Geslaagd eerste overleg Amalia en Charles

Troonopvolgers denken over veel zaken hetzelfde

Het eerste onderhoud van prinses Amalia met prins Charles is in een goede sfeer verlopen. Beide troonopvolgers ontmoetten elkaar woensdag in Londen voor een kennismaking. De kroonprinses bezoekt de komende maanden diverse collega’s om te spreken over de toekomst van de Europese vorstenhuizen.

Amalia keek tevreden terug op haar gesprek met de Britse kroonprins. “Net als ik houdt Charles van dieren. En hij vindt de muziek van Justin Bieber ook heel goed.” Volgens de kroonprinses klikte het niet alleen inhoudelijk, maar ook persoonlijk. “Ik mocht een paar keer aan zijn oren trekken. Dat was leuk.”

Charles was onder de indruk van Amalia. “Hare Koninklijke Hoogheid gaf blijk van een zeer verfrissende visie op de monarchie. Met name haar gedachten over de eindigheid van de regeerperiode van een vorst spreken mij bijzonder aan. Daarnaast heeft zij heel eigen ideeën over protocol.”

Over twee weken bezoekt Amalia de Spaanse kroonprins Felipe. Ze is benieuwd hoe ernstig hij de gevolgen van de recente schandalen rond het Spaanse koningshuis inschat. “En ik hoop dat ik van hem wel sinas krijg, want van Charles mocht ik geen prik”, aldus de Prinses van Oranje.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

[…] het befaamde poppenhuis van Queen Mary. En, beter nog, het is zelfs Prins Charles (je weet wel, die collega-troonopvolger van Prinses Amalia) die de onmisbare audiotour inleidt. Enige nadeel? Ondanks dat Queen Elizabeth […]

Reageer
gravatar

Nee, dan zou ik wel het woord excentriek gebruikt hebben.
Maar nu ik je toch spreek: ik had het niet over jou: ik had het over kabouters. Daar zijn meer soorten van, volgens de heer Poortvliet.
Helaas kan ik onder het betreffende topic niet reageren. Vandaar.

gravatar

Ik zag Karel tijdens de kroning ook al tegen Camilla zeggen; Ik moet dat ouwe mens toch eens vragen of ze eindelijk op wil sodemieteren.

Reageer
gravatar

Hoi die tante Paula,

Ik kan aan jouw vraag voldoen. Het telefoonnummer van Karen, Kristel en Josje is 0321 – 31 58 09.

Wist je trouwens dat Kristel bang is voor ratten, Josje vroeger altijd met een postkantoortje speelde en het favoriete kledingstuk van Karen haar pyjama is?

O ja,
Die gekke RVD (Ruudje Van Doorn van hier tegenover) weet er helemaal niks vanaf, O zo!

Reageer
gravatar

Potverdriedubbeltjes!

Wilde ik meer leuke dingetjes over Karen, Kristel en Josje vertellen aan die lieve meneer Jeettje, mag het niet van de redactie van De Speld.

gravatar

De drie dames zijn eigendom van zijn majesteit. Zijn nummers van hun zijn in het bezit van ene Justin Timbieber, bijna gemaal van Amalia en Britney Spiers, schoondochter van ploffieters Lance Armspier, geen kennis of familie met ploegarts Diederik Stapel van huize Fuentes.

Nee dus.

gravatar

Ik word hier nu niet bepaald wijzer van. Amalia vertelde trouwens dat Charles stukkens beter Nederland sprak dan haar moeder en dus eigenlijk ook haar vader.

gravatar

De Queen wordt net zolang gekloond tot Charles is overleden; de arme man wordt nooit koning, wat hij gemeen heeft met een groot aantal andere britten. William wordt wel koning, maar verliest veel haar. Dus het is maar wat je wilt.

Reageer
gravatar

Wilt U zich even niet belachelijk maken ovel ons geblek om een l als l uit te spreken in plaats van altijd l te zeggen? Het heet heel duidelijk kloning, niet kloning. Dit is lasisme! En dat zo kolt vol bevleidingsdag.

gravatar

Met mij wordt ie trouwens wel koning, van Groot-Holland namelijk. Fuck toch de queen, de oude schoonmoeder.

Ik mocht nog zijn postzegels zien na de inhulling gisteravond :))))

gravatar

Ja natuurlijk Carrotte; jij zou ook jaloers zijn als je geschminkt als deurklopper rond moest lopen en dat andere meisje niet, heel begrijpelijk. Welke ouders doen zoiets ook?