Ongemakkelijke minuut stilte voor Mandela op blind date

Stefan en Corien houden indrukwekkend eerbetoon

Stefan (24) en Corien (22) hebben gisteravond tijdens hun blind date in Café In Het Vergulden Paard te Zwolle een minuut ongemakkelijke stilte gehouden ter nagedachtenis aan Nelson Mandela. Stefan: “Ik vroeg naar haar hobby’s. Zij zei iets over cupcakes, daar wist ik niks op terug te zeggen en toen waren we één minuut stil. Ik vond het belangrijk om bij deze grote man stil te staan.”

Volgens Stefan was het Corien die de stilte doorbrak. “Ze zei dat ik mooie sokken aanhad, terwijl ze dat volgens mij niet eens kon zien. Het was een respectvolle stilte. Ongemakkelijk maar respectvol.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit zou eerder een verplicht nummertje mogen worden tijdens een blind-date. De nonverbale communicatie testen. Bovendien geschikt als opwarmertje: in bed ben je immers ook niet heel de tijd aan het kakelen.

Reageer
gravatar

Dan kent u vast Corien (22) nog niet, die ratelt aan een stuk door, ook in bed. Sterker nog, zelfs in haar slaap mummelt ze recepten van cupcakes. En ja, ook tijdens de orale seks lult ze gewoon door.

gravatar

Donnerdinges: dat is tog geklets? Het bewijst de juistheid van mijn stelling: die minuut stilte schift dat soort gevallen veilig uit. Maar als ze teveel lult tijdens orale sex zul je haar tog echt harder in die kuttekop moeten leuken!

gravatar

U heeft afgelopen zondag die 8 uur durende begrafenis niet gehoord of gezien? En de vrijdag ervoor dat 6 uur durende concert van Bono en Jeroen Krabbe?

gravatar

“Ze zei dat ik mooie sokken aanhad”, daarbij stilletjes mijmerend wie er -het liefst nog voor de kerst- zou moeten overlijden om dit romantisch tafereeltje nog eens dunnetjes over te doen..

Reageer
gravatar

Heeft ze in ieder geval nog een paal tussen haar benen gehad die avond…..

gravatar

Zwollenaar,

Zelfs een blinde hengst weet inmiddels de weg naar het kleine Spaanse tapasburdel Señora Rosa in Santiago de Compostela, alwaar de fotosessie plaatsvond.

Let nou toch eens op, kerel.

gravatar

ik ken haar. gaat op elke blind date in en heeft iets met sokken en cup cakes. verder heeft ze niets te melden, in bed maakt ze er een feestje van. met cup cakes en frambozenlimonade. dat dan weer wel.

Reageer
gravatar

Kareltje,

Ik ken jou. Jij kunt de hoofdlettertoets niet vinden. Je heb ook nog steeds niks begrepen van de plaatsing van leestekens, al is het aan jou tientallen keren uitgelegd.

Houd de ezelsoren voor domme jongetjes maar de rest van het schooljaar op jouw domme kop.

gravatar

Een oude foto waarop een dom kind op klassieke wijze klassikaal wordt bestraft.

gravatar

Oh, is zij dat?! Mijn god, dat is ook zo, ik heb ooit ook een blind date met haar gehad. Ik vond het allemaal al een beetje awkward; ik bedoel: cup cakes zijn lekker, maar om er een uur over door te gaan? Maar de bom was voor mij dat ze me in bed insmeerde met frambozenlimonade. Begrijp me niet verkeerd, best grappig hoor, maar die rommel krijg je dus niet weer uit je lakens en matras he?

gravatar

Wat Andre van den Ende (familie van?), stagiaire bij de De Speld, zich voorstelt bij deze foto is onjuist. Opvallend is dat beide personen op de foto geen tijd namen om een consumptie tot zich te nemen en dat hun zithouding met slechts één been onder tafel toont dat ze zo snel mogelijk weg willen. Aan Nelson Mandela denken? Geen denken aan! Ik zal uitleggen waarom.

Om te beginnen is dit het kleine Spaanse tapasrestaurant Señora Rosa in Santiago de Compostela. Let maar een op het meubilair en de foto’s aan de wand. Die zijn typerend voor tapasrestaurantjes in Santiago de Compostela. Iedereen die daar ooit is geweest, herkent dat meteen. Stefan, heet in werkelijkheid Stefano en zit daar in de hoedanigheid van traficante de puta. Corien is overduidelijk Corina, een mij bekende puta in Santiago de Compostela. Señora Rosa verhuurt ook kamertjes voor een kwartier. Goed is te zien dat Stefano en Corina in de starthouding zitten om optimaal gebruik te kunnen maken van de korte tijd die slechts beschikbaar is, als er een vrij komt.

Zo doende.

Reageer
gravatar

Nu we het toch over blind hebben, iets over het misverstand met betrekking tot de ten onrechte bekritiseerde gebarentolk in een voetbalstadion bij de toespraken aan de kist van Mandela. Deze man dacht dat hij voor dove radioluisteraars met een beperkt zicht moest optreden. Zo doende.

Reageer
gravatar

Lieve tante,

De waarheid is dat de tolk heel bekwaam met gebaren souffleerde, maar de sprekers letten niet goed op. Zo doende.