Chelsea-supporters op huurbasis naar Vitesse

Arnhemse club vindt oplossing voor lege stoeltjes

Vitesse huurt vanaf de winterstop vierhonderd talentvolle supporters van Chelsea. De Londense club wil ze in de Eredivisie ervaring op laten doen in het aanmoedigen van het eerste elftal.

Volgens technisch directeur Mohammed Allach worden de supporters, tussen de 18 en 23 jaar oud, gehaald als directe versterking: “We staan dan wel bovenaan, maar we krijgen GelreDome maar niet vol. Die lege stoeltjes zijn ons al langer een doorn in het oog. Deze oplossing met huursupporters is daarom ideaal, voor beide teams.”

Chelsea-fan Kevin Davidson (19) heeft eigenlijk niet zo’n zin om naar Gelderland te verhuizen, maar begrijpt dat het goed is voor zijn ontwikkeling: “Op dit punt in mijn carrière moet ik gewoon wekelijks 90 minuten maken. Ik doe nu een stapje terug om er straks twee vooruit te kunnen maken. En ik heb me in Nijmegen verdiept, het is best een leuke stad.”

Allach is niet bang dat de komst van de supporters de ontwikkeling van jonge supporters uit Arnhem in de weg staat: “Die zijn er eigenlijk amper.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jeettje; compliment voor uw lang volgehouden alcoholische proeverij; ik overweeg u voor te dragen voor een erelidmaatschap van Le Cercle des Chevaliers de Tirebouchon en Territoire Après-boire. Ik heb uw onvermoeibare exercities over de afgelopen dagen op de voet gevolgd en bewonderd. Niet onvermeld mogen blijven de geïnspireerde bijdragen van Haagsche Annie, die uw dranken op de juiste temperatuur, met de juiste motoriek (Plexus Solexus) en goed getimed inschonk. Uw Aide-de-Camp of, wellicht meer passend, uw Aide-de-C(h)ampagne, perfect ingespeeld als aangeefster én serveerster, een hoorspel of minstens een CaMu-column in de Volkskrant waard(ig). Chapeau en Santé.

Reageer
gravatar

Dank voor de complimenten, al heeft heer Jeettje toch echt het zware werk op zich genomen en hoe!!!!!
Inzet en doorzettingsvermogen doen wonderen blijkt maar weer, mijn bescheiden bijdragen behelsden niet meer dan wat tips en waarschuwingen..
Zelfs de kater die hij nu ongetwijfeld heeft barst van de hoofdpijn en zeurt om wijnijsblokjes met een paracetomolletje. Tenminste dat denk ik.

Toch wil ik nog een paar mensen óók even in het zonnetje zetten vanwege hun bijdragen die deze alcoholische uitputtingsslag van dhr. Jeettje (dat moet het geweest zijn, als ik me vergis mijn oprechte excuses!!) mogelijk hebben gemaakt.

Ik besef heel goed dat ik veel mensen onrecht aandoe door ze niet te noemen; ze waren allemaal lekker op dreef; ik denk aan Merab #18, Henk #11,…. jammer dat ik niet iedereen kan noemen, ik hou het op 3 persoonlijke favorieten.

De keuze was echt moeilijk maar ik ben eruit; een top 3 maar dan in willekeurige volgorde.
Soms zijn er gewoon geen winnaars of is iedereen winnaar. Bij wijze van spreken, dat spreekt vanzelf.
Komen ze:

-Mark op #36
-Louis op #33 en, voor de hand liggend maar toch:
-Lekmedebollekloten op #24

Hoe voelt dat nou, wat gaat er door jullie heen op dit moment?
Deel die gevoelens gerust met de andere lezers als de tranen van geluk een beetje opgedroogd zijn oke? Bedankt alvast!

Zodra ik ooit facebook neem like ik jullie, beloofd.
Hoef ik nog niet eens een euro voor te hebben, gewoon een oprechte welgemeende ‘like’ zonder bijbedoelingen mijnerzijds.

ps. ik snap #35 nu wél, het gaat alweer wat beter!!!

gravatar

Dank, hips, het was me een zwaar genoegen ….norit, waar heb ik de norit nou weer gelaten ..

gravatar

Jaaaaaaa dat bedoel ik!!
Alleen stond uw reactie pas om 13.30 op mijn schermpje Outsider, dat loopt nogal traag.
Vaak vind ik de meest grappige reacties in mijn mailbox, nou ja trailers dan, klik er -met de nodige voorpret- op en dan is de reactie nog niet te zien op het scherm.
Maar: al met al gaat het al wat beter, je kan nu fouten verbeteren gelukkig.
Wie weet komt het volgend jaar allemaal helemaal goed!!! 🙂

gravatar

Nou, vooruit dan, om het af te leren: Gloepppp… gorgel … aahh, de laatste slok: op Trijntje en haar dure vergissing!!!

De rest van het pak gaat in de boeuf bourguingon en de coq-au-vin.

Ik hoor al iets van gerammel in de keuken: http://tinyurl.com/npv4854
Voortaan maar geen pakken wijn meer voor de buuf …

gravatar

Ik zou willen dat ik die serene rust kon bewaren als ik de keuken induik.. Bewonderenswaardig!

Zen in de keuken, yin en yang; moet je mij horen als ik een plens kokend hete saus over mijn blote voeten laat vallen!!
Dan bler ik met een verwrongen kop -nog harder dan Trijntje O. dat ze geld ging uitdelen als je haar lievvvv vond- ook allemaal loze beloftes die ik niet nakom.

Wat voor belofte’s?
Nou, gewoon, dat ik de slager ga vermoorden met zijn eigen messen als het vlees benedenmaats is en ehmmm….
Hoe ik vanavond nog de ruiten van de groentenboer in ga gooien wegens wormstekige appels, dat soort dingen.

Ik doe het niet; niet omdat ik er niet toe in staat ben of niet durf maar omdat er tussen dromen en daden wetten in de weg staan, en praktische bezwaren…

gravatar

Knip … gorgelgorgel (ik gebruik tegenwoordig maar een trechter) … gloegloegloe … slurp … ehhh .. sorry, macht der gewoonte .. verkeerd topic; geen kanaal te bekennen gelukkig…

goh, de editknop werkt net zo soepel als het wijntje zeg, nou nog het lijstje met de laatste toevoegingen

Reageer
gravatar

O jee….. als dit maar goed gaat!
Sinds vrijdag non-stop slempen; nu zelfs 2 literpakken met trechter aiiii…..
Klinkt als een typisch geval van: ‘als de kat van huis is dansen de muizen met trechters op hun kop door de wijnkelder.’

De editknop doet het weer, zo soepel als Aldi-wijn door een theezeefje dat heb ik ook gemerkt. Vervelend, nu kan ik me niet meer verbergen achter ‘ja maar..’ als ik domme schrijffouten maak. Ik heb liever een troll-edit-knop maar ik ben dan ook zelden of nooit tevreden. Nergens mee.

Blijf uit de buurt van kanalen, vooral de welbekende kanalen vol water mocht het aan gevoel voor evenwicht ontbreken zo langzamerhand.
Echt, zo zijn er al heel wat mensen verzopen tijdens een iets te jolig weekend (nou ja weekend…., meer een midweek, in dit geval) en dat kan de bedoeling niet zijn.

Ik hoop dat er snel iemand komt kijken of het allemaal nog wel goed gaat (bezorgde buren??) of dat het hele gezin Jeettje weer huiswaarts keert.
Dan niet meer over pollutiek praten, daar gaat iedereen van zuipen en het eindigd altijd met een fikse familieruzie. Been there, done that, even bought the shirt… desalniettemin: proost!

gravatar

Mij ontgaat enigszins het nut van het oud nieuws hier te promoten, eigenlijk, als het ware.

waar is de schaar nu weer gebleven ……

gravatar

Tip voor incidentele grootverbruikers: kijk deze week in de folder van Lidl. Het wordt langzamerhand ook weer tijd voor het jaarlijkse ritueel van Aldi: een Chateau Margaux voor een ronde € 18,99, maar pas op: voor de deur parkeren is dan moeilijk vanwege al die BMW’s, Audi’s, Jaquars en Mercedessen die dan met draaiende motor dubbel geparkeerd staan. Vooraf telefonisch bestellen gaat niet, het komt helemaal aan op slim netwerken bij de filiaalchef in de rest van het jaar. En wat Deelder betreft, de man ziet, kijkt en oogt nogal hardnekkig ‘zwart’ tot zelfs in de reclames waarin hij figureert. Onze enige link is de binding met Sparta. Voor zover ik weet rijdt Jules “Il Nero’ Deelder geen zwarte Solex, dat is dan even een minpuntje.

Reageer
gravatar

Neen, geen Solex, maar een hardnekkige voorkeur voor de Citroën CX, da’s ook niet niks, zeg ik als Citrofiel.

Persoonlijk ga ik naar de Aldi voor Vonkelwijn, de Zuidafrikaanse champagne: fris en ongecompliceerd.
En niet duur.

gravatar

De sweet daar is. altijd nep een kopie van de sweer in utreg proberen te maken is tot nu toe geen èèn club gelukt.dat fietstassen dit nodig heeft om een beetje de maagsweer omhoog te krijgen zegt genoeg en heel nl lachen hier om en uit hahaha

Reageer
gravatar

Is dit nu zo’n nieuwerwets experimenteel voetbalgedicht, samengesteld uit uiteen gerafelde kwatrijnen en opeengestapelde cyclische jamben?

Skrietsjskrietsj … klokklokklok … gloepgloep …. slurpslurp …. dat begint al vroeg zeg …. hiephiephoera voor de koopzondagen …

gravatar

Heeft nog niemand de dubbele agenda herkend van Vitesse, die letterlijk wordt benoemd door Mohammed Allach: “.. die lege stoeltjes zijn ons al langer een doorn in het oog.” Waarom nu zou Vitesse Engelse HBO-gekwalificeerde hooligans contracteren, anders dan om van die lege stoeltjes af te komen. Chelsea-supporters hebben een unieke expertise opgebouwd op het gebied van stoeltjes kapotrammen op koppen en ruggen van tegenstanders. Uit of thuis-wedstrijd maakt niets uit; elke tegengoal maakt stadionstoelen rijp voor de plasticinzameling. Goed gezien van Mohammed A., de hoofdsponsor bedingt kwantumkorting bij de stoelleverancier (logisch; dat bedrijf is ook van hem, dus vestzak-broekzak, win-win). Maar er is nog meer synergie: Engelse hooligans kunnen Nederlands rapalje (o.a. van F-side) nog heel wat leren ten aanzien van voorafgaand drankmisbruik. De tappende brouwerij is ook van de hoofdsponsor: Engels hooliganisme heeft alles onder één dak; upstream en downstream. Vitesse’s sponsor heeft (in een recente acquisitie) leegstaande Utrechtse prostitutieboten overgenomen en biedt nu een all-in verzorgde NS-Dagtocht aan: Met Vitesse een geheel verzorgd “Dagje uit in Arnhem” voor het hele gezin. Een co-productie van ‘Heineken: het Meest getapt’, Joop van Ellende’s Vlooien- en Circustheater, Albert Verlinde’s Vit-rioolboulevard, NS, ProRail, Vitesse-Jordania en Dr. v.d. Hoog’s instant maagzuurremmers.
En Jeettje; uit mijn Dijkzigt-jaren herinner ik mij nog de (authentiek Rotterdams klinkende) verwensing: krijgt nou effe gauw de Overmaasse-hazewindhonden-korenmolen-pest-pokken. De frequentie van deze verwensing, duidde op een hype onder eerstejaarsstudenten uit proletarische kringen. Het gebruik van “tieft (nou gauw) op” was usantieel onder ouderejaars maar strikt buiten de collegezaal, hoogleraren als Severijns, Cordia en Galjaart bleken allergisch voor dit soort primaire communicatie.

Reageer
gravatar

Jaja, dat is een origineel Rotterdamse verwensing, maar voor verder blommig taalgebruik in het kader van verwensingen verwijs ik naar Jules Deelder op youtube. Het is primair, zeker, doch ook éénduidig, wat weer een zegen is in deze tijd van verhullend taalgebruik.

Wel eigenaardig dat men, zo gauw men professor is, ‘vergeet’ welk vocabulaire men vroeger als eerstejaars bezigde.

gravatar

Skrietsjskrietsj … klokklokklok … gloepgloep …. slurpslurp ….. ooohhhh ..

Ik ben maar overgegaan op schroefdopwijn, want met al die commentaartjes krijg ik een lamme arm van het opentrekken …..aaahhh mijn hemel .. en straks mogen ze nog stemmen ook … god helpe ons de brug over …

Reageer
gravatar

Jeettje….. ik ben wel en nog helemaal nuchter, al weken want beetje ziekjes; kan ik niks aan doen vervelend genoeg; waarom nou op zaterdagavond even IEDEREEN erop wijzen dat al die mensen stemrecht hebben; is dat nou echt nodig?
Nee toch………!?!?

Drank maakt meer kapot dan je lief is.
Mijn goede humeur b.v. en mijn trek in koffie.
Nu wil ik drank, al zit het in een plastic zakje!!! (of was het nou plestik..)
Schijnt geen goede combi te zijn met griepmedicijn, al die vieze schroefdopwijn.

gravatar

Allemachtig Jeettje, u zou in deze toestand eens in het Gelredome moeten gaan zitten. Heer Jeettje in Rosso, gezellig!

gravatar

Ja jee Annie, sorry hoor, dat was niet de bedoeling, maar ik wist niet dat je ziekjes was/bent.
Welke griepmedicijn heb je? Misschien weet ik wel een ontsmettende oplossing: wodka, gin, sjekladebollenlikeur – ik noem maar wat.
Maar die schroefdopwijn valt reuze mee hoor; is een Zuidafrikaans doordrinkertje, reuze aangenaam.

Oh wacht, ik heb een oplossing denk ik: gewoon de wijn invriezen in het ijsblokjesdinges en er dan op zuigen, dat is beter dan die andere zuigsnoepjes, toch?

gravatar

Jeettje wat een goed idee!!
Codeïne (handjevol) mixen met wodka en gluhwein en weg zijn alle klachten. Blij mee!!

De wijnijsblokjes met een half paracetamolletje zijn smerig maar helpen wel.
Neem er zelf vooral ook een paar voor het slapen gaan, preventief. Proost!!

gravatar

Er schijnt nog een manier te zijn om een koutje te verdrijven, maar ik geloof toch dat het gebruik van alcohol -puur voor medicinale doeleinden, natuurlijk- wat minder … eh eh .. belastend is:
http://tinyurl.com/ppxf5ux

gravatar

Man man, DIE heeft het echt zwaar te pakken. Hier valt het wel mee al heb ik daverende koppijn van die huismiddeltjes.

Ook een beetje traag van geest; ik snap echt NIKS van reactie #35 bijvoorbeeld.

Maar goed, nog meer koffie en inderdaad: lang leve de koopzondagen, afgezegde afspraken en thuisgebrachte warme maaltijden.

Denk een beetje aan de lever met al die wijn.
Of eet veel krekkers met pateetjes, grotendeels van lever gemaakt; zo houdt men de eigen lever een beetje uit de wind.

gravatar

Jaja, ik pas op, maar zonet Neelie op tv gezien die weer volgens het aloude VVD recept het had over uitmuntende partijgenoten -die gasten zijn altijd uitstekend, uitmuntend en zeer bekwaam ondanks de puinhoop die ze er van maken- dus dat sloeg een flink gat in de voorraad.

Even naar de winkel zodalijk en dan wordt het: scheur .. verd…, knip .. gulp..verd .. klotsklotsklots ….. gloepgloep … slurp .. brrr .. ahhh …
Ik heb een moeizame verhouding met die 2 liter kartonnen verpakkingen …

En dan wil Trendvolger me nog volgieten met Martini ook, yech.

gravatar

Ja, ho nou, rustig an, geen goed idee om de zondagsrust te benutten om naar het oreren van politici te luisteren; met beeld ook nog….
Bloeddrukverhogend!!

Hou het iig wel bij de Aldi Vonkelwijn; Martini hoe rosso of blanco ook is gewoon smerig… zo hou je mensen wel nuchter maar dat terzijde want toch te laat al.
Martini = smerig, jawel, maar de knoeiboel die het openen van een 2 literpak wijn met zich meebrengt is ook niet gering…
Knippen en in een vaas(je) schenken een idee??

ps: rode wijnvlekken laten zich heel makkelijk verwijderen met Himalayaoerzout. werkwijze net als met die irritant nat geworden pinopotenstreepjessokken.
Succes!!

gravatar

Nou Vitesse, ik wil wel en een hoop andere mensen ook, maar was dachten jullie ervan om de prijzen een goed te verlagen! Als ik met mijn 3 kids wil gaan ben ik 75€ kwijt! Daar komt nog een hapje en een drankje bij dat ook al niet erg goedkoop is! Daar kan ik ook een week mijn gezin van onderhouden, dus kiezen de meeste mensen daar voor. Verlaag de prijzen met de helft en het stadion zit vol!

Reageer
gravatar

Plop … klokklokklok … gloepgloep …. slurpslurp ….. ahhhh ..

en het is pas zaterdag …owwowwowooh … toch maar wat koppijnpiletjes halen straks ..

OMA!!!! het gaat weer eens over voetbal!! Ook een neut?

Reageer
gravatar

In odw krijgen ze het ook niet vol en daar gaan maar een paar honderd man in.

Snap sowieso niet wat er voor die clowns te lachen valt. Zou me eerder zorgen maken dan stukjes over de buren schrijven.

Liever met een paar honderd echte dan duizende neppers.

Reageer
gravatar

I blame Facebook. Hieronder kunt u wat namen van random passanten invullen die vervolgens blauw oplichten omdat ze blijkbaar dit bericht ook dienen te lezen.

gravatar

kan me voorstellen dat je geen suporter wil zijn van buitenlanders

Reageer
gravatar

vitas de A-jeugt van chelsea en de trekpop als nederlander in het doel hahahahahaha

gravatar

Beste Riny,

Als dat zo zou zijn, zit er geen mens meer in de stadions.

gravatar

Erg flauw van De Speld. Iedereen weet dat wij geen aantrekkelijke club zijn. We zijn onze identiteit ook al kwijt. Makkelijk scoren.

Reageer
gravatar

Monikenhuize kwam ik altijd graag daar zat een goeie Chinees in de buurt met om 11:00 op zondag al loempia’s en bier. Voor het combiregelingentijdperk.

gravatar

Beste JNWLWK,

Monnikenhuizen, daar reed ik wel eens voorbij, maar dié Chinees is niet meer. U mag dus van geluk spreken.

gravatar

Nou Trendvolger, ik kan me herinneren bij die Chinees dat een maatje van me ineens acuut naar het toilet moest na het nuttigen van een ontbijtloempia met bier, dus dat is dan ook weer verklaard.

gravatar

Beste Theo, als scoren zo makkelijk is, waarom doén ze dat dan niet? Moet je niet De Speld de schuld van geven, da’s heel onsportief.

gravatar

Een ontbijtloempia, dat klinkt toch beter dan participatiemaatschappij.

gravatar

Lachen, bij vitesse gaan kijken en in nijmegen gaan stappen met je vitesse shirtje, hoop wel voor hem dat ie de goede trein pakt, anders komt ie bij het verkeerde stadion uit, de nep supporter.

Reageer
gravatar

Plop … klokklokklok … gloepgloep …. slurpslurp ….. ahhhh

Heeje, jongens …. blijft dat zo? Hou een beetje rekening met me, anders wordt het een duur weekend voor me …..

gravatar

Hij zal in ieder geval de trein naar het Oosten weer moeten nemen, als ze die laten rijden dan.

gravatar

Plop … klokklokklok … gloepgloep …. slurpslurp ….. ahhhh

Zo, nounou, het gaat weer wat; bijna verslikt van het lachen.

Enne, het is tieft op, dat zeggen we tenminste in beschaafd Rotterdams.

gravatar

Jeettje, nou niet het hele weekend gaan drinken, slempen, pateëen, krekkeren en kazen; ook slecht voor de bloeddruk…

Ziehier de macht van de medicijnenlobby, ze sponsoren een stukje in de Speld, achterover geleund kan eenieder op de meest ehmmm… aparte, soms ietwat naïve reacties wachten. De bloeddruk van de lezer gaat stijgen…

Duurt dat te lang zetten ze een Noord-Afrikaanse Filosoof i.r. in om de bloeddruk te beinvloeden.
Dat gaat ver ja, Michael Moore zou hier eens in moeten duiken..
Je moet als lezer wel bloeddrukregulerende medicijnen slikken om de vrede in huis te bewaren.
Het is immers pas vrijdagavond…. (godzijdank woon ik alleen en haat voetbal, mij boeit het niet, lekker hoor!!!)

‘Tieft op’ is dan weer wel een goede keuze v.w.b. de bloeddruk, beter dan Opzouten.
In Den Haag gebruiken we de term ook wel, naast het Haagse &^%$#@ gekkenhuis!!! Met T op het eind uiteraard.
Tenzij we het over zuiver Himalayazout hebben natuurlijk!
Oer-Himalayaopzoutsodemieteren kan geen kwaad, i.t.t. voetbaldrop, ja, juist de zoete variant.

Maar ik heb een gut-feeling dat Blije Pipo’s dat niet zo snel zullen roepen..

gravatar

Beste Annie, wat dacht je van warme worst? In Den Haag duurt dat bij veruit de meesten met dergelijke bloeddrukwaarden hooguit een kwartier, de rest is van nature niet lekker, vervolgens is de lucht op en zakt men rustig achterover, en gaat over tot de orde van de dag. In het Gelderse neemt men daar een etmaal voor. Heer Jeettje, het lijkt erop dat ook u wat Haags bloed in de aderen heeft stromen, gelet op de wijze waarin u de situatie tracht te overzien. Overigens, op jullie gezondheid! Plop! Ik verneem u reactie graag morgenavond; dat dan weer wel.. ; -)

gravatar

Wat een slecht, niveauloos, flauw stuk, meneer Brandenburg. Jaloezie blijkt weer eens een slechte raadgever. Misschien is het verstandig om in Londen een schrijver te charteren die wél een humoristisch verhaal kan maken?

Reageer
gravatar

Ik vond het anders een hartstikke leuk stuk. Heb me zo vermaakt dat ik zelfs al het commentaar lees.

Wel zielig dat er mensen zijn die het serieus nemen…

gravatar

Davidson heeft zich in nijmegen verdiept, terwijl hij wordt gehuurd als vitrssesupporter in Arnhem…. Wellicht de meest rare zin die ik ooit gelezen/getypt heb, het klopt van geen kanten hahaha

Reageer
gravatar

Ik kan het moeilijk verkroppen dat Ajax continu zelf zijn fans moet opleiden en Vitesse gewoon een blik supporters open kan trekken middels één belletje naar het hoofdkwartier in Londen.

gravatar

dabk u fred, ben al die zeurpieten die mijn bestaan ontkennen onderhand wel zat…over de echtheid van de Speld wil ik nog wel discuseren met u..hoe echt is iets waarbij er op uwe schrijfsels daadwerkelijk gereageerd word ipv het (samen met de wortel) te vervangen voor peper- en noot-loze pepernoten en vervolgens het schrijfsel te negeren?

gravatar

Ze zingen ook altijd geel en zwart zijn onze kleuren, dus het wordt tijd om je onderbroek weg te pleuren

groeten uit Rotterdam

Reageer
gravatar

Er wordt weer helemaal voorbijgegaan aan de mensen die naar de GelreDome gaan voor hun rust.

Reageer
gravatar

Dat komt juist omdat de supporters niet goed opgeleid zijn.
Ze kennen slechts het refrein, Vites! Vites! Vites!
Maar wat te denkenvan het legendarische 43e couplet:
Een houten poot, een houten poot.
Is waar hij de bal mee schoot.
Maar het netje dat stond strak
Want hij schoot hem in het dak.
De keeper had geen schijn van kans,
Ja, zo hard schiet onze hans,

Vites!! Vites!! Vites!!

Ik bedoel maar..

gravatar

Henk, ze zouden het weggegooide geld aan mensen met grote armoede moeten geven.
Wel jammer dat ze dan geen grote armoede meer hebben en weer gewoon moeten betalen….
Ingewikkelde materie zo op de vrijdagmiddag!!

gravatar

Plop … klokklokklok … gloepgloep …. slurpslurp ….. ahhhh

Zo, het gaat weer een beetje; kaasje, krekkertje, pateetje d’erbij, is
gezonder dan een bloeddrukpilletje.

gravatar

De meeste liedjes komen bij ons vandaan in de begin jaren 90 natuurlijk zegt elke club supporter nee dat is niet waar wat lul je .maar zie de geschiedenis of kijk het maar ff na.

gravatar

Grappig stuk. Wat ook grappig is, zijn de reacties van de zuurpruimen uit Nijmegen. Ze vergeten dat wij meer toeschouwers hebben maar allee een groter stadion.

Reageer
gravatar

Reacties van zuurpruimen uit Nijmegen?
We lachen ons hier in Nijmegen juist rot.

gravatar

Zou ook nog wel eens een kwaliteits-injectie voor het oranje-legioen kunnen blijken te zijn. VI-baas Johan Derksen vindt het maar niks: “je had die lege stoeltjes ook kunnen vullen met bel-chinezen”!!

Reageer
gravatar

Als eerste gaat men op een vier weken durende trainingsstage op Papendal, inclusief een rondleiding door de stad e.o. met gids Karel Aalbers. Na de met een goed gevolg afgeronde cursus ontvangt men het certificaat: “I am a Vitessenaar”, welke feestelijk wordt uitgereikt tijdens een afsluitend etentje bij De Haphoek in de Roggestraat. Tjakka!

Reageer
gravatar

Ik snap dit wel. Natuurlijk is het niet de goedkoopste oplossing. Maar zo haal je wel kwaliteitssupporters binnen. Die zijn een schaars goed in Arnhem.

Reageer
gravatar

Nu we toch steeds meer met kunstgras gaan werken kunnen we toch ook plestik supporters met ingebouwde luidsprekers op de duizenden lege stoeltjes zetten? We kunnen anders ook de lege stoeltjes wegzetten zodat die niet meer te zien zijn! Het is allemaal zo makkelijk als er een werkelijke wil is!

Reageer
gravatar

Ik ben benieuwd waar hij opgesteld wordt. Rij 12 stoel 43 is al jaren bezet door Benno Gerritsen. Een rasechte Vitesseman in hart en nieren. .

Reageer
gravatar

Ik zou er om lachen als het niet diep triest was. De klupliefde is ver te zoeken in Arnhem. Lachen aan de zijlijn, dat kunnen ze. Ben zelf een tijdje regelmatig in Amsterdam geweest, daar gaat het er heel anders aan toe. Zo hebben ze daar niet één maar drie vogels rondvliegen. Net dat stapje extra.

gravatar

Ja maar odw is ook om te lachen