Sotsjiselfie

Hier meer van Ruben L. Oppenheimer


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goed dat Rutte aandacht geeft aan de sport. Al die homo’s die vinden dat hij niet moet gaan vanwege de homorechten in Rusland zijn nogal egoïstisch. Er zijn landen waar het veel erger is gesteld met de mensenrechten. Rutte is pas nog naar China en Indonesië geweest. Hoorde je niemand over het feit dat Indonesië bijvoorbeeld systematisch Papua Nieuw Guinea platwalst en daar ongewapende mensen uitmoord alsof het ongedierte is. Nou ja ongewapend, ze hebben een speer en een pijl en boog, terwijl Indonesië met tanks en mitrailleurs komt. Sterker nog Nederlandse Papua’s die dit aan de kaak stellen worden uitgelachen door Nederlanders, zie de vrouw bij die VN demonstratie over Zwarte Piet. Sport is belangrijk: sport voorkomt of geneest burn-outs; sport zorgt voor vele malen minder ziektekosten; Minder uitval door ziekte; betere prestaties in je werk; Sport verbroedert; etc. Daarom zeg ik: goed dat Rutte de sporters komt aanmoedigen!

Reageer
gravatar

Homo of niet; als ik Rutte was zou ik, alleen al voor die troel rechts van hem, direct biseksueel worden en, hoewel een beetje contre coeur voor wat betreft die sukkel links van hem, een trio’tje voorstellen…

Reageer
gravatar

Ik denk wel dat ze een hoop toeters mee moeten nemen. Ter aanmoediging want na alle boze haatpraat staan ze er een beetje alleen voor hier. Natuurlijk wel gebekt door een leger afgerichte gehersenspoelde betaalslaven.

En als deze luitjes het echt goed bedoelen met de homorechten dan moeten ze gewoon: “HOMO HOMO!!” gaan brullen in het stadion als Poetin gaat preken. Want het woord fluisteren in de wandelgangen is:
-oncontroleerbaar
-verdacht, want als ze dat doen en achter Poetin aanlopen en “homo” fluisteren zijn ze misschien zelfs strafbaar.

Reageer
gravatar

Margootje, je weet toch dat de publieke tribune bij schaatsen normaliter uitsluitend bevolkt wordt door onder invloed van Berenburg verkerende Hollanders & Friezen? Welnu, het schijnt dat aan hen allen een visum gewijgerd is, dit op gezag van de Tsaar. De drie afgebeelde figuren zijn echter deelnemer (W.A.van Buren schaatst de 3000m ploegenachtervolging en M.Rutte speelt voor bezem bij curling) danwel in het bezit van een 2e nationaliteit waarvoor wel Visa verstrekt worden (Mw.van Oranje – Zorrigueta).

gravatar

Zoals wijlen Toon Hermans ooit al zei: “Ik mag dat stel niet….. stelletje schijnheiligen…..” Dat sloeg toen weliswaar op een ander stel, maar past wat mij betreft ook hier. Mag ik effe een teiltje?

Reageer