EU organiseert benefietoorlog voor Syrië

Rusland ziet meer in benefietdialoog

De Europese Unie gaat de slachtoffers van het geweld in Syrië ondersteunen met een grootschalige benefietoorlog. Met ‘Life Raid 2013’ verwacht de organisatie miljoenen euro’s op te halen. Wereldwijd is steun toegezegd aan het project, waarvoor het startschot op 8 juli in Damascus zal klinken.

Voorzitter van de Europese Raad Herman van Rompuy verwacht een hartverwarmende militaire interventie die zeer winstgevend wordt: “Met het plunderen van landelijke gebieden in Syrië hopen we de eerste dagen alvast een mooie startopbrengst te realiseren. Op de lange termijn willen we nog meer geld binnenhalen door de gasvelden en oliehavens in het hele land te veroveren.”

Een gedeelte van de opbrengsten van Life Raid 2013 vloeit terug naar de Syrische burgers, belooft de EU-president: “De organisatie van zo’n benefietconflict kost behoorlijk wat, maar met het resterende bedrag gaan we zeker enkele basisscholen bouwen. Uiteindelijk gaat het niet om het geld; we willen met deze oorlog vooral aandacht vragen voor de mensenrechtensituatie in het door geweld verscheurde land.”

Rusland heeft zijn zorgen uitgesproken over het evenement: “Wij zien meer in een benefietdialoog, desnoods in combinatie met sancties voor het goede doel”, aldus een Russische diplomaat.

De Verenigde Staten hebben wel hun medewerking toegezegd aan Life Raid 2013. Als line-up zijn inmiddels al 16 vliegdekschepen, 50 tanks, Beyoncé en een groot aantal apaches vastgelegd. Van Rompuy zegt dat het daar voorlopig bij zal blijven: “We willen voorkomen dat het te grootschalig wordt. Het hoeft geen benefietgenocide te worden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Onze jonge generaties compenseren hun lage geboortencijfers al met grote vaardigheid in de vele shootergames die ons van over de oceaan bereiken. Lekker hersenloos en wezenloos schieten met de computer en straks hersenloos schieten op scholen en op andersdenkenden. Dat is wat anders dan slachtoffers van scheldpartijen. Binnen twee generaties net zo dom als Yankees die al triggerhappy uit de baarmoeder rollen. Nog één stap verder en we gaan allemaal op kindercrèche en kleuterschool al aan de zelfgebreide bomvesten en zachte bermbommen. Dan dooft vanzelf het licht der beschaving. Sauve qui peut.

Reageer
gravatar

Gopper geniaal. YES! Economisch gezien wijze woorden. Inzetten maar. Zo gaat dat op de aandelenbeurs. Oorlog is handel. Met complete kijkcijfers.

De oppositie wil een dialoog? Geef ze die. Wat mij betreft in de trailer van dit event een treffen met Woorden EN Wapens. Fair Game of gewoon een vrij gevecht? Misschien mogen we daar over stemmen.

Paul gaat voorop op T.V. en de betaalslaven zingen: `Laat de Leeuw…`. Alsjeblieft, deze man wil je niet naakt zien!

Reageer
gravatar

Beste Geert.
Sinds wanneer zorgt u voor de rechten voor Iran ( benefietoorlogen )
U lijkt Wim Kok wel, op de barricade in de jaren 80 en nu op de pof in Brussel.
Ik stel voor een nieuwe lijer voor de PVV.
Was getekend Drs Hans Janmaat, de enige echte

Reageer
gravatar

Knettergek idee, met de huidige crisis.
Hoeveel gaat dit dan niet wel kosten.
Wat zal onze eigen gebreide Geert hier wel niet van zeggen ?
PVV zal hier kant en klaar tegen zijn, wij hebben onze eigen oorlogen nodig, door al dat geweld in Afghanistan e.d te steunen hebben wij in Nederland al sinds 45 niet meer een potje kunnen vechten, knettergek !

Reageer
gravatar

Beste Flo,

PVV is geen club die “hier kant en klaar tegen kan zijn”. De bv PVV is de personificatie van Geert W. Diens politieke en andere werknemers hebben niets in te brengen, zoals dat hoort bij een dictatoriale werkgever.

Daar komt bij, dat Geert W. pas weet of hij voor dan wel tegen is na een kiezersonderzoek van Maurice de H.

Hij is blond en ik is zwart. Dat is niet eeeeeerlijk.

gravatar

Beste Flo, wet

PVV is geen club die “hier kant en klaar tegen kan zijn”. De bv PVV is de personificatie van Geert W. Diens politieke en andere werknemers hebben niets in te brengen, zoals dat hoort bij een dictatoriale werkgever.

Daar komt bij, dat Geert W. pas weet of hij voor dan wel tegen is na een kiezersonderzoek van Maurice de H.

Hij is blond en wij zijn klein. Dat is niet eeeeeerlijk.

gravatar

De overkoepelende organisatie van zorgverzekeraars is enthousiast over dit initiatief, wat ons de ruimte biedt het eigen risico voor volgend jaar vast te stellen op € 35.000 per verzekerde.

Kosten voor repatriëring van het lichaam zijn overigens wel exclusief, omdat helicopters die daarheen gaan niet altijd op eigen kracht terugkeren. Die kosten kunnen we dus ook niet in de dekking opnemen.

Reageer
gravatar

De reisbranche heeft het idee al omarmd en biedt interessante reisjes aan met zongarantie en precisiebombardamentjes, plunderingen, executies in de schiettent en een zweefmolen voor het krijgsgevangenwerpen. Op het eind van deze prachtige vakantie krijgt u een deelnemerscertificaat en een zakmes, en kunt u in Nederland op een kippenslachterij afkicken en helemaal tot rust komen.

Reageer
gravatar

Misschien een leuk idee om van dit evenement een nieuwe Call of Duty te maken? Wel zo leuk voor de afwisseling.

gravatar

Het leuke van een goede-doelen-oorlog is natuurlijk dat elk doel goed is. Gewoon lekker om je heen schieten en alles wat je raakt is mooi meegenomen.
Misschien kan de EU de oorlog ook interactief maken. Via een webcam kan je dan van achter de PC meeschieten. Wel zo eerlijk, ik kan een reisje naar Syrië niet betalen. Nu kan ik ook vanaf de camping meedoen.

Reageer
gravatar

Alhoewel ik zeer oorlogsgezind ben, betwijfel ik zeer of Syrië een EU zaak is, het land heeft immers nog niet aan alle toetredingsvoorwaarden voldaan, bovendien is onze vriend Al Assad een in Londen opgeleide oogarts en vogelkenner. Een benefietoorlog zou het beste tegen de Zuid EU landen gevochten kunnen worden zodat we die letterlijk in puin gooien en hun bevolkingen bij opbod verkopen of bij gebrek aan interesse en daarvoor moet gevreesd worden, naar Amerika laten zwemmen.

Reageer
gravatar

Dat wordt een knalfeest! De toppers met Gordon hebben al aangekondigd per Apache naar het Marjehplein te komen om nog eenmaal ons koningslied ten gehore te brengen.

Reageer
gravatar

Gordon? Niet doen!

De kans is heel groot dat de plaatselijk bevolking in opstand komt, als hij gaat zingen. Mogelijk kan dat zelfs tot een burgeroorlog leiden en dan zijn de rapen echt gaar.

Ik wens u een smakelijke voortzetting van uw middagmaal met gare rapen en zo.

gravatar

Akkoord Heer Spaland, Goor zou wel eens een bommetje onder deze happening kunnen leggen, alhoewel ik mij een oorlog zonder Gordon nauwelijks voor kan stellen. Heeft u wellicht een voorstel welke dit spektakel naar een hoger plan zou kunnen tillen?

gravatar

Soldaat Trendvolger,

Het is mij niet ontgaan, dat jij nogal wat trends miskent. Om een dergelijk evenement naar een hoger plan te tillen zijn zogenaamde drones thans immens populair. Dat had jij toch echt moeten w*eten.

De hele week corveedienst in het toilettenblok. Meld je subiet bij de wachtcommandant.

gravatar

Generaal, zonder wetgeving officiëel geen drones. Wel prettig dat u met de uwe boven het spektakel zal waken opdat men het niet teveel naar de bol zal stijgen. De regio wordt op dit moment en in de komende weken van allerhande voorzieningen voorzien. Ook de uwe. http://tinyurl.com/ohw9ws2
Houdt u veilig! Met een groet, soldaat Trendvolger

gravatar

Eeeh, helaas heer veldwachter, heb ik niet de door u genoemde ervaring. Maar ik heb als kind vroeger wel veel op het doel geschoten. Telt dat ook?

gravatar

Ik had ook wel een waarschuwingsschot willen lossen, maar ik heb een probleempje: ik kan geen rolletje klappertjes krijgen voor mijn oude dubbelloops klappertjespistool(tje).

Zouden er nog noodrantsoenen bestaan?