Sabia levert bewijs affaire Sylvie

Engizek vindt interventie noodzakelijk

Sabia Engizek vindt dat er een interventie moet komen in het leven van Sylvie van der Vaart, naar aanleiding van de vele keren dat zij haar man Rafael bedroog. “Morgen, komend weekend of volgende maand”, stelt Engizek.

Engizek betichtte Van der Vaart al eerder van het hebben van affaires en presenteerde vandaag via Twitter ook bewijs: uit satellietbeelden van Hamburg blijkt dat de afgelopen jaren vele mannen de slaapkamer van Van der Vaart in zijn gegaan.

Volgens Engizek is het tijd voor actie: “De publieke opinie heeft een rode lijn vastgesteld. Nu die is overschreden, moeten daar consequenties aan verbonden worden. Het is niet mijn doel om haar te verdrijven, maar er moet wel een signaal afgegeven worden.”

Sabia Engizek is op dit moment in gesprek met bondgenoten over de te volgen strategie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom bemoeit iedereen zich met Sylvie!!!
Hebben jullie geen eigen leven? Laat Sabia haar tijd in haar eigen kinderen steken die ze zo vergeet!!
Rafael dump die engezak (enigzek)
Sylvie blijf trots als altijd Niemand kan jou breken, focus je op je zoontje en fuck Sabia Golddiger…….

Reageer
gravatar

Nou Joan, om Sylvie nu meteen weer als lesbienne neer te zetten die nu moet focussen op haar zoontje en tegelijkertijd Sabia Golddiger (heet ze echt zo?) te f*cken is ook weer wat overdreven…

Laat haar zelf bepalen met wie ze knuffelt en als je het mij zou vragen zou ik pas aan het f*cken slaan als het kind slaapt of elders is; Sabia kan best even wachten, de roddelpers slaapt nooit en zelfs jij, als kennelijke vriendin van Sabia bemoeit zich publiekelijk met hun prille sexleven…
(ik wist er niks van joh!! wel leuk om te lezen, geen idee dat ze ook van de damesliefde was, ik dacht das een hetero voetbalvrouw met vele vriendjes waar haar man niks van wist, dom he?)

Maar toch: Niet aardig van je, wat heeft Sylvie jou aangedaan dat je haar zo natrapt?

Dat mens breekt vandaag of morgen… dit soort berichtjes; op bevelende toon zijn killing besef je dat wel? (focus op hem, fuck haar..) bah!!

gravatar

Geen rustig uurtje meer voor Sylvie sinds ze als ZZ-peester voor zichzelf begon. Volgens Sabia zit die arme Sylvie nu als slaapkameridool 24/7 in de spits, slechts gekleed in heur Hi-Ha-Hunkermöller-outfit: voor Sylvie is het nu als in het barre pré-Rafaëlitisch tijdperk: erop of eronder. Wham, bam, thank you Ma’am. Sic transit Gloria.

Reageer
gravatar

Hadden we maar gemengde teams; als Van Gaal dan oog voor de realiteit zou hebben, zou hij Sylvie en Sabia als links- en rechtsbuiten opstellen; die meiden scoren in alle standen en aan de lopende band. Van der Vaart is recent de selectie ontvallen door een hamstringblessure, maar waarom horen we niets meer van Khalid Boulahrouz? Speelt die alleen nog als invaller in blessuretijd, één-tweetjes met Sylvie?

Reageer
gravatar

Vrouwen??!!
Maar daslogisch

Reageer
gravatar

Die Sylvie is anders wel een lekkere meid met alles d’r en d’raan. Vindt u ook niet, oom Viesman

gravatar

Jawel Pol,

Dat heb jij nou eens goed gezien, maar daar kan eigenlijk iedereen wel opkomen. Ik was er in ieder geval al ingekomen.

gravatar

En oom, ook naar bevrediging klaargekomen?

gravatar

Drommelse Viesman,

Heb je wel een kapotje gebruikt om onheil te voorkomen? Je weet maar ooit nooit niet met zo’n mannenverslindster.

gravatar

Geweldig artikel
Tjeempie, ik zit nog bij te komen, wat een emoties allemaal!!
Ken wel janken. *&^%$#@ wijven allemaal daaro…

Zit trouwens wel goed in mekaar allemaal, Sylvie zal zeker meteen doorklikken naar het gerelateerde nieuws, allemaal boeiend en ter zake doende me dunkt! Omdat ik niks te doen heb ff een copy pastje van de suggesties die geboden worden als after-artikel-care:

Gerelateerd nieuws

‘Ik laat me graag naaien’ (Viva)

Waarom u tóch dikker wordt

Hartekreet: ‘Moet ik hem een minnares gunnen?’

Pas op, zo lijk je ouder! (op Styletoday.nl)

Kankersymptomen die vrouwen niet herkennen

Voor ze dat allemaal gelezen heeft is ze allang vergeten dat ze ooit een vriendin had. Laat staan een man en laat staan.. nou ja lamaar.

gravatar

Zinvol daar maar eens een snuffelrat op af te sturen.

Reageer
gravatar

#2 MADAME DE POMPADOUR, Sorry dubbel.
Herintredend rechercheur en speurneus Hero Brinkman dan?

gravatar

Die dikke (van) Das zou ook een goede zijn, hij zit immers de laatste jaren vaak bij de Boulevard van RTL rond te snuffelen en tekst met uitleg te geven over zeer interessante zaken die ons allemaal aan het hart gaan.

gravatar

Margootje, Mw. Sabia stelt wel hoge eisen aan afwerkplekken hoor!

gravatar

Helemaal mee eens. Als ze overigens zonodig met modder wil gooien, heb ik een alternatief: modderbadgevecht! Levert gegarandeerd spectaculaire tv-beelden op.

gravatar

Ja, en het is ook zo erg voor de kinderen. En ze blijven maar olie op het vuur gooien.

gravatar

Beseft Sabia niet dat ze hiermee Rafael behoorlijk te kijk zet en als zij een fatsoenlijk persoon was niet aan het bedrog had meegewerkt, dus zichzelf ook behoorlijk te kijk zet. Waarom zou ze dit allemaal aan de grote klok willen hangen? Wie zou haar ooit kunnen vertrouwen? Rafael, als Sabia dit inderdaad allemaal openlijk vertelt, want wie weet wat hiervan de media verzint, wordt aub wakker en ren zo snel mogelijk weg.

Reageer
gravatar

Beste Cathy, dat u de betrouwbaarheid van “de media” in twijfel trekt daar kan ik inkomen, maar wilt u onze mediale rots in de branding daar wel buiten laten ? De Speld publiceert het, dus het is waar.

Dat Sabia nu haar verantwoordelijkheid neemt door een interventie voor te stellen, getuigt alleen maar van karakter. Zij heeft het beste voor met Sylvie, en stelt zelfs haar relatie met Rafael daarvoor in de waagschaal. Een vrouw met ballen!

gravatar

Ook hier, geachte Cathy, dient het woord media gevolgd te worden door een meervoudsvorm van het werkwoord. Dus: de media verzinnen i.p.v. verzint!

gravatar

Dat lijkt mij een lastige situatie, zoeken deze raketten automatisch hun weg? Dan adviseer ik Sylvie om een kuisheidsgordel om te doen zodra het offensief start. Echter, gezien de verhalen, denk ik dat Sylvie niet weet wat dat is…

gravatar

Bondscoach Van Gaal neemt niet Raf, maar topscorer Sylvie mee naar het wk volgend jaar. “De kans is groot dat die hattricks gescoord door Platini in ’84 met haar uit de broeken wordt geschoten,” aldus Van Gaal.

Reageer
gravatar

Helaas verkeerde sat-foto, Sylvia woont in Eppendorf en niet in het Karo-viertel naast de uni zoals hier afgebeeld, ongeveer 2 km noordelijker had de pijl moeten staan!

Reageer
gravatar

Ik denk dat Sabia eerst bij Washington moet aankloppen met verklaringen van de mannen die hun kruid hebben geschoten in de slaapkamer van Sylvie. Om zo aan de wereld duidelijk te maken dat alleen zij het enige en juiste bewijs hebben. Dan denk ik dat Merkel meegaat en een stel Engelse troepen stuurt om inval te doen in de woning van Van der Vaart. Echter moet ze hierbij oppassen dat ze geen conflict met Frankrijk krijgt als ze de (ex-)vriend van Sylvie aantreffen in de woning.

Reageer