Chanel introduceert KoColijn

‘Eén expert voor defensie-aangelegenheden, één geur’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

…….
* Ko een chronisch overgewicht koestert
* een BMI heeft van 38¼
* een taille van 115 cm. en
* een minderjarige dochter met een Anti-Liaanse vriend en
* een lopend alimentatieconflict met zijn 1e ex-echtgenote
* een overbruggingskrediet aanvroeg voor zijn stacaravan in Voorthuizen?

Lees alles daarover in het julinummer van glossy: “Maarten” (katern ‘Kortweg Ko’) of in ‘Privé’, ‘Story’of ‘Weekend’ van volgende week.

Reageer
gravatar

Wist u dat..
*er ook douchegel wordt opgenomen in KoColijn-lijn?
*de KoColijn-lijn niet alleen voor Kolonels en Commandanten bedoeld is?
*het Korps Commandotroepen het KC-logo van de KoColijn-lijn op hun baret wil?

Reageer
gravatar

Van welingelichte zijde bereikte ons het bericht dat Calvin Klein U.S.A. (CK) via een kort geding (zulke gedingen duren namelijk nooit lang) het op de markt zetten van het merk: Co Kolijn (CK) wil verhinderen. Er zou bij consumenten ernstige verwarring kunnen ontstaan door de grote gelijkenis van beide logo’s. Meer specifiek zou de omzet van Calvin Klein nadelige invloed kunnen ondervinden van het goedkopere merk Co Kolijn dat Calvin Klein typeerde als ‘gebakken lucht’. Volgens onze zegsman zit aan beider stellingname een luchtje.

Reageer
gravatar

Van Heeden etc. Of Jordanië nu wel of niet betaald; ze worden van de sterkte (?) afgevoerd. Iets minder Sounds of Freedom maar ook minder geluidsoverlast in Friesland en Twente. Betaling is de zorg van Hennis, Timmermans en/of Deysselbloem. Die zorg is dus in zeer bekwáááme handen, geen reden om je daar zorgen over te maken. En je weet het, als er niet wordt betaald komen er gewoon extra bezuinigingen. Het heeft 11 jaar gekost, maar uiteindelijk krijgen we dankzij de Euro de armoede weer terug en de Fyra in de fietsenstalling. Dus ga maar rustig slapen, het leger waakt over ons… of was dat al eens een keer gezegd?

Reageer
gravatar

Helemaal mee eens. R.S. Stokvis & Zonen heeft ook niet eens kunnen inschrijven op de Fyra; men kreeg een preventief beleefdheidsbezoek van AnsaldoBreda en de Milanese Camorra o.l.v. haar CEO Silvio B. Nadien werd bekend dat alle Nederlandse én buitenlandse fabrikanten én toeleveranciers hun inschrijving voor de Fyra collectief introkken. Zodat alleen AnsaldoBreda overbleef. Zo schrijft men in op Europese projecten. Lockheed doet dat ook, maar iets subtieler; met ‘onkostenvergoedingen’.

gravatar

Bij het zien van de naam Colijn moest ik onwillekeurig denken aan zijn grootvader, de vooroorloogse minster-president die aan de vooravond van de Duitse bezetting zei dat we gerust konden gaan slapen; ons leger waakte immers over ons. Heeft Ko -als defensiespecialist- wellicht ook nog iets te maken met de verkoop van 15 overtollige (!?) F-16’s die aan Jordanië worden verkocht: áls er wordt betaald kunnen we nog één JSF erbij kopen. Altijd makkelijk voor solitaire vredesmissies in het Midden-Oosten.

Reageer
gravatar

Een smerig en goddeloos geurtje: wegwezen dus daar en dat is nu precies het nieuwe wat de huidige markt nodig heeft. Om te beginnen lachebekje Mark Rutte, die vindt dat we meer moeten uitgeven dus laat Marky nu eens als een van de eersten deze geur aanschaffen. Laat dan die warme zomer maar komen!

Reageer
gravatar

Wat een rare opmerking voor iemand die zich atheïst noemt: god bestaat niet en kan dus geen geur verspreiden.

Dat zijn volgelingen naar pepermunt en wierook ruiken is van een andere orde.

gravatar

Het recht om boos te worden op de kopieermachine, omdat het, ondanks net vervangen cardridges, niet wil printen in verband met te weinig inkt.