Wifi-kunstheup haalt ouderen uit isolement

‘Ik heb nu veel meer mensen om me heen’

De kunstheup met wifi-signaal lijkt een succes te worden onder eenzame ouderen. De implantaten met draadloos internet zijn sinds oktober op de markt en de reacties zijn tot nu toe positief.

De hippe kunstheup heeft dezelfde functie als een normale modem en router ineen. Veel ouderen zijn enthousiast. De 82-jarige Wim Wagenaar is bewoner van verzorgingstehuis De Hoevegaardehof in Cuijk. Toen hij vorig jaar een kunstheup nodig had, werd hij geïnformeerd over de Hip Wireless Pro: “De artsen kwamen met goede verhalen over de eerste heupimplantaat met wifi. Ze vertelden er niet bij wat wifi is, maar ik merk wel dat ik nu veel meer mensen om me heen heb, met name in een straal van tien meter. Zelfs m’n kleinkinderen komen af en toe weer eens langs.”

Wagenaars dochter Monique (53) is blij met de ingreep: “Eigenlijk houdt mijn vader niet zo van verandering. In het begin had ik dan ook m’n twijfels en maakte ik me zorgen of alles wel goed zou werken. Uiteindelijk bleek het gelukkig reuze mee te vallen: de gemiddelde downloadsnelheid ligt ruim boven de 50 megabyte per seconde. Je merkt nauwelijks verschil met normale wifi.”

Verpleegkundige Jelleke van Beek werkt al vier jaar in de Hoevegaardehof en heeft Wagenaar de laatste maanden zien opbloeien: “Het was altijd een wat zonderlinge man zonder veel aanspraak. Vaak zat hij in zijn eentje te kaarten in een hoek van de eetzaal. Nu zit er bijna altijd een jonge freelancer met een laptop en een cappuccino naast hem, soms de hele dag. Hij is een populaire flexplek geworden.”

De eerste wifi-heup waarmee je ook kunt lopen, komt naar verwachting over twee jaar op de markt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn heup operatie uitgesteld door oefeningen en miditeranne dieet ,werkt prima ,maar later ,misschien nodig ,ben nu 64 jr ,volgt op de voet nu !!!hahaha,heb t ervan op de heupen nu haha!!!
Vind t een pracht kerst verhaal ……………met toekomst !!!

Reageer
gravatar

Zelf heb ik een wireless netwerkje aangelegd in mijn gebit. Helaas werkt de verbinding tussen mijn superior dexter centrale incisief en mijn inferior sinister cuspidaat na een stevige maaltijd slechts suboptimaal (0.753 MB/S up/download snelheid).

Reageer
gravatar

Ben zelf nog niet bejaard maar heb wel een kunstgebit. Vraag mezelf af of hier ook mogelijkheden voor zijn. Bluetooth vind ik zelf achterhaald en te makkelijk, maar sta wel open om mijn nieuwe klik (!) gebit ter beschikking te stellen voor de digitale gemeenschap en voor eventuele sponsors.
Iemand een goed (lees: lucratief) idee?

Reageer
gravatar

Nog even niet, nee. Een klikgebit is nogal achterhaalde techniek: de telegraafdienst met haar Morse seinen is opgeheven en ponskaarten gebruiken we ook niet meer.

Het zal lastig worden.

gravatar

Maakt u zich geen zorgen, wij houden dat nauwkeurig bij – deze kunstheup gaat uw leven lang mee, en daarna nog dat van twee anderen.

gravatar

[…] Wim Wagenaar (82) heeft sinds eind  vorig jaar een zogenaamde Hip Wireless Pro. De artsen waren erg positief over de heupimplantaat, maar hebben hem niet verteld wat Wifi is. Wim zegt te merken dat hij veel meer mensen om zich heen heeft en dat zelfs zijn kleinkinderen af en toe weer langskomen.[3] Hij is zelf erg blij met zijn nieuwe heup. […]

Reageer
gravatar

Als orthopeed moet ik toch wel even wat recht zetten. Voor je het weet worden mensen op het verkeerde been gezet. Tegen het verstrekken van onjuiste medische informatie dienen wij medici een rechte rug en de poot stijf te houden. Zo is de downloadsnelheid in casu geen 50 megabYte, maar 50 MegaBIT. Verder doen wij nog nader onderzoek naar een mogelijke storing van het WiFi signaal op de werking van pacemakers. Wij vermoeden een correlatie tussen het frequent bezoeken van pornosites via het WiFi-signaal en een verhoogde hartslag. Daarover hopen wij medio 2015 te kunnen publiceren.

Reageer
gravatar

Dus binnenkort weer een aanvullinkje in de Van Dale:
Heup: (zelfst nw) … “in zijn/haar heupen hebben” sprkw. betr. slechte Wifi verbinding implantaat: “ik heb het in mijn heupen”. (vgl: op de heupen hebben)

Alleen begint die röntgenfoto boven dit artikel van die struisvogel met implantaten en een vastzittend ei toch wel storend te worden.

Reageer
gravatar

Ik was geselecteerd om als proefpersoon mee te doen.
Ben afgehaakt, ze wilde nog verder met het plaatsen van een USB poort op een ongemakkelijk plekje, en ze wilde ook nog een ‘blauwe tand’ plaatsen.

Reageer
gravatar

@loopvogel. Wij zien dat de kunstheup zelf wel bij u is geplaatst, overigens. Hij functionneert goed. Overigens moet u wel een beetje op uw vet-inname letten.

gravatar

Virussen en andere malware zijn altijd een probleem. Onze appatatuur wordt dan ook door de meest geavanceerde anti-virusprogrammatuur bewaakt. Intern is een cryptografisch proces geprogrammerd dat bij niet herkende code automatisch overgaat tot een bewegingsvertraging van 95%. Een huppeleffect zal daardoor nooit optreden, mogelijk wel een soort sloomheid die bij bejaarden misschien niet eens opvalt, en in ieder geval geen hinder oplevert voor de gebruikers van de wifi spot.

gravatar

De dienstverlening van mijn provider maakt duidelijk dat “wi fi” zonder paperclip die men geregeld even in, met alle respect, het resetgaatje van de router steekt al snel overgaat in “wi don’t fi no more”.
Zijn er met die eh… heupzendenden m/v beperkende reguleringen van toepassing? Ik bedoel dat je als leek geen profie kijkoperatie kunt doen via de lies maar gewoon langsvanachteren de zaak zal moeten herstellen. Na afloop desinfecteren natuurlijk die paperclip, maar misschien komt er meer bij kijken?

Reageer
gravatar

Reset en firm-ware updates worden door ons in princiepe via een beveiligde WAN geregeld. In uiterst zeldzame gevallen zal inderdaad via de anus moeten worden getoucheerd voor een reset. Het princiepe daarvoor is simpel en het kan zelfs door bejaarden onderling worden verricht. Een paperclip wordt niet aangeraden, het beste is een anti-statische latexvinger-set van Jia Kei: http://www.dhgate.com/product/anti-static-finger-sets-latex-finger-sets/151669815.html#s1-14-1|1578544404

gravatar

Geachte heer/mevrouw Trapman, dank voor deze info. Gezien uw melding dat een latex vinger alleen in uiterst zeldzame gevallen nodig zal zijn bestel ik graag bij u een enkelgebruikers jaarset à 365 stuks (de downloadverpakking à € 14,61 voor mijn 3D-printer).

gravatar

@ Staeckerven: als u de link volgt ziet u hoe u deze vingers kunt bestellen. Er geldt wel een minimum van 2700 stuks. Bij aanschaf van de heup worden i.h.a. 5 stuks geleverd, voldoende voor de verwachte duur van de inzet van de heup, (die overigens niet uw eigendom wordt).

gravatar

Jan Slagter wil dat standaard een player voor “Nederland beweegt” wordt geïnstalleerd!

Reageer
gravatar

Jan Slagter, noch zijn omroep, hebben daar genoeg geld voor. Er zijn echter reeds japanse aanbieders die een aanbod hebben gedaan dat wij in overweging willen nemen.

gravatar

Hahahaha…..ik ga ff met mn 2 nieuwe kunstheupen de appeltaart uit de oven halen…krijg draadloos door dattie klaar is!…mijn dochter komt zo op bezoek..die me deze link heel omslachtig via gewone mail doorstuurde..

gravatar

Voor de goede orde: het is de redactie van ‘de Speld’ die dit bericht als satire heeft gelabeld. Voor ons had dit niet gehoeven, en we zijn verder natuurlijk dankbaar dat we hier de gelegenheid krijgen ons product nader toe te lichten.

gravatar

@marjanQ: Het is uw dochter die van de oven bericht heeft gekregen en die nu uw heupen aanstuurt, zodat de taart op tafel staat als ze binnenkomt. Ze weet dat u de gewone mail leest, vandaar dat ze u even een linkje stuurde zodat u met het idee vertrouwd kan raken nu het nog kan.

gravatar

Wat ontzettend handig, ik zou graag een linkje zien naar de firma waar je die dingen kunt bestellen. Ik wandel wel vaker met mijn opa in zijn rolstoel door de bossen en een goede wifi ontvangst daar voor mijn smartphone is een uitkomst!

Reageer
gravatar

U kunt uw Opa hier gewoon aanmelden door de toegangscode voor zijn electronisch patientendossier op te geven, dan zorgen wij voor de rest.

gravatar

Dat is inderdaad niet echt de bedoeling. Waar zou u ook voor willen lopen? Zoals gezegd, bewegen tot een straal van ongeveer 5 à 6 meter kan zijn of haar nut hebben. daarna wordt u hinderlijk voor de wifi-gebruikers. U gaat toch ook niet met een router op stap?

gravatar

@ doordenkertje: Mevrouw van der Burght heeft daarin gelijk , nameijk dat deze laatste zin technisch gezien, misverstanden op kan roepen. Het onderscheid ligt daarin, dat de heup, mechanisch gezien, binnenkort (zelfs eerder dan twee jaar, in verband met de beursgang) in staat zal zijn lopen toe te staan. Voor de Wifi-functie is dit echter geen pré, zoals hierboven al is aangegeven, zodat wij dit lopen, nadat de heup feitelijk is geplaatst, eerder als een probleem moeten zien dan als een asset. Toekomstige aandeelhouders zullen daarvan dan ook ten zeerste bewust zijn. Wij denken dit probleem echter opgelost te hebben door het inbouwen van een automatische terugkeer functie ism tomtom na 5 meter.

gravatar

@M J Natrapper.
Dat kan niet met GPS vanwege dat de TOMTOM daardoor een resolutie van slechts 5 meter heeft. Wil je zo’n oudje een beetje nauwkeurig op de plaats terugkrijgen, dan zal je een zelf-oprolbaar netsnoer moeten toepassen zoals bij een stofzuiger.

gravatar

@ doordenkertje: Tomtom is inmiddels veel verder dan u denkt, maar de huidige formele resolutue is voor ons in princiepe genoeg. U heeft een punt, maar het probleem is dat wij dan het initiatief uit handen geven. In uw oplossing staat het de client vrij een langer snoer te gebruiken, wat voor ons, en vooral, voor de ter plekke werkende wifi-gebruikers, toch echt problemen gaat opleveren.

gravatar

De nieuwe generatie loopheupen laat nog even op zich wachten, maar ik zou daar op wachten: in deze heupen is een dynamo ingebouwd om onafhankelijk van het elektriciteitsnet te kunnen functioneren – heb ik van horen zeggen.

gravatar

@ Jeetje: Wij maken ons geen zorgen over deze zogenaamde ‘nieuwe generatie loopheupen’, Aangezien deze commercieel niet interessant zijn zal de gebruiker ze zelf moeten betalen, en zal verder alleen de don quichot-chirurg nog bereid zijn ze te installeren. Wel wordt ook daar inbreuik gemaakt op enkele van onze patenten, maar naar het zich laat aanzien zal hier binnenkort een schikking over worden bereikt.

gravatar

Het lopen met de wifi-kunstheup moet, zoals hieronder al aangegeven, overigens relatief worden gezien. Het is vooral bedoeld als service aan de wifi-gebruikers, bijvoorbeeld doordat de oudere in kwestie aan zijn of haar gebruikers de koffie kan serveren of ondersteuning kan bieden bij vastlopende app’s e.d.

Reageer
gravatar

Een bejaarde die verstand heeft van vastlopende app’s… Die heupen zijn echt handig!

gravatar

@jongerengroenenbleu: uw reactie toont aan dat u geen verstand heeft van de materie. De realiteit is dat de gemiddelde bejaarde, die de groei van het computer-tijdperk en het internet bewust heeft meegemaakt vaak veel meer weet op dit terrein dan de gemiddelde hedendaagse jongere, die vaak nagenoeg analfabeet is, pictogrammen nodig heeft in plaats van tekst, zijn/haar persoonlijke data om niet ter beschikking stelt, niet weet dat er een ‘aan/uit’ knop op het gemiddelde apparaat zit, en verbaasd is als hij zij de telefoon of tablet niet onder de douche kan gebruiken.
de praktijk is dat een bejaarde die via zijn wifi-heup zit mee te lezen met uw twitter-conversatie vaak eerder weet dan u dat uw harde schijf dreigt vol te raken, of dat uw ex-geliefde schuimbekkend van woede al op twee blokken afstand naar u aan het toerennen is omdat u had toegezegd uw kind van de creche te halen.

gravatar

Ah! Welnu, hier op Aarde is dat echt heel amders…

gravatar

Ja, het lijkt vooral het gevoel voor humor aan te tasten.

Ik mag toch hopen dat je jouw reactie via de reguliere post hebt ingediend ? In afwachting van jouw reactie hou ik mijn groene brievenbus in de gaten.

gravatar

Het hele electrosmog verhaal houdt ons natuurlijk bezig; de tegnlobby kost ons handen vol geld. In dit geval waar het om bejaarden gaat is er echter geen probleem omdat ziekte bij bejaarden de natuurlijke staat is. Bejaarden die nog voldoende bij zouden zijn om ons op dit terrein aan te klagen zijn òf relatief gezond, òf hebben geen been om op te staan; dat kunnen wij namelijk via de Wifi-heup regelen.

gravatar

Nee. De heup is de beste plek. U heeft, voor zover wij kunnen zien, ook inderdaad geen kunstheup, maar dat lijkt ons uw eigen keuze, die u misschien beter vrijwillig kunt herzien.

gravatar

Ik zou maar niet te vroeg juichen. Apple heeft al een bod van 24 miljard dollar gedaan op e-Hip Inc. Als de aankoop doorgaat wordt het een schier onbetaalbare iHip met peperdure apps.

Reageer
gravatar

In tegendeel; deze biedt nu juist de mogelijkheid om de kunstheup gratis aan te bieden, mogelijk zelfs inclusief de plaatsing. Ook een persoonlijke bijdrage aan de chirurg behoort tot het beoogde aanbiedingspakket.
Door deze ontwikkeling wordt het ook makkelijker om tot brede toepassing over te gaan aangezien toestemming of zelfs instemming van de betreffende (vaak al lichtelijk dementerende) bejaarde dan niet langer noodzakelijk is.

gravatar

Tenzij de heupen ook 2 terrabyte aan opslag kunnen bieden waarop de gedownloade speelfilms kunnen landen, vind ik het vooralsnog een afrader. Trouwens, waar plug ik via usb mijn Synology in bij zo’n ouder iemand?

Reageer
gravatar

Dataopslag ìn de kunstheup wordt zeker niet overwogen; de kunstheup zou daardoor duurder worden ivm de belastingen op blanco dragers. Over uw vraag/suggestie inzake een usb-ingang zullen wij nadenken, mogelijk ism de leveranciers van hartbewakingsapparatuur. U hoort daarover van ons zodra wij verder zijn.

gravatar

Omdat u nog geen wifi-heup heeft kunnen wij uw situatie niet goed bekijken. Tenzij u een don quichot heeft als chirurg, maken wij ons sterk dat u zonder problemen in aanmerking kan komen voor een inruil wifi-heup. Als u op deze site even de toegangscode van uw patientendossier bekend maakt zullen wij e.e.a. snel voor u regelen, en zult u normaliter voor eind van de volgende maand wakker worden met een nieuwe heup!

gravatar

Interessante ontwikkeling. Eigenlijk een heel logisch vervolg als je weet dat de mensen in veel Scandinavische landen in de jaren 80 al een heel eind waren met de weersvoorspellingen te ontvangen via de oorbel.

Reageer
gravatar

Een wifi-heup waarmee men kan lopen? Lijkt me niet handig… Zit je net lekker achter je laptop, wandelt je verbinding weg…

Reageer
gravatar

Mobiele hotspots zijn anders de laatste tijd enorm in. En de wandelsnelheid ligt in dit geval meestal niet zo hoog, dus dit moet je bij kunnen houden.

gravatar

Is natuurlijk ook helemaal niet handig. Het is dus ook helemaal niet de bedoeling dat ouderen met de wifi kunstheup gaan lopen; er wordt ook aangeraden om het netsnoer niet te lang te maken.

gravatar

Inderdaad, bluetooth rollator. Deze komt echter zeker niet in November op de markt, en als het aan ons ligt ook helemaal niet daar dit ding inbreuk maakt op een aantal van onze patenten.

gravatar

Ik weet zeker dat de dokters zo’n toxisch stralingsveld verspreidende wifi-router in mijn kunstheup hebben geplaatst zonder het me te vertellen. Alle schaamhaar is uitgevallen, ben de ganse dag aan de diarree, en de mast hangt halfstok alsof het altijd 4 mei is.

Reageer
gravatar

Wij zien ook niet in waarom uw betreffend medisch coördinator u hiervan op de hoogte zou hoeven stellen, aangezien hij u ook niet meer heeft berekend dan voor een inferieur model. In ons systeem kunnen wij zien dat u inderdaad drager bent van een van onze eerdere modellen. Uw schaamhaar lijkt ons verder voor niemand van belang, en het doen uitvallen daarvan beschouwen wij eerder als service. Van diarree had u, blijkens uw electronisch patientendossier, al eerder last. Uw probleem met uw mast hangt samen met de totaal oninteressante locaties waar u zich door uw begeleiding laat plaatsen, gezien de gps-data. Wij raden u aan om u in plaats van rechtsaf na de voordeur, linksaf te laten brengen tot de bankjes tegenover de mode-academie, dan komt dat wel in orde. Voor ons is die locatie ook interessanter gezien de gegevens die wij dienen over te dragen aan de AIVD en de amerikaanse diensten.

gravatar

De elektrische energievoorziening van deze kunstheup zal onvoldoende uit batterijen te halen zijn. Daarvoor zal de ionenhuishouding van de lichaamssappen worden aangetast. De wifi energie zal de oudjes waarschijnlijk uitputten. Ze zullen zwarte ingevallen ogen krijgen, de weinige haren zullen uitvallen, ze zullen nog magerder worden en zonder eetlust. Daarom zullen de artsen veel werk krijgen om ze op de been te krijgen. Complicerende factor is tevens dat ze de eerste paar jaar nog niet met de wifi-heupen kunnen lopen.

Al met al zullen de zorgpremies volgend jaar daardoor flink stijgen. De zorgindustrie zal winsten gaan boeken. De koersen van de ziekenhuizen zijn al gestegen.

Goed voor de economie.

Reageer
gravatar

Deze ouderen moeten gewoon in het stopcontact. ‘Draadloos’ slaat hier op de wifi, niet op de ouderen; een router moet ook gewoon aan de spanning.

gravatar

kleine feitenfout: hoe korter onze gewaardeerde oudjes leven, hoe gunstiger voor de staat van zorgpremie.
Evenwel krijgen mensen op steeds jongere leeftijd heupwifi aangemeten.

gravatar

Ding werkt ook als een soort ‘repeater’, dus het versterkt het signaal. Als er veel ouderen in je buurt wonen, heb je dus tot een paar 100m rond je huis bereik op je eigen WiFi. Wie wil dat nou niet? Lekker veilig op je eigen netwerk.

Reageer
gravatar

Over het algemeen zijn wij blij met positive reacties. In dit geval echter moeten wij u helaas tegenspreken, daar wij de repeater-functie inmiddels al hebben uitgeschakeld. Onze onderhandelingen met diverse aanbieders houden namelijk altijd in dat data via ons moeten lopen; dat is essentieel voor ons businessmodel. Overigens, mocht een van onze wifi-heupen storen op uw eigen Wifi-netwerk, dan kunt u altijd probleemloos via de betreffende bejaarde inloggen, dus voor u maakt dat verder geen verschil.

gravatar

NSA is ook enthousiast veel mensen schijnen allerlei geheimen aan al dan niet dementerende bejaarden toe te kennen. Ook nemen ze om de 5 minuten snapshots van de omgeving van de bejaarden. Ze zoeken nog vrijwillige rolstoel pushers om de afluisterapparatuur lokatie te variëren.
Ook de Britse geheime dienst gebruikt deze heupen om alle Facebook gebruikers in een straal van 200m zwart te maken

gravatar

@Peerpee; Het is jammer dat de ‘onthullingen’ van de heer Snowden zo’n aversie hebben opgewekt tegen het controleren van datastromen dat minder genuanceerde reacties als die van u momenteel de boventoon voeren. Men ziet momenteel niet in dat dit alles in het belang is van de bestrijding van terrorisme, pedofielen, klokkenluiders en zulk soort lieden die de gewone hardwerkende Nederlanders hun zuur verdiende belastinggeld afpakken in het zweet huns aanschijns. Denkt u zich toch eens in welk een soort van verschrikkelijke zaken! Een van de kleinkinderen die hieronder reageerden wordt zelfs door zijn bloedeigen opa meegelokt naar een bos waar geen dekking is! U weet misschien niet hoe moeilijk dat is, maar wij weten dat hier sprake is van een duivels complot dat de vijand van de gewone man vaak tentoonspreidt. Inderdaad; de NSA is enthousiast, en wij beschouwen dat als een compliment, mijnheer. Een groot compliment, al zeg ik het zelf. U merkt het, ik word emotioneel, en dat overkomt mij niet veel. Ik laat zelfs een traantje, maar daar zult ù zich niets van aantrekken, want u heeft een koud hart, mijheer, en daar zult u zelf het meeste last van hebben, van zo’n koud hart. Als het niet om geld ging zou ik aanbevelen dat u op de lijst van mensen wordt gezet die van ons geen heup krijgen, maar u ziet dat ik mijn prioriteiten wèl goed op een rijtje heb. Maar dat kost me moeite, dat wil ik u wel zeggen! Mijn hand trilt! En wat beweert u nu eigenlijk? Dat zwarte facebook gebruikers minder zijn dan witte? Ja, ìk zou dat niet voor mijn rekening willen nemen. Ù zegt het, niet ik. Vindt u het dan gek dat men van de NSA een marker op uw data zet? Ik niet, ik ben ze dankbaar, mijnheer, laat mij u dat zeggen! Dankbaar! Het is dat ik ook een koud hart heb, maar anders ging ik er vanavond nog een zoenen. Want die staan wèl 24/7 paraat voor uw en mijn bankrekening. Althans de mijne, want u hebt er sinds 5 minuten geleden geen meer. En dan komt u niet bij ons uw hand ophouden. Gaat u dàn maar eens naar de heer Snowden, dan kunt u zien aan welke kant uw boterham wordt gesmeerd! Ik houd me in, mijnheer, maar mijn nagels staan in de dakgoot, excusez le mot. Tsjechov zou hier misschien compassie mee hebben, maar dat was dan ook een Rus, net als die Snowden in het diepst van zijn hart. En zo komt boontje om zijn oud ijzer in ons aller belang. maar dat wil niemand horen behalve Henk en Ingrid. Maar ik wil het kort houden, dus ik beperk me tot de harde feiten, want het is de hoogste tijd dat wij schouder aan schouder gaan staan tegen de as van het kwaad. Het is ook voor u niet te laat, Peerpee, u ziet het ik reik u de hand, want ook voor de korten van zicht heb ik het diepste respect, mits ze tot verlenging in staat blijken, natuurlijk. En u hebt dat in zich, Peepee! U kunt het! Vergeef me mijn optimisme, maar vermits u uiteindelijk een deel van de markt bent is uw perspectief ook mijn perspectief. Vergeef me als ik wat kortaf tegen u ben geweest. U kunt het bovenstaande eigenlijk ook wel als ongeschreven beschouwen, want zijn ongeschreven wetten niet altijd belangrijker dat de geschreven? Het maakt ook eigenlijk allemaal niet uit, want voor u is het toch te laat – en dat beroert me, mijnheer.

gravatar

Ik draag zelf ook zo’n kunstheup. Het vervelende is wel dat hij somtijds door hakkers wordt binnengevallen en ik dan ineens uit bed spring terwijl ik mijn luier nog niet aan heb en dan zonder te willen naar buiten ren en in de vuilniswagen spring. Echt heel naar.

Reageer
gravatar

We zijn dit geval nog aan het bestuderen. Er was inderdaad sprake van een gehackte heup, maar het vermoeden bestaat dat deze gebruiker door een letselschadejurist is gehackt. De heer J.F. kan zich opmaken voor een smaadproces. In afwachting van de juridische afwerking van deze zaak hebben we als service via de kunstheup intussen de urinedoorgang gekoppeld aan de wifi in het toilet, zodat de heer J.F zich over luiers heen zorgen meer hoeft te maken. Ook worden van ons uit de betrokken werknemers van de reinigingsinstelling begeleid via counseling op het gebied van posttraumatische stress.

gravatar

tuurlijk nie

Dat geval is te schimmig op de röntgen foto. Een wifi zender is van metaal en geeft een veel duidelijker beeld. Ook de naam zou dan anders zijn: de pelvis wifi zender.

Het kan niet anders dan dat de zender is ingebouwd in die metalen pennen. Probleem is dan dat de EM straling vanwege de kooi van Faraday er niet uit kan komen. Daarom moeten beide heupen voorzien worden van de zender, zodat ze als dipool-antenne kunnen functioneren.

Dat geeft wel beschadiging van het DNA tussen de beide heupen, maar dat DNA is bij ouderen al reeds aangetast door veroudering. Dat maakt dus niets uit.

gravatar

Is dat ding daar op de foto onder de heupbeenderen het wifi-apparaat? Vreemde plek.

Reageer
gravatar

Nee, dat is de antenne. Mannen hebben die van nature , voor vrouwen wordt al iets multifunctioneels ontwikkeld. De aaibaarheidsfactor is daarbij van belang

gravatar

Klopt, dat is de hotspot tussen de beide polen van de dipoolantenne.

Dat is een staande golf met resonantie, daar komt de aantrekkende straling voor de jongeren vandaan: een soort abstract virtueel meetkundig midden.

Een voorstadium van necrofilie, dat is het volgend taboe na de pedofilie, ook wel het moedersyndroom genoemd. Dat is een dierlijke eigenschap om het broed te beschermen. Maar ik dwaal af, vermoed ik.