Atletico Madrid tekent contract van vijf jaar bij Cristiano Ronaldo

Overname logische stap voor clubcarrière

Real-spits Cristiano Ronaldo heeft Atlético Madrid vastgelegd voor een periode van vijf jaar. Met de transfer zou een bedrag van 50 miljoen Euro gemoeid zijn. De Madrilenen noemen de overgang naar Ronaldo ‘een logische nieuwe stap in de clubcarrière’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lieve Oma,

Vroeger hield u nog zo van mandekking, dat u bijzonder populair was onder voetballers. Heeft het er mee te maken dat u uiteindelijk bent getrouwd met een wielrenner wiens zaakje tijdens iedere koers zo gekweld werd, dat hij tot lange tijd daarna niet tot dekking in staat was?

gravatar

Dat is echt leuk, een artikel lezen en werkelijk geen idee hebben over wie het gaat, wat er satire aan is, kortom gewoon een groot niet begrijpen.
Zal ik dan navenant reageren en briesen: het is belachelijk wat die voetballers betaald krijgen, wie die mensen op reactie 3 zijn en sinds wanneer zit een speler aan een club vast André op 2?
Ik begrijp er echt niks van, het artikel niet en de reacties dus….

Nee, ik hou mijn kop dicht ook.
Vast weer iets wat iedereen weet en zo laat ik dan mijn onnozelheid wel heel erg blijken. Ik knik en hmmmm maar een beetje mee, tismewat allemaal… toch, dat toch wel?

Nou maar hopen dat ik mijn non-reactie niet geplaatst krijg..

Reageer
gravatar

Krijg de tandjes, je kunt niet eens een reactie verbeteren of aanvullen – zielig.

Goed wat ik wou aanvullen:

Heb je er al een? Ik weet het verschil tussen stuurboord en bakboord. Maar dan moet wel het stuur niet in de midden zitten, anders vergis ik mij.

gravatar

@Jeettje Voor landrotten zoals U hebben wij een handig foefje bedacht: Stuurboord is groen (dat is ook de veilige kant want je moet altijd stuurboord wal houden) en bakboord is rood. Waarom dit bakboord heet is mij na 30 jaar beoefening van de watersport nog steeds een raadsel. Maar ook omdat de Engelsen het hebben over Portside als ze bakboord bedoelen. Wat moet men dan doen als men de andere kant op vaart en toch naar de haven wil? vragen dus…

gravatar

Aha, dat is duidelijke taal!

De buitenspelval is voor homo’s zonder roze pakje heb ik me laten vertellen, homo’s mogen eigenlijk helemaal niet voetballen maar doen het toch.

Het zal wel gaan om de bedragen die er aan zwijggeld betaald worden voor het geheim houden van hun sexuele geaardheid…
.
Stuurboord en bakboord wist ik ook, dat dan weer wel!

Tsja, niet mijn sport, ze kunnen nergens tegen en vechten graag desnoods tot de dood erop volgt; haten alles wat geen bier drinkt, je zou bijna zeggen zoals ik al jaren doe: de frustraties lopen weer eens hoog op, het lijken wel kijvende wijven, al die voetballers wel te verstaan.

Nu heeft een andere mij totaal onbekende nederlander op tv hardop gezegd hoe hij erover denkt. Homo’s: dat moest niet mogen in die edele tak van de sport.
Lekker retro dus; opvattingen uit de jaren ’50, waar vind je dat nog?
Bij het voetbal.
De kranten hebben weer wat te schrijven vandaag, ik ben helemaal bijgespijkerd!!

Goed artikel dus, toch, kennelijk. Of niet en ben ik nog dommer? Het zij zo..

gravatar

Bakboord, dat wist ik dan wel weer: dat is waar je het zeil moet halen, zo simpel is dat, Van Bralhuysen. Een walkapitein uit Hoek van Holland heeft mij dat eens haarfijn uitgelegd, maar om een Rotterdammer nu uit te kreten voor landrot gaat weer wat te ver: bij en in de havens opgegroeid en gewerkt, dat kan dus niet waar zijn.

Groen en rood: handig als je kleurenblind bent … gelukkig ben ik dat niet, maar toch ..
Of mogen kleurenblinden niet varen net zoals homo’s niet mogen voetballen, zoals ik net lees?
Zul je allebei zijn, zeg.

gravatar

Hoorde laatst dat spelers als Ronaldo, Messi, Iniesta, Neymar, Bale en Casillas in samenwerking met het IMF een fonds wilden oprichten dat garant staat voor de Spaanse bankenstelsel. Dit om hun clubs overeind te houden.

Reageer
gravatar

Voetbalt Ronaldo nog altijd? Na zijn hoogtijdagen bij PSV en het Braziliaans elftal in de jaren ’90 ben ik hem een beetje uit het oog verloren

Reageer
gravatar

Nee, ik geloof het niet, in 2002 gestopt geloof ik. Nu is die met een of ander model getrouwd en ligt die constant op het strand.