Grote overheidscampagne om stickeractie Wilders te negeren

Asscher: ‘Mensen bewust maken dat dit geen aandacht verdient’

Het kabinet lanceert volgende week een grote multimediale overheidscampagne om mensen op te roepen de stickeractie van Geert Wilders tegen de islam te negeren. Vice-premier Lodewijk Asscher hoopt mensen er op die manier van bewust te maken dat de actie geen aandacht verdient.

De campagne ‘Geef Haat Geen Aandacht’ gaat aanstaande maandag van start. Vervolgens verschijnen er twee weken lang Postbus51-spotjes op radio en televisie en paginagrote advertenties in de landelijke dagbladen. Via sociale media kunnen posters en filmpjes worden gedeeld. De campagne wordt op zondag 5 januari afgesloten met een groot evenement in de Ziggo Dome in Amsterdam, dat live wordt uitgezonden op Nederland 1.

Asscher legt uit waarom de campagne nodig is: “Geert Wilders is een stickeractie begonnen tegen de islam. Op die stickers staat de vlag van Saoedi-Arabië, met daarop de tekst ‘De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De koran is gif’. Je kunt de stickers gratis bestellen via [email protected]. Het kabinet is ervan overtuigd dat deze walgelijke actie het best genegeerd kan worden. Wij denken dat de meeste Nederlanders net zo verstandig zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Iedereen stinkt af en toe via z’n poepgat
maar wilders doet ie dat via zijn mond.
laat hem kletsen. het gaat weer waaien!!!
Wij zitten niet gevangen tussen 4 muren maar hij wel.

gravatar

We prijzen ons gelukkig met de intocht der Bulgaren per 01-01-2014 om 00.01 uur. Volgens het Bulgaarse Ministerie van Werkgelegenheid zal het niet zo’n vaart lopen met de toestroom van Bulgaren. Er zijn nog maar weinig Bulgaren die niet reeds een Nederlandse uitkering genieten in hun woonplaats in Bulgarije. Volgens KRO Brandpunt zijn er hooguit 650.000 Bulgaren die nog geen uitkering hebben vanuit Rotterdam. Staatssecretaris Frans Weekers is nog aan het sleutelen aan een waterdichte regeling hoe hij deze ten onrechte inkomenlozen alsnog aan een passende uitkering kan helpen. Hij verwacht hooguit december 2014 een conceptregeling aan de Tweede Kamer te kunnen voorleggen. Begin voorjaar 2014 moet hij in concept een bouwplan hebben om op de Veluwe een AZC geschikt voor minimaal 650.000 zielen in te richten, met halalkeuken en speciale ouderenvoorzieningen, zoals kinderbijslag, zorgtoeslag en huurtoeslag en Bulgaars-Nederlandse tolken op HBO-niveau. PvdA én VVD hebben hun volle tevredenheid uitgesproken over het functioneren van deze door Haagse kringen -volkomen ten onrechte- politiek beschadigde staatssecretaris. De Bulgaarse ambassade heeft hem inmiddels de versierselen behorend bij de Lenin-Orde voor Macro-economische Verdiensten voor Bulgaarse Economie opgespeld. Stadsdeel Zuid van de gemeente Rotterdam heeft zich bij monde van haar voorzitter Ozül Chocchay tevreden verklaard met het bereikte resultaat.

Reageer
gravatar

Hm …. enerzijds: áls ze daar blijven kun je natuurlijk proberen om in Bulgarije een uitkering te versieren.
Anderzijds: als ze wél komen wordt het daar lekker rustig met aangename vastgoedprijzen, reden om te verkassen, en dan komt die uitkering goed van pas.

Maar om op die stickers terug te komen: ik bedacht me net dat Wilders die mensen nogal laag inschat: achterlijk, analfabeet (kan wel kloppen trouwens, ze gebruiken geen alfabet), dus om dan stickers te laten maken voor mensen die ze toch niet kunnen lezen ….

Wie is hier nou dom bezig? En gaat dat van mijn hardbijelkaar gewerkte belastingcenten?

gravatar

Geen aandacht geven ???????
Maar wel een campagne er op richten ??????
Ben ik nou gek, of …………..
#GLWeert

Reageer
gravatar

Beste Johan, het antwoord op jouw vragen is; nee, ja, en waarschijnlijk maar wat maakt het uit.

Lieve Strenge maar Onrechtvaardige Juf, ik heb een theorie, en die is: “het leesniveau van een willekeurige reageerder neemt recht evenredig af, met de toename van het aantal overbodige leestekens in het reageersel”.

Lieve Strenge maar Onrechtvaardige Juf, wat vindt u van deze stelling ? krijg ik nu een tien ?

gravatar

Martin, op zich een prima aanvulling op het promoten van het negeren van de stickeractie van de Geert-man; over de tekst op de sticker zou ik nog even brainstormen: dat moet leuker/ludieker/beter kunnen.

Knetter doe mij meteen aan een knetterend vuur denken.. zie #28.
Geen olie op het vuur gooien zolang het nog niet in de fik staat; zinloos!

gravatar

Prof. Dr. P. Beertje, dankzij u zit ik nu in een lachstuip terwijl ik een gegarandeerd halal bord eten probeer te verzwelgen, verder is het inderdaad niet zo best voor het milieu, stickers verbranden.
Versnipperen en als bodembedekking voor dierenstallen gebruiken lijkt me een betere optie.

Wel mengen met krantensnippers, die absorberen beter wat fijn is voor de mannelijke varkens.
Ook wel beren genoemd.
(mannetjes zeiken nou eenmaal veel meer.. exusez le mot)

Nou niet persoonlijk opvatten; ik ben niet boos, dat beeldscherm is zo weer schoon en ik eet nu rustig verder. Kalfsvlees, waarvan ik n.b. ooit gezworen heb dat never nooit niet meer te eten wegens te sielug.
Hypocriet of niet?

De salade is prima, de rijst goed gekruid, saus niks mis mee, Rob de Geus zou een OK sticker op de ruiten moeten plakken nadat hij tegen de eigenaar had geschreeuwd dat alles schoon en goed was.
Zag ik ook nog wel, open keuken.
(uit mijn eigen gore keuken eet ik nog geen banaan; bah wat een vieze troep daar!)

Waarom schreeuwt Rob de Geus van de keukenpolice eigenlijk altijd tegen buitenlandse horecanten???
Ik heb hem een keer horen loeien tegen een Vietnamese loempiabakster, niet normaal! Zeker 130 decibel.

En dan, op veilige afstand van die mw. in de camera kijken en zich hardop afvragen of het mens niet besefte dat het niet fris is om een vietnamese loempia in ieder oor te stoppen….
Tsja, ze had geen peterselie of bitterballen voorhanden, laat staan oordopjes en je moet wát als je betoeterd wordt, kan ik inkomen.

Hoe denkt u over Rob de Geus, keukenpolice en aanverwante plaaggeesten? Als Emeritus Gastronoom zijnde?

gravatar

Versnipperen is ten zeerste af te raden, juffrouw Annie. U moet namelijk weten dat varkens uitzonderlijk slim zijn, in het bijzonder de beertjes natuurlijk. Voor je het weet lopen er exemplaren in de wei met op de flank bijeen gesprokkelde teksten als: “de boe r is boe h” of “ham is gif en lam is leu k” En dat in het Arabisch. U begrijpt wat dat zal betekenen voor de Nederlandsche varkensvlees export richting arabische wereld. Die staat er al zo slecht voor.

Uw assumptie dat de individuele beer qua blaasinhoud meer zeikt dan het zeugje mag wellicht zo zijn. Echter het is algemeen bekend dat dames van het zeuglijk geslacht qua zeik frequentie het dik winnen van de beren, simpelweg al vanwege hun gesteldheid. Daarbij komt dat in de varkenshouderij het aantal heren ruimschoots wordt overtroffen door het aantal dames, aangezien 1 viriele b(h)eer volstaat om een hele fokkerij te voorzien van nageslacht. Voor het overige zijn beren ongewenst want niet te pruimen. Dus zeiktechnisch moet de beer echt zijn meerdere erkennen in het zeugje.

Wat betreft dat kalfje zou mijn zoon zeggen: als ik het niet zou opeten, dan zou dat kalfje helemaal voor niets zijn gestorven. Dat is pas zielig. Waarop ik dan weer repliceer met: Mag jij met volle mond praten ?! pats pats pats !

Gisteren tijdens een potje schaken met mijn grote broer, kreeg ik toch bij hoge uitzondering zin in een flesje bier ! Ik had nog wat in de koelkast staan. (houdbaarheidsdatum januari 2014) Het werd nog een hele worsteling, want het flesje zat vastgekleefd aan het schapje. Sowieso een wonder dat ik het flesje nog terugvond in die levendige harige groenwitte biotoop. Maar het was lekker. 1 keer verloren 2 keer gewonnen.

Helaas kan ik u niet helpen met die diender die tegen hardwerkende Loempinezen schreeuwt. Ik ken hem niet. Zelf accepteer ik in de keuken uitsluitend het gezag van het Aanrecht. En diens grondwet luidt; doe nooit vervelend tegen diegene die jouw eten bereidt, tenzij je een “verrassing van de kok” wenst.

gravatar

Goh ik had nog helemaal niet van de stickeractie van Wilders gehoord. Goed dat de overheid dit doet, anders had ik er misschien wel per ongeluk aandacht aan besteed. Snel al mijn vrienden waarschuwen en een FB post posten.

Reageer
gravatar

Ach het is de énige Limburger waar ze in Saoudi ooit over geklaagd hebben. Griet Wilder. Als mensen in iets geloven en dan? Moet je ze dan BELACHELIJK gaan maken?

Wilders zijn haarstijl mag in Holland er normaal uitzien. ?? In Amsterdam misschien maar elders gaan ze hem nakijken. NIEMAND heeft om een multiraciale maatschappij gevraagd. In 1830 waren we ZO blij dat we eindelijk van de Hollanders af waren.

Het zou goed zijn om een internationaal arrestatiebevel uit te schrijven voor Wilders. Voor zijn eigen goed.

Aan iedereen scheelt wel wat. Zo is mijn vriendin al 27 keer haar vals gebit kwijt gespeeld.

Reageer
gravatar

Wil mij vergeven, maar waarom toch zo naar doen over de heer Geert Wilders? Het zijn liefde voor de medemens en diens vrijheid en ontplooiingsruimte welke hem drijven. Een zacht man die slechts het goede wil, voor u, voor mij, voor ons allen. Daarom “Steun Geert want hij is het weerd!”

Reageer
gravatar

HJ.van Staeckerfven: het valt nog te bezien of een dergelijke opmerking te vergeven valt. Ik ben sterk geneigd om uw wateraanvoer af te sluiten. U nadert met rasse schreden het vriespunt.

gravatar

Asscher: ‘Mensen bewust Ambtenaar verdacht van oplichten gemeente .
De man, die tijdens de fraude ambtenaar was bij gemeente ?

Reageer
gravatar

http://www.bladna.nl

Ruim 30.000 Marokkanen verlieten Spanje in 2012 (14 december 2013)
Ruim 30.000 Marokkanen verlieten Spanje in 2012

Mede door de economische crisis, hebben ruim 260.000 mensen Spanje verlaten in 2012. Meer dan 27.000 van hen waren van Marokkaanse afkomst. Deze uittocht blijft voortduren in 2013. In het eerste kwartaal van het jaar daalde de Spaanse bevolking met 118.238 mensen.

Reageer
gravatar

Over stickers plakken gesproken:

A Oostenrijk
B België
C Cuba (officieus ook Catalonië)
D Duitsland
E Spanje
F Frankrijk
H Hongarije
I Italië
J Japan
K Cambodja
L Luxemburg
M Malta
N Noorwegen
P Portugal
S Zweden
T Thailand
U Uruguay
V Vatikaanstad
AL Albanië
BG Bulgarije
BR Brazilië
BY Wit Rusland
CH Zwitserland
CO Colombia
CR Costa Rica
CY Cyprus
DK Denemarken
DZ Algerije
ET Egypte
FL Liechtenstein
GB Groot-Brittannië
GBG Eiland Guernesey
GBJ Eiland Jersey
GR Griekenland
HR Croatië
IL Israël
IR Iran
IS IJsland
LV Letland
MA Marokko
MK Macedonië
NL Nederland
PL Polen
PY Paraguay
RA Argentinië
RC China
RI Indonesië
RO Roemenië
RU Burundi
SK Slowakije
TN Tunesië
TR Turkije
UA Oekraïne
YO Joegoslavië
YV Venezuela
AFG Afghanistan
AND Andorra
ANG Angola
ARM Armenië
BIH Bosnië-Herzegovina
BOL Bolivia
CDN Canada
FIN Finland
EST Estland
GBZ Gibraltar
IND India
IRL Ierland
IRQ Irak
JOR Jordanië
LAR Libië
LIT Litouwen
RCH Chili
RUS Rusland
SLO Slovenië
VL Vlaanderen (officieus)
WAL Sierra Leone

Mijn mening telt. Juist nu.

gravatar

Rudolf Julius,

Als je mij citeert, doe het dan goed, sukkel! Je stelt mij voor als een slapjanus, gek dat jij bent! Je denkt toch niet dat ik zo’n zielige tekst verzonnen heb, lulletje rozenwater!

De juiste tekst luidt:
De islam is een afgrijselijke, haatzaaiende leugen en een dodelijke bedreiging voor het volk.. De kinderverkrachter Mohammed is een gevaarlijke boef. De idiote koran is misselijk makend gif en niet goed leesbaar door het Arabisch.

Bovendien heb ik er ook nog een punt .achter gezet, zoals dat hoort bij een zin.

Reageer
gravatar

Wilders spoort niet, net zomin als zijn kiezers.
Ik begrijp ook niet waarom hij politicus van het jaar werd al had ik dat al voorspeld.

Reageer
gravatar

Het is waar: Wilders spoort niet.
Hij rijdt in een auto gevuld met windbuilen gezellig dicht op elkaar om de klappen op te vangen.

gravatar

Huh? Hoe kwam je daar nou toch bij Eefje? Je zal wel veel PVV-stemmers in de familie hebben; als al je vrienden dan ook nog fanatiek fan zijn van onze blonde held is het wel een inkoppertje..

En van die stickers; heb je dat ook -aantoonbaar- voorspeld?

Ik word altijd een beetje kriegel van mensen die gedane zaken voorspellen, zo kan ik het ook…. net Erwin Krol die je gaat vertellen wat voor weer het is geweest vandaag.

Béétje aandachttrekkerij van je, beter gebeurtenissen/zaken gaan voorspellen die nog niet aan de orde zijn, daar kan ik wel bewondering voor opbrengen.

Kom op Eefje, overnieuw en niet iets over aardbevingen in Groningen o.i.d.

Een solide voorspelling; gaat er nog een belangrijk iemand dood en zo ja waaraan of waarom en wanneer en ook wel: wie??
Als je dat goed voorspeld: respect!!

gravatar

Ach, geef Eefje het voordeel van de twijfel: zij geeft nog niet door dat de gemiddelde PVV-stemmert het geheugen van een goudvis heeft: één rondje zwemmen in de kom en hé, hier ben ik nog niet geweest.

Maar een aardbeving in Friesland voorspellen zou wel aardig zijn.

gravatar

Anneke uit Den Haag,

Wat lees ik nu? “overnieuw”! Schaam jij je niet een beetje? Dat is – wat wij juffen noemen – een contaminatie van “opnieuw” en “overdoen”.

Voor straf schrijf jij jouw reactie helemaal opnieuw. (Laat mij straks niet merken, dat jij de hele tekst hebt gekopieerd en alleen de fout hebt hersteld.)

gravatar

Jeettjetje toch,

“PVV-stemmert” met een “t” op het end! De juf is erg teleurgesteld in jou. Heb ik jou dan vergeefs jarenlang ‘t kofschip laten opdreunen?

Dat spiegeltje op de vloer heb ik heus wel gezien!

Haal die sticker van jouw brutale mond, want zo kun jij je niet bij bovenmeester Den Oetelaer vertonen. Hij zal jou de oren wassen om er netjes een draai om te kunnen geven.

gravatar

@Jeettje: dat is wel waar, ik ben wellicht te hardvochtig geweest tegen Eefje, al reken ik Friesland wel tot o.i.d. hoor… te dichtbij én te voordehandliggend nog steeds.

Ik heb een leuke foto gevonden van de gemiddelde PVV-stemmert, zonder meetbaar geheugen is men narigheid direct weer vergeten en derhalve altijd blij, met alles, zelfs een ronde kom vol water:

http://www.creatov.nl/2010/09/join-the-fishermans-movement/grote-ogen-goudvis/

@De juf, streng maar onbarmhartig:
Ja juf, stemmerT, zo zeggen we dat in het Haagsche, vraag maar aan Harrie Jekkers die tenslotte ook ooit leraar is geweest.
Leraar Engels weliswaar; maar ook heel goed in Haagsch en Utrechts.
Toevallig.
Dus, en omdat de vakantie begonnen is doe ik lekker geen strafwerk.

gravatar

Zeggus Juffie, als je zo onaardig blijft doen, vergeet dat berevelletije dan maar hoor: ‘t moet wél romantisch blijven.

gravatar

Haagsche Annie,

De Juf heeft wel degelijk gelijk. Toevallig beheers ik het Hageneesch (zowel het Schevenings, het platte Vogelwijcks als het verfijnde Laanvanmeerdervoorts), het Utregsch (stedelijk en provinciaal), het Friesch (stads en landelijk), het Brabants (Noord, Zuid en helaas ook het Tilburgs) en nog veel meer. In al die talen is de juiste spelling “PVV-stemmerd“, met een “d” dus.

gravatar

Zeg Snot Aap, dat vind ik knap; je beheerst het Laan van Meerderveurts? Die is 5800 meter lang en begint in de Zeeheldenkwartier gaat verder door Duinoord, Regentessekwartier, Bomen- en bloemenbuurt, Valkenboskwartier, Vruchtenbuurt, Heesterbuurt, Bohemen, Meer en Bos, Nieuw Waldeck en eindigt in Zuid Waldeck bij Kijkduin en Ockenburgh. En dan laat ik het stukje Archipel waar ik gewoond heb en waar het Javastraat heet even buiten beschouwing.

Benieuwd hoe het klinkt nu, bijna 6 kilometer Haegs en Hageneis door elkaar; echt nieuwsgierig.

Oh ja, en in het Rotterdams is het stemmerT.

gravatar

@ Snotaap én juf:
Hier het bewijs, het Gelijk van de Koffietent én van Harrie Jekkers.
Harrie spreekt foutloos Haagsch en weet hoe dat zit met de letter T in het Haagsch:

http://www.youtube.com/watch?v=qnQgtGCHXuw

De uitleg begint op 1.00 recies. Duurt een minuutje en dan weet je alles!

Jeettje, ik ben ook heel benieuwd hoe dat gaat klinken, de verschillen zijn tenslotte niet gering; lijkt me razend interessant om -Snotaap voortdurend aan het woord- eens een ritje door de stad te maken!!

Het liefst nog vóór kerst; ik heb nog geen berevelletje kunnen scoren, en stel, wie weet, zie ik er tijdens de rit ergens 1 in de etalage hangen.
If so: weer 2 vliegen in 1 klap!

Nog niets van rent-a-friendje gehoord maar ik heb nog een paar dagen…. duimen maar!
Zou zomaar heel raumanties kenne worre…

gravatar

Net nu ik -uitgerekend het woord precies- op het laatste nippertje wilde verbeteren ging er iets mis. Nu sta ik voor altijd voor gek met mijn ‘recies’….. &;^%%$#@

Ik weet heus wel dat je dat gewoon met een P ervoor schrijft…

gravatar

Ik wilde gaarne middels deze weg de Nederlandse bevolking attent maken op mijn nieuwe stickeractie: “Je Moeder Is Een Loeder”.

Reageer
gravatar

Stickers maken nou eenmaal impact. Vandaar dat ik er zelf ook wat toevoeg in de openbare ruimte. U weet wel: vrijheid van meningsuiting. Dat is de boodschap: http://www.plakkaattraktaat.blogspot.nl/
NEGERen is taktiek voor beginners. Inspelen vereist meer vaardigheid.

Reageer
gravatar

Blonderen is niet zonder risico.
Ingrediënten die worden gebruikt om haarverzorgingsproducten te maken zijn chemisch. Zo worden synthetische kleurstoffen in haarverf gewonnen uit o.a.koolteer. In verreweg de meeste gevallen zijn de gebruikte ingrediënten giftig en sommigen zijn zelfs neurotoxisch ( = giftig voor het zenuwstelsel). De gifstoffen stapelen zich op in het lichaam en kunnen op termijn ontstekingsreacties, Alzheimer, concentratieproblemen, huidproblemen, kanker en andere vervelende ziekten veroorzaken.

Reageer
gravatar

Lieve Aquitaine,

Je vergeet dat blonderen ook haat en angst voor mensen met zwart haar, een buitenlands accent, benevens een stevige baardgroei en/of een ruime hoofddoek enorm versterkt

Toen Geert deze afwijking nog in lichte mate had, is hij met blonderen begonnen om te laten zien dat hij bij de juiste groep hoort. Maar het veelvuldig gebruik van waterstofperoxide maakte zijn haat en angst alleen nog maar groter.

gravatar

Is die Wilders niet een beetje te groot om nog stickers te plakken? Hij is zijn kinder- jaren toch al lang voorbij? De rest van de Haagse Bluf stelt zich ook aan om zich als kleuters te gedragen…Toch!

Reageer
gravatar

Goed punt Bob, we zouden het eigenlijk moeten negeren. Door middel van een grote campagne.. Of nee, wacht even.. ahm..

gravatar

Normaal vind ik de Speld erg grappig, maar dit is knettergek! Wat is de Speld toch een miezerige zielige hypocriete site! Doe toch normaal man!

En waarom stickers? Doe dan aanstekers, daar kun je nog iets mee.

Reageer
gravatar

Helaas, naast de nee/nee sticker voor reclame, nee geen collectanten, nee geen andere energieleverancier, nee geen Jehova’s, nee niet aanbellen zonder afspraak, nee, ja Appie mag -met BESTELDE boodschappen- wel aanbellen anders niet, nee ik teken niet voor pakjes voor de buren, en nu nee geen kerst a.u.b. in de maak is er geen ruimte meer voor andere stickers.

Ben ik nou echt de enige die met dat probleem zit?

Reageer
gravatar

Dat zijn er veels te veel Annie: mensen gaan echt niet koukleumend de voor hen bedoelde sticker opzoeken.

Eentje moet genoeg zijn:

aan de deur wordt niet gekocht en gegloofd
bij twijfel raadpleeg de portier

http://tinyurl.com/q9stuec

gravatar

Kijk, dáár heb ik wat aan; lang leve de reclames die gelinkt zijn aan de onderwerpen waarover men zoal mailt, het is stukken simpeler dan ik dacht…
200 vliegen (of meer) in 1 klap:

Val op met Buitenreclame
Onze bewegende billboards hebben een zeer hoge attentiewaarde.

Ik heb er meteen 1 besteld; als het goed is heb ik m.i.v. morgen nergens last meer van.
De foto van de portier was volgens de desbetreffende firma geen enkel probleem, komt haarscherp op mijn bewegende billboard én is afdoende is mij beloofd: niet goed geld terug.

Hartelijk dank voor de tip!

gravatar

Een eerder geopperd aanvullend ideetje: om duidelijk te maken wat een raar spelletje de PVV speelt puur om kiezers te winnen: laat John de Mol de PVV kopen om te kijken welke Nederlander de beste Geert Wilders uitvoering kan geven. Charley Chaplin werd ooit 3e bij de verkiezing van de beste Chaplin imitator dus hier liggen grote kansen voor de gewone Nederlander om Wilders te verbeteren. Mijn grote kanshebber: Nol de Trol! Daarna is duidelijk dat Wilders zelf eigenlijk niets te zeggen heeft!

Reageer
gravatar

Was Wilders verkleed als Zwartepiet? Zeker een pruik over zijn pruik gezet dan: die man doet ook werkelijk alles om aandacht te krijgen.

Dus eigenlijk gaat het over een zwarte schoorsteenveger, of ben ik nu de draad kwijt?

gravatar

Als Stichting Vlaggen en Banieren willen wij erop wijzen dat de eerste gevallen van gevallen stickerplakkers al bekend zijn. Hoewel wij van harte en actief mee-negeren hebben wij onze eigen sticker ontworpen die u zelf kunt plakken waarmee u wijst op de gevaren op het klimmen in uw vlaggenmast door Wild(ers)-plakkers.
U kunt de sticker downloaden op onze actie-site http://www.stickerplakkenisgevaarlijk\wildersiseenrisico\eenstickerislink\plakvoorzichtig.html
Vind u onder uw vlaggemast toch een gevallen plakker of plakster, neemt u dan contact op met de politie in uw woonplaats of het telefoonnummer van de PVV.
Wees voorzichtig met stickerverwijderaar. Dit is gif.

Reageer
gravatar

Geen idee Beertje, heb ik niet gevolgd. Alleen maar waargenomen dat mensen bereid waren elkaar een pak slaag te geven voor Sinterklaas.

gravatar

We moeten niet te veel aandacht besteden aan sticker negers of het feit dat Meneer Nielsen een sticker neger campagne onder de aandacht wil brengen. Voordat je het weet moeten we weer Racisme Experimenten doen.

gravatar

Meneer Nielsen bedoelt waarschijnlijk niet het zelfstandig naamwoord neger, dat vroeger niet een zelfstandig maar slavisch naamwoord was, maar het werkwoord negeren. Dat wordt als volgt vervoegd.

ik neger / negerde
jij negert / negerde
hij negert / negerde
wij negeren / negerden
jullie negeren / negerden
zij negeren / negerden

gravatar

Nielsenke,

Sticker neger campagne dient aaneen te worden geschreven, dus als: stickernegercampagne.

Voor straf honderd maal het juiste woord op jouw toetsenbordje intikken. (Laat mij niet merken dat je het kopieert.)

gravatar

Er is door de actiegroep “Wildsticker” inmiddels ook al een rode sticker gemaakt. Daarop staat een grote witte pijl (wijzende naar rechts) met als tekst “negeer deze groene sticker”. Volgens de actiegroep is het de bedoeling deze rode sticker zoveel mogelijk links van de groene te plakken, om zo de aandacht af te leiden op rechts.

Reageer