Al Qaida eist aanschaf Fyra op

Nederlandse Spoorwegen slachtoffer terreurorganisatie

Terreurbeweging Al Qaida heeft in een videoboodschap de aanschaf opgeëist van alle Fyratreinen in Nederland. De NS reageert opgelucht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben nu bezig met een zaak…..!!
Naar verluidt zou deze zelfde groep bezig zijn met het aanschaffen van heel veel blaadjes en daarmee het Nederlandse OV over een maand of twee weer helemaal in het bos sturen

Reageer
gravatar

Wel een mooie actiefoto van die Fyra trouwens; die geweldige indruk van pure onversneden snelheid waardoor de verf er bekant vanaf gewaaid is, de ontembare en onvergankelijke kracht die de trein uitstraalt, magistraal in één woord.

Reageer
gravatar

Disclaimer? Wat is dat? Als je hier iemand verrot scheldt kan je een dis claimen (net zoals je een aanschaf kan claimen)?

gravatar

Neem aan dat RampsaldoBreda gewoon de Italiaanse tal van Al-Qaida is.

Reageer
gravatar

Da’s niet zo handig van ze. Er is een terreurorganisatie welke nog groter is dan Al Qaida, en dat is de NS zelf.

Reageer
gravatar

Gebruiken ze daar dan zelf ook die Fyra voor? Dan krijgen ze waarschijnlijk dezelfde snelheid en stiptheid als onze NS. Wat betreft de onopvallendheid: ik denk dat we ze bovengronds nog kunnen horen met al die afvallende onderdelen.

Reageer
gravatar

Nog niet bevestigde berichten melden tevens dat Al Qaida reeds ver gevorderd is met een internationaal ondergronds netwerk van hoge snelheidslijnen die zullen worden ingezet om de strijders snel, stipt en onopvallend te kunnen verplaatsen.

Reageer
gravatar

En eveneens claimen ze alle koperdiefstallen, aanrijdingen met een persoon, gebroken bovenleidingen, niet-geplande werkzaamheden, spoorwijzigingen, de winterdienstregeling, het verdwijnen van het grote bord op Utrecht Centraal en het dubbele instaptarief van de OV-chipkaart.

Reageer
gravatar

Jaja, ze kunnen wel van alles claimen maar het feit dat je twee torentjes in New York kan vernietigen maakt nog niet almachtig. Er is blijkbaar een nog machtigere organisatie want om dit soort logistieke rampen te veroorzaken moet je toch echt over meer en betere middelen beschikken…

gravatar

Dan weet Ansaldobreda ook waar ze nu de rekening naartoe kunnen sturen. Zou de Fyra beter gedijen in Jemen? Bij gebrek aan een spoorweg kan ie altijd nog als Geitenhok fungeren.

Reageer
gravatar

Ansaldo en Breda gaan uit elkaar. “Het spoor loopt helaas niet altijd zoals verwacht. Dit is een heel ingrijpende en verdrietige wending.”
Naar verluidt is Ansaldo in Drachten gesignaleerd, alwaar de trein op een station wacht.

gravatar

Gaan ze nu ook alle extra kosten betalen?

Reageer
gravatar

Serieuze mensen zijn voor hun serieuze portie serieuze berichtgeving niet afhankelijk van iets als 538 copycats en gebruiken geen modieuze hashtags om aan te willen geven dat ze ‘erbij’ horen.