Koloniepetitie


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Niet elke zwarte is geschikt voor Zwarte Piet. Mijn vriendin is daar echt veel te dik voor. In Afrika was ze veel minder dik. Met heel véél moeite zou je haar in een schoorsteen kunnen mikken. Maar je gaat haar er helemaal NOOIT meer uitkrijgen.

Onlangs heeft er een Zuid-Amerikaanse Piet 29 dagen in een schoorsteen doorgebracht. Enkele dagen te veel zo bleek. Er zijn leukere manieren om te gaan. Het is de beste manier om het alarmsysteem te omzeilen dat wel. Ocharme.

Ik vraag me af of hij onderste boven dan wel rechtop teruggevonden werd?

Reageer
gravatar

Aangezien de republikeinse regering zich niet aan de gemaakte afspraken houdt en het gevaar dreigt dat er massavernietigingsmiddelen worden ingezet, overweegt de regering Rutten, gezien haar verantwoordelijkheid t.o.v. de inlandse bevolking politionele troepen in te zetten op Java.

Reageer
gravatar

Ik mag bidden dat het nog niet te laat is voor onze prachtige Veenkoloniën. Anders zie ik mij genoodzaakt de stoute klompen aan te trekken om hoogstpersoonlijk de Vlagtweddese monumentale plaggenhutten te verdedigen!

Reageer
gravatar

Henk, dat valt me toch tegen van je. Vlagtwedde valt niet onder de veenkolonien. Ook hiermee sla je de plank weer mis!