Toivonen blijft in de kast

'Niet iedereen hoeft te weten dat ik homo ben'

Ola Toivonen blijft voorlopig nog in de kast. De Zweedse middenvelder van PSV wil pas na zijn actieve voetbalcarrière bekendmaken dat hij op mannen valt. Toivonen: “Dit is een bijzonder gevoelig onderwerp in de voetballerij. Niet iedereen hoeft te weten dat ik homo ben.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hij speelt de laatste maanden in ieder geval wel als een mietje. Voor er commentaar geleverd gaat worden of ik anti-PSV ben. NEE ik ben al jaren fanatiek supporter van deze mooie club maar op basis van zijn (gebrek aan) prestaties mag hij snel oprotten.

Reageer
gravatar

T’is dat een homo dit schrijft, want anders…

gravatar

Achternicht Paulus,

Als echte homo’s op hun knieën zitten, waarom hebben christenen er dan zo’n hekel aan?

gravatar

Polleke,

“Achter-nicht”! Dit gaat te ver, veel te ver.

Redactie,

Kan deze onparlementaire, discriminerende, homofobe vunzigheid worden verwijderd?

gravatar

Van iemand die te pas en te onpas zijn tegenstanders en medespelers naait komt zoiets niet als een verrassing

Reageer
gravatar

Het blijft een Zweed, dus hij moet eerst zijn kast van de IKEA opbouwen voordat hij er uit kan komen.

Reageer
gravatar

Goed om te zien dat twee creatieve geesten écht meer bereiken dan één. Een pakkende titel die de aandacht grijpt zoals Jackson z’n ballen, een inleiding die een spanningsboog opbouwt zo hoog dat zelfs Robin Hood er geen raad mee zou weten en een tekst die je vastgrijpt en pas loslaat als je het denderende slotakkoord gehad hebt. Knap gedaan mannen.

Reageer
gravatar

Waarom wordt er hier te pas en te onpas de naam van Sybrand van Haersma Buma hier geopperd? Wat heeft hij met ‘kast’ en ‘homo te maken? Deze topic gaat toch over Toivonen?

Reageer
gravatar

Als systeembeheerder kom ik graag bij de mensen thuis. Alleen niet bij Toivonen. Hij heeft geen computer.

Reageer
gravatar

Het gaat weer eens over voetbal! Jongens, waar is dat nou voor nodig? Er zijn zoveel echt interessante onderwerpen. Kijk maar eens in de Libelle.

Reageer
gravatar

Of “Drinken voetballers thee in de rust?”. Dat zet je ook wel aan het denken..

Zeer verdacht als een zeker teamgenoot, met gekruiste benen, dan aan zijn macchiato zit te nippen.

gravatar

Ik haat voetbal en bijna alle balsporten. Vooral het debiel geluid staat me niet aan. Als er een NL/B niet meer voldoet rukken ze in Afrika iemand uit zijn omgeving. Want dat ga je altijd hebben.

gravatar

Mark, schat,

Geef jij dan eens het goede voorbeeld en flikker op. Dat gehinnik van jou altijd in de donkere-Kamerkast zijn we meer dan zat.

gravatar

Twee man? Ook homo’s zeker? Blij dat je in ieder geval ons ervan opmerkzaam maakt dat dit niet grappig is. Is het namelijk ook niet, twee homo’s die een derde uit de kast aan het lokken zijn. En waarom? Om zijn goddelijke lijf? Of zijn derde been, wellicht? Waarmee ik ze natuurlijk niet over een kam wil scheren met honden, want dat doe je niet met honden. Die trim je. Wat de gemiddelde basher dan weer wel met gays in elkaar doet. Tjesis, waar houdt dit ooit op…

gravatar

RJG,

Thom gaat vreemd. Gisteren deed hij het nog met Alexander.

gravatar

Tjeetje, maar RJG, dat zou ook een trio kunnen zijn. Ruud, Johan en Gerrit, een heel verongelijkt trio.

gravatar

Aha, vandaar dus al die agressieve overtredingen van die Toivonen! Pure frustratie omdat hij zich niet mag uiten. Nou, daar kan PSV nog veel plezier aan beleven!

Reageer
gravatar

Wat voor kast is het.

Een kast van IKEA

of van Lundia of een Haagse kast (kabinet)

allemaal vragen waar ik graag antwoord op krijg, want jullie van de Speld (overigens heerlijk brood) krijgen mij niet zo snel op de kast

Reageer
gravatar

Juist ja, maar PSV en de trainer Cokukeleku valt wel over Toivonen.

Reageer
gravatar

Toivonen valt niet op mannen. Voor zover ik weet. Maar het kan ook zo zijn dat ik dit denk omdat hij nog niet uit de kast is. Mocht dat gebeuren dan zou ik wel eens heel anders over dit onderwerp kunnen denken.

Reageer