Fred Teeven gehackt

Staatssecretaris beantwoordde de meeste vragen met 'banaan'

Onbekenden hebben staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven gehackt. De digitale inbraak kwam aan het licht, toen de bewindspersoon vanochtend het ministerie binnenkwam en heel hard ‘Geen mens is illegaal!’ begon te roepen.

Het is niet duidelijk hoelang de hackers al controle hadden over de staatssecretaris. Volgens ingewijden zei Teeven de laatste weken wel vaker opmerkelijke dingen. Zo meldde hij bij een Kamerdebat opeens dat hij het vertrouwen wilde van de hele Tweede Kamer, pleitte hij voor een multicultureel beschavingsoffensief en beantwoordde hij op een persconferentie de meeste vragen met ‘Banaan’.

Het nieuws heeft tot grote beroering geleid. De VVD maakte een duikvlucht in de peilingen nadat een deel van de rechtervleugel overliep naar de PVV. En Alexander Pechtold van D66 wil weten of politici tegenwoordig überhaupt nog te vertrouwen zijn.

Een woordvoerder van het ministerie zegt dat de situatie onder controle is. “De staatssecretaris is tijdelijk buiten werking gesteld en wordt voorzien van nieuwe wachtwoorden. We onderzoeken nog hoe de hackers zijn systeem hebben kunnen binnendringen en of de veiligheidsmaatregelen opgeschroefd moeten worden om toekomstige cyberaanvallen te voorkomen.” Het is niet bekend of de hackers bij de inbraak ook staatsgeheimen hebben buitgemaakt.

De digitale inbraak is nog door niemand opgeëist. Volgens internetdeskundige Alexander Klöpping staat het niet vast dat de digitale inbrekers politieke motieven hadden, zoals dat het geval was met de hack van Rutte tijdens de formatiebesprekingen. “Het kan heel goed zijn dat het gaat het om spielerei van een stel kwajongens op een zolderkamer.”

De staatssecretaris laat weten dat we er rekening mee moeten houden dat in de toekomst vaker pogingen worden gedaan om bewindspersonen te hacken en verklaarde een toeter op zijn waterscooter te hebben.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Teeven is opgepakt. Hij hield een kartonnetje omhoog met rood-wit-blauwe tekst: ik Hack het Koningshuis, het is 2013!

Reageer
gravatar

Het proberen te taxeren van 0,33% op diamanten is nog niet gelukt. Het is 10% van wat anderen moeten betalen. Zij dreigen om het af te bollen. Indiërs zijn de ergsten. Ik denk nou niet dat we een boterham minder zullen gaan eten als die lui buitengewerkt worden. In Holland gaan ze zwaarder getaxeerd worden, zelfs opgesloten.

Als je wil je krijgt ze gratis.

Reageer
gravatar

Het grote probleem van iets als Auschwitz is vooral omdat nogal wat mensen dat zagen zitten. Waarom?

OMDAT DE MENSEN DIE HUN BEMOEIENIS EN RUZIEZOEKERIJ NIET MOETEN HEBBEN.

Zo zit ik al jaren te wachten tot Kissinger zijn pijp uitblaast. Dan pas is de kop er uit. En de NEW WORLD ORDER zal er anders uitzien als wat Kissinger in zijn gedacht had.

Ik weet het niet? Als een Hollander mijn spiegel kapot rijdt ga ik er ook achter als die wegloopt. Ik heb zo eens VIJF keer aan zo een Jood zijn deur staan bellen. Toen ging ik naar de POLITIE. Die politievrouw belde EEN keer en ik had mijn geld. De UREN TIJD en het feit dat hij het ongeval in een illegaal zijn schoenen wilde schuiven maakt het erger. Het ging om nog geen 200€. Die kunnen VIJF UUR ZAGEN OM EEN EURO. Ze maken zelf iets kapot en dan moet je uren gaan zagen.

Reageer
gravatar

Tenminste verft Teeven zijn haar niet. En ze beklappen hem niet zo in het buitenland. In Saoudi kent niemand Teeven. ‘Griet Wilder’ is er alombekend. Een Fatwa blijft hangen.

“Telkens als ik in Israël land voel ik me thuis.” Hij gaat bij het ziekbed van Ariël zitten. De kerel komt gewoon uit Limburg. Gelijk als ik. Vanuit Arabië stuurden ze me mails dat die vent al zeker 40 keer naar Israël afgereisd is.

Ofwel is die kerel zot ofwel valt daar wat te vangen maar een Fatwa?

Reageer
gravatar

“kachelhout” en “afvalvlees” zouden ook passende antwoorden zijn. Blablaraaskal maar door, gehakt is het!

Der Teeven is dan zogezegd verantwoordelijk voor het vluchtelingenbeleid. Maar op 23 maart, dus vet voordat Dolmatov een case werd, was er een vrij grote demonstratie op das Museumplein. Die zogenaamde volksvertegenwoordigers horen te letten op signalen uit de samenleving en zouden dit dus allemaal behoren te weten.

Maar goed, Teeven defect. Wat nu?

Reageer
gravatar

Nee, dit lied was nieuw voor me, maar o zo toepasselijk!! Ik denk dat mijn oma dit bedoelde toen ik haar een keer watermeloenbreezer voerde en ze steeds zei: dit is net…ehmm… jeweetwel.. wijn, fruit, water… waar is de hond Annie? Meloenwijn, ik bedoelde meloenwijn en ik heb altijd maar ja gezegd om ervanaf te zijn maar nu: ik snap, met terugwerkende kracht!! Fijn!! 🙂 Toch fijn -ondanks de extra zware steen- te lezen dat oma in goede handen is, zolang ze nog leeft kan ze met ál haar vragen bij de beheerder van de begraafplaats terecht begrijp ik nu pas ten volle.
Als zij maar niet weg kan lopen -en ik wel- gun ik haar best een praatje op zijn tijd.

gravatar

Achteraf bleek dat die man niet van de meisjes af kon blijven.
inkt snel door de regen naar binnen bracht, stak een politieman een bon achter de ruitenwisser. …. Bekijk de marathon waar Fred Teeven aan meeloopt ,bekijk de andere deelnemers Lichtere straf niet passend. Moszkowicz mag nooit meer advocaat zijn.

Reageer
gravatar

Sim, weet je dat ‘sim’ een nederlands woord is voor een kind dat voortkomt uit een relatie tussen broer en zus? Het verklaart wel veel, tnx for sharing maar je kunt nu gewoon naar huis of je z.v.w.o.v.p. hoor, de boodschap is luid en duidelijk binnen. Ga maar koninginnenach vieren. Flink schreeuwen wat je hier schrijft, die politie is allemaal nep, niet intrappen!! Roep en schreeuw wat er in je opkomt, echt, DOEN!!

gravatar

Goh Annie, hoe WEET jij dat? Heb je ook dat van je broer meegekregen? Is er daarbij ook nog enig verband met ‘simcha’? Je zou het bijna denken, omdat simcha vreugde betekent.

gravatar

Hoe weet JIJ dat?? Ik had nog nooit van het woord simcha gehoord eerlijk gezegd.. Waar liggen uw roots als ik zo vrij mag zijn?
En rustig maar, ik geloof meteen dat er bij u geen chromosomale wantoestanden in het spel zijn mijn beste.
Maar bij sommige mensen komt het idee bij mij toch naar boven borrelen..
O.a. Sim, Sam, Wet, en Supertroll hebben dat effect op mij. Zijn hersenspinsels hinderen u niet of ze zijn u gewoon niet opgevallen. Dat moet een zegen zijn!!

gravatar

Fred Teeven had het in die periode moeilijk bij het openbaar ministerie. … ‘Moszkowicz zat achter [een meisje] aan en was geïrriteerd geraakt omdat Lichtere straf niet passend. Moszkowicz mag nooit meer advocaat zijn.

Reageer
gravatar

Hoe weet JIJ dat?? Ik had nog nooit van het woord simcha gehoord eerlijk gezegd.. Waar liggen uw roots als ik zo vrij mag zijn?
En rustig maar, ik geloof meteen dat er bij u geen chromosomale wantoestanden in het spel zijn mijn beste.
Maar bij sommige mensen komt het idee bij mij toch naar boven borrelen..
O.a. Sim, Sam, Wet, en Supertroll hebben dat effect op mij. Zijn hersenspinsels hinderen u niet of ze zijn u gewoon niet opgevallen, of hinderen u totaal niet. Dat moet een zegen zijn!!

gravatar

Er is een zielig seksueel gefrustreerd duiveltje ontsnapt uit het heetste deel van de hel. Deze simpele ziel meet zich allerlei namen aan, zoals Supertroll en Sim.

Indien u hem ziet, bel mij dan direct onder telefoonnummer 221 of het nummer van uw plaatselijke exorcist.

Benader hem beslist niet zelf. Hij kan namelijk zijn uitgesproken dierlijke instincten niet beheersen.

Reageer
gravatar

Sorry maar ik krijg zo langzamerhand zin om zijn vingertjes eraf te hacken… waarom ben ik net als de rest die denkt: ‘Dat lost een ander wel op’.. Ik ga het negeren hoe irritant ook. Mensen die dat over mij hebben gezegd hebben nu een veel prettiger, relaxter leven volgens eigen zeggen. Zonder de prijzige tussenkomst of zelfs maar enige hulp van een exorcist. Gewoon negeren, das alles.

gravatar

Wereldwijd actief voor de rechten van het kind – Child Rights Alliance wil situatie van meisjes in 15 landen verbeteren, child, rights, alliance, situatie, meisjes,betekenis,VVD’er Fred Teeven volgt een week lang 15-jarige scholiere.

Reageer
gravatar

Alsof ik het verhaal van mijn dochter van toen 10lees VANAF 6 JAAR NIET GEZIEN EN GEEN CONTACT EN ZE WEET HET NIET WAT ACHTER DE SCHERM SPEELT VAN VEILIGHIED EN JUSTITIE.betekenis,VVD’er Fred Teeven volgt een week lang 15-jarige scholiere.
VRAAG VOOR NEDERLANDS:MIJN KIND IS VEILIG?

Reageer
gravatar

Dat is wat je noemt ‘wishfull thinking’ vrees ik.. Soms moet je de mens achter de computer hacken blijkbaar. Hacken; de oude Hollandsche spelling van wat nu achteloos ‘hakken’ heet.
Ik ga er een recept mee bedenken al vrees ik nu al dat zelfs mijn huismijten het weigeren te eten. Nou ja, men kalmeert er wel van en bedenken kan nooit kwaad, alvast, voor jeweetmaarnooit enzo..

gravatar

HILVERSUM – Staatssecretaris Fred Teeven van Justitie gaat de paspoortwet aanpassen om te voorkomen dat verdachte en veroordeelde. Anass zou een pak slaag krijgen van pesters’. Bloemen … Gisterochtend werd de plotseling verdwenen Anass Aouragh (13) uit Wassenaar dood gevonden in een bos.De VVD staatssecretaris van justitie Fred Teeven bekent dat hij achter de schermen samen/voor o.a inbrekersrisico betekenis,VVD’er Fred Teeven volgt een week lang 15-jarige scholiere.

Reageer
gravatar

VVD’er Fred Teeven volgt een week lang 15-jarige scholiere.
De meeste Nederlandse meisjes werden als minderjarige geronseld door een loverboy. … VVD-Tweede Kamerlid Fred Teeven noemde het zaterdag op Radio 2 een moderne vorm van mensenhandel.

Reageer
gravatar

Fred Teeven wil staatssecretaris blijven, ondanks de fouten rond de dood van … Daarom nam hij 15 meisjes in dienst die elke dag als proefkonijnen aan …. de fysio, maar grotendeels zelf aan je herstel werken achter de com

Reageer
gravatar

Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie heeft maandag het nieuwe ‘Kader voor beleid Voetbal en Veiligheid’ naar de Tweede Kamer gestuurd.
gaat vragen stellen aan staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie) over … 25/02/12 22:37 Een 15-jarig meisje uit Nootdorp is zaterdag dood op straat … 10-jarige meisje dat dinsdag dood werd gevonden achter het CNV-gebouw in.

Reageer
gravatar

Vaak gebeuren deze zaken achter gesloten deuren, maar leden … Een 15-jarig meisje uit Nootdorp is zaterdag dood op straat gevonden in Den Haag. … PvdA wil dat staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie) op
daar zit geen hollywood achter om de eigendommen te beschermen.
VVD’er Fred Teeven volgt een week lang 15-jarige scholiere

Reageer
gravatar

Staatssecretaris Fred Teeven van Justitie sprak tijdens een persconferentie waarin hij de maatregelen toelichtte van een week lang 15-jarige scholiere

Reageer
gravatar

De VVD staatssecretaris van justitie Fred Teeven bekent dat hij achter de schermen samen/voor o.a inbrekersrisico betekenis,VVD’er Fred Teeven volgt een week lang 15-jarige scholiere.

Reageer
gravatar

Het 15-jarige meisje uit Nootdorp dat zaterdagochtend vermoord is gevonden in … De Tweede Kamer wil dat staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en … daar zit geen hollywood achter om de eigendommen te beschermen.

Reageer
gravatar

Ruim 22.000 mensen lieten hun stem achter en bepaalden daarmee welke nieuwe woorden met de eer gaan strijken. … inbrekersrisico betekenis,VVD’er Fred Teeven volgt een week lang 15-jarige scholiere.

Reageer
gravatar

Ach ontzie die Teeven toch eens even. Hij is geen raspoliticus en liegen kost hem soms nog wat moeite. Daardoor ging zijn banaan dan ook op tilt staan. Gewoon overwerkt de arme ziel.

Reageer
gravatar

Politie onderzoekt mogelijke verkrachting jong meisje
ter plaatse en spraken met het slachtoffer, een 15-jarig meisje uit Soest. Fred Teeven. persoonlijker om een stem te horen die achter deze site schuil gaat,VVD’er Fred Teeven volgt een week lang 15-jarige scholiere

Reageer
gravatar

WAARSCHUWING

Mededeling van de Rijksoverheid

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) roept vijftig miljoen ton bananen terug.

Gebleken is dat bananen sporen van meloen kunnen bevatten.

Ik kan u geruststellen. Er is geen gevaar voor de volksgezondheid noch die van u.

Bovendien zal de nieuwe koning door de regen en de wind naast je blijven staan. Hij zal je beschermen tegen alles wat komt. Hij zal waken als jij slaapt en jou behoeden voor de storm.

Hij houdt je veilig zo lang als jij leeft!

Reageer
gravatar

Kunt u mij vertellen of het hier watermeloen betrof? Zo ja denk ik dat een stout prinsje een grap heeft uitgehaald met water. Als stunt voor het afstuderen, die dekselse studenten verzinnen van alles en maken soms nog een laatste grap of grol als ze voor het eerst écht aan het werk gaan. Niet te snel denken: dat kan onze Wim-Lex niet; hij heeft zat slimme broertjes en neefjes en nichtjes en 3 slimme dochters die hem wellicht best een handje willen helpen met zo’n stunt(je).

gravatar

Haagsche Annie,

Het betreft een peperdure watermeloen. Daarom is er maar een friemeltje van in de vijftig miljoen ton bananen terechtgekomen.

Om precies te zijn is het een His King’s Water Melon, die alleen gekweekt kan worden op een geheimgehouden smal veldje in Mid-Sommer Meadows, een gehucht in East Sussex.

De meloen is zo kostbaar dat het Brits koningshuis ze niet kan betalen. Loondeskundigen menen, dat daar minimaal een netto-inkomen van acht ton voor nodig is.

gravatar

Dan begrijp ik dat ze teruggeroepen zijn. Nu maar hopen dat zulke dure meloenen luisteren en komen als ze geroepen worden voordat het gewone plebs er zich tegoed aan kan doen; niet eerlijk tgo degenen die het met minder moeten doen zoals degenen die voorkomen op de lijst van de Verwijzer!

gravatar

De vergelijking gaat een beetje mank, Verwijzer: het Nederlandse koningshuis betaalt sinds jaar en dag geen belasting; inkomsten noch vermogens, het Britse huis betaalt wél belasting.

Dus voor pak ‘m beet 17 miljoen Nederlanders ten opzichte van de UK met 60 miljoen inwoners, mag met best spreken van een royaal riante beloning.

gravatar

Meisje van 15 jaar schiet inbreker huis uit.
gehackt synoniem: kraken ik hack jij Dus goed gedaan meisje,
VVD’er Fred Teeven volgt een week lang 15-jarige scholiere

De zaak tegen de drie verdachten van de moord op de 15-jarige Winsie … Tot nu toe was de zaak achter gesloten deuren, omdat de verdachten minderjarig zijn.

Reageer
gravatar

Meisje van 15 jaar schiet inbreker huis uit.
gehackt synoniem: kraken ik hack jij Dus goed gedaan meisje,
VVD’er Fred Teeven volgt een week lang 15-jarige scholiere … Dat scheelt files, en verbinden begint bij jezelf, dus dat kan keurig van achter de geraniums.

Reageer
gravatar

Veiligheid en Justitie Fred Teeven gehackt.Door meisje 15 jaar oud hahha
Slaagt het kabinet erin het adolescentenstrafrecht voor 15- tot 23-jarigen wettelijk in te … Het kabinet wil jonge overvallers meer dan nu achter de tralies hebben.

Reageer
gravatar

Veiligheid en Justitie Fred Teeven gehackt.Door meisje 15 jaar oud hahha

VVD’er Fred Teeven volgt een week lang 15-jarige scholiere … Dat scheelt files, en verbinden begint bij jezelf, dus dat kan keurig van achter de geraniums.

Je laat een meisje van 15 jaar zo gigantisch in de steek.
meteen dat ze het meisje een hoofddoek willen opdoen of achter een raam zetten.

Reageer
gravatar

– gaat nu in onderbroek politiebureau binnen terwijl hij schreeuwt ANAAL en verklaart vervolgens dat jongens spielerei doen met hem en gehakt in HOOFD- om vervolgens een verdacht tasje erbij te pakken met draadjes eruithangend en roepen BON BON BON BON BON BOM BOM BOM BOM AAAAAAAAAHHHHHHHH BOM!

Reageer
gravatar

De digitale inbraak is door ‘niemand’ opgeëist. Het kan niet anders dan dat de siamese tweelingbroer Marco Pastors van Fred Teeven hier in beeld komt, die een feodaal privilege wil om gratis geld te minen op uw kosten met zijn lobbyclub Stichting Onderhandelingen Thuiskopievergoedingen (SONT).

Reageer
gravatar

Spindoctor, ik moet u hierin teleurstellen. Los van de denkbeelden van beide mannen (waar over te discuzeuren valt) hebben deze mannen niets gemeen. Beide mannen heb ik diverse keren ontmoet. Over de Staatssecretaris valt te vermelden, dat hij -los van zijn voorkeur voor exotisch fruit- een aimabel man is. Die pastoors daarentegen is een gladde engbek, het doodschoppen nog niet waard. Overeenkomsten of verschillen in denkbeelden van deze twee mannen doen daardoor al niet meer ter zake.

gravatar

Wij in Apelfoort gebruiken ook veel ‘banaan’ en volgens ons is dat juist ook erg goed! Wij willen daadkracht in Apelfoort en in het hele land vandaar dat we regelmatig ook zeggen: “Gaan met die banaan”. Dan gebeuren er tenminste van allerlei dingen. En als onze kinderen vragen “waarom” die dingen dan zo nodig gebeuren moeten zeggen we: ‘geen gezeur want waarom zijn de bananen krom, wie zo zeurt is dom1’

Reageer
gravatar

Laatst liep ik op straat en een paar meter voor me viel een man plat op de grond. Hij bleef daar even doodstil liggen en allemaal mensen in paniek natuurlijk. Na een paar minuten krabbelde hij weer op en bleek het om een DDosS-aanval te gaan. Na een reboot was het probleem verholpen. Bizar! Je staat echt raar te kijken dan..

Reageer
gravatar

Besloten is dat elke banaan een eigen chip met unieke inlogcode krijgt. Teeven: “het probleem is getackled, er komt geen banaan het land meer in zonder een code met wachtwoord. Er wordt een driefase controle ingevoerd. Code groen is veilig. Bij enige verdenking schalen we op naar code geel. Bij de afkondiging ‘code bruin’, het hoogste dreigingsniveau, zal zonder aanziens des banaans het gehele inkomende en uitgaande verkeer in quarantaine genomen worden. U kunt rustig gaan slapen, de overheid waakt.” Aldus Teeven.

Reageer
gravatar

BANAAN is een truuk om alle andere geïnfecteerde politici te activeren. We weten nu dus nog niet hoe dit zich gaat verspreiden.

Gelukkig is de oplossing simpel: BANUIT.

Reageer
gravatar

Trendy, Yep een overduidelijk gevalletje van de ziekte van Hedel!
De enige remedie is een cordon sanitaire.

gravatar

Meloen met kaneel? Ik dacht dat ik de enige was die het recept van meloen of sinaasappel met (bv en oa) kaneel kende. Met banaan ook heel goed weg te krijgen, even de melige exemplaren bakken c.q. grillen maarrrrr eerst wat palmsuiker eroverheenstrooien. (raspen) Muntblaadjes: gewoon een keer proberen. Kan nu mijn geheime recepten wel uitdelen want volgens mij ben ik ook gehackt..
Het oude familierecept van de tulpenbollen moet echt geheim blijven en is inmiddels van mijn pc verwijderd.
Wie dat al gehackt had: best lekker hè, en ja, Nederlanders zijn altijd al notoire klagers geweest, vind ik ook altijd als ik het weer eens gegeten heb. Heerlijk, jammer dat in de oorlogswinter verse roseval-aardappeltjes soms moeilijk te krijgen waren maar met het bintje smaakte het ook goed heb ik van horen zeggen. Zolang de kardamompeulen maar vers waren. Verder zeg ik niks meer.

gravatar

@Dhr. G. Raf. Zerk: Nee, geen wijn tenzijn een goede dessertwijn maar ik drink hier toch het liefst een breezertje bij. Lemon, of watermeloen hoewel die laatste bijna net zo moeilijk verkrijgbaar is als roseval-aardappeltjes in de winter van ’45.
Ik ben bang dat mijn hele receptenboekje gehackt is, ik zag net al iemand met dropmentos-kokos-milkshake voorbijkomen. Met pure hagelslag bovenop en een groene geconfijte kers; mij iets té toevallig.
Ik ben bang dat ik weer nieuwe stokoude familierecepten moet gaan bedenken. Smaak heb ik niet en die recepten zijn meestal smerig dus dat moet lukken! *gaat experimenteren met wat er zoal voorhanden is, net als oma*

gravatar

Nee, breezers zijn juist echt helemaal so last year.. was het maar een grap. Mocht er nood zijn aan het testen van een banbaan weet ik wel een vrijwilliger, zijn naam begint vandaag met een S, de S van Solex. Die moet echt door- en door geband worden, het liefst uit de maatschappij als zodanig. Hadden we de maatschappij maar niet opgeheven denk ik nu weemoedig.. nu weet ik het even ook niet meer.

gravatar

Kaneel! Aardbeien! Kaneellikeur (ook te koop onder de naam hotshot bij de plebs-slijterij of supermarkt) allemaal helemaal goed! Kaneelsiroop is alweer bijna op, ja ook dat bestaat, voor in de koffie van Douwe E., naast de caramelsiroop. Gooi e.e.a. in een mixer, handje verse aardbeien, wat ijs, kaneellikeur en wat slagroom en mix de lekkerste cocktail ever! Ook heel goed te doen met Amaretto maar kaneel is koning dus op 30 april voortaan wég met die vieze oranjebitter en slobberen van de nieuwe nationale oranjedrank: aardbeien-kaneel-kanon. Het alcoholgehalte kan helemaal aangepast worden aan de tijd van de dag of vervangen worden door voornoemde siroop. Proeft niemand meer na 3 glazen. Zo, ik heb alvast weer een nieuw al generaties lang in de familie rondzwervend recept ontdekt en ga dat vanaf nu geheim houden! Je moet ergens beginnen..

gravatar

Persoonlijk geef ik de voorkeur aan schelvispekel. Uitstekend van smaak en ruim verkrijgbaar.

gravatar

Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen, dat uw aanstaande koning dankzij zijn ruimhartige onderdanen de beschikking gaat krijgen over…

Pardon, Alex heeft beloofd dat we normaal zouden gaan doen. Maar het is zo moeilijk bescheiden te blijven, als je zo charmant bent als ik.
Dus even opnieuw.

Ik ben hartstikke blij dat mijn waterkoning morgen als cadeau van het volk een waterscooter met toeter krijgt. Maar wat heb ik daaraan? Ik zie het al aankomen, dat hij straks de hele dag met zijn admiraalsuniform aan bevel aan het voeren is op zijn nieuwe scooter in het kinderbadje van mijn dochters.

Reageer
gravatar

Dit citaat lijkt me een stuk waarschijnlijker. Banen worden al een poosje niet meer aangeboden.

gravatar

Het zal iemand van de achterban geweest zijn die via een geheime achterdeur op de 8,5ste verdieping van het ministerie zijn bewustzijn is binnengetreden.

Reageer
gravatar

We hebben het hier wel over onze staatssecretaris. Voordat zeker is, dat hij inderdaad gehackt is, kunnen m.i. geen conclusies worden getrokken. Voor de zekerheid kan wel de veiligheidsprocedure in gang gezet worden. Dus eerst het hoofd loskoppelen van alle verbindingen en dan een zogenaamde ‘koude start’ om alles te resetten. Pas daarna weer alle verbindingen tot stand brengen. Ik weet het, het is een paardenmiddel, maar ja, je moet wat. Ik ben benieuwd naar het resultaat.

Reageer
gravatar

Dit is gedaan door een “White Hacker”. Een goed willende hacker die even een punt wou maken dat niets veilig is voor kwaadwillenden.

Reageer
gravatar

Het motief om in Fred Teeven zijn hoofd in te breken is mij ook volstrekt onduidelijk. Het lijkt mij voldoende duidelijk dat daar geen waardevolle spullen of gedachtes te vinden zijn.
Misschien hadden ze gebrek aan opslagruimte.

Reageer
gravatar

Daar zegt u zoiets: in die holle ruimte moet het flink galmen.
Waarschijnlijk is dit dan gebeurd in opdracht van het Oranjecomité om gebruik makend van die spelonk met een Phil Spector-achtige Wall of Sound dat onzalige lied te promoten.

gravatar

Heer Jeettje, daar zegt u me wat. In heel Zeeland is geen mens te vinden die het wil zingen! Er is hulp ingeroepen van de Belgen om morgen toch het riedeltje over het Zeeuwse uit te storten. Gelukkig morgen noordenwind. Dat zal ze leren!

gravatar

Klopt helemaal, Heer Jeettje. Toch moet mij van het hart dat ik niet langer kan instaan voor Asscher en Klijnsma. Ik meen bij hen zaken te hebben gehoord, die toch op gehackt wijzen: Klijnsma had het over mensen in de bijstand, die krom liggen, terwijl Asscher iets zei dat klonk in de trend van:”Als je een baan aangeboden wordt, neem dan die baan aan!”

gravatar

Tja Johan, -Banaan!- dat mag dan wel zo zijn, maar -Banaan!- vergeet dan even niet, dat -|Banaan!- Fred traditiegetrouw zich niet -Banaan!- aan tradities houdt. Als je echter -Banaan!- de moeite neemt eens goed -Banaan!- naar de Staatssecretaris te kijken, -Banaan!- zul je zien, dat hij sinds -Banaan!- enige tijd sterke -Banaan!- gelijkenissen met -Banaan!- paarden begint te vertonen. Het zou mij -Banaan!- niet verbazen als er ook nog een partijtje -Banaan!- paardenvlees door Teeven -Banaan!- is heen gehackt.