Gordon gaat twee weken normaal doen

Zanger waagt zich aan nieuw tv-experiment

Zanger Gordon gaat in februari twee weken lang normaal doen. Het experiment is onderdeel van het nieuwe tv-programma ‘Gewoon Gordon’ op SBS6. Het is voor het eerst dat de zanger en presentator zich zal wagen aan normaal gedrag.

Gordon blikt hysterisch lachend vooruit op het project: “Voor mij is het allemaal nieuw. Ik heb totaal geen ervaring op dit gebied, dus het wordt een spannende uitdaging.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Eén gek kan meer vragen dan tien wijzen kunnen antwoorden. Toch ben ik erg content met uw uitleg ir. J.P. Stuitelkraaf. Het is me compleet helder nu, te gek!

Reageer
gravatar

Kan iemand mij een definitie van normaal voorschotelen? Naast een Nederlandse band wordt normaal omschreven als: “dat wat voldoet aan de norm”. Nu heb ik echt jarenlang gedacht dat ieder gek is behalve ik. Sinds kort ben ik er dankzij Mej. Drs P. Zielenbijter achter gekomen dat iedereen normaal is en ik degene ben die gek is. Nu Gordon dus als abnormaal wordt beschouwd, zou ik me dus moeten kunnen associëren met de denkwijze van deze mollige rugridder. Dit is niet het geval en ik vraag me dan ook af of Mej. Drs P. Zielenbijter haar titel terecht heeft verkregen.

Reageer
gravatar

Vrees niet, Mej. Drs P. Zielenbijter is een eersteklas zielenknijper. U moet het zo zien, zowel Gordon als uzelf zijn zo gek als een deur, maar uw deur is een heel andere dan zijn deur.

gravatar

Eens temeer merk ik dat De Speld soms vooringenomen de homosuele medemens benadert; redactioneel is nagelaten de opinie te vragen van Gordon’s vaste billenmaatje Gerard J. die -als ervaringsdeskundige- en bakkenist hier toch zijn visie op “normaal doen” had moeten kunnen ventileren, naast die van Gordon H. Ons Nationale Cultureel Erfgoed: Geer en Goor, samen op weg om legendarische duo’s op te volgen: Laurel en Hardy, Pauw en Witteman, Abbot en Castello, Pipo en Mammaloe, Klukkluk en Dikke deur, Teeven en Opstelten en, niet te vergeten, rising stars Rutte en Samson.

Reageer
gravatar

Ik mis in de opsomming: Johnny en Rijk; Peppi en Kokki; Piet Muyselaar en Willy Walden en de Berini’s.

gravatar

Vanwege nostalgische overwegingen heb ik ook liever niet dat hij Normaal gaat doen. De muzikale verkrachting van “Oerend Hard” en “Oh Ali” doet mij nu al gruwen. Brrrr…

gravatar

Ach jee, de voorzitster van de fanclub heeft nog niet door dat Gordon weinig kies is in zijn keuzes als het maar geld opbrengt.

Het lijkt me wél spannende tv worden, ik geloof niet dat de jongens van Normaal dat leuk zullen als Gorrie aanstalten maakt om ze te bestijgen …
…..’t programma kon wel eens korter dan gepland worden …

gravatar

De bovenstaande reactie is in het geheel niet van de echte Paul de Leeuw. Paul zou immers nooit nichten trut en konte neukers schrijven, maar nichtentrut en kontneukers!

En die tsunami van puntjes zou hij zorgvuldig bewaren voor het geval, dat ze echt van pas komen.

gravatar

Lieve leerlingetjes,

Ik mag van dokter Zielenbijter hier nog niet reageren. Dat is echter veel minder uit te houden, dan het zwijgen van ene Gordon.

Ik zie namelijk tot mijn schrik, dat veel lezers misbruik maken van mijn afwezigheid. Het aantal reageerders met schrijfgebreken is dramatisch toegenomen. Hier moet worden ingegr…

Reageer
gravatar

Beste heren van de redactie,

Wilt u zo vriendelijk zijn om de reactie van de Juf te verwijderen. Het is weliswaar waar wat ze schreef, maar reageren was nou eenmaal tegen de afspraken.

Ik heb Bloedverpleegster Pleeggein opdracht gegeven om haar tablet af te pakken en in verzekerde bewaring te stellen.

gravatar

Ach, ik ga niet eens kijken. Dat kan onze gerespecteerde homoseksuele medemens Gordon niet eens, normaal doen. Dus waarom mijn tijd verspillen aan iets wat toch niet lukken kan.

Reageer
gravatar

Klopt het artikel wel ? Volgens mij is er een fout opgetreden, want ik heb gehoord dat Normaal twee weken Gordon gaat doen, maar dat zou hij wel willen, dus wellicht ben ik verkeerd geïnformeerd.

Reageer
gravatar

Als hij ‘t kan kan iedereen het; de redding van Nederland is nabij! Hail Gordon!

Reageer
gravatar

mensen gaan dan juist niet kijken..

Reageer
gravatar

Als het hem lukt worden er dus ook twee weken lang geen andere mensen beledigd. Benieuwd wie er in dat geval naast Gordon nog meer ontwenningsverschijnselen zullen gaan vertonen. Wellicht dat Arie Boomsma het proces op tv zou willen begeleiden.

Reageer
gravatar

Vermoedelijk bedoelt u dezelfde persoon beste Ielknijper. Helaas is het jammer dat Goor wat laat zijn gedragsverandering inzet, net nu het duo Knevel en Van den Brink in winterslaap zijn gegaan. Het had een verwachtingsvolle uitzending kunnen worden, om samen met Aar het experiment bij de heren nader toe te lichten.

gravatar

Wat een verfrissend, verrassend nieuw format!

Als hij ook niet mag zingen -gaat hem van nature niet zo goed af tenslotte- ga ik zeker kijken.
Twee volle weken… de durfal.

Dat wil ik zien.
Nee echt, dat wil ik zien!!

Reageer
gravatar

Dit gaat niet lukken. Dat zal de schuld van iemand anders zijn. Daarna zal hij zoals gebruikelijk weer eens woest, woedend of razend zijn.

Reageer
gravatar

Enige tijd geleden zag ik in een artikel dat hij slechts boos was, en niet woest, woedend of razend.
Achteraf vraag ik mij af of dat een opstapje was naar twee weken normaal doen.

gravatar

Dag Karla, je kunt hier gerust voluit schrijven en alle letters die je nodig hebt voor de woorden gebruiken hoor: dit is geen Twitter wat op een klein schermpje verschijnt.

Coleine: oude beeldbuizen kunnen nog wel eens flikkeren.