Gezin wil meer tijd met BN’ers doorbrengen

‘We worden gek van alle privacy’

De familie Versluis wil meer tijd doorbrengen met Bekende Nederlanders. Dat zei moeder Anita in een interview met het wijkblad van Wormerveer-Noord. Het gezin is helemaal klaar met het burgermansbestaan.

De familie kan maar moeilijk omgaan met de anonimiteit van het bestaan in de marge. Anita: “We worden gek van alle privacy. De afwezigheid van alle fotografen en paparazzi houdt maar niet op. Door alle rust besef je steeds meer wat écht belangrijk is in het leven: obligate glamour. Daarbij vallen je kinderen in het niet.”

Voorkeuren voor een bepaalde BN’er heeft de familie niet: “Het maakt ons niet zoveel meer uit”, zegt Anita. “We leven nu al zo lang in volstrekte anonimiteit, dat zelfs een dagje optrekken met Jakhals Erik ons leuk lijkt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is een bekend probleem van de gewone burger die privacy. De uitdaging is echter dat men als gewoon burger er eerst voor moet zorgen dat die bekende Nederlanders naar je toekomen, dat kost geld maar gelukkig word al aangegeven hoe je hier aan kunt komen want de kinderen vallen uiteindelijk toch in het niet. Het is dus in dit geval gewoon het beste om ze dan maar gelijk gewoon geheel of gedeeltelijk aan bekende Nederlanders te verhuren of te verkopen. Het geld en de publiciteit dat dit idee oplevert, zal voldoende zijn om voor de rest van je leven.geen zorgen meer over gebrek aan privacy hebt. Een veiling waarbij de bekende Nederlanders kunnen bieden hoeft in dit verband namelijk alleen maar live op TV uitgezonden te worden en je bent direct binnen. Leg alleen van te voren wel even vast welk kind van welke ouder is om misverstanden over de toekomstige opbrengsten te voorkomen. Bij voldoende succes kan er een TV serie van gemaakt worden afhankelijk van het mogelijke feit dat er naast de verkoop of verhuur ook een bezoekregeling komt. In dat geval ben je misschien wel iedere week bij die bekende Nederlander.

Reageer
gravatar

Dat rijtje is zeker en vast wel in de maak. Ik schat in dat de heer Viesman ditmaal wacht met publicatie tot het moment dat zijn gezond verstand het wint van zijn ongeregelde hormoonhuishouding.

gravatar

Toch,

Het is simpel. Ik val niet op de KNVB (Bekende Nederlandse Vrouwen Borsten). Die worden op het GM (Gooische Matras) zo vaak betast, dat de siliconenvullingen regelmatig moeten worden vervangen.

gravatar

Tjips … d’r bestaat echt iemand die Jakhals Erik heet. Als de familie Versluis met hem een dagje op zou trekken, zou mij dat volledig ontgaan. Ik weet niet of ze dat belangrijk vinden, maar ik waarschuw maar even. Mijn Pinterest halen ze dan niet.

Reageer
gravatar

Het is zó simpel…

Als moeder Anita haar kroost uitsluitend koud duivenvoer te eten geeft en kleding uit de wereldwinkel (niet te verwarren met het Leger des Heils) en vervolgens predikt dat dit haar gezond lijkt voor die kinderen zijn ze er al!

De kinderen eerst laten afvallen tot ze behept zijn met een zorgwekkend ondergewicht is wel een aanrader, holle ogen helpen enorm! Graag ook veel te klein voor hun leeftijd + bloedarmoede, dat moet genoeg zijn.

Grassmoothie in de hand tijdens het intervieuw, kinderen huilen dat ze snakken naar stamppot met worst en spek, Anita die ze dat met een vriendelijk doch besliste stem weigert… ze heeft het licht gezien en JZ? Kom maar op, graag zelfs!!

Zo zijn ze al snel bekender dan Sonja Bakker, André van Duin, Hans Kazan en Jomanda bij elkaar.

Amateurs…

Reageer
gravatar

Haagse trien,

Nou moet je eens goed luisteren.
Hoe kom jij er in godsnaam bij om mij, – in Tiel wereldberoemde genezers – in één zin te noemen met oplichters als Sonja Bakker, André van Duin en Hans Kazan en dat nog wel zonder van mij enkele flessen ingestraald water af te hebben genomen?

Door ophef en -heffing nu twee flessen puur Tiels kraanwater voor de prijs van slechts vijfentwintig euro, exclusief omzetbelasting, accijns, instraling, statiegeld en verzending per luchtpost.

gravatar

BTW,

Ben je nu ook als homeopaat geworden?

gravatar

Lieve zus,

Ik heb van de familie Millekamp vernomen dat ze nu al jaren euthanasist is.

gravatar

Of ze moet verhuizen, niet Annie? In mijn 20 jarig verblijf in het Haagse was het altijd moeilijk om géén Beejenner te zien of tegen het lijf te lopen.
Ik was altijd blij met de vakantieperiodes om bij te komen van die Beejenners: van die enorm saaie burgerlijke types allemaal.

gravatar

Tiens, ik moet er niet aan denken dat het grauw met mij op de foto komt.

Weliswaar ben ik een BR-er (Bekende Rommeldammer), maar dat wil nog niet zeggen dat ik met het eenvoudige gepeupel een deel van mijn kostbare tijd dien door te brengen.

Het is een affront, dat de Speld met zulke kwalijke voorstellen komt.

Een literair poeem dat in mijn verfijnde gedachtenwereld naar voren kwam wordt spontaan verdrongen door opkomende migraine.

Ik denk dat ik mij maar even te ruste zal leggen.

Reageer
gravatar

Ja Lieverd,

Dat lijkt mij een goed idee. Als ze maar met eigen vervoer gaan en hun eigen boterhammetjes mee nemen.

gravatar

Waarom beginnen ze geen grenspost op een snelweg, gooien tijdens een toneelvoorstelling met eieren of plegen ze gewoon niet ergens een aanslag? Zo worden ze zelf BNers. Het kan allemaal zo makkelijk, maar men moet wel bereid zijn er iets voor te doen!

Reageer
gravatar

Ik raak er ook gek van! Ik krijg tegenwoordig maar hooguit 2 likes op m’n Facebookberichten over mijn dagelijkse irritaties! En dat zijn vaak mensen die deel uitmaken van mijn dagelijkse irritaties.

Reageer