Zaadbedrijf Monsanto komt met genetisch gemanipuleerde tuinkers

‘Schadelijke invloed van plantje op WiFi-signaal definitief verholpen’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij alle publiciteit over de wonderbare eigenschappen van Monsanto’s tuinkers, moet niet worden vergeten dat Monsanto op de bijsluiter vermeldt dat haar tuinkers mutagene effecten kan hebben bij consumenten met een bepaalde predispositie. De Amerikaanse FDA verklaarde dat longitudinaal onderzoek (3 weken) uitwees dat Monsanto’s gemanipuleerde tuinkers geen gevaar voor de volksgezondheid oplevert indien dagelijks niet meer dan 5 microgram wordt genuttigd.

Reageer
gravatar

Wie in Antwerpen kritiek uit op Monsanto moet OOK goed oppassen. 80 lui hebben vorige week een Gemeentelijke Adminstratieve Sanctie ter waarde van 100-250€ opgelopen tijdens een vreedzame betoging. Een GAS boete dus, sinds gisteren vanaf 14 jaar reeds op te lopen. Dus in Antwerpen oppassen met bvb wildplassen of iets over Monsanto te zeggen of je gaat 250€ lichter naar Holland terug. Ook leuk.

Reageer
gravatar

Ik ga nooit naar Holland terug, ik kijk wel link uit!!
Naar andere provincies teruggaan vind ik geen probleem, maar naar Holland….
🙁

gravatar

Inderdaad, die kersen heb ik er nog nooit aan kunnen ontdekken. Het kan natuurlijk zijn dat de gewasjes gegeten worden voordat ze de kans krijgen kersen te laten groeien, ik heb daar zelf eerlijk gezegd ook nooit het geduld voor kunnen opbrengen…

gravatar

First there were tuinkabouters, but then we genetically manipulated ‘about’ out of it and what was left was tuinkers. Seriously. We were surprised as well.

gravatar

Best handig, zo’n neutraliserend effect van WiFi op zaad; geen sterilisatie of voorbehoedsmiddelen meer nodig, zolang je maar een WiFi access point bij je bed hebt staan.

Reageer
gravatar

Pottedrie, is me dat even schrikken: sterrekers was het eerste gewasje wat ik in het schooltuintje moest zaaien, daarna de radijsjes. Is daar al onderzoek naar gedaan; de radijsjes?

Nu weet ik waarom ik het niet lekker vond, net als radijsjes trouwens.
En weer een jeugdtrauma opgelost.

Reageer
gravatar

Monsanto is wereldleider op het gebied van manipulatie van:
– gewassen
– voedsel
– overheden
– rechtspraak
– publieke opinie.
Wie in de VS openlijke kritiek uit op Monsanto, moet daarna goed oppassen bij het oversteken. Na wereldwijd succes inmiddels ook in dit theater.

Reageer
gravatar

In de VS moet je sowieso uitkijken met oversteken. Gezien de afmetingen van de voertuigen aldaar is elke aanraking bij voorbaat fataal. Ook schijnen die auto’s erg explosief cq brandbaar te zijn bij een ongeval, hiervoor is vrijwel elke Hollywoodproductie het overtuigende bewijs. Dit heeft alles niets met Monsanto te maken, of is hier een complot in het spel?

gravatar

Monsanto is inmiddels grootaandeelhouder of eigenaar van enkele internationaal bekende zaadveredelaars in Nederland. Grote kans dat uw boterham, groenten, aardappelen en fruit uit Monsanto-zaad voortkomen. Ik vergat nog te melden dat Monsanto zaden ook genetisch manipuleert. Niks complot, gewoon gezond vooruitziende, monopolistische, bedrijfsvoering. Bon appétit.

gravatar

Een vruchtbaar bedrijf dus, een mooie investeringsmogelijkheid om mijn geld te laten groeien. Of dat geld genetisch gemanipuleerd is of niet kan me eigenlijk geen bal schelen, zolang het maar in waarde toeneemt…

gravatar

Met het patent monopolie van bestrijdingsmiddelen fabrikant Monsanto, komt er nu ook een heffing op de toepassing van het WiFi-signaal voor thuisgebruik.

Reageer
gravatar

Zeg oetlul,

WiFi is niet de naam van een geheime Marokkaanse terreurbeweging die jou probeert te demoniseren door middel van stralend tuinkers verpakt in bladzijden die zijn gescheurd uit De schijn-élite van de valse munters.

gravatar

waar blijven de Hollandse stemmen in deze???

De Britse prins Charles roept Europa op om zijn voedselindustrie grondig binnenste buiten te keren en te heroriënteren tot een lokaal model van voedselproductie- en verdeling. De huidige methodes in de voedselindustrie hebben volgens prins Charles niet alleen geleid tot het paardenvleesschandaal, maar zorgen ook voor een tanende volksgezondheid. Daags na het wereldwijde protest tegen Monsanto hield prins Charles een toespraak in Duitsland waarin hij van leer trekt tegen de race naar goedkoop voedsel en de megawinsten die de voedselindustrie kenmerken

http://www.hln.be/hln/nl/947/Royalty/article/det

Hysterie?? Google: Prins Charles voedselindustrie.
result;
http://www.google.nl/#tbm=nws&sclient=psy-ab
…en dan open je die, denke je… en wa is het resultaat:

Sorry, deze pagina kon niet gevonden worden.

Mogelijk bestaat deze pagina niet meer, of is ze verhuisd.
Tikte u zelf het webadres in? Mogelijk staat er een foutje in. Corrigeer het en probeer opnieuw. klik hier voor de vorige pagina
keer terug naar de homepagina

Wij verbinden u na 13 seconden weer door naar onze homepage, zodat u rustig kan verder lezen!

Eff Yahóó’n: Prins Charles etc…. en da werkt wel. ! !
http://www.hln.be/hln/nl/947/Royalty/article/det
Fabel?
Alles is op film vastgelegd, méérdere keren.