KRO-NCRV komt met ‘Iets met Eva Jinek’

‘Het wordt iets met Eva Jinek’

KRO-NRCV komt vanaf 1 januari 2015 met een dagelijks programma dat met Eva Jinek te maken heeft. In ‘Iets met Eva Jinek’ zal elke dag iets centraal staan.

Mediadirecteur Taco Rijssemus is al langer bezig om iets met Eva Jinek te programmeren. “Hoe het er precies uit gaat zien is nog niet duidelijk, maar het wordt iets met Eva Jinek. Je kunt bijvoorbeeld denken aan iets als Lingo, maar dan met Matthijs van Nieuwkerk, maar dan met Eva Jinek. En zonder Lingo. Zoiets bestaat nog niet in Nederland.”

Met het programma wil KRO-NCRV toonaangevend worden op het gebied van Eva Jinek: “Als er iets met Eva Jinek is, dan hoor je dat als eerste bij ons,” aldus Rijssemus.

Volgens Rijssemus past het programma perfect binnen de inhoudelijke koers van de omroep: “KRO-NCRV wil een omroep zijn die de mensen dichter bij Eva Jinek brengt. Zo staat het ook in onze statuten: nadruk op achtergrond, verdieping en Eva Jinek. Dit format past daar in onze ogen heel goed bij en wij denken dat Eva daar de juiste persoon voor is.”

Het programma zal worden gepresenteerd door Merel Westrik.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Was gisteren interessant maar die dikke dame keek erg link naar die Moslim jongen, ik denk dat zij bij de pvv hoort. Ik ben zelf getrouwd met een Moslim en wij hebben dus een Bijbel en een Koran terwijl beide boeken heel veel op elkaar lijken en dat weet niemand. Want de Islam en de Christenen hebben dezelfde God De namen van de boeken lijken op elkaar en vergeet niet dat Israël op Gaza 2000 mensen en heel veel kinderen ca 300 vermoord!!!! terwijl de Moslims daar al sedert 2000 jaar wonen.

Reageer
gravatar

Beste Eva Jenik, de wreedheid van de Afghanen
is verschrikkelijk in Peshawar zijn zij de grens over gestoken en hebben 164 kinderen vermoord zonder enige reden terwijl Pakistan
behoorlijk rustig is. Mijn man is van Kasjmir en daar woont een heleboel familie van ons maar wij gaan niet naar Pakistan vanwege het gif van de Taliban die over de grenzen komen
en dat met jongeren kinderen. walgelijk.

Reageer
gravatar

Guust Flater: waarom wordt -of all people- Freek er nu weer aan de haren bijgesleept? Ik denk niet dat mevrouw De Jonge-Asscher deze verdachtmaking over haar kant zal laten gaan. U kunt binnenkort een dagvaarding tegemoet zien en tijdens de Oudejaarsconference kritisch worden behandeld.

gravatar

Ja en dan vind ik het niet raar dat ik ergens anders neergezet wordt. Eva staat ergens. Volgens mij ken je d’r wel Plien. En ik ben niet psychotisch…. Denk ik.

gravatar

Lieve Plien, ik ben mss een raar geval maar ik heet gewoon André. Niet om je af te stoten. Plien heet je voor mij, niet Eva Jenek. Dat je het maar weet!!!!

Gepost op 18a

gravatar

Wordt dat een ‘continuing story’ of een nieuwe soap? Ik meen dat -ooit- de aftrap in deze reeks is verricht door ene Bram Moszkowicz (ooit bekend straf- c.q. vrijpleiter van criminelen van naam, thans bekend van een wasmiddelenreclamespot die ‘smetten op het blazoen’ restloos verwijdert). Of Bram ook ooit Eva’s initiële deflorator was, kan van bevoegde zijde niet worden ontkend of bevestigd.

Reageer
gravatar


Mijn beste Outsider,

Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat ouwe snoeper Bram als eerste met Eva heeft geneukt. Ze was al tweeëndertig toen ze hem ontmoette.

Vooral het feit dat ze in Leiden heeft gestudeerd, maakt het onwaarschijnlijk dat haar hymen toen nog in maagdelijke staat verkeerden.

Maar ook dat ze in 2004 al een baantje kreeg in Hilversum, maakt jouw suggestie onwerkelijk, zoals Paulus Jacobse, matrasverhuurder in Gooi en Schaamstreek, al omstandig heeft uitgelegd.

Bram zou overigens wel willen.

gravatar

Ik reageer op nr 18 en post dit op 19 om mijn naam. Die a b c enzovoort, doet me niet zoveel. Ik ben allang het spoor bijster wat waar ik terug kan vinden en ik weet dat t simpel zal zijn. Ik zoek nog steeds dus ik besta…. en dat is misschien niet raar maarja dat ben ik. Raar

gravatar

Achtergrond en verdieping… doet toch wel erg denken aan gronddiepe verachting, al houd je wat letters over. Maar evajinek… ik heb met alle respect geen idee! In welke Speld komt de oplossing?

Reageer
gravatar

En iets met Merel Westrik wordt zeker gepresenteerd door Eva jinek. Zo gaat dat in Hilversum, onderling de baantjes verdelen.

Reageer
gravatar

Plien: Ik kreeg geen melding dat de reactie geaccepteerd was en daarom deed ik het nog een paar keer. Dat had je ook zelf kunnen bedenken, maar daar ben je denk ik te dom voor.

gravatar

Hoe verzinnen ze het? Dat vraagt om uitroepen zoals lekker wijf! Ik behoor tot deze groep! Ik ben gecharmeerd van andries knevel! Komt er dan ook een tegenhanger?’lekker veel andries knevel? Ik zou graag iets met andries knevel doen!

gravatar

Ingrid W. U lijkt (overwegend biologisch) gebiologeerd door Andries’ ‘knevel’. Uit uw pre-occupatie met psyche en fysiek van Andries en de teneur van uw uitlating over “lekker wijf”, valt op te maken dat u graag door Andries zou worden gekneveld. Ideologisch nuchter of lichtelijk EO- beneveld?

gravatar

Raar Geval,

Geef mij eens een goede reden waarom ik hier op #12 uitleg zou hebben gegeven over het uitgekookt zijn van Eva Jinek. Zoek het zelf maar uit, viezerik.

gravatar

Beste Redactie,

Ben ik even heel onschuldig, zonder bijbedoelingen of zo, op bezoek geweest op #4 en dan krijg ik dit gelazer over mij heen. Gelukkig nu nog figuurlijk, maar je weet het maar nooit met virtuele stalkers. Het kan van kwaad naar erger gaan.

Wilt u daarom paal en perk stellen aan het stalken van dit Rare Geval, alsjeblieft.

gravatar

Het ‘naakt in een boomhut klimmen en daarbij je kut niet proberen te laten zien’ gaat ook goed scoren.

Holland = Holz land. Vroeger leefde iedereen daar in boomhutten met kamerbreed tapijt. Gelijk in Vietnam.

De zee was toen nog ver weg. Een boomhut is bovendien gezellig.

Mijn Afrikaanse vriendin ga ik nooit in een boomhut krijgen. Ghanezen leven niet in boomhutten.

Reageer
gravatar

Wat moet iedereen toch met die Eva Jinek? Koste wat kost moet deze dame in een of ander programma! Wat zijn haar wapenfeiten? Het bovenstaande stukje plaatst bovendien nog meer vraagtekens.

Reageer
gravatar

Toch blijft de prangende vraag: “Hoe is het met Adam?” Daar hoor ik helemaal niets van. Per slot van rekening is Eva vervaardigd uit zijn ribstuk, heb ik ergens uit een boek begrepen. Of loop ik achter?

Reageer
gravatar

Eva mag God op hare blote knietjes danken dat Merel Westrik het programma zal presenteren. En wij ook trouwens.

(Ai Spuit Elf, zie net jouw reactie. Deze dan maar als aanhaker)

Reageer
gravatar

Mijn papa heeft ook de blote knietjes van Eva geschapen uit een rib van Adam. De laatste mis ik in het verhaal, want elke man kan niet tegen zijn verlies en loopt daarom voortdurend zijn rib achterna.

gravatar

Bant,

Sloeg jouw Vonk over? Ik hoop voor jou dat het wederzijds is, maar ik vrees dat Freek van de andere kant is. Zijn voorkeur ligt toch meer bij Eva’s.

gravatar

Het leek me in eerste instantie niks, want met Eva Jinek. Maar gepresenteerd door Merel denk ik dat het toch wel wat kan worden. Gewoon pretentieloos geleuter door een paar lekkere wijven…. Jammer dat het bij de NCRV is, anders konden ze iets vergelijkbaars als “Spuiten en slikken” gaan doen?

Reageer
gravatar

Raar Geval,

Ben jij weer zo’n viezerik die wil dat ik iets uitleg, liefst voor een webcamera? Nou. mooi niet!

Plien van #4c