Veel nieuwe leden voor homogemeenschap

Geaardheid populair dankzij media-aandacht

Dankzij de media-aandacht is het aantal leden van de homogemeenschap de afgelopen weken meer dan verdubbeld. Het groeiende ledental gaat vooral ten koste van de heterogemeenschap. Het lidmaatschap van de homogemeenschap wordt ook aantrekkelijk gemaakt door interessante kortingsacties en welkomstgeschenken als een iPad.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op de foto een momentopname uit de kleedkamer van de tweede generatie Village People. Let vooral op de actuele uitbreiding van het spectrum beroepen en ethniciteiten: een voormalig bermbom-expert van de Taliban en belijdend lid van de Moslim Broederschap. Hij is in speciale opdracht van Ayatolla Ali Khamenei undercover gegaan in de Amerikaanse homobeweging om daar de ‘wortels’ van het Amerikaans imperialistisch kapitalisme te bestuderen.

Reageer
gravatar

Anderzijds is een lidmaatschap van een fatsoenlijke homoclub maatschappelijk minder schadelijk dan een lidmaatschap van een bekende motorclub, in ieder geval een ecologisch meer verantwoorde carbon-footprint. Verder wordt op langere termijn fundamenteel iets gedaan aan de mate van overbevolking: niet elk homopaar adopteert een kind. En bedenk: het is door banken en politiek, niet door potten en poten, dat een land wordt ziek en gaat naar de kloten.

Reageer
gravatar

Ook ik overweeg ernstig toetreding tot dit machtige regime. If you can’t beat them, join them, zoals een oude Chinese wijsheid luidt. Het enige dat me nog tegenhoudt is de muziek. YMCA, I feel love en I Will Survive.. over mijn lijk.

Reageer
gravatar

Na jaren gedwongen sex te hebben met vrouwen ontdekken mannen nu de voordelen van Homo.
Tot voor kort was het heel gewoon om bij Homo behandeld te worden.
Veel van mijn collega’s hebben Homo, en lopen daar al jaren onbehandeld mee rond.
Behalve belastingtechnische voordelen heeft een Homo patiënt veel meer voordelen.
Migraine bijvoorbeeld, sinds ik sex moet hebben met een vrouw, god wat kunnen ze zeuren, 24/7

Reageer
gravatar

Dit soort bezuiniging kan ik van harte toejuichen. Deze vier mannen hadden voor het wassen van hun overhemden in de wasserette ook elk een eigen machine kunnen gebruiken.

Reageer
gravatar

Dat men in Hollandski homo kan worden door simpelweg lid te worden van een homogemeenschap is een teken van de enorme decadente ontmenselijking (“homoseringski”) van dat kikkerlandje. Ik heb daarom als democratisch gekozen dictator – met 118 % van de stemmen – besloten om een boycotski in te stellen tegen het bezoek van mijn onderdanen aan het Amsterdamse Boski.

Vladimir Vladimirovitsj Poetin

Reageer
gravatar

Dat loopt elkaar ook maar achterna. Vroeger was homo zijn iets exclusiefs, nu begint het een volkse rage te worden.

Reageer
gravatar

Het is ook te zien op de foto dat kaalheid een pre is voor het homo zijn. Nu ik kaal heet, ben ik dan ook gelijk homo?? Of dien ik dan ook een tatoe te laten zetten? Of die ik en kaal te zijn en een tatoe te hebben en een zonnebril op? Vragen, vragen, vragen…

Reageer
gravatar

Door alle publiciteit wil mijn dochter nu ook een homo. Weet iemand waar je ze kan kopen?

Reageer
gravatar

A propos, wat wordt er precies gekort met die acties?

Reageer
gravatar

Wat nogal misleidend is, vooral vanuit de homogemeenschap, is die gratis iPad. Dat welkomstkado is namelijk enkel voor nieuwe mannelijke homo’s, voor lesbiennes is het welkomstkado een iPod.

Reageer