Kerstactie NS: gratis langere reistijd

Leuke attentie tijdens de feestdagen

NS deelt deze kerst langere reistijden uit voor hetzelfde tarief. Met de actie wil NS de reiziger tijdens een feestdagen een leuke attentie aanbieden.

“We delen deze cadeautjes uit omdat reizigers bij NS voorop staan,” aldus NS-directeur Timo Huges. “Zij kunnen tijdens de druilerige feestdagen langer van hun reis in de comfortabele, warme trein genieten.”

Of je als reiziger in de prijzen valt, blijft een verrassing. “Je hoort pas op het laatste moment of je een langere reis cadeau krijgt. Zo blijft elke reis met NS een avontuur.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Giel van der STeenhoven?Jij bent toch dat griezeltje dat op Twitter denkt iedereen maar te kunnen beledigen die een andere mening is toegedaan dan jij? En dan hier een beetje de mooie meneer uithangen? Je bent gewoon een hypocriet ventje! Heb jij nu op school geleerd om iedereen maar stampvoetend als een klein kind te beledigen die het niet met je eens is? Bestaat GroenLinks nu allemaal uit zulke leeghoofden als jij, nou, dan zou het wel de laatste partij zijn waar ik op zou stemmen!

Reageer
gravatar

En het klopte: mijn reis duurde Eerste Kerstdag ruim 1 1/2 uur langer dan gepland. Ik heb de conducteur hartelijk bedankt voor deze aardige bonus (hij wist van niets, hij kwam te laat op zijn eigen kerst-gourmet), maar hij wist mijn bedankje zeer te waarderen.

Reageer
gravatar

Het is geld dat ik tegoed heb van mijn saldo van mijn oude OV. Kaart en van een bedrag wat ik gestort heb om van mij abonnement kon opzeggen, het zijn dieven in de ruimste zin van het woord

gravatar

Ik dacht,dat dit een geintje was.Maar het blijkt echt te zijn.Ik twijfel aan de verstandelijke vermogens van degene,die dit idee lanceert.Hoe dom kun je zijn! De reiziger wil gewoon op een efficiënte manier van A naar B worden gebracht.Dat lijkt mij ook de taak van de NS.

Reageer
gravatar

Dat lijkt u de taak van de NS, maar het is het niet. Heden ten dage gaat het niet meer zozeer om efficiëntie als wel om beleving, de beleving van een reis van A naar B. En als dat wat langer moet duren, soit! Als U als reiziger maar de ultieme beleving kunt ervaren.
En wat die verstandelijke vermogens betreft: daar heeft men inderdaad jaren voor moeten studeren en ettelijke marktverkenningen voor moeten doorworstelen om tot dit sublieme plan te komen. Het is dus geen geintje zoals u veronderstelt, maar pure kunst! Helaas kunt u dat blijkbaar niet bevatten. Jammer …

gravatar

Geachte Vrouwe Marie-Therese

Alles is altijd een kwestie van Inschatting. Daar komen namelijk de schatten uit voort. De zin hoe dom kun je zijn, heeft niet voldoende leestekens, aangezien hier naast het uitroepteken, eigenlijk ook een vraagteken hoort. Het antwoord is dan ook: het allerdomst. De NS is er om de klant te behagen en zolang dat lukt of het spektakel bezorgt, is alles goed. Uiteindelijk is het een brilliant experiment, dat waarschijnlijk nog verbeterd gaat worden. Indien de volgende actie op een normale dag gepland wordt, zullen de kiosken en horeca op de stations gewoon open zijn en zullen de mensen die de reigers opwachten veel meer gelegenheid hebben, om een kopje koffie of ander drankje te nemen. Dat wordt dus nog beter voor de omzet van de zakelijke partners van de NS. Ooit komt er dus een dag dat u dit kunt bevatten, U dient slechts de uitleg voor lief te nemen,dat is wel zo aardig, toch ?

Met vriendelijke groet,

Lodewijk van Eikeltjesland

gravatar

De goede lezer ziet dat het hier feitelijk 3 acties betreft.
De mensen die je in deze dagen bij het station opwachten, worden namelijk ook niet op de hoogte gesteld wegens een gebrek in het klantinformatiesysteem.
De crm software speciaal voor deze actie laten aanpassen, bleek een iets te kostbare en tijdrovende aangelegenheid.
Zij mogen in veel gevallen dus ook langer wachten, zo hebben de wachtende familieleden en vrienden op de eindlocatie ook weer een voordeel, namelijk een iets langere rust in de tent, als de reiziger opgehaald gaat worden en dat scheelt al snel een extra kopje koffie.

Reageer
gravatar

De treinen zijn vies, je kan bijna nooit zitten, klere mobieltjes. Conducteurs die onvriendelijk zijn. Je krijgt je teveel betaalde geld niet terug, het zijn oplichters.

Reageer
gravatar

Vandaag weer heerlijk 2,5u in een stilgevallen fyra gezeten door een “technisch” probleem. Was top Timo!!

Reageer
gravatar

Toch een verbetering t.o.v. de gratis koffie, die toch meestal al binnen 15 minuten op heb. Doe mij die langere reistijd inderdaad maar. En als het langer dan een half uur duurt, krijg ik daar bovenop nog het geld om alsnog die koffie te kopen!

Het moet niet gekker worden met de NS…

Reageer
gravatar

Koop je papieren kaartje gewoon aan het loket!!
Kost maar 0,50 ct extra.

Reageer
gravatar

De actie is gisteren al ingegaan! Ik mocht gisteren voor hetzelfde geld genieten van een rondreis van 1,5 uur, waar ik normaal gesproken alleen met een rechtstreekse intercity van 35 minuten kan reizen. Zo aardig! En als klap op de vuurpijl, werd de intercity vervangen door een stoptrein, waardoor ik volop kans had van het landschap te genieten.

Reageer
gravatar

Komend uit Parijs hadden wij maandag ook een langere reistijd.
Thalys deed dus ook mee.We moesten namelijk niks bijbetalen.

Reageer
gravatar

Waar blijft de actie: “drie treinen halen, twee betalen”? Met een extra gedwongen overstap of wat dacht u van een “mysterietrain” waarbij je niet weet waar je uitkomt, ook leuk. Stel je voor dat je pas in Vlissingen, Maastricht of Groningen eruit mag; dolle pret.

Reageer
gravatar

Oh, dit lijkt me enig! En dan ook een mysteriemaaltijd, altijd leuk, met een kans op vleesfondue voor de vegetariërs, kaasfondue voor de lactose-intoleranten, en ga zo maar door. Misschien ook pakjes onder de boom, mits dit in het NS-budget past uiteraard.

gravatar

En wat te denken van een mysterie-wc ? In het donker en dan kan het ook het hokje voor de hoofdconducteur of een eersteklasse-coupé zijn. Lachen, gieren, brullen !

gravatar

Die aanbieding is er alleen voor hen die met een ‘eerste klas’-ticket reizen. En, om het extra aantrekkelijk te maken, mag men dan voor hetzelfde geld ook in een ‘tweede klas’ compartiment gaan staan.

gravatar

Beste NS, zonder spel heb ik sinds de nieuwe dienstregeling al een langere reistijd en mis ik regelmatig mijn aansluitend vervoer, waardoor ik ongeveer 3 kwartier later op mijn werk of thuis ben. Dit ook buiten de Kerst. Bedankt NS, ik ontvang deze prijs al vanaf 15 december 2013. Of ik daar blij mee ben, kunt u waarschijnlijk al raden. Groeten, Marty den Boer.

Reageer
gravatar

Nou, da’s ook niet aardig: krijg je eens wat voor niets en dan geef je de NS de schuld ervan dat die domme inhalige busmaatschappijen niet meedoen.
Het is ook nooit goed

gravatar

Ja, als je met de Puch gaat wel, hét vervoermiddel van jongste bediendes. En dan nog ben je niet zeker dat je aankomt vanwege losgerammelde onderdelen, eigenlijk net als de NS.
Met de Solex kom je er altijd; een zekerheidje. Mits goed ontkoold natuurlijk, maar dat spreekt vanzelf.

gravatar

Hoezo?
Is er een reden om dit niet serieus te nemen dan?
De NS is een respectabel bedrijf met een lange staat van dienst en soms nog langere wachttijden. Alle reden dus om deze aanbieding serieus te nemen en er goed gebruik van te maken.

gravatar

Gut, ik moet ineens aan Teeven denken bij dat hondekop ….
Aan de andere kant: des te langer in de trein, des te meer er af te luisteren valt, toch?

gravatar

Wilt u de gemiddelde hond niet beledigen ? Als een hond zo’n hoofd heeft is ie goed ziek en moet ie direct naar de dierenarts !

gravatar

Dit is fantastisch nieuws. De NS wordt onder dit kabinet steeds innovatiever. Een heel bewonderenswaardig staaltje klantenbinding. Een duidelijk verhaal ook. Complimenten.

Reageer
gravatar

Je hebt toch een reisdoel, dan wil ik echt niet langer in de trein zitten die dag. Wil gewoon op tijd naar mijn bestemming. Wat heb ik dan aan langere reistijd als prijs. Lijkt meer dat er dan vertraging zal zijn.

Reageer
gravatar

Bij de Kruidvats kan t/m morgen nog een dagkaart kopen voor 14 euro. Dat is maar 70 cent per uur treingebruik. Volgens mij is dat goedkoper dan die bonusuurtjes van de NS.

Reageer
gravatar

Let er wel op dat dit kaartje alleen in het weekend geldig is! In ruil voor de korting zul je overigens wel een paar keer extra moeten overstappen wegens werkzaamheden. Maar goed, voor zulke bodemprijzen nemen we dat natuurlijk graag op de koop toe.

gravatar

Fantastisch wat de NS allemaal voor de reiziger doet de laatste tijd. Ze zorgen niet alléén voor langere reizen. Ze zetten ook regelmatig kortere treinen in zodat het nog gezelliger is. Laatst gingen ze zelfs verder: twee treinen samengevoegd. Dan weet je tenminste zeker dat er in de hele trein mensen staan.

Reageer
gravatar

Nou, die langere reizen heb ik praktisch elke dag als de intercity niet rijdt door een aanvaring met een persoon en dan ook voor hetzelfde geld! Ik hoop voor jullie machinisten (en voor ons passagiers) dat dat volgend jaar veel minder gebeurt!

Fijne kerstdagen en een voorspoedig zonder vertraging en gezond 2014

Reageer
gravatar

Tja, aansluitend op de onder #3 reeds gegeven reacties zou je dus het verse vlees voor het gourmet- dan wel BBQfestijn niet eens zelf mee hoeven te nemen maar voorziet de NS ook daar in. En dan maar klagen over Sneerlands trots!

gravatar

Gelukkig was de Fyra leuk van design terwijl de mensen er op stonden te vloeken. De Scheemaeker hebben ze op de straat gezet. In NL nog niemand?

Lloyd Hewitt uit Texas is niet te spreken over de servies van de NS. Je kunt daar ook niks tegen zeggen. Alleen: “Jaap De Hoop Scheffer staat er ook op te vloeken.”

Ik vraag me af hoe het gaat met de spoorwegen in Uruguay? In Zwitserland rijden de treinen zo stipt dat het bijna ongelooflijk is.

Nederland is een blijft een hopeloos geval op spoowegengebied. Ik ga gewoon in Brussel-Zuid hopeloze zakenlui oppikken met mijn moto.

Iedereen moet met zijn auto naar de APK. Alleen voor bussen geldt dat niet. Ga gewoon eens kijken naar de banden van de bussen in Roosendaal. Het is niet OMDAT je met wankele bussen mag rondrijden dat je dat ook nog moet doen.

Reageer
gravatar

Hartstikke vervelend joh. Ons Hollanders echter prijzen ons wel op een haar na gelukkig met de infrastructuur in ‘t Belse.. Hoewel smaken verschillen, rijdt het gedrocht niet, en is qua kleurstelling het stel ook niet in de landschappelijke waarden van de Lage Landen in te passen. Er zit dus niets anders op beste Belg; de bus maar..

gravatar

Jaja, het zal wel weer een enkele reis zijn, niet geldig op vrije reisdagen en niet geldig in combinatie met andere acties; we kennen dat onderhand nu wel.

Reageer
gravatar

Dit doet de NS al langer. Ik heb namelijk ook ervaren dat zo gauw de eerste vlokjes sneeuw vallen, de NS massaal deze leuke geschenken uit gaat delen.

Helaas staat menig reiziger te wachten op het perron terwijl de reizigers in de trein de tijd van hun leven ervaren.

Reageer
gravatar

Hier is dus sprake van het bekende principe van een doorschuifcadeau. Gekregen van de Sint maar hoppakee door onder de kerstboom naar een andere gelukkige. Schijnt erg duurzaam te zijn en goed voor het milieu, wel mits er sprake is van een lease-kerstboom met kluit.

gravatar

NS dit is een sigaar uit eigen doos! Gezellig langer in de trein zitten voor hetzelfde tarief – maar dan wel even bedenken dat je geen geld-terug-bij-vertraging moet aanvragen. Anders zijn de extra kilometers per saldo dus goedkoper, of bij zogenaamd vet in de prijzen vallen met een uur vertraging zelfs helemaal niks meer waard! Ik vind het een dubieuze aktie. Zelfs als de reiskilometers per 1 januari weer een paar procent meer waard worden blijft het oppassen ….

Reageer
gravatar

Nou, ik moet tweede kerstdag al 5 uur en 20 minuten in van die gezellige treinen doorgbrengen dus ben benieuwd wat mijn bonus zal zijn, ik reken toch wel op een verdubbelaar. Worden er gezellige dekentjes en sapjes verstrekt als je in de prijzen valt?

Reageer
gravatar

Ik hoorde dat je bij sommige cadeaus niet alleen meer mocht reizen, maar je ook nog (een deel van) je ticket gratis en voor niets krijgt. Als het even mee zit, heb je ook nog het geluk om meer mensen tegen te komen in je coupé!

Reageer
gravatar

Net zolang overstappen tot je een trein met extra lange reistijd treft.

Wij nemen het kerstmaal en voldoende drank mee.
Dat scheelt toch weer in de stookkosten thuis. En we houden het vloerkleed ook vrij van wijn- en mayonaise vlekken.

Weet iemand of er een stopcontact voor de gourmetpannetjes in de wagons zit? Anders nemen we onze eigen generator ook mee.

Reageer
gravatar

In de 1e klas wel. Normaal ligt de laptop daar aan de beademing, maar gourmetstelletje moet ook lukken lijkt mij !!!

gravatar

En als je reistijd langer dan een half uur wordt dan de reguliere kun je online via een claim nog geld toe krijgen ook. Als dat geen services is ;).

Reageer
gravatar

Een trein zonder wc is geen trein, maar een veredelde tram en dus ongeschikt voor langere afstanden.
Voor mij is een trein een rijdende wc en dat moet zo blijven, want hoe kan je anders ontspannen reizen ?