan vallen die verkiezingen ieder kwartaal best mee eigenlijk qua ‘wat gaat het worden dit keer’.
Toch?

Pas op voor zonnebrand; insmeren met factor 50 is allesbehalve overbodige luxe, echt hoor!

Liefs,
Annie

gravatar

Hoi, Annie, het is me wat met die Teletoeter: een paar maanden geleden nog moest volgens die kattebakvulling heel Griekenland maar opgeheven worden, en nou hemelen ze het op. Zeker weer wat centjes aan te verdienen?

Eerst dacht ik “….”, toen zag ik de foto’s en ben ik weer helemaal gerustgesteld: de lezertjes van dis visverpakking komen niet in de buurt van mijn geliefde eilandjes.

Ik zie op mijn tabletje dat het weer in Rotterdam druilerig is, en koud, terwijl ik hier bekant een dubbele zonnebril op moet hebben: geeft toch een intens tevreden gevoel. En gisteren 1 mei gevierd: kom daar in Nederland eens om.

En de kat is er weer! Een paar dagen gemist, zodat ik dacht dat de plaatselijke kattemepper had toegeslagen, maar vanmorgen zat hij er weer. Een half blikje voer naar binnen gewerkt en toen als een speer weer ‘in hiding’, maar ik ben blij dat-ie nog leeft.
Meenemen; ik denk niet hem er een plezier mee te doen: een grote kattebak hier voor de deur (mijn privestrandje) en alle dagen mooi weer kan ik niet verzorgen: het beest zou gek worden.
Overigens geven ze katten hier wel eten, maar mondjesmaat, want anders ‘vangen ze niet meer’. Wat ze zouden moeten vangen is me niet echt duidelijk: de vogelstand is akelig laag, muizen en zo nog niet gezien (bovendien hebben ze hier een inheemse valkensoort die zich daarmee bezighoudt) en de enige kat die ik ooit heb zien jagen vrat een hagedis op – ook niet echt de bedoeling, lijkt me.
Wat ze niet doen, is met die beesten naar een dierenarts gaan: ze worden vanzelf beter of niet.

Gisteren nog de mummie van een geitje gezien – ligt er al een paar jaar- bij het graf van Rupert Brooke: die ligt er al bijna 100 jaar – maar wél onder een steen- maar die zal er wel net zo uitzien, denk ik.
Het is de natuur, hé? Mooi hoor.

gravatar

Avond Annie,

Tja, de soap rond de famielje Zhou. Ik hoor er niets meer van. Leeft ‘ie nog? Of zou het CDA er professioneel de stekker hebben uitgetrokken, uit de Zhou’tjes dan.

Maar het stembiljet al binnen zeg, dat is wel heel vroeg. Of is er nog een andere verkiezing op komst, waar iedereen van buiten Den Haag nog nooit van gehoord heeft?

Maar het is waar. Diegene met de engste foto op de annonce, en bij voorkeur met een in sjekladeletters geprinte leugen, die zelfs een blinde kan lezen wint. Zo is het altijd al geweest, en zo zal het nu ook wel weer zo zijn.

Zet bij die foto van Geert Rutte de tekst ‘Met een eerlijk verhaal voor een transparant Europa’, en je zit geramd.

Maar goed, vertel eens Annie, wordt je plantsoentje een beetje bijgehouden? Belangrijker nog, is ‘t Doppie al geplaatst? Of is er een enkele Hagenees met humor in gelopen om er een plastic kabouter te dumpen.

In dat geval Pa Zhou eropaf sturen Annie, doen hoor! De beste man weet het wangedrag van wie dan ook uitermate effectief onder de aandacht te brengen, ja toch?

Tot slot mocht ik niet vergeten je de hartelijke groeten van meneer Jansen over te brengen. Toen ik hem vertelde over het Haagsche Annieplantsoen, werd hij meteen enthousiast, en heeft iedereen aangespoord de doppen van wat dan ook te gaan sparen, om die vervolgens op elk stukje openbaar groen, zelfs op vluchtheuvels e.d. uit te gaan strooien. Opdat wij nooit zullen vergeten, zei ‘ie ook nog! Bij deze.

En met een groet, Trendvolger

gravatar

Jeettje, dat klopt als een bus. Koud hier, druilerig en bewolkt, bah.
Op 1 mei werd er gedemonstreerd tegen Rutte in het algemeen door mensen die desgevraagd ruiterlijk toegaven geen idee te hebben waarom ze liepen te schreeuwen.
O ja, bij de PvdA probeerde men halfslachtig een 1 mei feestje te bouwen.
Kwam niet echt van de grond zo te zien.

Nee, dan kan je beter op – ik noem maar wat – Kyros van het natuurschoon genieten! De plaatselijke zwerfkat een beetje matsen en gniffelen om de achterblijvers.
Of een van die andere eilandjes, inderdaad vreemd dat uitgerekend dat die vage krant met dat wervende artikel kwam na alles maar aan de andere kant verbaasd het me niets..

Al met al om jaloers op te worden.
Hier zoekt iedereen naar Volkert van der Graaf die men overigens hardnekkig Volkert van der G. blijft noemen, de demonstranten worden steeds gekker; ik ga een vakantie uitzoeken.
Nu. Genoeg gedraald.

Geniet, niet met mate maar met volle teugen!
Lieve groet,
Annie

gravatar

Trendvolger! Dat is vreemd, de reacties worden ook vertraagd afgeleverd blijkt nu maar goed, alles went, zelfs van mijn pijltjestoetsen afblijven.

Ja het plantsoen staat er geweldig bij, alles begint uit te lopen, het bord is nog hagelwit; de posterprinter was kapot maar die poster komt er. Met die tekst.
En een dop.

De famielje Zhou… ik ga het eens haarfijn navragen, het hele verhaal is een beetje in de vergetelheid geraakt. Maar als ik een dezer dagen in Chinatown kom weten ze er vast alles van.
Of ze het ook echt eerlijk vertellen.. ik weet het niet, die zoon zat toch maar mooi in de pollutiek dus tsja.

Maar voor ik het vergeet: doe meneer Jansen de hartelijke groeten van me, lief dat die gekkerd zich nou helemaal op doppen sparen heeft gestort.

Verder is het nog wel even wachten voor ik alle subsidiegelden binnen heb en alles eens rustig op een relaxt eilandje in Griekenland ga overpeinzen.
Dat kan allemaal in Den Haag, de grootste lummel zet het ene stomme project na het andere in elkaar en vangt echt bakken geld.

Dat is de eindbaas, die wil ik graag spreken i.v.m. de fijne kneepjes; zo sluw ben ik nou ook weer niet.
Maar nu eerst een vakantie, nee herstel: denktank-eiland zoeken en boeken, first things first.

Lieve groet,
Annie

gravatar

Zeer zorgelijk deze Europese ontwikkelingen, we moeten blijven waken voor dit soort oproepen!
Ik hoop dat het meldpunt de functie “anoniem melden” heeft gezien mijn privacy belangen.
Ik sta daarom dus niet met mijn eigen naam E. Snowden boven mijn inzending, dit om onduidelijkheden te voorkomen.

Reageer
gravatar

Leerling van groep acht,

Zeg dat wel, daarom mag jij van mij vijf groepen overslaan. Ga je melden bij juf Mie van groep drie.

gravatar

Haes,

Mijn linkerhand gebruik ik natuurlijk nooit. Die hou ik achter mijn rug of in een zak, zodat hij niet kan zien wat zijn rechtse collega doet.

Dus jij zult mijn rechtse hand wel bedoelen? Mag ik vragen wat jij daaraan ziet?

gravatar

De AIVD zal waarschijnlijk doorhebben dat er binnenkort NEP_verkiezingen worden gehouden. De burger die daar nog de moeite voor wil nemen stemt en de politici trekken het resultaat vervolgens door hun smerige toiletten om dan verder te gaan met hun eigen agenda en ons land geheel uit te gummen en te verkwanselen.

Reageer
gravatar

Flauw om over die smerige toiletten te beginnen. De schoonmakers hebben het volste recht om te staken.

gravatar

Aan mij ter beschikking gestelde meeloper,

Het is helemaal niet leuk om mensen redeloos en ongenuanceerd belachelijk te maken onder het misbruik van hun naam, zelfs niet die van een politicus. Dat doe ik nooit. Neem daar eens een voorbeeld aan!

gravatar

T.B.S.,

Jij lijkt mij niet al te slim. Er worden helemaal geen NEP-verkiezingen gehouden! Wat is NEP overigens?

Als je goed had opgelet en dat heb je dus niet, had je geweten dat het hier gaat om de democratische verkiezing van het Europees Parlement.

Ga jouw smerige praat maar uiten op de webplek van de dictatoriale eenmanspartij PVV, daarop vind je modder genoeg om je in te wentelen.

gravatar

Heer Steeds, als die verkiezingen democratisch zouden zijn, dan zouden Nederlandse burgers ook op partijen uit de andere landen moeten kunnen stemmen.
Dat is echter ook ditmaal verboden en illustreert dus dat het NEP-verkiezingen zijn: mijn vrijheid van meningsuiting wordt ernstig beperkt, wat in strijd is met artikel 7 van de Grondwet.
(NEP = heel erg nep)

gravatar

Ehhh, HvdN, dat zou betekenen dat andere Europese burgers op Nederlandse politiekers mogen stemmen. Dat moeten wij toch niet willen? Voor ons is het al moeilijk genoeg om die lui uit elkaar te houden: dat wil je buitenlanders toch niet aandoen?
En op wie had jij willen stemmen? Angela Merkel?