Robben in belangstelling van hamstringblessure

Aanvaller ontkent geruchten

Arjen Robben staat in de belangstelling van een nieuwe hamstringblessure. Het contract met zijn ernstige knieblessure loopt aan het einde van het seizoen af. De aanvaller van Bayern München ontkent de geruchten en zegt het nog erg naar zijn zin te hebben met zijn huidige blessure. Dit nieuws en meer in deze aflevering van Globaal Nieuws. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Robben opteert nu voor een hernia. Er vinden verkennende gesprekken plaats. ” We moeten ook weer niet te hard van stapel lopen ” er zijn immers nog genoeg alternatieven zoals een meniscusoperatie, verstuikte enkel en tennisarm. Ook overweegt Robben een ordinaire zweepslag, maar die dan het liefst oplopen tijdens een belangrijke wedstrijd. Immers, dan is het voor het grote publiek gelijk duidelijk. de laatste keer liep Robben een blessure op gedurende een training die toevallig niet gefilmd was, toen had hij een hoop uit te leggen… ” Nee dan liever voor het oog van de media ” sluit Robben het interview af