Verwaarloosde vrouw aangetroffen bij katten

Vrouw leefde tussen haar eigen uitwerpselen

De politie heeft een verwaarloosde vrouw in beslag genomen bij veertig katten in Zaandam. Volgens de politie was de vrouw ziek en hongerig, leefde ze tussen haar eigen uitwerpselen en zat ze de hele dag binnen.
De politie kwam de situatie van de vrouw op het spoor omdat buren van de katten klaagden over stankoverlast. De vrouw zal worden gesteriliseerd, waarna een nieuw onderkomen voor haar wordt gezocht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zou iedereen voortaan willen stoppen met de pogingen minstens net zo grappig te willen zijn met hun reactie als het nieuwsbericht waar men op reageert? Lees het, glimlach, en laat die meeliftende reacties liever achterwege. Dank.

Reageer
gravatar

Sorry, voor mijn reactie. Is dit humorloos genoeg, want voor geen goud wil ik leuker zijn of lijken dan de Speld, toch ?

gravatar

Maar wat is er met die katten gebeurd ? Die hebben toch wel een fikse boete voor mensenmishandeling gekregen ? En een verbod om de eerste 3 jaar een huismens te nemen, of zo ?

Reageer
gravatar

Is dat niet het stulpje van de familie Flodder, op die foto? Ja dan zou het bericht nog wel eens kunnen kloppen ook.

Reageer
gravatar

Dat u lol heeft is prettig voor uw huisgenoten maar hier is het toch gebruikerlijk een inhoudelijk iets sterkere reactie te geven. U zou kunnen beginnen met ‘ha ha, eerst moest ik wel lachen tot ik besefte dat …’ En dan aanvullen met een observatie die zowel de werdegang van het tijdsgewricht als de functie van de ironie in het huidige discours belicht.

gravatar

@ir. J.P. Stuitelkraaf,

U vergeet het hier geldende adagium de eigen observatie in context te plaatsen middels een socratisch zelfinterview opdat de lezer de tekst kan wegen op zijn meritus binnen het sociaal-cultureel verwachtingenpatroon van de schrijver.

gravatar

Heren toch. LOL is nu eenmaal toegestaan. Niet voor niets meldt de Speld “Elke mening telt. Juist nu.” Wel is het zo dat Kristel in het kader van zowel enige zelfreflectie, als ook consistente communicatie met medegebruikers van dit forum, uit eigen beweging een additie op de geborneerde exclamatie “LOL” had mogen toevoegen. Die slag is dus eenduidig aan U, Ir. J.P. Stuitelkraaf!

gravatar

Zwerfvrouwen moet je ook niet binnenshuis houden. Wie weet wat voor ziektes ze bij zich dragen. Ik heb er ooit eentje gehad, maar die kwam niet verder dan de keuken. Ze lijken zo aaibaar en schattig als ze jong zijn. Maar eenmaal volwassen komt hun ware aard toch boven en zijn ze niet meer te vertrouwen. Uiteindelijk heb ik haar verkocht op een stenenbeurs. Aan een Iraniër.

Reageer
gravatar

Steriliseren? Een stoma lijkt me een meer voor de hand liggende oplossing. En ik vind dat die katten hier niet mee weg moeten komen.

Reageer
gravatar

Geniaal, vleesetende planten! Ik ga er meteen een paar honderd bestellen. Die zullen niet klagen over de smaak.

Wij hebben alle diersoorten al geprobeerd, maar zelfs de honden lusten er geen brood van. Leeuwen lusten nog wel eens een christen, maar die krijgen vaak verstoppingen van de zwarte kousen.

gravatar

Wij vreesden het al: de kat die haar kocht, miauwde destijds al verward, en ze begreep niet waar een vrouwenbak voor dient. De zak met grit vergat ze mee te nemen, die heeft een attente kater later voor ons bij de katten bezorgd. Later hoorden wij, dat ze dat grit aan de vrouw hebben gegeven als voer.

Een paar dieren in de winkel vonden dat ik de mensenbescherming moest bellen, maar dat vonden mijn chef en ik een te grote inbreuk op de privacy. Doe je dat te snel, dan heb je zo de vrouw in de gordijnen. Jammer, denk ik achteraf. Maar als de mens verdronken is, dempt men de gootsteen.

Ik heb er altijd moeite mee als huisdieren zeggen, dat ze meer van mensen houden dan van dieren, omdat je dieren niet kunt vertrouwen. Behalve als een papagaai dat zegt, want zo’n vogel kun je dat niet aanrekenen.

Reageer