Nog één leven

Hier meer Argibald


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zie tot mijn genoegen dathaagse annie de eerste is om hier een scherpzinnigeopmerking over temaken! Ik benpersoonlijksterk tegen reincarnatie!een ezel over het algemeen stoot zich geen twee keeraan dezelfde steen!

Reageer
gravatar

Ingrid, je maakt anders wél even snel de scherpste opmerking over reïncarnatie ever!! Messcherp en o zo waar, mijn complimenten.

gravatar

Dank je annie! Ik bloos! Mijn reactie was geinspireerd door de protestgroep tegen de reincarnatie! Ik ben inderdaad gereincarneerd en het is inderdaad niet leuk! Aan het eind van mijn vorige incarnatie zei ik tegen bepaalde mensen ik wil jullie nooit meer zien! Nu ben ik getrouwd met mijn ex-ex-man zie ik al mijn vijanden terug in mijn vriendenclub.en ik moest alles weer leren. Mijn leven isgeen lolletje . Ik bereid mij nu voor op een volgend leven in china!

gravatar

Ach Spuit Elf, eerlijk gezegd is de lol er alweer een beetje vanaf, na twee maal de 1e plaats gemikt en gehaald te hebben werd ik al blasé.

Tijd voor een nieuwe uitdaging!