Bijna-bloot-ervaring

Hier meer Argibald


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is een heftige ervaring en ik kan uit eigen ervaring zeggen dat je er een ander mens van wordt. Zeker als je voor een moment ook écht bloot onder blootgenoten geweest bent. Voorheen was ik zo iemand die bij alle enigszins aantrekkelijke dames de kleren van het wulpse lijf dacht. Na een aantal bloot-ervaringen in diverse sauna’s sta ik totaal anders in het leven. Bij de meeste dames dank ik tegenwoordig God op mijn blote knietjes dat ze alles decent bedekt houden.

Reageer
gravatar

Beste archibald, geweldig dat jij je bijna bloot geeft. Ik denk dat jij je helemaal moet bloot geven om wat meer reacties te ontvangen! Zeg maar open en bloot!

Reageer