Tofik Dibi wordt geen Eurocommissaris

Oud-Kamerlid ontkracht geruchten

Oud-Kamerlid Tofik Dibi wordt geen Eurocommissaris. De voormalige kandidaat-lijsttrekker van GroenLinks maakte dat bekend op een door hemzelf georganiseerde persconferentie. Dibi liet tevens weten ‘in ieder geval de komende vijf jaar’ geen interesse te hebben om secretaris-generaal van de NAVO te worden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jammer generaal, want Tofik Dibi lijkt mij erg geschikt als Eurocommissaris. Hij kijkt zo zuinig.

Reageer
gravatar

Hallo, Plien!
Allereerst, ik heb gekozen voor de gezondere en duurdere naam: Tofu Dibi. Ik let tegenwoordig wél op wat ik in de media zeg, en kies ook voor een effectieve schuilnaam. Nooit zal iemand erachter komen dat ik anoniem op media-berichten reageer.
Dit nieuwsbericht is de lucht in geslingerd zonder dat ik daar ook maar iets van af wist, iets vaker op “De Speld” kijken is denk ik dan het devies.
Ondanks dat dit bericht op “De Speld” staat, en men denkt dat er geen speld tussen te krijgen *proest*, wil ik het graag even verduidelijken voor een ieder die zich daarvoor interesseert.
Ik begin met de eerste zin waar staat: “Oud-Kamerlid Tofik Dibi wordt geen Eurocommissaris.” Ik voel me nog hartstikke jong hoor, haha.
“De voormalige kandidaat-lijsttrekker van GroenLinks maakte dat bekend op een door hemzelf georganiseerde persconferentie.” Dat klinkt wat arrogant maar het klopt, meeste mensen zijn geïnteresseerd als ik wat zeg over politiek en dat soort zaken.
“Dibi liet tevens weten ‘in ieder geval de komende vijf jaar’ geen interesse te hebben om secretaris-generaal van de NAVO te worden.”
Ik heb dat inderdaad aangegeven, ik streef ten allen tijde het hoogste na, sla het berichtenarchief rond mijn vorige partij er maar op na.

gravatar

Er komen straks twee vacatures voor de functie van sluiswachter aan het Afsluitdijkkanaal. Bijzonder passend en je doet weer eens wat goeds voor de samenleving. Beter dan op je gat blijven zitten en steeds je aambeien uit pure verveling open te krabben.

Reageer
gravatar

De enige reden dat Tofik zich op dit moment niet beschikbaar stelt is dat men hem ook genoemd heeft als burgemeester van Harlingen, hij zou dan tevens het project afbraak Nieuwe Afsluitdijk, West-Friesland, Zeeuws Vlaanderen en Almelo onder zijn gezag krijgen, met gerede kansen om te groeien.

Reageer
gravatar

Theo,

Je bent een man naar mijn hart. Ik ben ook groot voorstander om de IJsselmeerpolders terug te geven aan de natuur. Wellicht geeft de EU dan uit dank België terug aan Nederland. En Luxemburg natuurlijk, want dat is goed voor onze economie.

gravatar

Was Neelie Kroes maar zo eerlijk en gaf ze toe de hele week in Brussel Rummycub te spelen in bejaardenhuis “vieux mais pas oublié”.

Reageer
gravatar

Tikje overdreven om daarover een persconferentie te geven. Ik heb Louis van Gaal laten weten niet meer beschikbaar te zijn voor Oranje, maar dan ga ik toch geen persconferentie daarover geven?!

Reageer
gravatar

Ik zat er net aan te denken, maar oké, dan geef ik ook geen persconferentie.
Bij deze; ik wordt geen eurocommissaris en ik ben ook niet beschikbaar als ballenjongen.

gravatar

Jammer voor Tofik, ik denk toch een teleurstelling voor Tofik Dibi. Omdat hij aangeeft, zich niet beschikbaar te stellen voor de eerste komende 5 jaar, als secretaris-generaal van de NAVO te worden…ik proef wrang!

Reageer
gravatar

Als we dan toch een ander baantje voor hem zoeken dan maar CdK in de provincie Zuid-Holland. Dan kan hij er fluitend nog 86 andere baantjes bij nemen, heeft Jan ook jaren gedaan..

Reageer